2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ah bi de o kuyruğu kurtarsaydık hayırlısıyla tabi pozitifle...

İnşallah arkadaşım sağolasın, şimdiden hayırlı olsun tedavin, hepimizin bu son tedavileri olur inşallah pozitifi görürüz..
bende bende çok teşekkür ederim.amin cümlemizin son olsun da sağlıklı evlat sahibi olalım inşallahhh

internetine ne oldu güldenim

sen nasılsın neler yapıyosun

canım önce bunca yıl kullandığım limitsiz tarifemin birden limitliye çevirildiğini öğrendim rahat rahat neti kullanıyordum limitsiz diye..Sonra hallettik derken bu ay bir baktım her zaman ki internet kullanımıma rağmen GB öyle hızlı düşüyor ki kafayı yedim resmen..Limitsiz olan paketimiz 15 GB olarak değiştiriliyor..Peşine düştüm ben yıllardır aynı şekilde kullanıyorum şimdi ne oluyor da hemen kota sorunu yaşıyorum diye..Detaylı inceledim ocak ayı itibariyle kafalarına göre hem paketi limitli hale getirmişler hem de o pakete göre bu şekilde hızlı düşüyormuş..Anlayacağın şu an durumu çözme gerilme delirme sürecindeyiz kocamla eski haline çevirmezlerse iptal ettirecez enayi değiliz biz sormadan bilgilendirme yapmadan nasıl başka pakete geçirirler..Gelecek cevaba göre hareket edeceğiz..

Canımın canı güzel haberlerini bekliyorum. Hepinizden bekliyorum.

abooooow geçmiş olsun diyeyim canım gerekirse mahkemeye verin size sormadan böyle bişey yapmaya hakları yokki insanları mağdur etmekten zevk mi alıyolar nedir tövbe tövbe

Çok üzücü olmuş geçmiş olsun canım
İnşallah bakalım. bende ki de certain. çok hassas bir test sanırım o sebeple düşük oranları bile yakalıyor. Gebelik hormonu önce kanda ölçülebilir oluyor sonra da idrara geçiyor. Vücuttan atılırken de önce kanda gidiyor sonra idrarda. O sebeple idrar pozitif çıkarken kan negatif çıkabiliyor.
Test günü mü yapmıştın testi?

aynen işte kanda çıkıpta idrarda tek çizgi olan arkadaslarda vardı..hiç kafanı karıştırma bence..gününde kan ver pozitifi gör keyfine bak cnm.ben test günü yapmadım 3 gün önce yaptım ama olsa kanda kesin çıkardı

hayırlı olsun bebiş olsun inş

(kabaca )kazıklıyorlar bizi bir seferinde 20 tl olması gereken net faturası 100 tl gelmiştide

kızlar konuyla ilgisi olmaya bılır ama çok korkuorm 20 gün önce tüp bebek yapmıştım bu sanbah kanamam oldu çokk korkuorm..konuşalımmı((
canım geçmiş olsun kahve leke ise korkma ama dr git derim değerlerin nasıldı

idrar testini kast etmiştim yaptın mı sanki okuduklarımdan yaptığını anladım canım inşallah değerin
yükselir canım benim

canım guanaydın sendekı pıhtılaşma ne duzeyde bendede var 06 ıgne kullanıyorum sen kaclık kullanıyorsun ben doz yetersızdır dıye cok korkuyorum maşallah sana ve bebegıne
canım ben 04lükten kulanıyorum :) drun sana göre vermiştir :) stres yapma canım :) allaha emanet bebişlerimiz :)

Ben de bekliyorum deli oldum artık..
Hiç bu kadar sizlerden ayrı kaldığım olmamıştı..
canım ne yaptın adet oldun mu tedaviye başladın mı merak ettim seni :)

canım önce kanama oldu kırmızı renk kan değerime baktı 1227 şimdi kahve lekeler var kanamam durdu noursun cvp werrr
canım drun uygun müdahaleleri yapıyordur :) kanamanın durması iyi :) şakır şakır kanaması olan ablam sağlıkla doğurmuştu :) stres yapma canım :) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…