ah bi de o kuyruğu kurtarsaydık hayırlısıyla tabi pozitifle...Kızlar 20 adet folikül toplandı bugün bakalım kaç tanesinden yumurta çıkacak yumurta çıkarda döllenirse pazar yada Salı transfer yapılacak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok heyecanlıyım çokkkk
bende bende çok teşekkür ederim.amin cümlemizin son olsun da sağlıklı evlat sahibi olalım inşallahhhİnşallah arkadaşım sağolasın, şimdiden hayırlı olsun tedavin, hepimizin bu son tedavileri olur inşallah pozitifi görürüz..
internetine ne oldu güldenim
sen nasılsın neler yapıyosun
Canımın canı güzel haberlerini bekliyorum. Hepinizden bekliyorum.pazartesi 2 mart, umut dolu benim için...sen test yaparsın, @amayaa opu olacak inşallah, bende tedaviye başlıyorum hayırlısıyla,sendromdan uzak güpgüzel bir pazartesi olsuuunnn
herkez bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşsuunnn
Insallah canimhakkınızda en hayırlısı neyse o olsun....demek ki yaz aylarında bebiş tedavisi görünüyor size de o zaman :)
canım önce bunca yıl kullandığım limitsiz tarifemin birden limitliye çevirildiğini öğrendim rahat rahat neti kullanıyordum limitsiz diye..Sonra hallettik derken bu ay bir baktım her zaman ki internet kullanımıma rağmen GB öyle hızlı düşüyor ki kafayı yedim resmen..Limitsiz olan paketimiz 15 GB olarak değiştiriliyor..Peşine düştüm ben yıllardır aynı şekilde kullanıyorum şimdi ne oluyor da hemen kota sorunu yaşıyorum diye..Detaylı inceledim ocak ayı itibariyle kafalarına göre hem paketi limitli hale getirmişler hem de o pakete göre bu şekilde hızlı düşüyormuş..Anlayacağın şu an durumu çözme gerilme delirme sürecindeyiz kocamla eski haline çevirmezlerse iptal ettirecez enayi değiliz biz sormadan bilgilendirme yapmadan nasıl başka pakete geçirirler..Gelecek cevaba göre hareket edeceğiz..
aminnnn inşallah müjdeli haberler veririm.. hepimiz veririz :)Canımın canı güzel haberlerini bekliyorum. Hepinizden bekliyorum.
merhaba arkadasım benim kullandıgım certain idi.2 tane aldım biri normal 4 lira olandan diğeri erken gebelik testi 15 lira ikisinde de silik 2.cizgi çıktı kanda negatifti o kimyasal gebelik olmuyormus kullandıgımız iğneler ve ilaçlardan dolayı böyle çıkıyormuş ama her böyle çıkanın negatif olmadı icini ferah tut ve günün geldiginde kanda baktır bence..tüp bebek tedavileri görmeyenlerde böyle bir şey söz konusu değilmiş o yüzden bizim başıma gelen bu durum ilaç ve ignelerden dolayıymış..inşallah kanda pozitifi görürsün cnm
aynen işte kanda çıkıpta idrarda tek çizgi olan arkadaslarda vardı..hiç kafanı karıştırma bence..gününde kan ver pozitifi gör keyfine bak cnm.ben test günü yapmadım 3 gün önce yaptım ama olsa kanda kesin çıkardıÇok üzücü olmuş geçmiş olsun canım
İnşallah bakalım. bende ki de certain. çok hassas bir test sanırım o sebeple düşük oranları bile yakalıyor. Gebelik hormonu önce kanda ölçülebilir oluyor sonra da idrara geçiyor. Vücuttan atılırken de önce kanda gidiyor sonra idrarda. O sebeple idrar pozitif çıkarken kan negatif çıkabiliyor.
Test günü mü yapmıştın testi?
hayırlı olsun bebiş olsun inşKızlar 20 adet folikül toplandı bugün bakalım kaç tanesinden yumurta çıkacak yumurta çıkarda döllenirse pazar yada Salı transfer yapılacak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok heyecanlıyım çokkkk
(kabaca )kazıklıyorlar bizi bir seferinde 20 tl olması gereken net faturası 100 tl gelmiştidecanım önce bunca yıl kullandığım limitsiz tarifemin birden limitliye çevirildiğini öğrendim rahat rahat neti kullanıyordum limitsiz diye..Sonra hallettik derken bu ay bir baktım her zaman ki internet kullanımıma rağmen GB öyle hızlı düşüyor ki kafayı yedim resmen..Limitsiz olan paketimiz 15 GB olarak değiştiriliyor..Peşine düştüm ben yıllardır aynı şekilde kullanıyorum şimdi ne oluyor da hemen kota sorunu yaşıyorum diye..Detaylı inceledim ocak ayı itibariyle kafalarına göre hem paketi limitli hale getirmişler hem de o pakete göre bu şekilde hızlı düşüyormuş..Anlayacağın şu an durumu çözme gerilme delirme sürecindeyiz kocamla eski haline çevirmezlerse iptal ettirecez enayi değiliz biz sormadan bilgilendirme yapmadan nasıl başka pakete geçirirler..Gelecek cevaba göre hareket edeceğiz..
kızlar konuyla ilgisi olmaya bılır ama çok korkuorm 20 gün önce tüp bebek yapmıştım bu sanbah kanamam oldu çokk korkuorm..konuşalımmı(kabaca )kazıklıyorlar bizi bir seferinde 20 tl olması gereken net faturası 100 tl gelmiştide
aminnnnn çok heyecanlıyıminşallah kaliteli döllenip çoğalırlar...maşallah....Allah tamamına erdirsin şimdiden...
Inşallah ya heyecandan midem bulanıyooooah bi de o kuyruğu kurtarsaydık hayırlısıyla tabi pozitifle...
İnşallahhhhh ya hepimizin olsun bekletmeden gelsin bebişlerimizhayırlı olsun bebiş olsun inş
canım geçmiş olsun kahve leke ise korkma ama dr git derim değerlerin nasıldıkızlar konuyla ilgisi olmaya bılır ama çok korkuorm 20 gün önce tüp bebek yapmıştım bu sanbah kanamam oldu çokk korkuorm..konuşalımmı((
inşşşİnşallahhhhh ya hepimizin olsun bekletmeden gelsin bebişlerimiz
idrar testini kast etmiştim yaptın mı sanki okuduklarımdan yaptığını anladım canım inşallah değerinArkadaşlar günaydın. Ben yazılanlardan bu ara idrar testlerine yanlış pozitif gören çok kişi var gibi algılıyorum. Benim doktorum idrar testinde yanlış pozitif olmaz o kimyasal gebeliktir. Yanlış negatif olur o da erken yaptığı içindir diyor. Bende de certain ultra erken gebelik testi var. Forumda bu testte pozitif görüp kanda 0 çıkan kişiler var. Onlar testin bozuk olduğunu iddea ediyor. Boş yere ümitlemek istemiyorum. Sizce bu test güvenilir değil mi? 20 TL'ye aldım, o kadar da para verdim. Bir de hayal kırıklığı yaşamayayım.
Canım günaydın. Eksik olma canım bekliyorum bakalım. Adet olacakmışım hissi bu gün geçti. 2 gün kaldı test tarihime.
canım önce kanama oldu kırmızı renk kan değerime baktı 1227 şimdi kahve lekeler var kanamam durdu noursun cvp werrrcanım geçmiş olsun kahve leke ise korkma ama dr git derim değerlerin nasıldı
canım ben 04lükten kulanıyorum :) drun sana göre vermiştir :) stres yapma canım :) allaha emanet bebişlerimiz :)canım guanaydın sendekı pıhtılaşma ne duzeyde bendede var 06 ıgne kullanıyorum sen kaclık kullanıyorsun ben doz yetersızdır dıye cok korkuyorum maşallah sana ve bebegıne
canım ne yaptın adet oldun mu tedaviye başladın mı merak ettim seni :)Ben de bekliyorum deli oldum artık..
Hiç bu kadar sizlerden ayrı kaldığım olmamıştı..
canım drun uygun müdahaleleri yapıyordur :) kanamanın durması iyi :) şakır şakır kanaması olan ablam sağlıkla doğurmuştu :) stres yapma canım :) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)canım önce kanama oldu kırmızı renk kan değerime baktı 1227 şimdi kahve lekeler var kanamam durdu noursun cvp werrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?