çok korkuorm ya ......canım ben 04lükten kulanıyorum :) drun sana göre vermiştir :) stres yapma canım :) allaha emanet bebişlerimiz :)
canım ne yaptın adet oldun mu tedaviye başladın mı merak ettim seni :)
canım drun uygun müdahaleleri yapıyordur :) kanamanın durması iyi :) şakır şakır kanaması olan ablam sağlıkla doğurmuştu :) stres yapma canım :) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
canım bazı aylarda oluyor öle stres yada bir sıkıntı üzüntü vs yaşadıysan etkiliyor
amin canım bu yolda hepimizin şansı açık olsunHadi Bismillah o zaman...şans ta çok önemli,şansınız açık olsun,Rabbim yardımcınız olsun...
cnm bi daha ki ay olmazsın umarım regl aman ansızın gelince çok si,nir oluyoruz ya..
canım ben 04lükten kulanıyorum :) drun sana göre vermiştir :) stres yapma canım :) allaha emanet bebişlerimiz :)
canım ne yaptın adet oldun mu tedaviye başladın mı merak ettim seni :)
canım drun uygun müdahaleleri yapıyordur :) kanamanın durması iyi :) şakır şakır kanaması olan ablam sağlıkla doğurmuştu :) stres yapma canım :) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
Canıımmm erken adet oldum diye yazmışsın..Benim de öyle oluyor biraz erken biraz geç yaşlanıyoruz artıkinşallah canım artık yeni ay yeni umut bile diyesim yok
bgn arkadaşlarla hava güzel diye sahile gittik her birinde çocuk vardı
peşlerinde koşturdurdular oynadılar ben kendimi öyle kötü hissettim ki
içimden defalarca dua ettim Allah a
bu arada evet beklemediğim bi anda gelince sinirlerim zıpladı ama kabullendim şuan
Canım bu tür şeyler olabilir lütfen kötüye yorma..Kanama yok sen de leke gibi düşünelim biz onu..Kanama olmadığı sürece endişelenme bence..kızlar ben kotuyum bugun oglenden sonra cirinı jel trtu tortu kahve rengkte sıhay renkte ve acık pembe renkte gerı gelmeye basladı cok uzgunum merkezı aradım dk konustum jelı kes ıgneyı gunde ıkıye cıkar dedı hemsıreyı aradım recetem yok yenı recete lazım dedım yoksa yapmıyor hemsıreler ama faks yerı bulamadım sınırlerım cok bozuk canım cok sıtkın...
Geçmiş olsun kulandigin ilaçlar yol açmış olabilirbilmem sadece geçen hfta grip oldum onun dışında bişey yaşamadım aslında
ve öyle bi grip oldum ki ''ya hamileysem''diye düşünemeyip ilaç kullandım
aynen canım bu ara o kadar çok kişiden şikayet duyuyorum ki farklı operatörler olmasına rağmen..ya net yavaşladı diyorlar ya da kesildi gidip geliyor diyenler..bir de benim gibi paketi farkında olmadan değişenler var(kabaca )kazıklıyorlar bizi bir seferinde 20 tl olması gereken net faturası 100 tl gelmiştide
Canım lekelenmeden korkma ama yarin Dr gitkızlar ben kotuyum bugun oglenden sonra cirinı jel trtu tortu kahve rengkte sıhay renkte ve acık pembe renkte gerı gelmeye basladı cok uzgunum merkezı aradım dk konustum jelı kes ıgneyı gunde ıkıye cıkar dedı hemsıreyı aradım recetem yok yenı recete lazım dedım yoksa yapmıyor hemsıreler ama faks yerı bulamadım sınırlerım cok bozuk canım cok sıtkın...
Malesef ama bende duyuyorum hatta kardeşime hiç net kullanmadığı halde üst üste 3 ay 50 TL gelmesi gereken fatura 130 geldi hem de net kulandigi odası ile şikayette bulundu ama bir şey çıkmazaynen canım bu ara o kadar çok kişiden şikayet duyuyorum ki farklı operatörler olmasına rağmen..ya net yavaşladı diyorlar ya da kesildi gidip geliyor diyenler..bir de benim gibi paketi farkında olmadan değişenler var
Konu açsam BDV ye eminim bir sürü mağdur çıkar buradanMalesef ama bende duyuyorum hatta kardeşime hiç net kullanmadığı halde üst üste 3 ay 50 TL gelmesi gereken fatura 130 geldi hem de net kulandigi odası ile şikayette bulundu ama bir şey çıkmaz
İlaçlar ini düzenli kulan lekeden korkma ve değeri ne baktir kalıyorsa endişelenme ama Dr görüş mutlakacanım önce kanama oldu kırmızı renk kan değerime baktı 1227 şimdi kahve lekeler var kanamam durdu noursun cvp werrr
Aynen canımKonu açsam BDV ye eminim bir sürü mağdur çıkar buradan
kahverengi lekelenmeler halla dewam edıoooİlaçlar ini düzenli kulan lekeden korkma ve değeri ne baktir kalıyorsa endişelenme ama Dr görüş mutlaka
Canıımmm erken adet oldum diye yazmışsın..Benim de öyle oluyor biraz erken biraz geç yaşlanıyoruz artık
Tabi ki ilgisi yok
Reglinle kavga etme o gelmeden tedaviye bile başlayamıyoruz işte ben gelse de buz bebeklerim için tedaviye başlasam diyorum gelmiyor köftehor
Geçmiş olsun kulandigin ilaçlar yol açmış olabilir
Canıımmm erken adet oldum diye yazmışsın..Benim de öyle oluyor biraz erken biraz geç yaşlanıyoruz artık
Tabi ki ilgisi yok
Reglinle kavga etme o gelmeden tedaviye bile başlayamıyoruz işte ben gelse de buz bebeklerim için tedaviye başlasam diyorum gelmiyor köftehor
kızlar konuyla ilgisi yok ama progestanı ağız yoluylamı alıyorsunuz yada vajınal yollamıyani canım geldi artık gelene git demek olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?