2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

çok korkuorm ya ......(( kahverengı lekere dewam edıor allahımm kafayı yıcemmm

canım bazı aylarda oluyor öle stres yada bir sıkıntı üzüntü vs yaşadıysan etkiliyor

bilmem sadece geçen hfta grip oldum onun dışında bişey yaşamadım aslında
ve öyle bi grip oldum ki ''ya hamileysem''diye düşünemeyip ilaç kullandım

cnm bi daha ki ay olmazsın umarım regl aman ansızın gelince çok si,nir oluyoruz ya..

inşallah canım artık yeni ay yeni umut bile diyesim yok
bgn arkadaşlarla hava güzel diye sahile gittik her birinde çocuk vardı
peşlerinde koşturdurdular oynadılar ben kendimi öyle kötü hissettim ki
içimden defalarca dua ettim Allah a
bu arada evet beklemediğim bi anda gelince sinirlerim zıpladı ama kabullendim şuan

kızlar ben kotuyum bugun oglenden sonra cirinı jel trtu tortu kahve rengkte sıhay renkte ve acık pembe renkte gerı gelmeye basladı cok uzgunum merkezı aradım dk konustum jelı kes ıgneyı gunde ıkıye cıkar dedı hemsıreyı aradım recetem yok yenı recete lazım dedım yoksa yapmıyor hemsıreler ama faks yerı bulamadım sınırlerım cok bozuk canım cok sıtkın...

Olmadım tatlım sanırım bir iki gün gecikecek.Malum histeroskopi oldum bu ay üzerine de 21.gün Lucrin vurdum yumurtalıkları baskılasın diye gecikme bekliyorum zaten..

Canıımmm erken adet oldum diye yazmışsın..Benim de öyle oluyor biraz erken biraz geç yaşlanıyoruz artık
Tabi ki ilgisi yok
Reglinle kavga etme o gelmeden tedaviye bile başlayamıyoruz işte ben gelse de buz bebeklerim için tedaviye başlasam diyorum gelmiyor köftehor

Canım bu tür şeyler olabilir lütfen kötüye yorma..Kanama yok sen de leke gibi düşünelim biz onu..Kanama olmadığı sürece endişelenme bence..

bilmem sadece geçen hfta grip oldum onun dışında bişey yaşamadım aslında
ve öyle bi grip oldum ki ''ya hamileysem''diye düşünemeyip ilaç kullandım
Geçmiş olsun kulandigin ilaçlar yol açmış olabilir

(kabaca )kazıklıyorlar bizi bir seferinde 20 tl olması gereken net faturası 100 tl gelmiştide
aynen canım bu ara o kadar çok kişiden şikayet duyuyorum ki farklı operatörler olmasına rağmen..ya net yavaşladı diyorlar ya da kesildi gidip geliyor diyenler..bir de benim gibi paketi farkında olmadan değişenler var

Canım lekelenmeden korkma ama yarin Dr git

Malesef ama bende duyuyorum hatta kardeşime hiç net kullanmadığı halde üst üste 3 ay 50 TL gelmesi gereken fatura 130 geldi hem de net kulandigi odası ile şikayette bulundu ama bir şey çıkmaz

Malesef ama bende duyuyorum hatta kardeşime hiç net kullanmadığı halde üst üste 3 ay 50 TL gelmesi gereken fatura 130 geldi hem de net kulandigi odası ile şikayette bulundu ama bir şey çıkmaz
Konu açsam BDV ye eminim bir sürü mağdur çıkar buradan

canım önce kanama oldu kırmızı renk kan değerime baktı 1227 şimdi kahve lekeler var kanamam durdu noursun cvp werrr
İlaçlar ini düzenli kulan lekeden korkma ve değeri ne baktir kalıyorsa endişelenme ama Dr görüş mutlaka

yaaaa ben sana neler yazdım neler hiç görmedin herhalde
bi atar bi gider yaptım baktım ses yok hala şuan geri vites yaptım cvp verince amma şımarma dermişim
ne yaşlanması yaaa daha bebişlerimiz olcak onlarla yeniden çocuk olacagız inşallah
valla sabah sabah görünce bi sövesim geldi '' zamanın mı şimdi ....'' diye ''kime sordun da geldin.'' diye
bi sor bakalım dimi hazırmıyım seni bekliyormuyum müsaitmiyim
metin arolatt ayyyyy ayyyyyy ayyyyy ayyyyyy....... o deli gibi seven bendim evet ama
takvime bakarsan tarih değişti ( 4 gün önce)
senin en son geldiğin günden beri psikolojim hızla değiştiiiiiiiii
ayyy ayyyyyyyyy ayyyyy ayyyyy ay ayyyyy

şarkıyı hatırladın inşallah

bu arada ne kadar kaldııııııı regline yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…