kızlar konuyla ilgisi yok ama progestanı ağız yoluylamı alıyorsunuz yada vajınal yollamı
Ben vajinal almıştım o dönemde..kızlar konuyla ilgisi yok ama progestanı ağız yoluylamı alıyorsunuz yada vajınal yollamı
Bende tedavim sırasında vajinal yoldan almıştım.mide bulantısına yol açıyor hastalar şikayetçi oluyor diye alttan almanızı istiyor doktor, demişti hemşire.kızlar konuyla ilgisi yok ama progestanı ağız yoluylamı alıyorsunuz yada vajınal yollamı
ben korkudan sabah 1 tane progestan içtim şimdi 1 tane daha içtim ağız yoluylaBende tedavim sırasında vajinal yoldan almıştım.mide bulantısına yol açıyor hastalar şikayetçi oluyor diye alttan almanızı istiyor doktor, demişti hemşire.
amin canım bu yolda hepimizin şansı açık olsun
kahverengi lekelenmeler halla dewam edıooo
cnm ben şırnakta yaşıorm burada doktor yok fazla devlet hastanesıne gttm kanımı ölçtü 1227 çıktı 20 gün önce transfer oldum..şu anda kahverengı lekeler gelıo..doktor cmartesı gel yıne kan degerıne bakacaz dedı.çok korkuorm.allahım nolursun bebegımı bana bağışla..canım korkma, panik yapma..hamilemisin? eğer transfer sonrasıyla tutuna kanaması olabilir..gebelikde ara ara kanama olduğunu biliyorum..hastaneni aradın mı ? dr.unla konuşmalısın..
cnm ben şırnakta yaşıorm burada doktor yok fazla devlet hastanesıne gttm kanımı ölçtü 1227 çıktı 20 gün önce transfer oldum..şu anda kahverengı lekeler gelıo..doktor cmartesı gel yıne kan degerıne bakacaz dedı.çok korkuorm.allahım nolursun bebegımı bana bağışla..((((
hayır doktor kanımın 2 gun boyunca artması gerektığnı soyledı doktor çok korkuyorum cnm nolursn dua et..imkanlar sınırlı buradaaayy, kıyamam sana..sakın korkma, iyi düşün..kan değerin çok güzel çıkmış,yemene içmene dikkat et, ağır brşey sakın kaldırma hatta mümkünse istirahat et , uzan cumartesiye kadar birşey yapma, yarın gidemezmisin dr.a ? cuma günü seni alsa dr.un ?
hayır doktor kanımın 2 gun boyunca artması gerektığnı soyledı doktor çok korkuyorum cnm nolursn dua et..imkanlar sınırlı burada
Allah razı olsun cnm çok korkuyorum.....bende dua edıyorum.....çok sağol benı sakınleştrdın.allah ne ıstersen onu sana versın....bu akşam senin için dua edeceğim canım, cumarteside habersiz bırakma bizi umarım herşey yolunda gidecek..yine sen bilirsin ama, c.tesi gününe kadar iş yapmamaya çalış, kendini yorma, sakın ağır birşey kaldırma, sakin olmaya çalış çok öptüm..
Allah razı olsun cnm çok korkuyorum.....bende dua edıyorum.....çok sağol benı sakınleştrdın.allah ne ıstersen onu sana versın....
canım foruma giremedim internet sorunum yüzünden girebildiğim zamanlarda da her açışımda 50 nin üzeri bildirim almış olunca onlara dönüş yapmak durumundayım işlerim var yani burada..Sohbet kısmına geçemiyorum her zaman..Arada erken gelir regl sende biliyorsun 4 gün de ciddi bir rakam değil..Yıl içinde ben 2 kez erken 2 kez geç oluyorum genelde sebebini bilmiyorum ama takip ettim öyle oluyoryaaaa ben sana neler yazdım nelerhiç görmedin herhalde
bi atar bi gider yaptım baktım ses yok hala şuan geri vites yaptım cvp verince amma şımarma dermişim
ne yaşlanması yaaa daha bebişlerimiz olcak onlarla yeniden çocuk olacagız inşallah
valla sabah sabah görünce bi sövesim geldi '' zamanın mı şimdi ....'' diye ''kime sordun da geldin.'' diye
bi sor bakalım dimi hazırmıyım seni bekliyormuyum müsaitmiyim
metin arolattayyyyy ayyyyyy ayyyyy ayyyyyy....... o deli gibi seven bendim evet ama
takvime bakarsan tarih değişti ( 4 gün önce)
senin en son geldiğin günden beri psikolojim hızla değiştiiiiiiiii
ayyy ayyyyyyyyy ayyyyy ayyyyy ay ayyyyy
şarkıyı hatırladın inşallah
Aman ağız yoluyla alayım deme ciddi yan etkileri olur fitil olarak kullan canım..kızlar konuyla ilgisi yok ama progestanı ağız yoluylamı alıyorsunuz yada vajınal yollamı
kalmadı canım geçti dün itibariylebu arada ne kadar kaldııııııı regline yaaa
BEŞİKTAŞ ımın zaferini izlemek için kayboldum canım...
walla ağız yoluyla aldım hemde 2 tana çünkü kanamam warAman ağız yoluyla alayım deme ciddi yan etkileri olur fitil olarak kullan canım..
Canım mümküm olduğunca tuvalet haricinde kalkma yat..bol bol su iç bol bol ama ayağının altına yastık koy ayaklar yüksekte kalsın..ve dua et canım içini ferah tut...bende dua ederim...stres yapma olur mu...progestanını kullan...günde kaç tane alıyosun...ben 3 yane alıyodum 100 mg lık..hayır doktor kanımın 2 gun boyunca artması gerektığnı soyledı doktor çok korkuyorum cnm nolursn dua et..imkanlar sınırlı burada
cevap için teşekkür ederim cnm...bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum..inşallah herşey yolunda gider.bu kişden kişiye değşir canım bazan 3 tane çatlatma iğnesi kulanır bazısı 8 tane cuma gün dr sana söyler mutlaka opu gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?