kızlar konuyla ilgisi olmaya bılır ama çok korkuorm 20 gün önce tüp bebek yapmıştım bu sanbah kanamam oldu çokk korkuorm..konuşalımmı((
KUZUM ya daha şimdi gördüm ben algı sorunu yaşıyorum şu alerji yüzünden gözlerim açılmıyor
aaaaaaaaa ona kapımız her zaman açıktıryani canım geldi artık gelene git demek olmaz dimi
hayır canım daha dün iğnelerime başladım hayırlısı ile pazartesi yumurta kontrolüm varcanım ne yaptın ? oldumu transferin ?
canımmmm umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle ...cnm ben şırnakta yaşıorm burada doktor yok fazla devlet hastanesıne gttm kanımı ölçtü 1227 çıktı 20 gün önce transfer oldum..şu anda kahverengı lekeler gelıo..doktor cmartesı gel yıne kan degerıne bakacaz dedı.çok korkuorm.allahım nolursun bebegımı bana bağışla..((((
canım çok dikkat et kendine dinlen devamlı bebişin seninlekızlar ben kotuyum bugun oglenden sonra cirinı jel trtu tortu kahve rengkte sıhay renkte ve acık pembe renkte gerı gelmeye basladı cok uzgunum merkezı aradım dk konustum jelı kes ıgneyı gunde ıkıye cıkar dedı hemsıreyı aradım recetem yok yenı recete lazım dedım yoksa yapmıyor hemsıreler ama faks yerı bulamadım sınırlerım cok bozuk canım cok sıtkın...
canım napıyorsun :)Günaydınlar hayırlı cumalar canlarım.
İyiyim canım sağol sen nasılsın nasıl gidiyor?canım napıyorsun :)
Günaydın birbirinden datlu kızçelerim
Hepinize hayırlı cumalar...
Günaydınlar hayırlı cumalar canlarım.
dilinize duanıza yüreğinize sağlık
hayırlı Cumalar kızlar Allahım ınsallah dualarımızı kabul eder aminn
canım foruma giremedim internet sorunum yüzünden girebildiğim zamanlarda da her açışımda 50 nin üzeri bildirim almış olunca onlara dönüş yapmak durumundayım işlerim var yani burada..Sohbet kısmına geçemiyorum her zaman..Arada erken gelir regl sende biliyorsun 4 gün de ciddi bir rakam değil..Yıl içinde ben 2 kez erken 2 kez geç oluyorum genelde sebebini bilmiyorum ama takip ettim öyle oluyordelimiyim ne bu da takip edilir mi
kalmadı canım geçti dün itibariyle
bak ben kavga ediyormuyum regl im ile..
gelmediğinden ötürü buz bebeklerimi almam gecikiyor ama ses etmiyorum
BEŞİKTAŞ ımın zaferini izlemek için kayboldum canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?