- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
Evet canım doğru şey etmişin bir futbol ve Beşiktaş aşığı olaraktan maç kaçmazdı...hımmmm internet kurbanı oldum yani bende bu durumda
öyle tabi cnm arada oluyor öyle erken geç geldiği de
sanırım ben hiç beklemiyordum ya birden görünce şoke oldum
aaaaaaaaaaaaeee hadi hayırlısı canım ozmn bgn yarın olcan bence
inanmıcaksın ama dedim bu kız maça daldı kesin
çünkü daha önce futbolu sevdiğinden bahsetmiştin
ordan şey ettim
Sebebini bilemiyorum ama doktorunla görüşüp jel yerine fitil olarak kullanılan şekilde vermesini iste daha rahat edersin..kızlar bugün crinone jeli kullanırken itmekte zorlandım,itiyorum gitmiyo neden olabilir ne yapabilirm
bu sabah benimde öyle oldu kremi biraz çıkartıp enjektörün kaymasını sağladım bide öyle dene problem olduğunu sanmıyorumkızlar bugün crinone jeli kullanırken itmekte zorlandım,itiyorum gitmiyo neden olabilir ne yapabilirm
Hoşlgeldin tatlım..merhaba arkadaşlar bende bahçecide tedayiye başlıyorum. doktorum mustafa bey. şimdi tedavi için adetimi bekliyorum.
yatmadan önce fitil de kullanıyorumSebebini bilemiyorum ama doktorunla görüşüp jel yerine fitil olarak kullanılan şekilde vermesini iste daha rahat edersin..
Hayırlı cumalar tatlım...Kızlar kocaman Günaydınlar
Hayırlı cumalar
Dün 20 adet folikül toplanmıştı sabah aradılar içinden 13 tane olgun yumurta çıkmış 8 tanesi döllenmiş şimdi gelişimlerini bekliyoruz sanki hamileymişim gibi heyecanlandım Allah'ım şu cuma gününün hayrına hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah bu heyecan öldürecek adamı
Hıımm iğne olarak iste diyeceğim o da zor oluyormuş öyle diyor kızlar..yatmadan önce fitil de kullanıyorum
Hoşlgeldin tatlım..
Tedavinin sonu bebekli olsun inşallah..
İlk denemen mi?
13 mart mı canımcım.hadi inşallah yavruyu görmeye birşey kalmamış,arada annemi heyecanlandırayım falan diyor herhalde sıpa :) herşey güzel olacak Allah ın izniylesagolun kızlar allah razı olsu hepınızden moral verdıgınız ıcın bolca dınlenıyorum uzanıyorum ıgne gunde 2 cıktı jelı kestık ayın 13 kontrole gıtcam
ıyı gıdıyor canım hala ameylıyat ıcın doktor arastırıyorum :)sen nasılsın bebıs nasılİyiyim canım sağol sen nasılsın nasıl gidiyor?
Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin.herkese hayırlı cumalar kızlar
rabbim bugün açılan elleri boş çevirmesin inşaallah....
Tşkler canımmm inşallah gelişirlerHayırlı cumalar tatlım...
8 kuzu var demek annesine kavuşmayı bekleyen maşallah
Canım bende 4 5 güne adet olacam donmuş emriyolarımı almak için transfere hazırlık başlayacak bende günlük lucrin yapıyorum mart ayını heyacanla bekliyorum.Kasım ayından beri emriyolarım donmuş halde annesini bekliyorlar rahim hazırlansın ve annesine hayırlısıyla kavuşsunEvet canım doğru şey etmişin bir futbol ve Beşiktaş aşığı olaraktan maç kaçmazdı...
Arada ağrı oluyor geliyor diyorum ama gelmiyor inatçı regl ama normal bence bu ay histeroskopi oldum ve gün hafif hafif kanamam oldu sonrasında 21.gün tek doz lucrin vurdum yumurtalıklar baskılansın diye o da gecikme yapabiliyor derken bu ay gecikme ihtimali vardı zaten...
Senin ki de erken gelerek süprayz yapmış
Aynı zamanlarda alcaz minnaklarımızı demekCanım bende 4 5 güne adet olacam donmuş emriyolarımı almak için transfere hazırlık başlayacak bende günlük lucrin yapıyorum mart ayını heyacanla bekliyorum.Kasım ayından beri emriyolarım donmuş halde annesini bekliyorlar rahim hazırlansın ve annesine hayırlısıyla kavuşsun
canım nasılsın merak ediyorum seni..herkese hayırlı cumalar kızlar
rabbim bugün açılan elleri boş çevirmesin inşaallah....
ohhh miss gibi yat keyfine bak canım her şey kontrol altında iyi düşün hamilesin ve mutlu olma zamanısagolun kızlar allah razı olsu hepınızden moral verdıgınız ıcın bolca dınlenıyorum uzanıyorum ıgne gunde 2 cıktı jelı kestık ayın 13 kontrole gıtcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?