2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlar bugün crinone jeli kullanırken itmekte zorlandım,itiyorum gitmiyo neden olabilir ne yapabilirm

Kızlar kocaman Günaydınlar
Hayırlı cumalar

Dün 20 adet folikül toplanmıştı sabah aradılar içinden 13 tane olgun yumurta çıkmış 8 tanesi döllenmiş şimdi gelişimlerini bekliyoruz sanki hamileymişim gibi heyecanlandım Allah'ım şu cuma gününün hayrına hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah bu heyecan öldürecek adamı

Evet canım doğru şey etmişin bir futbol ve Beşiktaş aşığı olaraktan maç kaçmazdı...
Arada ağrı oluyor geliyor diyorum ama gelmiyor inatçı regl ama normal bence bu ay histeroskopi oldum ve gün hafif hafif kanamam oldu sonrasında 21.gün tek doz lucrin vurdum yumurtalıklar baskılansın diye o da gecikme yapabiliyor derken bu ay gecikme ihtimali vardı zaten...
Senin ki de erken gelerek süprayz yapmış

Hayırlı cumalar tatlım...
8 kuzu var demek annesine kavuşmayı bekleyen maşallah

sagolun kızlar allah razı olsu hepınızden moral verdıgınız ıcın bolca dınlenıyorum uzanıyorum ıgne gunde 2 cıktı jelı kestık ayın 13 kontrole gıtcam

sagolun kızlar allah razı olsu hepınızden moral verdıgınız ıcın bolca dınlenıyorum uzanıyorum ıgne gunde 2 cıktı jelı kestık ayın 13 kontrole gıtcam
13 mart mı canımcım.hadi inşallah yavruyu görmeye birşey kalmamış,arada annemi heyecanlandırayım falan diyor herhalde sıpa :) herşey güzel olacak Allah ın izniyle

herkese hayırlı cumalar kızlar
rabbim bugün açılan elleri boş çevirmesin inşaallah....
Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin.

Canım bende 4 5 güne adet olacam donmuş emriyolarımı almak için transfere hazırlık başlayacak bende günlük lucrin yapıyorum mart ayını heyacanla bekliyorum.Kasım ayından beri emriyolarım donmuş halde annesini bekliyorlar rahim hazırlansın ve annesine hayırlısıyla kavuşsun

Aynı zamanlarda alcaz minnaklarımızı demek
Sen günlük lucrin yapıyorsun ben tek vurumluk yaptım adetin 21.gününde o günden sonra bir şey kullanmadım adet olmayı bekliyorum.Benim kuzularda yılbaşı günü 31 aralıkta dondular üşüdüler artık almak lazım

ohhh miss gibi yat keyfine bak canım her şey kontrol altında iyi düşün hamilesin ve mutlu olma zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…