Evet canım doğru şey etmişin bir futbol ve Beşiktaş aşığı olaraktan maç kaçmazdı...
Arada ağrı oluyor geliyor diyorum ama gelmiyor inatçı regl ama normal bence bu ay histeroskopi oldum ve gün hafif hafif kanamam oldu sonrasında 21.gün tek doz lucrin vurdum yumurtalıklar baskılansın diye o da gecikme yapabiliyor derken bu ay gecikme ihtimali vardı zaten...
Senin ki de erken gelerek süprayz yapmış
Kötü süprayz oldu erken geldiği için süprayz süprayzdır taammısüprayzz mııııgelmemesi süprayz tızımmmmmm
biz bi ara beraber regl bekliyorduk sonra bi değişti şimdi yine kafa kafayayız ozmn
ama tabi senn bu Allah ın izniyle son regl olucak bebişlerini alınca 9ay inşallah Allah ım inşallahhhhhhhhh olmucan
çok ümitliyim senden editim inşallah glicek bebişlerin inşallahhhhhhhhhh dua ediyorum
Kötü süprayz oldu erken geldiği için süprayz süprayzdır taammı
Bir ara aynıydı evet reglimiz tedaviydi oydu buydu derken günlerimiz geldi yine denk düştü aslında aynı gün olacakmışız seninle ama benimkisi çekingen gelmiyor utanıyor bu kez
Ben de çok şitres yapıyorum bu kez sörvayvırdabırak bu kez utansın mademmalum 9 ay gelemicek ya Allah ım inşallahhhh inşallah
bu sene neler izliyosun geçen stil kızları beraber eleştiriyorduk
survivor da izlemiştik hatta sen resim bile paylaşmıştın izlerkene
bu sene survivor ı izlerken tırnaklarımı yedim kopardımmmmmo derece stress yapıomm kızz
bana ne oluyosasanki ben aç kalıcam
Ben de çok şitres yapıyorum bu kez sörvayvırda
Turabiyi yolcam gönüllüler takımından bir kaç kişi gitmeden onlara sempati besleyemem..
Ünlüler daha edepli onları tutuyorum...
Yarışırken hırslı olmak normal ama bu karşı tarafı tahrik ederek olmaz ayıp yani..
Duygu var bir de fenalık geçiriyorum onu izlerken sahra ya da gıcığım gitsinler Acun a yazayım da diskalifiye etsinler yoksa izlememBu yıl stil yarışmasında tabiki Nurella gilleri izliyorum diğeri ne öyle ya tamamen kopya şaka gibi skandal talitler asıllarını yaşatıyor işte..Kızlara gelince hala birini seçemedim tarz hangisi dersen açık ara Nazlı sultan tabi ki..
ayyy özlemişim senle dedikodu yapmayı
mesajın bana morelman çok ii geldi
survivorı stilleri konuşcak birini bekliyordum sonunda buldum
hemen dökeyim taşlarımı
aynen gönülleri turabi sahra duygu ve seda yüzünden şuan tutmam
sahra yı sevmesemde yeni fragmanda bozokun sahrayı düşürdüğü anda ''ayyyy çok fena düştü yazık '' dedim yalan yok
geçen sezon ahmet dursun ayagını acıttıgında sahra''devam et ''demişti yarışan kişiye oysa amaşimdi devam et derlermi bilmem
stillere gelince ayyy tmm bişi çakma olur ama bu kadar çakma olmazki
ivana türkçeyi tam konuşamıyo diye ona benzer kiloi sertaç gelmiş jüri diye
ztn hiç izlemedim inan ki bi kere reklam arası denk geldim
ne yaptıklarını anlayamadım bile o derece düşn
bizim öz hakiki has yarışmada ise nazlı sultantarzmı tarz
tahammül edemediğim de özden
güldencim p.tesi doğum yaptım oğluşumuz geldi.bu güzel duyguyu allah sizede nasip etsin.aynen yavrucuum katılıyorum sana...
sahra fena düştü cidden kimseye bişi olmasın sakatlık vs..kim hakettiyse centilmence o kazansın pislik yaparak tahrik ederek değil..Daha çok olay çıkacak all star da..Hem oyunlar zor hem de aç kalacaklar..Kokonatlar da az bu sezon
Bu ödül oyununda balık tutma gereçleri için yarışacaklar bence çok önemli ben de gidip destek olayım diyorum
Stil yarışmasına gelince ağzını yaya konuşan özden ve nihal i görmek istemiyorum ergen kızım olsa izletmem programı bir şeyler kapmasın onlardan diye..Diğerleri rahatsız etmiyor beni..Erkek Fatma Melisa hataları olmasına rağmen rahatsız etmiyor beni bana göre en güzel fizikli Melisa ama en tarz Nazlı Sultan..Emel e alıştım artık HEEEEE Emel olarak zorlansamda katlanıyorum kendisineTaklit yarışma dediğim gibi skandal kuşlardan tut ivana nın ellerine kadar her şey taklit şahsen ben bu kadar bariz taklit olan programda ne jüri olurdum ne başka bir şey..
hayır canım daha dün iğnelerime başladım hayırlısı ile pazartesi yumurta kontrolüm var
Canım benim çok tebrik ederim maşallah paşayagüldencim p.tesi doğum yaptım oğluşumuz geldi.bu güzel duyguyu allah sizede nasip etsin.
amin canım inşallah elimden geleni yapmaya çalışıyorum :)hayırlısı canım,yumurtanın kaliteside çok önemli, beslenmene , yumurta , bal bu tür doğal şeyler yemeğe dikkat et ...inşallah kaliteli yumoşların olsun..
aynen yavrucuum katılıyorum sana...
sahra fena düştü cidden kimseye bişi olmasın sakatlık vs..kim hakettiyse centilmence o kazansın pislik yaparak tahrik ederek değil..Daha çok olay çıkacak all star da..Hem oyunlar zor hem de aç kalacaklar..Kokonatlar da az bu sezon
Bu ödül oyununda balık tutma gereçleri için yarışacaklar bence çok önemli ben de gidip destek olayım diyorum
Stil yarışmasına gelince ağzını yaya konuşan özden ve nihal i görmek istemiyorum ergen kızım olsa izletmem programı bir şeyler kapmasın onlardan diye..Diğerleri rahatsız etmiyor beni..Erkek Fatma Melisa hataları olmasına rağmen rahatsız etmiyor beni bana göre en güzel fizikli Melisa ama en tarz Nazlı Sultan..Emel e alıştım artık HEEEEE Emel olarak zorlansamda katlanıyorum kendisineTaklit yarışma dediğim gibi skandal kuşlardan tut ivana nın ellerine kadar her şey taklit şahsen ben bu kadar bariz taklit olan programda ne jüri olurdum ne başka bir şey..
Allah ım uzun ömürler versin bahtı da şansıda açık olsungüldencim p.tesi doğum yaptım oğluşumuz geldi.bu güzel duyguyu allah sizede nasip etsin.
kokonatlar az ama gönüllüler gene bademsi şeylerden kırıp kırıp yiyorlar
ayy aklıma samantha geldigece gece bile kıt kıt yiyodu çekici hiç elinden bırakmadı habire kırdı kırdı yedi
adada badem bırakmadıydııı
evett bizde ekran başından destek oluruz artık ünlülere
ayy acaba sahra yarışmaya devame debilcek mi bana kırıldı gibi geldi
Heeee Ben BeeeĞĞnnn şeyy heeeeeemel için hala acaba bilerek mi yapıo dediğim oluo
nazlının giydiklerini melisa giyse ztn süper olur
kuşları elleri görcek kdr bile izlememişim düşünbu kadarına da pesss !
Sondan başlayım..Geçenlerde reklam arasımı bilmiyorum kanalları gezerken gördüm hani erkekli kızlı yarışıyor ya bunlar hem erkek hem kız ağlıyor jüri karşısında ayyy dedim reyting gözyaşlarıo zaman gördüm o elleri falan dek geliyorum o zamanlar bakıyorum o da ayyyy ne fena demek için 5 dk dan fazla bakabilmişliğim yok henüz..Bademli samantha unutulur mu hiç onun yüzünden böcekler vs.. basıyordu yattıkları yeri çünkü bademleri yastığının altına saklıyordu
Bu kez fareler erken keşfettiler ama bence kadrolu survivor fareleri onlarne fena ama üzerlerinde o uzun kuyrukları ile geziniyorlar Sahra yı merak ediyorum cidden acı acı bağırıyor kırılmamıştır inşallah dediğim gibi hiç birine bir şey olmasın hak eden kazansın istiyorum..Hilmicem de çok şeker Turabi ile şu an iyi anlaşıyor olması bile beni ondan soğutmadı Bir kaç kişi gitmeden gönüllüleri sevemicem tam olarak..
eet gezerken 2li yarıştıklarına şahit oldum hep kavga ediolardı ne zmn görsem
'' ay ne fena'' demek içinharikasın
evet saklıyordu dimi yaaaaahh samantha ahhh
sahra kirpiklerine kalıcı makyaj yapmış dimi sanki böle rimelli rimelli gibi bu sefer
ben de rimel konusunda duygudan şüphelendim
illa ki bir şeyler yaptırmışlardır kaç hafta ekrandalar hadi erkekler saç sakal karışınca çok önemli olmuyorda kadınlar evrim geçirebilir daha önceden önlem almadılarsaşimdilerde yanakları dolgun dolgun kızların erkeklerinde kaslar yerinde bir kaç hafta sonra görecem ben onları yanaklar içe göçmüş kaslar sönmüş eee all star olmak kolay değil tabi
cnm hamıleyım 5 haftalık kanamam warben de rimel konusunda duygudan şüphelendim
illa ki bir şeyler yaptırmışlardır kaç hafta ekrandalar hadi erkekler saç sakal karışınca çok önemli olmuyorda kadınlar evrim geçirebilir daha önceden önlem almadılarsaşimdilerde yanakları dolgun dolgun kızların erkeklerinde kaslar yerinde bir kaç hafta sonra görecem ben onları yanaklar içe göçmüş kaslar sönmüş eee all star olmak kolay değil tabi
bide bn şeyi merak ediorum hep sulu oyunlar var regl olmuyo mu kızlar
duyguda ztn var cnm kaş kirpik dudak komple makyajlı
sahranın kirpiklerri denişik geldi ondan sordum bak bu hafta dikkat et
ama almeda geçen sezon hiç zayıflamadıydı
canım ne kadar içini ferahlatırım bilemiyorum ama burada yıllardır tüp bebek gebeliklerine şahit oluyorum hatırı sayılır bir rakam var gebelik olur olmaz kanaması olan ve devam eden..Riskli gebelikler oluyor bunlar evet ama hepsi de sağlıklı doğurdu..bhcg değerin iyiyse sorun olacağını düşünmüyorum ben..Bir süre yatarak ya da dikkat ederek geçirmen gerekiyor sadece...Parça parça kanaması olanları biliyorum onlar doğurduysa sende doğurursun lütfen üzme kendini...Her kanama gebelik kaybı demek değil..Bazı zamanlar kesenin etrafında kanama alanı oluşabiliyor bu da zamanla kanama ile atılıyor.Kız kardeşimin ilk gebeliğinde de öyle oldu uzun süre kanaması oldu hep gitti galiba dedik kuzumuz ama çok şükür 6 yaşına geldi nerdeyse...Hiç bir şey olmayacak Allahın izniyle..cnm hamıleyım 5 haftalık kanamam war(((yardımcı olun nooluurr
canım ben çıkıyorum sohbet çok ii geldi özlemişim valladikkat etmedim sahraya bakarım ilk programda..
kadınsal halleri emin ol herkes merak ediyordur ne yapıyor bunlar diye biri bizi aydınlatsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?