2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

cnm ben şırnakta öğretmenlık yapıorm burada ımkanlar kısıtlı.tüp bebek yaptım memleketımde 15 tatıle denk getrdım 2 haftada ızın aldım sonra şırnağa gedim .geldikten 3 gün sonra dün 2peçete fazla olmamak şartıyla kan geldı .sonra kahverengıne dönüştü..2 saat önce tekrar 1 peçete fazla olmamak kadarıyla kan geldı sonra durdu kahve rengıne dönştü.doktora gttım.progestan iç yarın kaanına bakacaz deyıp gönderdı nolursunuz yardım edın(((

13 mart mı canımcım.hadi inşallah yavruyu görmeye birşey kalmamış,arada annemi heyecanlandırayım falan diyor herhalde sıpa :) herşey güzel olacak Allah ın izniyle

ohhh miss gibi yat keyfine bak canım her şey kontrol altında iyi düşün hamilesin ve mutlu olma zamanı
allah razı olsun kızlar allaha sukur kanamam hıc olmadı arastırdım cogu kısıde jel boyle bı etkı yapablıyormus hanı ıcerde kalanları atabılıyormus kan testı yaptırcaktım eşim sıtres yapma bız elımızden gelenı yaptık rabbım ıstemedıgı surece hıc bısey olmaz dedı uzulme dedı haklıda tedbır bızden taktır allahtan dk dedım tam 7 hafta dlunca gıdeyım hem keseyı gormus olurum sımdı 2 kere gıttım burdakı dk bakmadılar bıle erken dedıler bende bekleme kararı aldım perınotolaga gdıcam hem ıgne dozuna bakar hemde keseyı goruruz dıye ınşallah hersey yolunda devam eder aminnn

Her ihtimale karşı düşük önlemek amaçlı doktorlar proluton depot iğnesi veriyorlar ve kanama kesiliyor.Bunu sorabilirsin mesela..Ama anlattıklarında ciddi bir şey görmedim ben..Bir doktorum derdi ki bazı gebeler regl tarihleri geldiğinde gebe olmalarına rağmen regl kanaması yaşıyorlar her kanama gebeliğe zarar verecek demek değildir demişti ve ben de öyle düşünüyorum..Öyle olmasa bir sürü gebelik sonlanmıştı burada çok şükür öyle olmadı..Şu aşamada yapılabilecek tek şey ilaçlarını kullanıp muayene gününü beklemek kanda da hem bhcg ye bakarlar hem de progesterona bhcg normal çıkar ve progesteron düşükse o zaman kullandığın progestanı artırır..Ciddi olduğunu düşünse en başta dediğim iğneyi vurdur derlerdi sana...

canım kanaman da olsa hemen panik olma olabiliyor böyle şeyler...eşinin dediği gibi endişe etsekte etmesekte olacağına varır her şey..Nasip diye bir şey var elimizden geleni yaptıysak gerisi takdiri ilahi...

canım ılacını ıc dk kan testı yapıcaz demıs ınşallah hersey yolundadır hem bak fazla kanamnda yok ınan benım yengemde tub bebekle hamıle kalmıstı ve cok sakır sakır kanaması olmasına ragmen ıkızlerını kucagına aldı 17 sene sonra dua et bolca rabbım buyuk ınşallah hıc bısey olmaz hem tutunma kanamasıdır fazlada dgıl dıyorsun uzulme nolur sıtres yapma

zaten ınternette arastırdım.eğer hamıle olmasaydım normalde bu günler adet dönemıme denk gelıor..acaba bu olabılır mı cnm ?? senı doğru anlamış mıyım?

allah razı olsun cnm.çok sağol

canım kanaman da olsa hemen panik olma olabiliyor böyle şeyler...eşinin dediği gibi endişe etsekte etmesekte olacağına varır her şey..Nasip diye bir şey var elimizden geleni yaptıysak gerisi takdiri ilahi...
haklısın canım herey olacagına varır dk jel tahtırs etmıstır o bılgeyı dedı afedersın aynadan baktım cok haklı kıp kırmızı olmus o bolge hemsıre dedı tehlıkelı bısey olsa dusuk onleyıcı ıgne verırıdı dk sana dedı ınşallah gerısı rabbıme kalmıs beklemekten baska care yok

zaten ınternette arastırdım.eğer hamıle olmasaydım normalde bu günler adet dönemıme denk gelıor..acaba bu olabılır mı cnm ?? senı doğru anlamış mıyım?
aynen öyle bu sebeple olabilir.dediğim gibi anlattığında ciddi bir durum yok canım sadece yorma kendini iş güç yapma muayene olup doktora görünene kadar..zaten eminim ki devam etmeyecek bu durum..

aynen öyle bu sebeple olabilir.dediğim gibi anlattığında ciddi bir durum yok canım sadece yorma kendini iş güç yapma muayene olup doktora görünene kadar..zaten eminim ki devam etmeyecek bu durum..
imkanlar bu şehirde kısıtlı oldukça geriliyorum..nolur bana dua et...çok çaresiz hıssedıorm kendimi...

jeli sevmiyorum zaten çok hatun sorun yaşıyor bu tahriş sebebiyle en iyisi fitil ve iğne hali diye düşünüyorum..Bir de o denen iğne veriliyor hemen şüpheli durumda sen de bir şey yok maşallah..

imkanlar bu şehirde kısıtlı oldukça geriliyorum..nolur bana dua et...çok çaresiz hıssedıorm kendimi...
Biliyorum canım bir arkadaşım görev gereği orada ve zorlanıyorlar keşke öyle olmasa ama maalesef büyük şehirlerimize göre imkanlar kısıtlı..Rabbim seni ve bebeğini korusun...Allaha emanet olun

Biliyorum canım bir arkadaşım görev gereği orada ve zorlanıyorlar keşke öyle olmasa ama maalesef büyük şehirlerimize göre imkanlar kısıtlı..Rabbim seni ve bebeğini korusun...Allaha emanet olun
ALLAH RAZI OLSUN CNM....AMİN İNŞALLAH BEBEĞİM BENIMLEDİR...

jeli sevmiyorum zaten çok hatun sorun yaşıyor bu tahriş sebebiyle en iyisi fitil ve iğne hali diye düşünüyorum..Bir de o denen iğne veriliyor hemen şüpheli durumda sen de bir şey yok maşallah..
evet canım ya cogu kısı sorun yasıyor jelden dolayı kasıntı felanda yapıyor aslında jelı bırakıncada korktum ama yapacak bısey yok gunde 100 mg ıgne oluyorum aynı seydır heralde hayırlısı olsun inşallah bakalım sorunsuz devam etsın bıda aynı acıyı yaşmayayım onun korkusu var bıde ama allah buyuk o nasıl nasıp edıcekseo hersey olacagına varıyor bıyerse ıgne ılca tedbır ıste taktır yıne allahın

İmkanların, şansın bizden yana olduğu zamanlarımız olsun hep... Sıhhatimizde de, bebek süreçlerimizde de...

Bazen ne kadar şanslı olduğumuzu unutup, süreçlerden, ilaçlardan şikayet edebiliyoruz, sıkıntılarımızı büyütebiliyoruz, unutmayalım şanslı olduğumuzu... Her birimizin bir diğerinden şanslı olduğu yer mutlaka oluyor... Bazen daha kolay, bazen daha meşakketli oluyor ama sonu güzel olsun, yolumuz hep açık olsun...

Bebeklerini kucaklarına almışlara gazsız, bol sütlü gün ve geceler,
Hamileliklerinin mutluluğunu yaşayanlara aynı mutlulukla sürecek haftalar,
Transferleri gerçekleşmiş, zaman hiç geçmeyecekmiş sananlara pozitif müjdeli tez zamanlar,
Tedavilerinin başında, ortasında, sonunda olanlara sağlıklı embriyolar,

Henüz hazırlananlar, bekleyenler ve dileyenler için sondan başa sırayla hepsini dilerim :)))))))

Sevgiler

İğnesini oluyorsun o yeter sana datlum..

Nerdesin sen yavrucuum...Kucaklama beni tüstüm çünkü...

Burdaymmm canımm bi kaç kez yazdim gormedin. Takip ediyorum ama bi bakiyorum birikmis. Cok kalabaliklasti burasi o yuzden tek tek cvp yazamiyorum . Telefondan zor oluyor:)
Ama takibimdesin merak etmeee:)))
Kocamannn sarılıyorum tabiki sana ayrica vd bol bol dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…