slm kızlar
Arkadaslar merhaba bana cevap verirseniz sevinirim bugun gonal f e basladim hemsire bana toz ve su karisimini anlatti ilaclarin adini esime verdim gekirken alsin diye hazir enjekte almis bi problem olurmu dr aradim ama ulasamadim mecvuren yaptim igneyi nolur bilen biri bisi desin aglicam zor tutuom kendimi
yok canm morelım sıfır yarını beklıorm.kan değerime bakacaklar inşallah yukselır.yıne bu sabah kanama oldu sonra kahverengı lekeler geldı çok korkuyorumSelam nasılsın ? nasıl oldun dünden beri aklımdasın, umarım daha iyisindir...
bişe olmaz canm nıye ağlıyacaksınArkadaslar merhaba bana cevap verirseniz sevinirim bugun gonal f e basladim hemsire bana toz ve su karisimini anlatti ilaclarin adini esime verdim gekirken alsin diye hazir enjekte almis bi problem olurmu dr aradim ama ulasamadim mecvuren yaptim igneyi nolur bilen biri bisi desin aglicam zor tutuom kendimi
Evet ondan canim
yok canm morelım sıfır yarını beklıorm.kan değerime bakacaklar inşallah yukselır.yıne bu sabah kanama oldu sonra kahverengı lekeler geldı çok korkuyorum
canım benim de hazır enjektördü gonalf in stres yapma :) sıkıntı yok :) olumsuz etkileme kendini :)Arkadaslar merhaba bana cevap verirseniz sevinirim bugun gonal f e basladim hemsire bana toz ve su karisimini anlatti ilaclarin adini esime verdim gekirken alsin diye hazir enjekte almis bi problem olurmu dr aradim ama ulasamadim mecvuren yaptim igneyi nolur bilen biri bisi desin aglicam zor tutuom kendimi
Ya iste toz anlatti hazir aldim ya ondan cekindim :)canım benim de hazır enjektördü gonalf in stres yapma :) sıkıntı yok :) olumsuz etkileme kendini :)
cnm sen başta korkarsan gebelık te ne yapacaksın bak ben hamıleyım kanamam var lekelenmelerım var ve şırnaktayım.imkanlar sınırlı doktor yok..sen basıt bıseyı buyutuyorsun abartma cnmmmYa iste panik oldum aslinda hemsire toz anlatti elime hazir enjekte geldi acaba die die sabaha kadar uyuyamicam yarin acik hastane arar sorarim ama gonlumu ferahlatmaya calisiyorum insallah bisi olmaz ben ondan korkuyorum acaba ayni ilac degilmi die
ALLAH razı olsun bana destek oldun bu ıylığının karşılığını ınşalaah YÜCE mevlam verırbu durumlarda yapıbilceğimiz en güzel şey sadece dua etmek, hayırlısını dilemek.. moralini yüksek tut ..zaten yarına bişi kalmadı..ama bu kanamalar hamileliğin ilk zamanları oluyor diye biliyorum içini ferah tut canım..
Ya iste panik oldum aslinda hemsire toz anlatti elime hazir enjekte geldi acaba die die sabaha kadar uyuyamicam yarin acik hastane arar sorarim ama gonlumu ferahlatmaya calisiyorum insallah bisi olmaz ben ondan korkuyorum acaba ayni ilac degilmi die
ALLAH razı olsun bana destek oldun bu ıylığının karşılığını ınşalaah YÜCE mevlam verır
CNM bana dua et yarın kan değerime bakacam ınsallah artarak bebişim ilerliyordurSadece dün aklıma geldin, yani bende şırnakda olsam böyle bi durumda olsam..sanırım yapılabilecek en güzel şey paylaşmak, biraz olsun rahatlıyorsan ne mutlu bana..
CNM bana dua et yarın kan değerime bakacam ınsallah artarak bebişim ilerliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?