2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Arkadaslar merhaba bana cevap verirseniz sevinirim bugun gonal f e basladim hemsire bana toz ve su karisimini anlatti ilaclarin adini esime verdim gekirken alsin diye hazir enjekte almis bi problem olurmu dr aradim ama ulasamadim mecvuren yaptim igneyi nolur bilen biri bisi desin aglicam zor tutuom kendimi

umarım doğru anlamışımdır..hazır enjelte dediğin, hani şeker hastalarının kullandığı gibi bi enjekte..mesela 150 lik vurulman gerekiyorsa kenarından ayarlayıp vuruyorsun öğle değilmi ?

Selam nasılsın ? nasıl oldun dünden beri aklımdasın, umarım daha iyisindir...
yok canm morelım sıfır yarını beklıorm.kan değerime bakacaklar inşallah yukselır.yıne bu sabah kanama oldu sonra kahverengı lekeler geldı çok korkuyorum

bişe olmaz canm nıye ağlıyacaksın

Evet ondan canim

korkma banada eczaneden bir kere öyle vermişlerdi, kenarında ayarını güzelce yap..yani ne kadar kullanman gerekiyorsa ayarla ona göre enjekte et..ama aklında soru işartin varsa nöbetçi eczaneye telefon etmeni yada gitmeni tavsiye ederim için rahatlasın...

Ya iste panik oldum aslinda hemsire toz anlatti elime hazir enjekte geldi acaba die die sabaha kadar uyuyamicam yarin acik hastane arar sorarim ama gonlumu ferahlatmaya calisiyorum insallah bisi olmaz ben ondan korkuyorum acaba ayni ilac degilmi die

yok canm morelım sıfır yarını beklıorm.kan değerime bakacaklar inşallah yukselır.yıne bu sabah kanama oldu sonra kahverengı lekeler geldı çok korkuyorum

bu durumlarda yapıbilceğimiz en güzel şey sadece dua etmek, hayırlısını dilemek.. moralini yüksek tut ..zaten yarına bişi kalmadı..ama bu kanamalar hamileliğin ilk zamanları oluyor diye biliyorum içini ferah tut canım..

canım benim de hazır enjektördü gonalf in stres yapma :) sıkıntı yok :) olumsuz etkileme kendini :)

Ya iste panik oldum aslinda hemsire toz anlatti elime hazir enjekte geldi acaba die die sabaha kadar uyuyamicam yarin acik hastane arar sorarim ama gonlumu ferahlatmaya calisiyorum insallah bisi olmaz ben ondan korkuyorum acaba ayni ilac degilmi die
cnm sen başta korkarsan gebelık te ne yapacaksın bak ben hamıleyım kanamam var lekelenmelerım var ve şırnaktayım.imkanlar sınırlı doktor yok..sen basıt bıseyı buyutuyorsun abartma cnmmm

ALLAH razı olsun bana destek oldun bu ıylığının karşılığını ınşalaah YÜCE mevlam verır

bende ilk tedaviye başladığım toz ve şırınga olarak verilmişti, sonra 1-2 gün daha uzayınca tedavi tekrar eczaneye gittiğimde bu sefer senin aldığından vermişti..onun sanırım içindeki miktar daha fazla kaç mg şimdi hatırlamıyorum..önemli olan ayarını düzgün, doğru ayarlayıp enjekte etmen..hayırlısı olsun....emin değilsen nöbetçi eczaneyi ara istersen..hatta hastanende yardımcı olur..genelde hastanenin verdiği reçetelerde mutlaka bir cep telefonu numarası oluyor, hemşirenin telnosu ordanda ulaşabilirsin.

Yanlış ilac kullaniyorum.korkusu var acikcasi. Sanada Gecmis olsun canim kanaman cokmu gebeligin yeni ise lekelenme tarzi kanama normal kalbini sende ferah tut olur mu Allahim.gönlüne göre versin insallah sen ayaklari dik bol bol yat olurmu dualarim seninle olucam Rabbim cuma gununun yuzu suyu hurmetine bebegini Hayırlisiyla sana bagislasin insallah

ALLAH razı olsun bana destek oldun bu ıylığının karşılığını ınşalaah YÜCE mevlam verır

Sadece dün aklıma geldin, yani bende şırnakda olsam böyle bi durumda olsam..sanırım yapılabilecek en güzel şey paylaşmak, biraz olsun rahatlıyorsan ne mutlu bana..

Sadece dün aklıma geldin, yani bende şırnakda olsam böyle bi durumda olsam..sanırım yapılabilecek en güzel şey paylaşmak, biraz olsun rahatlıyorsan ne mutlu bana..
CNM bana dua et yarın kan değerime bakacam ınsallah artarak bebişim ilerliyordur

CNM bana dua et yarın kan değerime bakacam ınsallah artarak bebişim ilerliyordur

Dün gece senin için dua ettim, bugünde edeceğim..senin paylaşımlarını okuyan birçok arkadaşımızda dua edecek, en azından <Allah yardımcın olsun >diyecektir..burda yada diğer forumdaki kızlar ,herkes birbirine yardımcı olur..yarın kaçda gidiyorsun hastaneye? bizi habersiz bırakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…