sabah gdıyorum cnm yarın cmartesı acılden kan verecem artık doktor bulabılırsem yorum yapacak yoksa mardıne gdecem ...çaresızım kızlar korkuyorum..yalnızım..Dün gece senin için dua ettim, bugünde edeceğim..senin paylaşımlarını okuyan birçok arkadaşımızda dua edecek, en azından <Allah yardımcın olsun >diyecektir..burda yada diğer forumdaki kızlar ,herkes birbirine yardımcı olur..yarın kaçda gidiyorsun hastaneye? bizi habersiz bırakma..
sabah gdıyorum cnm yarın cmartesı acılden kan verecem artık doktor bulabılırsem yorum yapacak yoksa mardıne gdecem ...çaresızım kızlar korkuyorum..yalnızım..
sabah gdıyorum cnm yarın cmartesı acılden kan verecem artık doktor bulabılırsem yorum yapacak yoksa mardıne gdecem ...çaresızım kızlar korkuyorum..yalnızım..
sizleri çok seviyorum kızlar..inan bunları yazarken bıle ağlıyorum...iyiki varsınızCanım allaha emanet ol.dilerim her sey yolunda gider ayaklarini uzat yat canim sabaha kadar. Unutma ki her sey bizim hayrimiza... sen ne kadar güçlü bi kadinsin farkında misin ama unutma asla yalnız değilsin rabbim yanında. Dilerim yarin güneş doğacaksa senin yaşayacak ve görecek günlerin varsa hepsi senin hayrına olacak.. bizler de hep senin yaninda olacagiz. Dularim seninle canim
bnmde lekelenmelerim oldu bende tüp bebekle hamıleyım aynı şeyleri yaşıyoruz canmkızlar ben sıze anlatmadım dımı dunmu gecen gun eve yakın doktora gıttım kan tsetlerını gosterdım ıgne dozunu sordum tub bebkle hamıle oldugumu soyledım bana nedese şimdi bırsey bellı olmaz daha erken bısey gorunmez eger haftaya kadar kanaman olmazsa dusmezse gorusurz gulerek dedı bıde nasıl dk yapıyor boyle ınsanlar aklım almıyor moralımı yerle bır ettı belkıde dun oyuzden lekelenmem oldu...
ailem memlekette eşimde özel sektörde çalısıor elinden geldiğince izin alıyor ..allah razı olsun adamdan sonuçta o da ne yapsın ekmek kapısıcanım eşin ailen onlar yokmu yanında ?
kızlar ben sıze anlatmadım dımı dunmu gecen gun eve yakın doktora gıttım kan tsetlerını gosterdım ıgne dozunu sordum tub bebkle hamıle oldugumu soyledım bana nedese şimdi bırsey bellı olmaz daha erken bısey gorunmez eger haftaya kadar kanaman olmazsa dusmezse gorusurz gulerek dedı bıde nasıl dk yapıyor boyle ınsanlar aklım almıyor moralımı yerle bır ettı belkıde dun oyuzden lekelenmem oldu...
sizleri çok seviyorum kızlar..inan bunları yazarken bıle ağlıyorum...iyiki varsınız
cnm benden kan bıle geldi progestan aldım 3 tane vajınadan sende öyle yap bencebnmde lekelenmelerim oldu bende tüp bebekle hamıleyım aynı şeyleri yaşıyoruz canm
canım bugun konusmuk senle krokularını cok ıyı anlıyorum bende cok korkuyorum ama ınan hersey rabbımden ne yazdıysa o luften sıtres yapma ınan cogu hamıle kanama yasıyor hatta bıyerde okudum tub bebek dk demıskı tub bebekle hamıle kalıpta kanaması olmayan hasta cok azdır obolge cok ıslem gordugu ıcın oluyor kanama lekelenme demıs bolca ya fettah ya mubdi cek ben sureklı cekıyorım cok ıyıymıs dusuge karsı canımbnmde lekelenmelerim oldu bende tüp bebekle hamıleyım aynı şeyleri yaşıyoruz canm
kızlar ben sıze anlatmadım dımı dunmu gecen gun eve yakın doktora gıttım kan tsetlerını gosterdım ıgne dozunu sordum tub bebkle hamıle oldugumu soyledım bana nedese şimdi bırsey bellı olmaz daha erken bısey gorunmez eger haftaya kadar kanaman olmazsa dusmezse gorusurz gulerek dedı bıde nasıl dk yapıyor boyle ınsanlar aklım almıyor moralımı yerle bır ettı belkıde dun oyuzden lekelenmem oldu...
güçlü olmak gerekıyormuş.burada yaşamak bana çok şey öğretti.sabretmenın ne demek olduğunu öğrendım..hastalğı hoş görüyle karşılamayı çaresızlıkten öğrendim..olgunlaştım büyüdüm buradaCanim agla açılırsın sadece umudunu kaybetme ywterr sende iyi ki varsin.. ve iyi ki orda öğretmrnsin seninle ayrica gurur.duyuyorum
ailem memlekette eşimde özel sektörde çalısıor elinden geldiğince izin alıyor ..allah razı olsun adamdan sonuçta o da ne yapsın ekmek kapısı
cnm ALLAH RAZI OLSUn kanaman olmuşmuydu bende kanamada var cnm yacanım bugun konusmuk senle krokularını cok ıyı anlıyorum bende cok korkuyorum ama ınan hersey rabbımden ne yazdıysa o luften sıtres yapma ınan cogu hamıle kanama yasıyor hatta bıyerde okudum tub bebek dk demıskı tub bebekle hamıle kalıpta kanaması olmayan hasta cok azdır obolge cok ıslem gordugu ıcın oluyor kanama lekelenme demıs bolca ya fettah ya mubdi cek ben sureklı cekıyorım cok ıyıymıs dusuge karsı canım
canım ben jelle ıgne kullanıyorum jel kesıldı pogestron ıgnenın oduz yukseltıldı gunde 100 luk yaptıryorum dk sana ıgne vermedımı ıgne ıste yarın pogestran ıgne yazarmısınız de hapta aynıdır sanırım arada fark yoktur ama sormanda fayda var canımcnm benden kan bıle geldi progestan aldım 3 tane vajınadan sende öyle yap bence
çok ıyısın sen ya..sana sarılıp ağlamak ıstıyorummmmHaklısın canım, ah birde o özel sektör yokmu..memur oluncada aynı ama hiç olmazsa biraz daha esnek olunabiliniyor.. sen hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç şimdi canını sıkma bakıyım, sil o gözyaşlarınıda..sen üzülürsen bebekde üzülür ..tv de güzel bi film falan seyret yada güzel müzik dinle ..yarına az kaldı, Allahın izniyle herşey güzel olacak, ama moralini yüksek tut canım..karnını ovala sev bebeğini, konuş onunla, sakinleşmeye çalış..
iğneyı söyler mısın cnm bende doktora sorayım..canım ben jelle ıgne kullanıyorum jel kesıldı pogestron ıgnenın oduz yukseltıldı gunde 100 luk yaptıryorum dk sana ıgne vermedımı ıgne ıste yarın pogestran ıgne yazarmısınız de hapta aynıdır sanırım arada fark yoktur ama sormanda fayda var canım
bıtanem benden bıldıgın kahve rengı ve sım sıyah sıyah gerı geldı jel cok korktum ama napım elımden gelenı yaptım artık beklemekten baska yapacak bısey yok hem belkı bebsler yerlestıler ve o bolglerdeyı temıslıyorlardır bıtanem dua et bolca ınşallah degerın guzel cıkıra rabbımın ıznıylecnm ALLAH RAZI OLSUn kanaman olmuşmuydu bende kanamada var cnm ya
pogestron ıgne bıtanem sen soyle yazar o ınşallahiğneyı söyler mısın cnm bende doktora sorayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?