allah razı olsun bıtaenm cok sagol poztıfı gordum ınşallah devamı gerde bu sefer kaybetmden kucagıma alırım ve darsı hepınıze olsun ınşallah amınn ecmaınnAnammmm sen hangi ara gebe kaldin kizzzzz masallahhh sana. Takip ediyordum seni ama anlamamisim demekk çok sevinsim canim :))
çok ıyısın sen ya..sana sarılıp ağlamak ıstıyorummmm(((
kanaman yokmuş işte o güzel canmmmbıtanem benden bıldıgın kahve rengı ve sım sıyah sıyah gerı geldı jel cok korktum ama napım elımden gelenı yaptım artık beklemekten baska yapacak bısey yok hem belkı bebsler yerlestıler ve o bolglerdeyı temıslıyorlardır bıtanem dua et bolca ınşallah degerın guzel cıkıra rabbımın ıznıyle
cnm bnmmmm yaaaa..Saril yastığına sımsıkı ve ne arzu ediyorsan öyleymiş gibi hisset bu sana birqz iyi gelir. Sonra bi cikolata ye hormonlar calissin hadi bakalim. Daha aglamak icin erken savasma vakti simdi:)))))monkey canim cok tatlidir burda herkes.cok sıcak ve sevgi dolu cok sukur:))
allah razı olsun bıtaenm cok sagol poztıfı gordum ınşallah devamı gerde bu sefer kaybetmden kucagıma alırım ve darsı hepınıze olsun ınşallah amınn ecmaınn
kızlar olumlu düşünelimm..yapacak bişeyımız yokkInsallah canımmm beim onu veren rabbim devamini da verir. Allah a emanet olun insallah
cnm bnmmmm yaaaa..seni çok sevdimmmmmmm
aynen canım dalga gectı resmen allaha havele edıyorum aıle hekımımde aynı pcde oyun oynuyor ınsanın suretıne dahı bakmıyor bugun ıgne yazdırmaya gıttım tersledı benı dedımkı rapor cıkartabılıyozmu veya ıgneyı fazla yazabılıyozmu 2 kutusu besgun gıdıyor ve sıtetmde gunde bır kayıtlı oldugu ıcın alamıyorum bana dıyo ben nerden bılım gıtt eczaneye sor ben yazamam halbuku yazıyordu alıyordum..canım merkeze maddı acıdan gıdemıyorum ama sureklı arayabılıyorum hatta bugun ıgen recetesı yolladılar faksla allah razı olsun tub bebek dk tlf konusunca keseyı gorunce kalp atısını duyunca haber ver sureklı ara gelemsende ılaclarını ben ayarlıycam sen bızım hastamızsın dedı rahatlattı benıDoktorun vicdansız birisiymiş,zaten kan testinde çıkınca , önce keseye sonrada kalp atışlarına bakılıyor..yani bir söylemek var bi söylemek var.
inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız fotograflarını da koyayarız buraya:)))Sevgi sonsuzdur ben oyle dusunuyorum... birini sevmemek icin bi neden sebep vardir ama sevmek oyle degil... burda.herkes in farkli bi hikayesi var ve tek ortak ozelligimiz gücümüz canım.. o yüzden rabbim bizimle buna eminim.
Bende seni cok seviyorum ve kocaman kucakliyorumm
kızlar olumlu düşünelimm..yapacak bişeyımız yokk
tamam canm benmmmmmmm konuşmuştuk yarın bı gdecem ....CNM BNM YA güneş gibi doğdun içimi ısıttın rahatlattın benıcanım sayfa 603 de egunal senin için yazmış.<proluton depot> bu iğneninde düşüklerin önlenmesinde etkin olduğunu biliyorum, bazı tüp bebek merkezleri transfer sonrası bile bu iğneyi veriyor..yarın dr. gittiğinde istersen bu iğneyide bi sor derim.
tamam canm benmmmmmmm konuşmuştuk yarın bı gdecem ....CNM BNM YA güneş gibi doğdun içimi ısıttın rahatlattın benı
aynen canım dalga gectı resmen allaha havele edıyorum aıle hekımımde aynı pcde oyun oynuyor ınsanın suretıne dahı bakmıyor bugun ıgne yazdırmaya gıttım tersledı benı dedımkı rapor cıkartabılıyozmu veya ıgneyı fazla yazabılıyozmu 2 kutusu besgun gıdıyor ve sıtetmde gunde bır kayıtlı oldugu ıcın alamıyorum bana dıyo ben nerden bılım gıtt eczaneye sor ben yazamam halbuku yazıyordu alıyordum..canım merkeze maddı acıdan gıdemıyorum ama sureklı arayabılıyorum hatta bugun ıgen recetesı yolladılar faksla allah razı olsun tub bebek dk tlf konusunca keseyı gorunce kalp atısını duyunca haber ver sureklı ara gelemsende ılaclarını ben ayarlıycam sen bızım hastamızsın dedı rahatlattı benı
amınn canım allah razı olsun dedıgın gıbı elden bısey gelmıyor allaha havale ettım uzmuyorum artık hıc bısey ıcın ne cıleler ne zorluklar cektım bu surecte allah buyukNe yapacaksın canım? maalesef elden birşey gelmiyor, sen bebeğini düşün rahatla, keyfini çıkar..moralini bozmamaya çalış..hayırlısı olsun ne zorluklarla kavuşuluyor bu bebeklere ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
arkadaşım inşlh yarın kan değeein katlanmıştır ve bebeğine bişy olmayacak seninle olacak hep cnm dua edp bkle yarın daha güZel haberler ver bize inşlhtamam canm benmmmmmmm konuşmuştuk yarın bı gdecem ....CNM BNM YA güneş gibi doğdun içimi ısıttın rahatlattın benı
Kız gece gece ağlattın ya beni..hepimizin duygularını dile getirmiş bu mektup..ah ah içimizdeki yangını bilmezler ki etrafımızdakiler..ne zorluklar yaşadığımızı..allah büyük..Çocuk İsteyen Anneden Mektup Var
Sevgili eşim, yıllar var ki anne olamamanın verdiği aciyla kavrulmaktayim. Biliyorum ki senin de canın yanıyor, ama neden benden çıkarıyorsun acisini ,neden kolayca kiriyorsun kalbimi ,sesin kolayca yukselebiliyor.Bu bir imtihansa ,ikimize de verildi neden bütün yükünü bana ödetiyorsun. Sana arkadaşların hic soruyor mu ,sıkıştırıyorlar mi , uzuyorlar mi seni? Erkekler birbirlerine,kadinlarin olduğu kadar zalim değiller emin ol... Benden uzaklaşma, bana dokunmaya bile lutfeder oldun,bu imtihan bizi birbirimizden uzaklaştırmasın...Daha çok kenetlenelim,sabrimizin mükafatı yakindir..
Sevgili kayinvalidem, benim cigerimin ne kadar yandığını en iyi sen bilmelisin.Neden yarama tuz basarsin ,neden o eksik ,keşke Songul'un kızı Fatma'yi alsaydim keşke , 3 tane nurtopu gibi oğlu oldu " dersin.Benim duyduğumu bile bile ,tuz basarsin yarama .Ben mi seçtim kısır olmayı, tıpkı senin kayinvalidem olacağını secemedigim gibi.
Sevgili hemcinsim, ahh beni en çok üzen,akrabam,arkadasim, Komşum.. Benden çocuğunu sevmemiş esirgeme,nazarim değer diye benden korumaya çalışma.Ben ancak kendime zarar verebilirim ,benim sevgi dolu bakışım ,hasta etmez onu merak etme.Buyuyen karnını sevdim diye ellerimi ittirme, ellerim okşamaktan başka birşey yapmaz ona kaygilanma. En yakin arkadaşım ,gebeligini herkese duyururken benden saklama beni daha çok acitma. Bebeğimi dusurunce agladigimda ,niye agliyorsun diye kızan Komşum kizma,canimdan can gitmiş aglamayip ne yapayım..Bana sürekli ,"çocuk yok mu hadi bi tane yapın" diyen,sürekli karnimi süzen arkadaşım ,belediyeden anons mu ettireyim yapamiyorum işte, hoşuna mi gidiyor beni köşeye sıkıştırmak.. Gecen tartismanizda " allah sana çocuk bile vermedi,iyi olsan verirdi zaar " diyen akrabam,kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş ya,pusudayim bekliyorum..
İnsan Allahtan gelene dayanırmış da kuldan gelen çok agir gelirmiş... Beni,benim gibi olanları anlamaya çalışın,ayni damdan dusmeniz mi gerekir ,yaşadığım acıya saygı duyabilmeniz için..Bilin ki siz,sıcacık yataginizda, ask dolu bir pazar sevismesinde hamile kalmışken, ben hala buz gibi laboratuvar larda bebegime kavuşmayı hayal ediyorum.İmtihanim yeterince zor, lütfen omzumdaki yükümu artırma..Sadece beni anla ,olur mu,ha bide ben seni kiskanmam çocuğun var diye, sadece gıpta ederim,bunu da unutma... Sevgiler...
Kız gece gece ağlattın ya beni..hepimizin duygularını dile getirmiş bu mektup..ah ah içimizdeki yangını bilmezler ki etrafımızdakiler..ne zorluklar yaşadığımızı..allah büyük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?