2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Y
yeterrrr kizzzz Allahim yaaa....yuregimi yaka yaka agkattin beniii...Allahim icimiz bu kadar mi ayni olur..cocuk hasreti ceken bizlerin ne cok dusmani var oysa..Dilerim Rabbim den bu yazdiklarini gorur ve sana omur boyu kokusunu icine cekecegin bir melek nasip eder...zor be guzelim..hayat bize oyle zor kiii...Ama Rabbim sabrini da veriyor..ne yapalim elden bisey gelmiyorrrr

Ağlattı beni gerçekten yaşadıklarımızı bir bir anlatmış ben akrabalar komşular ne derse desin herşey Allah'tan der takmazdım evliliğimin 2 yılına girdiğimde annem birgün üzülüyo musun kızım dediği gün ben anladımki benim gerçekten çocuğum olmuyor ve o güne kadar tedavi görmeme rağmen sanki geç kalmışım gibi hissettim herşeye ona belli etmedim ama öyle bir ağlamıştım ki ogün geldi aklıma

Bebişler bunu ben yazmadım yılarca tüp bebek tedavisi olup sonunda kızını kucaklayan bir arkadaşımın paylaşımıydı (onunda kendisimi yazdı bilmiyorum ) ama çok güzeldi içinde kendimi buldum ve sizlerinde kendinizi kendinizden bir şeyler bulacağınızı düşündüm ve paylaştım @balım86 canım amin teşekürederim duaların için

hah ofisin ortasında salya sümük kaldım... ne kadar zor ne kadar.katlanmak dayanmak sabretmek..ahh sınav ne zor ne çetin..

tamam canm benmmmmmmm konuşmuştuk yarın bı gdecem ....CNM BNM YA güneş gibi doğdun içimi ısıttın rahatlattın benı
Cnm bnm de transferimin 3. Gunu bugun..transferden sonra bu igneyi yaptilar bana da..cok yagli ve etkili bi igne dedi hemsire..gercekten hala sag popomun uzerine oturamiyorum..ben normal de jel kullaniyorum..progestan igne istedim dr jel yeterli dedi..senin sorunun tutunma deil genetik biliyosun dedi..

Canim kaygilaruni anliyorum..bende ogretmenim. Tup bebegini yapan dr a ulasman mumkun deil midir..onu arasan belki sana hemen yeni bir recete yollar maille falan..

hah ofisin ortasında salya sümük kaldım... ne kadar zor ne kadar.katlanmak dayanmak sabretmek..ahh sınav ne zor ne çetin..
Bende öyle valla aklıma geldikce annelik duygularım depreşince gizli gizli işte yolda gece yatağa yatınca eşimden gizli herkesten gizli ağlarım ben..çevrem hayat enerjime bayılıyo güler yüzlüsün diyolar ama bilseler o yüzün içi nasıl kan ağlar...evde ayıcıklı kurbişli krep tavalarım var evlendigimde almıştım evladım olacaktı ona sadece onun için kullanıp güzel kahvaltılar hazırlıcaktım iştahla yesin diye...okula başladığımda hergün okul dönüşü mis kokularla karşılıcaktım onu kekler kurabiyeler sütler meyve suları...şu an bunları yazarken bile aglıyorum...kızlar birgün ben bu dediklerimi yapabilirmiyim acaba...yoksa içimde hep bir uhte olarak mı kalır...allahım acısın bana bizlere kulları o kadar acımasız ki bu hayatta...yaradan biliyo halimizi acısın bizlere..

Allahim tez vakitte seni anne yapsin ve anlattigin hayal ettigin gibi guzel bir anne ol cnm benim insallah bizlerde

Allah ın izniyle yapacaksın...biraz geç çetin ve mücadele istiyor.bebişler nazlı öyle hemen gelemeyiz diyorlar...
bende gizli ağlarım hep,kimseye eksik yanını göstermicen, bu bir hayat kuralı,yeri geldimi en yakının o noktandan vurmaktan çekinmiyor...
bende tupperware yoğurt yapmak için almıştım.ufak ufak kaplara mayalıyorsun,bebiş için yanında taşımak kolay olsun diye,evlenmeden önceydi...Rabbim kullanmayı nasip etsin aldıklarımızı sağlıkla mutlulukla...
amin Allah ım baksın yüzümüze....

Kızlar merkezden aradılar 7 tanede bölünmeye devam eden embriyom varmış yarın transfer için çağırdılar 5.gün daha yüksek şans diye belirliyordum öyle hazırlamıştım kendimi 3. Gün transferi olacak benimkisi biraz üzüldüm galiba

canımcım neden üzülüyorsun maşallah 7'sinede
amaç bebişlerle seni daha erken buluşturup rahimde büyümelerini gelişmelerini sağlamak.
yarın kavuşuyorsun inşallah evlatlarına.2 transfermi olacak.
Hadi Bismillah.test gününü sayarız buradan inşallah.üzülme sevin lütfen.

canim nie uzuosun ki kendini verecek olan Allah
3. gun 5.gun ne farkeder
hem 5. gun embriosuda kesin tutmuoki 2 dir dondurulmuşumla denedim
3taneydi 2 tane si tutmadi
1 tanesi de çözünürken yasamadi
hic belli olmuo bu isler kendini stress yapma
bol bol dua et

Peki merkezinle görüştün mü? 5.günü istediğini söyledin mi?.. ama yinede canını sıkma derim, bunada şükür..hiç üzülme,ne güzel ki yumurta ve sprem var ve döllenme olmuş.umarım sağlıklıdır embriyoların sana tutunurlar..hayırlısı olsun..

kizlar
ben silbastan tedaviye baslicam nisan da
acaba kaliteli embriolar için bana neler önerirsiniz ?
sorunumuz esim kaynakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…