yeterrrr kizzzz Allahim yaaa....yuregimi yaka yaka agkattin beniii...Allahim icimiz bu kadar mi ayni olur..cocuk hasreti ceken bizlerin ne cok dusmani var oysa..Dilerim Rabbim den bu yazdiklarini gorur ve sana omur boyu kokusunu icine cekecegin bir melek nasip eder...zor be guzelim..hayat bize oyle zor kiii...Ama Rabbim sabrini da veriyor..ne yapalim elden bisey gelmiyorrrrÇocuk İsteyen Anneden Mektup Var
Sevgili eşim, yıllar var ki anne olamamanın verdiği aciyla kavrulmaktayim. Biliyorum ki senin de canın yanıyor, ama neden benden çıkarıyorsun acisini ,neden kolayca kiriyorsun kalbimi ,sesin kolayca yukselebiliyor.Bu bir imtihansa ,ikimize de verildi neden bütün yükünü bana ödetiyorsun. Sana arkadaşların hic soruyor mu ,sıkıştırıyorlar mi , uzuyorlar mi seni? Erkekler birbirlerine,kadinlarin olduğu kadar zalim değiller emin ol... Benden uzaklaşma, bana dokunmaya bile lutfeder oldun,bu imtihan bizi birbirimizden uzaklaştırmasın...Daha çok kenetlenelim,sabrimizin mükafatı yakindir..
Sevgili kayinvalidem, benim cigerimin ne kadar yandığını en iyi sen bilmelisin.Neden yarama tuz basarsin ,neden o eksik ,keşke Songul'un kızı Fatma'yi alsaydim keşke , 3 tane nurtopu gibi oğlu oldu " dersin.Benim duyduğumu bile bile ,tuz basarsin yarama .Ben mi seçtim kısır olmayı, tıpkı senin kayinvalidem olacağını secemedigim gibi.
Sevgili hemcinsim, ahh beni en çok üzen,akrabam,arkadasim, Komşum.. Benden çocuğunu sevmemiş esirgeme,nazarim değer diye benden korumaya çalışma.Ben ancak kendime zarar verebilirim ,benim sevgi dolu bakışım ,hasta etmez onu merak etme.Buyuyen karnını sevdim diye ellerimi ittirme, ellerim okşamaktan başka birşey yapmaz ona kaygilanma. En yakin arkadaşım ,gebeligini herkese duyururken benden saklama beni daha çok acitma. Bebeğimi dusurunce agladigimda ,niye agliyorsun diye kızan Komşum kizma,canimdan can gitmiş aglamayip ne yapayım..Bana sürekli ,"çocuk yok mu hadi bi tane yapın" diyen,sürekli karnimi süzen arkadaşım ,belediyeden anons mu ettireyim yapamiyorum işte, hoşuna mi gidiyor beni köşeye sıkıştırmak.. Gecen tartismanizda " allah sana çocuk bile vermedi,iyi olsan verirdi zaar " diyen akrabam,kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş ya,pusudayim bekliyorum..
İnsan Allahtan gelene dayanırmış da kuldan gelen çok agir gelirmiş... Beni,benim gibi olanları anlamaya çalışın,ayni damdan dusmeniz mi gerekir ,yaşadığım acıya saygı duyabilmeniz için..Bilin ki siz,sıcacık yataginizda, ask dolu bir pazar sevismesinde hamile kalmışken, ben hala buz gibi laboratuvar larda bebegime kavuşmayı hayal ediyorum.İmtihanim yeterince zor, lütfen omzumdaki yükümu artırma..Sadece beni anla ,olur mu,ha bide ben seni kiskanmam çocuğun var diye, sadece gıpta ederim,bunu da unutma... Sevgiler...
Ağlattı beniÇocuk İsteyen Anneden Mektup Var
Sevgili eşim, yıllar var ki anne olamamanın verdiği aciyla kavrulmaktayim. Biliyorum ki senin de canın yanıyor, ama neden benden çıkarıyorsun acisini ,neden kolayca kiriyorsun kalbimi ,sesin kolayca yukselebiliyor.Bu bir imtihansa ,ikimize de verildi neden bütün yükünü bana ödetiyorsun. Sana arkadaşların hic soruyor mu ,sıkıştırıyorlar mi , uzuyorlar mi seni? Erkekler birbirlerine,kadinlarin olduğu kadar zalim değiller emin ol... Benden uzaklaşma, bana dokunmaya bile lutfeder oldun,bu imtihan bizi birbirimizden uzaklaştırmasın...Daha çok kenetlenelim,sabrimizin mükafatı yakindir..
Sevgili kayinvalidem, benim cigerimin ne kadar yandığını en iyi sen bilmelisin.Neden yarama tuz basarsin ,neden o eksik ,keşke Songul'un kızı Fatma'yi alsaydim keşke , 3 tane nurtopu gibi oğlu oldu " dersin.Benim duyduğumu bile bile ,tuz basarsin yarama .Ben mi seçtim kısır olmayı, tıpkı senin kayinvalidem olacağını secemedigim gibi.
Sevgili hemcinsim, ahh beni en çok üzen,akrabam,arkadasim, Komşum.. Benden çocuğunu sevmemiş esirgeme,nazarim değer diye benden korumaya çalışma.Ben ancak kendime zarar verebilirim ,benim sevgi dolu bakışım ,hasta etmez onu merak etme.Buyuyen karnını sevdim diye ellerimi ittirme, ellerim okşamaktan başka birşey yapmaz ona kaygilanma. En yakin arkadaşım ,gebeligini herkese duyururken benden saklama beni daha çok acitma. Bebeğimi dusurunce agladigimda ,niye agliyorsun diye kızan Komşum kizma,canimdan can gitmiş aglamayip ne yapayım..Bana sürekli ,"çocuk yok mu hadi bi tane yapın" diyen,sürekli karnimi süzen arkadaşım ,belediyeden anons mu ettireyim yapamiyorum işte, hoşuna mi gidiyor beni köşeye sıkıştırmak.. Gecen tartismanizda " allah sana çocuk bile vermedi,iyi olsan verirdi zaar " diyen akrabam,kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş ya,pusudayim bekliyorum..
İnsan Allahtan gelene dayanırmış da kuldan gelen çok agir gelirmiş... Beni,benim gibi olanları anlamaya çalışın,ayni damdan dusmeniz mi gerekir ,yaşadığım acıya saygı duyabilmeniz için..Bilin ki siz,sıcacık yataginizda, ask dolu bir pazar sevismesinde hamile kalmışken, ben hala buz gibi laboratuvar larda bebegime kavuşmayı hayal ediyorum.İmtihanim yeterince zor, lütfen omzumdaki yükümu artırma..Sadece beni anla ,olur mu,ha bide ben seni kiskanmam çocuğun var diye, sadece gıpta ederim,bunu da unutma... Sevgiler...
Y
yeterrrr kizzzz Allahim yaaa....yuregimi yaka yaka agkattin beniii...Allahim icimiz bu kadar mi ayni olur..cocuk hasreti ceken bizlerin ne cok dusmani var oysa..Dilerim Rabbim den bu yazdiklarini gorur ve sana omur boyu kokusunu icine cekecegin bir melek nasip eder...zor be guzelim..hayat bize oyle zor kiii...Ama Rabbim sabrini da veriyor..ne yapalim elden bisey gelmiyorrrr
Ağlattı benigerçekten yaşadıklarımızı bir bir anlatmış ben akrabalar komşular ne derse desin herşey Allah'tan der takmazdım evliliğimin 2 yılına girdiğimde annem birgün üzülüyo musun kızım dediği gün ben anladımki benim gerçekten çocuğum olmuyor ve o güne kadar tedavi görmeme rağmen sanki geç kalmışım gibi hissettim herşeye ona belli etmedim ama öyle bir ağlamıştım ki ogün geldi aklıma
hah ofisin ortasında salya sümük kaldım...Çocuk İsteyen Anneden Mektup Var
ALLAH üstesinden gelmeyi nasip etsin bu sınavınhah ofisin ortasında salya sümük kaldım...ne kadar zor ne kadar.katlanmak dayanmak sabretmek..ahh sınav ne zor ne çetin..
Cnm bnm de transferimin 3. Gunu bugun..transferden sonra bu igneyi yaptilar bana da..cok yagli ve etkili bi igne dedi hemsire..gercekten hala sag popomun uzerine oturamiyorum..ben normal de jel kullaniyorum..progestan igne istedim dr jel yeterli dedi..senin sorunun tutunma deil genetik biliyosun dedi..tamam canm benmmmmmmm konuşmuştuk yarın bı gdecem ....CNM BNM YA güneş gibi doğdun içimi ısıttın rahatlattın benı
Canim kaygilaruni anliyorum..bende ogretmenim. Tup bebegini yapan dr a ulasman mumkun deil midir..onu arasan belki sana hemen yeni bir recete yollar maille falan..cnm ben şırnakta öğretmenlık yapıorm burada ımkanlar kısıtlı.tüp bebek yaptım memleketımde 15 tatıle denk getrdım 2 haftada ızın aldım sonra şırnağa gedim .geldikten 3 gün sonra dün 2peçete fazla olmamak şartıyla kan geldı .sonra kahverengıne dönüştü..2 saat önce tekrar 1 peçete fazla olmamak kadarıyla kan geldı sonra durdu kahve rengıne dönştü.doktora gttım.progestan iç yarın kaanına bakacaz deyıp gönderdı nolursunuz yardım edın(((
aminnnnnn cümlemize hayırlısı ileALLAH üstesinden gelmeyi nasip etsin bu sınavın
Bende öyle valla aklıma geldikce annelik duygularım depreşince gizli gizli işte yolda gece yatağa yatınca eşimden gizli herkesten gizli ağlarım ben..çevrem hayat enerjime bayılıyo güler yüzlüsün diyolar ama bilseler o yüzün içi nasıl kan ağlar...evde ayıcıklı kurbişli krep tavalarım var evlendigimde almıştım evladım olacaktı ona sadece onun için kullanıp güzel kahvaltılar hazırlıcaktım iştahla yesin diye...okula başladığımda hergün okul dönüşü mis kokularla karşılıcaktım onu kekler kurabiyeler sütler meyve suları...şu an bunları yazarken bile aglıyorum...kızlar birgün ben bu dediklerimi yapabilirmiyim acaba...yoksa içimde hep bir uhte olarak mı kalır...allahım acısın bana bizlere kulları o kadar acımasız ki bu hayatta...yaradan biliyo halimizi acısın bizlere..hah ofisin ortasında salya sümük kaldım...ne kadar zor ne kadar.katlanmak dayanmak sabretmek..ahh sınav ne zor ne çetin..
Allahim tez vakitte seni anne yapsin ve anlattigin hayal ettigin gibi guzel bir anne ol cnm benim insallah bizlerdeBende öyle valla aklıma geldikce annelik duygularım depreşince gizli gizli işte yolda gece yatağa yatınca eşimden gizli herkesten gizli ağlarım ben..çevrem hayat enerjime bayılıyo güler yüzlüsün diyolar ama bilseler o yüzün içi nasıl kan ağlar...evde ayıcıklı kurbişli krep tavalarım var evlendigimde almıştım evladım olacaktı ona sadece onun için kullanıp güzel kahvaltılar hazırlıcaktım iştahla yesin diye...okula başladığımda hergün okul dönüşü mis kokularla karşılıcaktım onu kekler kurabiyeler sütler meyve suları...şu an bunları yazarken bile aglıyorum...kızlar birgün ben bu dediklerimi yapabilirmiyim acaba...yoksa içimde hep bir uhte olarak mı kalır...allahım acısın bana bizlere kulları o kadar acımasız ki bu hayatta...yaradan biliyo halimizi acısın bizlere..
Allah ın izniyle yapacaksın...biraz geç çetin ve mücadele istiyor.bebişler nazlı öyle hemen gelemeyiz diyorlar...Bende öyle valla aklıma geldikce annelik duygularım depreşince gizli gizli işte yolda gece yatağa yatınca eşimden gizli herkesten gizli ağlarım ben..çevrem hayat enerjime bayılıyo güler yüzlüsün diyolar ama bilseler o yüzün içi nasıl kan ağlar...evde ayıcıklı kurbişli krep tavalarım var evlendigimde almıştım evladım olacaktı ona sadece onun için kullanıp güzel kahvaltılar hazırlıcaktım iştahla yesin diye...okula başladığımda hergün okul dönüşü mis kokularla karşılıcaktım onu kekler kurabiyeler sütler meyve suları...şu an bunları yazarken bile aglıyorum...kızlar birgün ben bu dediklerimi yapabilirmiyim acaba...yoksa içimde hep bir uhte olarak mı kalır...allahım acısın bana bizlere kulları o kadar acımasız ki bu hayatta...yaradan biliyo halimizi acısın bizlere..
canımcım neden üzülüyorsun maşallah 7'sinedeKızlar merkezden aradılar 7 tanede bölünmeye devam eden embriyom varmış yarın transfer için çağırdılar 5.gün daha yüksek şans diye belirliyordum öyle hazırlamıştım kendimi 3. Gün transferi olacak benimkisi biraz üzüldüm galiba
canim nie uzuosun ki kendini verecek olan AllahKızlar merkezden aradılar 7 tanede bölünmeye devam eden embriyom varmış yarın transfer için çağırdılar 5.gün daha yüksek şans diye belirliyordum öyle hazırlamıştım kendimi 3. Gün transferi olacak benimkisi biraz üzüldüm galiba
Amin inşallah Rabbim hepimize ANNE olmayı nasip etsin. Rabbim bu sınavı hakkıyla atlatmayı nasip etsinçALLAH üstesinden gelmeyi nasip etsin bu sınavın
Kızlar merkezden aradılar 7 tanede bölünmeye devam eden embriyom varmış yarın transfer için çağırdılar 5.gün daha yüksek şans diye belirliyordum öyle hazırlamıştım kendimi 3. Gün transferi olacak benimkisi biraz üzüldüm galiba
sweet 73 ne durumdasın canım merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?