Tatlım takılma böyle şeylere, her doktor maalesef bu konuda duyarlı ve bilgili değil. Bence tüp bebek doktorunun verdiklerininden şaşma, o ne uyguluyorsa onunla devam et, bir süre ona git, ondan sonra onun referans vereceği yada riskli gebelik alanında uzmanlık yapmış doktorla devam ettir kontrollerini. Bir kere doktorun yanındayken doktoru bir hastası aradı hamile kalmış kendiğinden, doktor özellikle sordu normal yollamı kalmıştın sen, yoksa tüp bebekmiydi diye, ona göre ilaçları farklı oluyor, ona göre ilaç yazacağım dedi. Demekki bizler hamile kalsakta bir süre daha dikkatli olacağız,nede olsa kıymetli gebelik bizimkisi.....kızlar ben sıze anlatmadım dımı dunmu gecen gun eve yakın doktora gıttım kan tsetlerını gosterdım ıgne dozunu sordum tub bebkle hamıle oldugumu soyledım bana nedese şimdi bırsey bellı olmaz daha erken bısey gorunmez eger haftaya kadar kanaman olmazsa dusmezse gorusurz gulerek dedı bıde nasıl dk yapıyor boyle ınsanlar aklım almıyor moralımı yerle bır ettı belkıde dun oyuzden lekelenmem oldu...
Hayır ilk tedavim ilk transfercanımcım neden üzülüyorsun maşallah 7'sinede
amaç bebişlerle seni daha erken buluşturup rahimde büyümelerini gelişmelerini sağlamak.
yarın kavuşuyorsun inşallah evlatlarına.2 transfermi olacak.
Hadi Bismillah.test gününü sayarız buradan inşallah.üzülme sevin lütfen.
aaaa neden böyle yapıyorsun gayette güzel bir rakkam seni anne yapmaya yetecek kadar bak her zaman söylerim benim 1 tane embiryom olsa havalara uçardımKızlar merkezden aradılar 7 tanede bölünmeye devam eden embriyom varmış yarın transfer için çağırdılar 5.gün daha yüksek şans diye belirliyordum öyle hazırlamıştım kendimi 3. Gün transferi olacak benimkisi biraz üzüldüm galiba
aminnnnnnnnnnAmin inşallah Rabbim hepimize ANNE olmayı nasip etsin. Rabbim bu sınavı hakkıyla atlatmayı nasip etsinç
S Swett inşş güzel haberle gelir@sweet 73 evet benimde aklım onda umarım herşey yolunda gitmiştir..
CANIMCIM YANİ 2 EMBRİYOMU TRANSFER EDİLECEK YARIN HAYIRLISIYLA...Hayır ilk tedavim ilk transfer
Bilmiyorumki yarın sabah transfer öncesi söyleyeceklerimiş yazarım yarınCANIMCIM YANİ 2 EMBRİYOMU TRANSFER EDİLECEK YARIN HAYIRLISIYLA...
İyi olacak herşey Allah ın izniyle,kalbini ferah tut, kavuşacaksın kuzuya bu tedavinle..Bilmiyorumki yarın sabah transfer öncesi söyleyeceklerimiş yazarım yarın
Inşallah çok zor bir süreç Allah kimseye yaşatmasın herkes Biran önce kavuşsun meleklerineİyi olacak herşey Allah ın izniyle,kalbini ferah tut, kavuşacaksın kuzuya bu tedavinle..
Çok geçmiş olsun kendini çok üzme lütfencnm düşük yapıyorum şu anda
canımmmcnm düşük yapıyorum şu anda
bilmiyorum kızlar ya kanama kesıldı kahverengı lekelerde kesıldı ama bı umut işte doktorlar olmaz dedı kaybedeceksın dıolarcanımmmçok üzüldüm,Allah sabır versin güç kuvvet versin
toparlanır tekrar denesiniz Allah ın izniyle...
ne desem üzüntünü hafifletebilirim hiç bilmiyorum
nasıl dayanacam bılmıormÇok geçmiş olsun kendini çok üzme lütfen
çok geçmiş olsun aklında bir şüphe kalmaması açısından pazartesi tekrar kan ver,ama dr.lar iyi kötü biliyorbilmiyorum kızlar ya kanama kesıldı kahverengı lekelerde kesıldı ama bı umut işte doktorlar olmaz dedı kaybedeceksın dıolar
adet kanaması şeklınde mı atacam kı ben alamadım kanama kesıldı amaçok geçmiş olsun aklında bir şüphe kalmaması açısından pazartesi tekrar kan ver,ama dr.lar iyi kötü biliyor
canımcım zorluğunu tahmin edebiliyorum...dayanıcaksın, Veren de Alan da Rabbim, sonra tekrardan toparlanıp deneyeceksiniz...şimdi düşünme bunları.dinlen bol bol,dua et...
adet kanaması şeklınde mı atacam kı ben alamadım kanama kesıldı ama
hiç takılma buna sen benim dr bir defasında demiştiki bu embiryo çöp tarnfer edemem dedğim embiryoyu hastanın ısrarı ile tarnfer ettik olmaz denilen oldu ve 9 ay sonra nur topu gibi bir bebekle merkeze geldi demiişti HİÇ KLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRME MİS GİBİ (ALLAH SANA NE VERDİYSE )AL GEL EVİNE KUZUNLA KOYUN KOYUNA BÜYÜYÜN İNŞ HER ŞEY ALLAHTAN İNŞ ANNELİK VAKTİN GELMİŞTİRYa evet Haklısın ama çevremde hamile kalanlar hep 5. Gün olunca bende 5.güne şartamışım kafayı
KUZUM GEÇMİŞ OLSUNcnm düşük yapıyorum şu anda
Dayanman gerekiyorki bir sonraki sefere güçlü olman Lazımnasıl dayanacam bılmıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?