2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Tatlım takılma böyle şeylere, her doktor maalesef bu konuda duyarlı ve bilgili değil. Bence tüp bebek doktorunun verdiklerininden şaşma, o ne uyguluyorsa onunla devam et, bir süre ona git, ondan sonra onun referans vereceği yada riskli gebelik alanında uzmanlık yapmış doktorla devam ettir kontrollerini. Bir kere doktorun yanındayken doktoru bir hastası aradı hamile kalmış kendiğinden, doktor özellikle sordu normal yollamı kalmıştın sen, yoksa tüp bebekmiydi diye, ona göre ilaçları farklı oluyor, ona göre ilaç yazacağım dedi. Demekki bizler hamile kalsakta bir süre daha dikkatli olacağız,nede olsa kıymetli gebelik bizimkisi.....

Hayır ilk tedavim ilk transfer

aaaa neden böyle yapıyorsun gayette güzel bir rakkam seni anne yapmaya yetecek kadar bak her zaman söylerim benim 1 tane embiryom olsa havalara uçardım
Amin inşallah Rabbim hepimize ANNE olmayı nasip etsin. Rabbim bu sınavı hakkıyla atlatmayı nasip etsinç
aminnnnnnnnnn
@sweet 73 evet benimde aklım onda umarım herşey yolunda gitmiştir..
S Swett inşş güzel haberle gelir

aaaa neden böyle yapıyorsun gayette güzel bir rakkam seni anne yapmaya yetecek kadar bak her zaman söylerim benim 1 tane embiryom olsa havalara uçardım

aminnnnnnnnnn

S Swett inşş güzel haberle gelir
Ya evet Haklısın ama çevremde hamile kalanlar hep 5. Gün olunca bende 5.güne şartamışım kafayı

kan değerim 1227 den 576 ya düştü 2 gün içinde kaybedıyorum bebegımı kızlar (((((

canımmm çok üzüldüm,Allah sabır versin güç kuvvet versin
toparlanır tekrar denesiniz Allah ın izniyle...
ne desem üzüntünü hafifletebilirim hiç bilmiyorum
bilmiyorum kızlar ya kanama kesıldı kahverengı lekelerde kesıldı ama bı umut işte doktorlar olmaz dedı kaybedeceksın dıolar

bilmiyorum kızlar ya kanama kesıldı kahverengı lekelerde kesıldı ama bı umut işte doktorlar olmaz dedı kaybedeceksın dıolar
çok geçmiş olsun aklında bir şüphe kalmaması açısından pazartesi tekrar kan ver,ama dr.lar iyi kötü biliyor
canımcım zorluğunu tahmin edebiliyorum...dayanıcaksın, Veren de Alan da Rabbim, sonra tekrardan toparlanıp deneyeceksiniz...şimdi düşünme bunları.dinlen bol bol,dua et...

adet kanaması şeklınde mı atacam kı ben alamadım kanama kesıldı ama

Ya evet Haklısın ama çevremde hamile kalanlar hep 5. Gün olunca bende 5.güne şartamışım kafayı
hiç takılma buna sen benim dr bir defasında demiştiki bu embiryo çöp tarnfer edemem dedğim embiryoyu hastanın ısrarı ile tarnfer ettik olmaz denilen oldu ve 9 ay sonra nur topu gibi bir bebekle merkeze geldi demiişti HİÇ KLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRME MİS GİBİ (ALLAH SANA NE VERDİYSE )AL GEL EVİNE KUZUNLA KOYUN KOYUNA BÜYÜYÜN İNŞ HER ŞEY ALLAHTAN İNŞ ANNELİK VAKTİN GELMİŞTİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…