2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Yok oldu canım tüm mesajları ile birlikte uçtu gitti..
Bir de profilime yazmış benim..
Aklında bulunsun bu tür mesajları alıntı yaparak cevap verme hatta hiç cevap yazma direk bildir..
hım evet ya doğru söylüyorsun cahiliğime ver canım düşünemedim birde şook oldum görünce mesajı ama neyse gitmiş yaa

hım evet ya doğru söylüyorsun cahiliğime ver canım düşünemedim birde şook oldum görünce mesajı ama neyse gitmiş yaa

Estağfirullah canım ne alakası var cahillikle..Ben aklında bulunsun diye dedim alıntı olunca o mesaj yok olsa da senin ki kalıyor..Şokluk bir konuydu zaten yanlış yere gelmiş değişik kimse

İyi akşamlar kızlar dün doktora gittim banta başlıcaktım ama ben bu adetimle değil bidahaki adetimle başlamak istedim korkuyorum sanırım biraz düşükten sonra adetlerim düzene girmedi deyince bu adetimle başlamak için doğum kontrol hapı verdi bi sonraki adetinle gelirsin başlarız artı uygulayabileceğimiz çok bişey yok yapıcağımız herşeyi ilkinde yaptık pıhtılaşma sorunun olmamasına rağmen onun için ilaç vericem dedi hiçbi sebep bulunamadığı için hem o zamana kadar çapadaki testlerim çıkıcak beni telaş sarmaya başladı

Canım çok teşekkür ederim. Ama bana bir sözün vardı onu unutmuşsun

Çok heyecanlıyız ama bir o kadar da edişeli ve tedbirli. Hala hamileyim diyemiyorum.

Hiç bir belirtim yok. Hatırlıyor musun hep belirtisiz hamile kalan oldu mu diye sorardım? Ben öyle oldum sonunda :)

Arkadaşlar merhaba tüp bebek için doktor araştırırken burayı buldum Allah hepimizin yardımcısı olsun em kisa zamanda anneligi tatmayi nasip etsin inş beni de aramiza alir misiniz kafamda o kadar çok soru ve endişe var ki.. ne kadar zor bir durum

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Daha da ikinci testi görmeden bir şey demek istemiyorum. Bunca hayal kırıklığından sonra gerçekten olabileceğine inanmak çok zor oluyor

Havai fişek mi patlatcaktım yoksa

Hoşgeldin canım almazmıyız alırız tabi aramıza

Hazır olduğunda başla canım acele etme...

Hoşgeldin tatlım...
İlk denemen mi olacak?

Hazır olduğunda başla canım acele etme...
1000 sayfalarda anca hamile kalırım demiştim bu topige geçtiğimizde bişey kalmamış acele etmem lazım
Dün doktora gidesiye kadar sanırsızlanıyodum aslında dün iş ciddiye binince hem heycan hem korku başladı

Ay evet canım benim unutmamışsın!!!!!

Yıllardır bunun hayalini kuruyorum ben. Egunal bana havai fişek patlatacak diye!

Teşekkür edermmm
Bu sönük oldu çünkü bütün güzel giflerim ve havai fişeklerim gitti pc ye format atılınca...
Bunları şimdi indirdim ondan çeşit az yoksa ben havai fişeksiz bırakırmıydım seni
Bunca zaman ve çabadan sonra gebe olduğuna inanman zor biliyorum endişelerin var ama sen de biliyorsun her şey olacağına varıyor.Elinden geldiğince rahat olup tadını çıkarmaya çalış çünkü çok hakediyorsun..Zamanı geldi beklediğin günleri yaşıyorsun ama tadını çıkaramıyorsun böyle olmamalı..Rabbim bebeğim/bebeklerim sana emanet sana sığındım onları koru de ve içini rahatlat...Yaşayacaklarımızın önüne geçemeyiz..

Son düzenleme:
2. tüp bebek tedavisi için gün sayıyorum ankara gürgan clinic Timur gürgan için randev aldım 3 gün sonra adet olacağım ama kafam karışık hala bana yardımcı olur musunuz Timur gürgan mı Bülent Tıraş mı kqrar veremiyorum İkinci deneme olunca insan karar vermekte zorlanıyor çok zor bi durum bunda da olmazsa oluruna bırakacagız o yüzden iy ibir yer tercih etmek istiyorum bilmiyorum canım çok sıkkın

Hoşbuldum canım hayır ikinci denemem olacak. yumurta rezervim az ilk tüp bebek denememde 3 yumurta gelişti ama kalitesiz çıktı transfere kadar gidemedik..
O kadar çoğaldı ki yumurta rezerv sorunu
Dediğin gibi yumi oluşunca da kalitesiz olma durumu var bu şekilde tedavilerini yarıda kesen arkadaşlarımız oldu..
Bu kez her şey yolunda gider inşallah...
Hangi merkezdesin?

Benim doktorum Bülent Tıraş ve çooooook memnunum tedavim nasıl sonuçlanacak bilemiyorum ama onunla tedavide olmak beni çok rahatlatıyor gereken her şeyin yapıldığını biliyorum çünkü...

İlk tedavim gaziantep te oldu Ruşen atmaca doktorum. Ama ikinci için sehirdisini düşünüyorum istanbul ya da ankara karar veriyorum etrafimda tedavimi olduğumu bilen yok kimseye söyleyemem zaten.. o yüzden size soruyorum

Evet canım az kaldı 1000.sayfalara göre ayarla kendini..
Bakalım ben kaçıncı sayfaya gebe yazacağım
Zamanı gelmemiş demek ki geri adım atmışsın bence tam olarak hazır hissetmelisin kendini..

Öyle mii ay gökte ararken yerde buldum canım çok saol ilginediğin için.. senin sorunun ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…