hım evet ya doğru söylüyorsunYok oldu canım tüm mesajları ile birlikte uçtu gitti..
Bir de profilime yazmış benim..
Aklında bulunsun bu tür mesajları alıntı yaparak cevap verme hatta hiç cevap yazma direk bildir..
hım evet ya doğru söylüyorsuncahiliğime ver canım düşünemedim birde şook oldum görünce mesajı ama neyse gitmiş yaa
Ne güzel bir haber bu canım çok sevindim...
Sağlıkla devam eden keyifli bir gebelik süreci olsun inşallah...
Ailecek gözünüz aydın..
Değerin kaç çıktı?
Diye sormuştum ama düzenliyorum mesajımı öğrendim 250 çıkmış maşallah..
Havai fişek mi patlatcaktım yoksaCanım çok teşekkür ederim. Ama bana bir sözün vardı onu unutmuşsun
Çok heyecanlıyız ama bir o kadar da edişeli ve tedbirli. Hala hamileyim diyemiyorum.
Hiç bir belirtim yok. Hatırlıyor musun hep belirtisiz hamile kalan oldu mu diye sorardım? Ben öyle oldum sonunda :)
Hoşgeldin canım almazmıyız alırız tabi aramızaArkadaşlar merhaba tüp bebek için doktor araştırırken burayı buldum Allah hepimizin yardımcısı olsun em kisa zamanda anneligi tatmayi nasip etsin inş beni de aramiza alir misinizkafamda o kadar çok soru ve endişe var ki.. ne kadar zor bir durum
İyi akşamlar kızlar dün doktora gittim banta başlıcaktım ama ben bu adetimle değil bidahaki adetimle başlamak istedim korkuyorum sanırım birazdüşükten sonra adetlerim düzene girmedi deyince bu adetimle başlamak için doğum kontrol hapı verdi bi sonraki adetinle gelirsin başlarız artı uygulayabileceğimiz çok bişey yok yapıcağımız herşeyi ilkinde yaptık pıhtılaşma sorunun olmamasına rağmen onun için ilaç vericem dedi hiçbi sebep bulunamadığı için hem o zamana kadar çapadaki testlerim çıkıcak beni telaş sarmaya başladı
Arkadaşlar merhaba tüp bebek için doktor araştırırken burayı buldum Allah hepimizin yardımcısı olsun em kisa zamanda anneligi tatmayi nasip etsin inş beni de aramiza alir misinizkafamda o kadar çok soru ve endişe var ki.. ne kadar zor bir durum
Havai fişek mi patlatcaktım yoksa
1000 sayfalarda anca hamile kalırım demiştim bu topige geçtiğimizde bişey kalmamış acele etmem lazımHazır olduğunda başla canım acele etme...
Hoşgeldin tatlım...
İlk denemen mi olacak?
Bu sönük oldu çünkü bütün güzel giflerim ve havai fişeklerim gitti pc ye format atılınca...Ay evet canım benim unutmamışsın!!!!!
Yıllardır bunun hayalini kuruyorum ben. Egunal bana havai fişek patlatacak diye!
Teşekkür edermmm
O kadar çoğaldı ki yumurta rezerv sorunuHoşbuldum canım hayır ikinci denemem olacak. yumurta rezervim az ilk tüp bebek denememde 3 yumurta gelişti ama kalitesiz çıktı transfere kadar gidemedik..
Benim doktorum Bülent Tıraş ve çooooook memnunum tedavim nasıl sonuçlanacak bilemiyorum ama onunla tedavide olmak beni çok rahatlatıyor gereken her şeyin yapıldığını biliyorum çünkü...2. tüp bebek tedavisi için gün sayıyorum ankara gürgan clinic Timur gürgan için randev aldım 3 gün sonra adet olacağım ama kafam karışık hala bana yardımcı olur musunuz Timur gürgan mı Bülent Tıraş mı kqrar veremiyorum İkinci deneme olunca insan karar vermekte zorlanıyor çok zor bi durum bunda da olmazsa oluruna bırakacagız o yüzden iy ibir yer tercih etmek istiyorum bilmiyorum canım çok sıkkın
1000 sayfalarda anca hamile kalırım demiştim bu topige geçtiğimizde bişey kalmamış acele etmem lazım
Dün doktora gidesiye kadar sanırsızlanıyodum aslında dün iş ciddiye binince hem heycan hem korku başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?