yok canım tek emrbro tırasnver edıldı ınşallah bısey olmaz kucagıma almak nasıp olur amınn ecmaınnCanım maşallah değerlerlerin çok yüksek başlamış. 2 embriyo mu transfer edilmişti? Bence sakin ol. İlacını da arttırmış doktor. Allah'ın izniyle bir şey olmaz.
Allah razi olsun sekerpancarim sorularimi hep cevapliyorsun..insallah...Allah hepimize bebisler nasip eylesinCanımcım choriomon u da puregon uda kullanmıştım, ben gonal f kullanmadım daha önceki tedavimde puregon kullanmıştım.choriomon çatlatma iğnesi evet, onu vurduktan 36 saat sonra yumiler toplanıyor, inşallah yumiler olgun ve kaliteli çıkarlar,güzelce döllenip kan can olurlar :))
Hayirli olsun cnm..insallah saglikli bir hamilelik gecirir bebegini kucagina alirsinArkadaşlar günaydın, hayırlı sabahlar. Rabbime sonsuz kere hamd olsun kan testim pozitif çıktı.
Şu an rüya görüyor gibiyim. İnanmakta zorlanıyorum ve çok endişeliyim. Çok uzun ve yorucu bir yolculuk oldu. İnşallah yüce Allah tamamına erdirir ve sizlere de kısmet eder.
Benim gibi bu zor yolda yürüyen herkese umut olsun diye biraz kendime gelince daha detaylı yazacağım.
hep olumlu düşün canim..Allahin izniyle saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin insallahkızlar bugun tekrar test yaptırdık ıcımız rahat etmedıgı ıcın sızce artıs nasıl normal hamılelıkmı dıs gebelık veya kımyasal olma ıhtımalı varmı cok korkuyorum tırasnverın 7 gunu bthcg 110.50 cıktı 10.gun bthcg 638.70 cıktı tıransverın 15.. gunu 1364.00 artıs ıyımı bız hesaplayamadık hanı ıkıgunde bır nekadar katlanması gerektıgını
Bence gayet iyi doktor ne dedi hiç belirti yaşadınmı öz adet olcak gibikızlar bugun tekrar test yaptırdık ıcımız rahat etmedıgı ıcın sızce artıs nasıl normal hamılelıkmı dıs gebelık veya kımyasal olma ıhtımalı varmı cok korkuyorum tırasnverın 7 gunu bthcg 110.50 cıktı 10.gun bthcg 638.70 cıktı tıransverın 15.. gunu 1364.00 artıs ıyımı bız hesaplayamadık hanı ıkıgunde bır nekadar katlanması gerektıgını
adet agrsı gıbı agrıyı hala cekıyorum caım ama adet terıhımde başladı agrım onun harıcı elım ayaım buz gıbıydı başka belırtım olmadı hıcBence gayet iyi doktor ne dedi hiç belirti yaşadınmı öz adet olcak gibi
Hayırlısı inşallah iyice heyecan bastı ALLAHIM yardım etsin.adet agrsı gıbı agrıyı hala cekıyorum caım ama adet terıhımde başladı agrım onun harıcı elım ayaım buz gıbıydı başka belırtım olmadı hıc
Tebrik ederim canım...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Arkadaşlar günaydın, hayırlı sabahlar. Rabbime sonsuz kere hamd olsun kan testim pozitif çıktı.
Şu an rüya görüyor gibiyim. İnanmakta zorlanıyorum ve çok endişeliyim. Çok uzun ve yorucu bir yolculuk oldu. İnşallah yüce Allah tamamına erdirir ve sizlere de kısmet eder.
Benim gibi bu zor yolda yürüyen herkese umut olsun diye biraz kendime gelince daha detaylı yazacağım.
gözünaydınnnnnnnnnArkadaşlar günaydın, hayırlı sabahlar. Rabbime sonsuz kere hamd olsun kan testim pozitif çıktı.
hayırlı olsunKızlar transferim yapıldı şu an yatıyorum 1 adet yedi hücreli 1 adette sayamayacağım kadar çok hücreli transfer yaptım herşey süper dedi doktor ultrasonda o Işık Küme'sini görünce Hoşgeldiniz Aşkım dedim be elimi karnıma koydum umarım bebeğim benimle kalır
Arkadaşlar günaydın, hayırlı sabahlar. Rabbime sonsuz kere hamd olsun kan testim pozitif çıktı.
Ah ne güzell dua aminnnnnnnhayırlı olsunbebiş olsun inşş mide bulantısından baş dönmesinden gözünü açama seni anne yapsın sorunsuz 9 ay göbüşünde dursun
Tebrikler canım gözün aydınnnntebrik edeirm canım Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin
Arkadaşlar günaydın, hayırlı sabahlar. Rabbime sonsuz kere hamd olsun kan testim pozitif çıktı.
Yok oldu canım tüm mesajları ile birlikte uçtu gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?