2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım maşallah değerlerlerin çok yüksek başlamış. 2 embriyo mu transfer edilmişti? Bence sakin ol. İlacını da arttırmış doktor. Allah'ın izniyle bir şey olmaz.
yok canım tek emrbro tırasnver edıldı ınşallah bısey olmaz kucagıma almak nasıp olur amınn ecmaınn

Allah razi olsun sekerpancarim sorularimi hep cevapliyorsun..insallah...Allah hepimize bebisler nasip eylesin

Hayirli olsun cnm..insallah saglikli bir hamilelik gecirir bebegini kucagina alirsin

Reactions: 9ay
hep olumlu düşün canim..Allahin izniyle saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin insallah

Bence gayet iyi doktor ne dedi hiç belirti yaşadınmı öz adet olcak gibi

Herkese mutlu huzurlu pazarlar iyi haberler vardır inş..

Bence gayet iyi doktor ne dedi hiç belirti yaşadınmı öz adet olcak gibi
adet agrsı gıbı agrıyı hala cekıyorum caım ama adet terıhımde başladı agrım onun harıcı elım ayaım buz gıbıydı başka belırtım olmadı hıc

adet agrsı gıbı agrıyı hala cekıyorum caım ama adet terıhımde başladı agrım onun harıcı elım ayaım buz gıbıydı başka belırtım olmadı hıc
Hayırlısı inşallah iyice heyecan bastı ALLAHIM yardım etsin.

Kızlar transferim yapıldı şu an yatıyorum 1 adet yedi hücreli 1 adette sayamayacağım kadar çok hücreli transfer yaptım herşey süper dedi doktor ultrasonda o Işık Küme'sini görünce Hoşgeldiniz Aşkım dedim be elimi karnıma koydum umarım bebeğim benimle kalır

Tebrik ederim canım...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

gözünaydınnnnnnnnn

hayırlı olsun bebiş olsun inşş mide bulantısından baş dönmesinden gözünü açama seni anne yapsın sorunsuz 9 ay göbüşünde dursun

tebrik edeirm canım Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin

Ne güzel bir haber bu canım çok sevindim...
Sağlıkla devam eden keyifli bir gebelik süreci olsun inşallah...
Ailecek gözünüz aydın..
Değerin kaç çıktı?
Diye sormuştum ama düzenliyorum mesajımı öğrendim 250 çıkmış maşallah..

Son düzenleme:
bayan editör E egunal dün yazdığım sayfadaki sapık ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…