Aslında hazırımda korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan sağolsun eşimde bi boşvermişlik herşeye ben karar veriyorum
Evet canım az kaldı 1000.sayfalara göre ayarla kendini..
Bakalım ben kaçıncı sayfaya gebe yazacağım
Zamanı gelmemiş demek ki geri adım atmışsın bence tam olarak hazır hissetmelisin kendini..
bende istiyorum bundan güldenim yaaa kıskandım şimdiHavai fişek mi patlatcaktım yoksa
Öyle mii ay gökte ararken yerde buldum canım çok saol ilginediğin için.. senin sorunun ne ?
bende istiyorum bundan güldenim yaaa kıskandım şimdi
güldenin hamişliğine kadar öğreniyimde sanada ben patlatayım inşallah
Aman o eşlerden hiç bahsetmeyelim zorla baba yapıyoruz adamlarıAslında hazırımda korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan sağolsun eşimde bi boşvermişlik herşeye ben karar veriyorum
Senin son durum ne canım pek giremiyorum bu sıralar
ben gürgan klinikte yaptırdım canım kesinlikle tavsiye etmiyorum ankarada yaptıracaksan2. tüp bebek tedavisi için gün sayıyorum ankara gürgan clinic Timur gürgan için randev aldım 3 gün sonra adet olacağım ama kafam karışık hala bana yardımcı olur musunuz Timur gürgan mı Bülent Tıraş mı kqrar veremiyorum İkinci deneme olunca insan karar vermekte zorlanıyor çok zor bi durum bunda da olmazsa oluruna bırakacagız o yüzden iy ibir yer tercih etmek istiyorum bilmiyorum canım çok sıkkın
Ankara da gürgan klinikte prof. Dr. Timur gürgan var ordan aradılar konuşmalardan da memnun kaldim oranın da adını çok duydum ama yine de korkuyorum canım sen istanbulda mi yaşıyorsun ? Ben gaziantepte yaşıyorum ve yumurta takibimi burda gaziantepte yaptirmak istiyorum bu konu hakkında bi bilgin var mı ? Bu konu benim için çok önemli böyle bir yöntem varsa tercihim orası olacak..
sen şimdi gözünü gözlüyorsun ya ondan benimkine ne oluyor acabaBu arada adetim geçeli 5.gün bugün ilk kez bu kadar sarktı..
Histeroskopi oldum üzerine Lucrin vurdum bir türlü gelemiyor kırmızılar..
Narin bedenim çok zorlanıyor
ben gürgan klinikte yaptırdım canım kesinlikle tavsiye etmiyorum ankarada yaptıracaksan
memoriali öneririm ve bülent traş a girmedim ama gürgan kliniği hiç tavsiye etmiyrum
paraya alana kadar konuşuyorlar sonra yüzüne bakmıyorlar
takibimi yaptırıp gidecem diyorsun önce doktoruna danış derim ben
benimki senden sonra olacak yaza düşünüyorum benTamam canım sana da patlatırız küçük paşamın dediği gibi havaişeklerden
Sen de bana patlat karşılıklı patlatalım havaya uçsun topik
inşallah canım o günleri de görelim en kısa zamanda..
Bizim kırmızılar ele ele tutuşup kaçtılar mı yaniiiisen şimdi gözünü gözlüyorsun ya ondan benimkine ne oluyor acaba
bugün 37. günüm
40. günde doktora gidecem
Biliyorum canım okudum o mesajını hep çalışırken yaptırmışsın bu kez de tatile dek gelsin istiyormuşsunbenimki senden sonra olacak yaza düşünüyorum ben
tatilde yaptıracam inşallah
Yok canım illa ankara değil istanbulda akrabalar var duyma ihtimalleri olur diye ankara diyorum ama bunu düşünmemem lazım sonuçta önemli olan bebeğimin olması saolun yardımcı olsugunuz içinBen Ankara dan İstanbul a gidiyorum canım tedaviye...
Ankara yetmedi bana istediğim gibi bir merkez bulamadım İstanbulu düşünürken Kadınlar Kulübü Bülent hoca ile buluşmamı sağladı...Timur Gürgan ı kendim gitmediğimden bilemiyorum.Yumurta takipleri için doktorunla görüşmelisin canım buna o karar verecek en başta görüşmede sorup ona göre kararını verirsin...Ayrıca illa Ankara olsun dersen Memorial e gitmeni öneririm..
İstanbulda kalacak yer sorunum olur diyorsan hastanenin misafirhanesi var canım akrabaların görmez duymazlar koskoca memleket karşılaşmazsınız sanırımYok canım illa ankara değil istanbulda akrabalar var duyma ihtimalleri olur diye ankara diyorum ama bunu düşünmemem lazım sonuçta önemli olan bebeğimin olması saolun yardımcı olsugunuz için
dediğim gibi canım ben kesinlikle tavsiye etmem oradaki danışmada duran kadınlar bile düşüündükçe sinirlerim bozuluyorGercekten mii canım burdaki doktorum gazantepte düşünüyorsan novafertil Ruşen atmaca sehir dışı dusunuyorsan bülent tiras dedi bende ankara olsun dedim ama bu ikinci denemem otekrar negatifi alirsam duzelmekte çok zorlanirim.. o yüzden en iyisi neresiyse orası olsun istiyorum
Aa bekletildigini duymustum ama bu kadar olduğunu tahmin etmedim hiç ben gaziantepten geleceğim bu kadar bekleme sürem olmayabilir uçak saatim uymayabilir bu olmadı işte..dediğim gibi canım ben kesinlikle tavsiye etmem oradaki danışmada duran kadınlar bile düşüündükçe sinirlerim bozuluyor
bekleme süresi çok uzun saat 11 randevusuna saat 4 5 te girdiğimi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?