2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ankara da gürgan klinikte prof. Dr. Timur gürgan var ordan aradılar konuşmalardan da memnun kaldim oranın da adını çok duydum ama yine de korkuyorum canım sen istanbulda mi yaşıyorsun ? Ben gaziantepte yaşıyorum ve yumurta takibimi burda gaziantepte yaptirmak istiyorum bu konu hakkında bi bilgin var mı ? Bu konu benim için çok önemli böyle bir yöntem varsa tercihim orası olacak..

Evet canım az kaldı 1000.sayfalara göre ayarla kendini..
Bakalım ben kaçıncı sayfaya gebe yazacağım
Zamanı gelmemiş demek ki geri adım atmışsın bence tam olarak hazır hissetmelisin kendini..
Aslında hazırımda korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan sağolsun eşimde bi boşvermişlik herşeye ben karar veriyorum
Senin son durum ne canım pek giremiyorum bu sıralar

Öyle mii ay gökte ararken yerde buldum canım çok saol ilginediğin için.. senin sorunun ne ?

Canım ben 10 yıldır anne olamıyorum ve sebepsiz infertilite dendi hep...
2 aşılama 3 tüp bebek denemesi yaptım sonuç alamadım..
Bülent hocaya 4.denemem için gittim ilk muayenede rahmimde perde olduğunu ve alınması gerektiğini söyledi tabii şok oldum bir sürü doktora muayene olmuşum ilk kez 10 yıl sonra öğreniyorum.. Gebe kalsam bile düşük riski olabilirdi ve onu aldı histeroskopi ile..Tüm tedavilerimde embriyolarım hiç bir zaman 5.güne kadar yaşamadı 3.gün transferi oluyordum hep bununda sebebi spermlermiş meğer morfolojimiz iyi değil sperm seçiminde Mikro çip denen yeni yöntem uygulandı..Oluşan embriyolar cgh denilen kapsamlı yani tam kromozom taramasına gitti..1.kalite görülen embriyoların bazılarında ciddi kromozom sorunları çıktı..Eşim ve ben de gen hastalığı çıkmadı öncesinde yapılan testlerde buna rağmen oluşturduğumuz yeni gende sorun çıktı sağlam olanlar var tabii şimdi onların transferi için adet olmayı bekliyorum..Bülent hoca herkese aynı tedaviyi değil kişiye özel tedavi uyguluyor..3 denememde uzun protokol uygulandı bunun yanlış olduğunu kısa protokol uygulanması gerektiğini söyledi ve en verimli iğne tedavim bu kez oldu en fazla yumi bunda toplandı..Uzun lafın kısası işinde çok iyi bir doktor hem saygı duyuyorum hem seviyorum doktorumu...

bende istiyorum bundan güldenim yaaa kıskandım şimdi
güldenin hamişliğine kadar öğreniyimde sanada ben patlatayım inşallah

Tamam canım sana da patlatırız küçük paşamın dediği gibi havaişeklerden
Sen de bana patlat karşılıklı patlatalım havaya uçsun topik
inşallah canım o günleri de görelim en kısa zamanda..

Bu arada adetim geçeli 5.gün bugün ilk kez bu kadar sarktı..
Histeroskopi oldum üzerine Lucrin vurdum bir türlü gelemiyor kırmızılar..
Narin bedenim çok zorlanıyor

Aslında hazırımda korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan sağolsun eşimde bi boşvermişlik herşeye ben karar veriyorum
Senin son durum ne canım pek giremiyorum bu sıralar
Aman o eşlerden hiç bahsetmeyelim zorla baba yapıyoruz adamları
Boşvermişlik mi rahatlık mı aman sendecilik mi bilemiyorum ama bu kadar da kütük olunmaz yani
Adet olmayı bekliyorum canım 5.günüm oldu geçeli..

allah yardımcın olsun canım 10 yıl çok çok uzun bir süre en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşAllah ah şu yanlış doktorlar yok mu zaman kaybından başka birşey değiller.. ben 21 yaşındayım bebek düşünceli bir sene kadar olacak fakat doktora gittiğinde rezervinin düşük olduğunu acilen tüp bebek tedavisi olmam gerektiğini söylediler ama başka bir sorun var mı bilmiyorum..

ben gürgan klinikte yaptırdım canım kesinlikle tavsiye etmiyorum ankarada yaptıracaksan
memoriali öneririm ve bülent traş a girmedim ama gürgan kliniği hiç tavsiye etmiyrum
paraya alana kadar konuşuyorlar sonra yüzüne bakmıyorlar
takibimi yaptırıp gidecem diyorsun önce doktoruna danış derim ben

Ben Ankara dan İstanbul a gidiyorum canım tedaviye...
Ankara yetmedi bana istediğim gibi bir merkez bulamadım İstanbulu düşünürken Kadınlar Kulübü Bülent hoca ile buluşmamı sağladı...Timur Gürgan ı kendim gitmediğimden bilemiyorum.Yumurta takipleri için doktorunla görüşmelisin canım buna o karar verecek en başta görüşmede sorup ona göre kararını verirsin...Ayrıca illa Ankara olsun dersen Memorial e gitmeni öneririm..

Bu arada adetim geçeli 5.gün bugün ilk kez bu kadar sarktı..
Histeroskopi oldum üzerine Lucrin vurdum bir türlü gelemiyor kırmızılar..
Narin bedenim çok zorlanıyor
sen şimdi gözünü gözlüyorsun ya ondan benimkine ne oluyor acaba
bugün 37. günüm
40. günde doktora gidecem

Gercekten mii canım burdaki doktorum gazantepte düşünüyorsan novafertil Ruşen atmaca sehir dışı dusunuyorsan bülent tiras dedi bende ankara olsun dedim ama bu ikinci denemem otekrar negatifi alirsam duzelmekte çok zorlanirim.. o yüzden en iyisi neresiyse orası olsun istiyorum

Tamam canım sana da patlatırız küçük paşamın dediği gibi havaişeklerden
Sen de bana patlat karşılıklı patlatalım havaya uçsun topik
inşallah canım o günleri de görelim en kısa zamanda..
benimki senden sonra olacak yaza düşünüyorum ben
tatilde yaptıracam inşallah

benimki senden sonra olacak yaza düşünüyorum ben
tatilde yaptıracam inşallah
Biliyorum canım okudum o mesajını hep çalışırken yaptırmışsın bu kez de tatile dek gelsin istiyormuşsun
Hep diyorum içinize sinen zamanı bekleyin...
Tabii tıbbı mecburiyetler yoksa acil olması gerekmiyorsa...

Yok canım illa ankara değil istanbulda akrabalar var duyma ihtimalleri olur diye ankara diyorum ama bunu düşünmemem lazım sonuçta önemli olan bebeğimin olması saolun yardımcı olsugunuz için

Sanırım istanbulda karar kılacağım uçak saatleri de ankaraya göre ist. Daha rahat olur hakkimizda hayırlısı yarın bi görüşeyim bülent tıraşla tekrar teşekkürler yardimci olduğunuz için

Yok canım illa ankara değil istanbulda akrabalar var duyma ihtimalleri olur diye ankara diyorum ama bunu düşünmemem lazım sonuçta önemli olan bebeğimin olması saolun yardımcı olsugunuz için
İstanbulda kalacak yer sorunum olur diyorsan hastanenin misafirhanesi var canım akrabaların görmez duymazlar koskoca memleket karşılaşmazsınız sanırım

dediğim gibi canım ben kesinlikle tavsiye etmem oradaki danışmada duran kadınlar bile düşüündükçe sinirlerim bozuluyor
bekleme süresi çok uzun saat 11 randevusuna saat 4 5 te girdiğimi biliyorum

dediğim gibi canım ben kesinlikle tavsiye etmem oradaki danışmada duran kadınlar bile düşüündükçe sinirlerim bozuluyor
bekleme süresi çok uzun saat 11 randevusuna saat 4 5 te girdiğimi biliyorum
Aa bekletildigini duymustum ama bu kadar olduğunu tahmin etmedim hiç ben gaziantepten geleceğim bu kadar bekleme sürem olmayabilir uçak saatim uymayabilir bu olmadı işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…