- 20 Eylül 2013
- 115
- 113
- 53
- 35
Inşallah ya çok Sağol moral oldu canımhiç takılma buna sen benim dr bir defasında demiştiki bu embiryo çöp tarnfer edemem dedğim embiryoyu hastanın ısrarı ile tarnfer ettik olmaz denilen oldu ve 9 ay sonra nur topu gibi bir bebekle merkeze geldi demiişti HİÇ KLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRME MİS GİBİ (ALLAH SANA NE VERDİYSE )AL GEL EVİNE KUZUNLA KOYUN KOYUNA BÜYÜYÜN İNŞ HER ŞEY ALLAHTAN İNŞ ANNELİK VAKTİN GELMİŞTİR
Inşallah ya çok Sağol moral oldu canım
Arkadaşım geçmis olsun şiddetli kasık ve bel ağrısıyla birlikte oluyor düşük..3 kez bu acıyı yaşadım..allah kimselere yaşatmasın..değerin ne çıktı ki düşüş mü var degerde...sen elinden geleni yap gerisi allaha kalmış...bol bol su ic..yastık koy ayaklarina ve tuvalet haric kalkma yat hep..adet kanaması şeklınde mı atacam kı ben alamadım kanama kesıldı ama
canim cok gecmis olsun..insallah oyle bisey yoktur..aklina iyi seyler getir ve hayirlisini dile...hemen moralini bozma arkadslarin dedigi gibi pazartesi tekrar kan ver..Allah yardimcin olsun..Cenab i Allah bebeginin yasamasina izin verir insallah..dualarimiz seninlecnm düşük yapıyorum şu anda
cnm ne diyeceğimi, bilemiyorum rabbim sabır versin sana...kan değerim 1227 den 576 ya düştü 2 gün içinde kaybedıyorum bebegımı kızlar(((((
kan değerim 1227 den 576 ya düştü 2 gün içinde kaybedıyorum bebegımı kızlar(((((
Biz bugün 16 günlük olduk
Ancak bebişim reflü oldu sürekli kusuyordüzelicek inşallah teyzeleri... Hepinizi öpüyoruz
Canımcım choriomon u da puregon uda kullanmıştım, ben gonal f kullanmadım daha önceki tedavimde puregon kullanmıştım.choriomon çatlatma iğnesi evet, onu vurduktan 36 saat sonra yumiler toplanıyor, inşallah yumiler olgun ve kaliteli çıkarlar,güzelce döllenip kan can olurlar :))Iyi aksamlar arkadaslar..dun ve bugun kontrolum vardi..sali gunu toplanacak insaalah yumiler..bugun puregon 300 üniteyi kullancam kalem seklindeymis bunu ilk defa kullancm..daha once gonal f kullaniyordum..bi de yarin 2 tane gonapeptyl ve 1 tane choriomon kullancam..yarinkiler catlatma ignesi mi acaba..bunlari daha once kullanan var mi
16 ha maşallah paşaya, çokta geçmiş olsun, biran önce düzelsin kuzu inşallahBiz bugün 16 günlük olduk
Ancak bebişim reflü oldu sürekli kusuyordüzelicek inşallah teyzeleri... Hepinizi öpüyoruz
maşallahBiz bugün 16 günlük olduk
kızlar bugun tekrar test yaptırdık ıcımız rahat etmedıgı ıcın sızce artıs nasıl normal hamılelıkmı dıs gebelık veya kımyasal olma ıhtımalı varmı cok korkuyorum tırasnverın 7 gunu bthcg 110.50 cıktı 10.gun bthcg 638.70 cıktı tıransverın 15.. gunu 1364.00 artıs ıyımı bız hesaplayamadık hanı ıkıgunde bır nekadar katlanması gerektıgını
canımmmm gözünaydın pazar sabahı ne güzel bir haber aldık öyle allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar günaydın, hayırlı sabahlar. Rabbime sonsuz kere hamd olsun kan testim pozitif çıktı.
Şu an rüya görüyor gibiyim. İnanmakta zorlanıyorum ve çok endişeliyim. Çok uzun ve yorucu bir yolculuk oldu. İnşallah yüce Allah tamamına erdirir ve sizlere de kısmet eder.
Benim gibi bu zor yolda yürüyen herkese umut olsun diye biraz kendime gelince daha detaylı yazacağım.
günaydıngünaydınlar iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?