2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Inşallah ya çok Sağol moral oldu canım

Bu gün bir arkadaşla konuşurken birinden söz ediyor 5 yıl bebekleri olmamış artık adam alkole vermiş kendini sürekli iciyormus sonra evlilikleri bozulmak üzereyken kadının hamile olduğunu öğrenmişler ve simdi 7 tane çocukları varmış

adet kanaması şeklınde mı atacam kı ben alamadım kanama kesıldı ama
Arkadaşım geçmis olsun şiddetli kasık ve bel ağrısıyla birlikte oluyor düşük..3 kez bu acıyı yaşadım..allah kimselere yaşatmasın..değerin ne çıktı ki düşüş mü var degerde...sen elinden geleni yap gerisi allaha kalmış...bol bol su ic..yastık koy ayaklarina ve tuvalet haric kalkma yat hep..

cnm düşük yapıyorum şu anda
canim cok gecmis olsun..insallah oyle bisey yoktur..aklina iyi seyler getir ve hayirlisini dile...hemen moralini bozma arkadslarin dedigi gibi pazartesi tekrar kan ver..Allah yardimcin olsun..Cenab i Allah bebeginin yasamasina izin verir insallah..dualarimiz seninle

Iyi aksamlar arkadaslar..dun ve bugun kontrolum vardi..sali gunu toplanacak insaalah yumiler..bugun puregon 300 üniteyi kullancam kalem seklindeymis bunu ilk defa kullancm..daha once gonal f kullaniyordum..bi de yarin 2 tane gonapeptyl ve 1 tane choriomon kullancam..yarinkiler catlatma ignesi mi acaba..bunlari daha once kullanan var mi

kan değerim 1227 den 576 ya düştü 2 gün içinde kaybedıyorum bebegımı kızlar (((((

üzüldüm, seninde çok üzgün olduğunu biliyorum..bazen hayırlısı böyleymiş diyip kabullenmek lazım..elbette üzüleceksin ağlayacaksın, ama sonra tekrar toparlanıp devam edeceksin..hem hamile kalabilmen bile çok güzel, inan ilerisi için demekki hamile kalabilirsin tekrar..kendi hastaneni aradınmı canım..

Canımcım choriomon u da puregon uda kullanmıştım, ben gonal f kullanmadım daha önceki tedavimde puregon kullanmıştım.choriomon çatlatma iğnesi evet, onu vurduktan 36 saat sonra yumiler toplanıyor, inşallah yumiler olgun ve kaliteli çıkarlar,güzelce döllenip kan can olurlar :))

kızlar bugun tekrar test yaptırdık ıcımız rahat etmedıgı ıcın sızce artıs nasıl normal hamılelıkmı dıs gebelık veya kımyasal olma ıhtımalı varmı cok korkuyorum tırasnverın 7 gunu bthcg 110.50 cıktı 10.gun bthcg 638.70 cıktı tıransverın 15.. gunu 1364.00 artıs ıyımı bız hesaplayamadık hanı ıkıgunde bır nekadar katlanması gerektıgını

Arkadaşlar günaydın, hayırlı sabahlar. Rabbime sonsuz kere hamd olsun kan testim pozitif çıktı.

Şu an rüya görüyor gibiyim. İnanmakta zorlanıyorum ve çok endişeliyim. Çok uzun ve yorucu bir yolculuk oldu. İnşallah yüce Allah tamamına erdirir ve sizlere de kısmet eder.

Benim gibi bu zor yolda yürüyen herkese umut olsun diye biraz kendime gelince daha detaylı yazacağım.

Canım maşallah değerlerlerin çok yüksek başlamış. 2 embriyo mu transfer edilmişti? Bence sakin ol. İlacını da arttırmış doktor. Allah'ın izniyle bir şey olmaz.

canımmmm gözünaydın pazar sabahı ne güzel bir haber aldık öyle allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…