2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

elbette bizim editörden kaçar mı
tıbbi mecburiyetler olmasın yaa korkuyorum kırmızı gelmemesinden
bnde erken menepozda var ya ama aklıma bişey getirmemeye çalışıyorum

İstanbulda kalacak yer sorunum olur diyorsan hastanenin misafirhanesi var canım akrabaların görmez duymazlar koskoca memleket karşılaşmazsınız sanırım
yok canım kalacak yer sıkıntısı değil de orda otelde kalırım ama orada kalmak istemiyorum burada yokluğun belli olsun istemiyorum yumurta takibi burada yapısında dediğin gibi bunlar doktorla konuşur fiyat verebiliyor muyuz bilmiyorum ama ankarada tüp bebek tedavisi için 5500 dediler istanbul bülent tiraşta ta kadar

dediğim gibi canım ben kesinlikle tavsiye etmem oradaki danışmada duran kadınlar bile düşüündükçe sinirlerim bozuluyor
bekleme süresi çok uzun saat 11 randevusuna saat 4 5 te girdiğimi biliyorum
senin sorunun ne canım hangi merkezdeyim demiştim ?

Aa bekletildigini duymustum ama bu kadar olduğunu tahmin etmedim hiç ben gaziantepten geleceğim bu kadar bekleme sürem olmayabilir uçak saatim uymayabilir bu olmadı işte..
canım ilk randevuda istediğin saatte alırlar
ama sonra gün aşırı kontrollerde ilaç dozunu ayarlamak için randevuya gidiyorsun
çok fazla ciddiyet yok istanbul en iyisi

Estağfirullah canım ne alakası var cahillikle..Ben aklında bulunsun diye dedim alıntı olunca o mesaj yok olsa da senin ki kalıyor..Şokluk bir konuydu zaten yanlış yere gelmiş değişik kimse
düşünemediğim için öle dedim kuzum evet bende çok şaşırdım 2008 gibi sanal sohbet vardı kk de o zaman oaraya düşerdi böyle KUŞLAR sonra ELİF gelirdi (çağırırdık) kulağından tutup atardı sohbetten biz kızlarla ne eğelenirdik

elbette bizim editörden kaçar mı
tıbbi mecburiyetler olmasın yaa korkuyorum kırmızı gelmemesinden
bnde erken menepozda var ya ama aklıma bişey getirmemeye çalışıyorum

Kaçtığı çok oluyor tabii nasıl olduysa bu kez dek gelmişim
Hayır canım gecikme sebebi menopozdan değildir...
En son ne zaman baktırdın hormonlarına..

senin sorunun ne canım hangi merkezdeyim demiştim ?
ben şuanda tedavide değilim yaza düşünecem ankara memoriali düşünebilirim mesela
bende rezerv azlığı erken menepoz var canım
hakkımızda hayırlısı inşallah

canım ilk randevuda istediğin saatte alırlar
ama sonra gün aşırı kontrollerde ilaç dozunu ayarlamak için randevuya gidiyorsun
çok fazla ciddiyet yok istanbul en iyisi
Ayy canım yardimlarin için çok sağol beni yanlışından döndürdün böyle olduğunu bilmiyordum..

Kaçtığı çok oluyor tabii nasıl olduysa bu kez dek gelmişim
Hayır canım gecikme sebebi menopozdan değildir...
En son ne zaman baktırdın hormonlarına..
bu soruyu sormayaydın iyiydi
geçen tüp bebekte baktırdımm yani geçen sene martta

Şimdilerde daha az ama düşüyorlar işte tek tük
Buraya azıcık göz atsa kendini bilmezler hatunların onları çiğ çiğ yiyeceklerini bilirler gelemezler..

Ayy canım yardimlarin için çok sağol beni yanlışından döndürdün böyle olduğunu bilmiyordum..
benim tecrübelerim kötüydü ama oradan hamile kalanlarda yere göğe sığdıramıyorlar
ama ben yinede istanbul derim bülent traş iyidir

Sorma lazım olmasa onada haber vermicem kendim yapıcam
İlaçlardan mı gecikti acaba kaç tane sağlıklı gelmişti canım hepsini gönderdin mi sonradan

Hatırı sayılır bir zaman geçmiş yani
2.soru geliyor
Ne zaman baktırcan
40. günü bekliyorum eğer 40 gün gelmezse doktora gidecem
adet olduğumdada fsh falan baktıracam
aslında bu ay niyetliydim ama kırmızılar gelmedi bu sefer

Ahh canımm ne kadar sevindim bilemezsin! Allah devamını getirsin sağlıkla kucağına al inşallah :) çabalamamızın sonucunu alıyoruz :)
Tebrikler

Reactions: 9ay
Şimdilerde daha az ama düşüyorlar işte tek tük
Buraya azıcık göz atsa kendini bilmezler hatunların onları çiğ çiğ yiyeceklerini bilirler gelemezler..
Kuş bunlar kız sitenin adi kk ya hoop buradalar

flörence nightgale hastanesine başladım doktorum hasan Serdaroğlu bu ay bır yumurtam oldu oda eerken çatladı alınamadı ertelendi tüp bebek
Öyle mi çok üzüldüm canm bizim gibiler zamanla yarışıyor malesef.. hakkinda hayırlısı olsun Rabbim hepimize anneliği tattirsin inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…