elbette bizim editörden kaçar mıBiliyorum canım okudum o mesajını hep çalışırken yaptırmışsın bu kez de tatile dek gelsin istiyormuşsun
Hep diyorum içinize sinen zamanı bekleyin...
Tabii tıbbı mecburiyetler yoksa acil olması gerekmiyorsa...
yok canım kalacak yer sıkıntısı değil de orda otelde kalırım ama orada kalmak istemiyorum burada yokluğun belli olsun istemiyorum yumurta takibi burada yapısında dediğin gibi bunlar doktorla konuşur fiyat verebiliyor muyuz bilmiyorum ama ankarada tüp bebek tedavisi için 5500 dediler istanbul bülent tiraşta ta kadarİstanbulda kalacak yer sorunum olur diyorsan hastanenin misafirhanesi var canım akrabaların görmez duymazlar koskoca memleket karşılaşmazsınız sanırım
senin sorunun ne canım hangi merkezdeyim demiştim ?dediğim gibi canım ben kesinlikle tavsiye etmem oradaki danışmada duran kadınlar bile düşüündükçe sinirlerim bozuluyor
bekleme süresi çok uzun saat 11 randevusuna saat 4 5 te girdiğimi biliyorum
canım ilk randevuda istediğin saatte alırlarAa bekletildigini duymustum ama bu kadar olduğunu tahmin etmedim hiç ben gaziantepten geleceğim bu kadar bekleme sürem olmayabilir uçak saatim uymayabilir bu olmadı işte..
düşünemediğim için öle dedim kuzum evet bende çok şaşırdım 2008 gibi sanal sohbet vardı kk de o zaman oaraya düşerdi böyle KUŞLAR sonra ELİF gelirdi (çağırırdık) kulağından tutup atardı sohbetten biz kızlarla ne eğelenirdikEstağfirullah canım ne alakası var cahillikle..Ben aklında bulunsun diye dedim alıntı olunca o mesaj yok olsa da senin ki kalıyor..Şokluk bir konuydu zaten yanlış yere gelmiş değişik kimse
elbette bizim editörden kaçar mı
tıbbi mecburiyetler olmasın yaa korkuyorum kırmızı gelmemesinden
bnde erken menepozda var ya ama aklıma bişey getirmemeye çalışıyorum
ben şuanda tedavide değilim yaza düşünecem ankara memoriali düşünebilirim meselasenin sorunun ne canım hangi merkezdeyim demiştim ?
Ayy canım yardimlarin için çok sağol beni yanlışından döndürdün böyle olduğunu bilmiyordum..canım ilk randevuda istediğin saatte alırlar
ama sonra gün aşırı kontrollerde ilaç dozunu ayarlamak için randevuya gidiyorsun
çok fazla ciddiyet yok istanbul en iyisi
Kaçtığı çok oluyor tabii nasıl olduysa bu kez dek gelmişim
Hayır canım gecikme sebebi menopozdan değildir...
En son ne zaman baktırdın hormonlarına..
düşünemediğim için öle dedim kuzum evet bende çok şaşırdım 2008 gibi sanal sohbet vardı kk de o zaman oaraya düşerdi böyle KUŞLAR sonra ELİF gelirdi (çağırırdık) kulağından tutup atardı sohbetten biz kızlarla ne eğelenirdik
benim tecrübelerim kötüydü ama oradan hamile kalanlarda yere göğe sığdıramıyorlarAyy canım yardimlarin için çok sağol beni yanlışından döndürdün böyle olduğunu bilmiyordum..
bu soruyu sormayaydın iyiydi
geçen tüp bebekte baktırdımm yani geçen sene martta
Sorma lazım olmasa onada haber vermicem kendim yapıcamAman o eşlerden hiç bahsetmeyelim zorla baba yapıyoruz adamları
Boşvermişlik mi rahatlık mı aman sendecilik mi bilemiyorum ama bu kadar da kütük olunmaz yani
Adet olmayı bekliyorum canım 5.günüm oldu geçeli..
40. günü bekliyorum eğer 40 gün gelmezse doktora gidecemHatırı sayılır bir zaman geçmiş yani
2.soru geliyor
Ne zaman baktırcan
slm arkadaşım bende tup bbeğe başladım senınle aynı sorundan muzdaribiz benımde yumurta rezervım çok çok az bende istanbulda basladımsenin sorunun ne canım hangi merkezdeyim demiştim ?
Arkadaşlar günaydın, hayırlı sabahlar. Rabbime sonsuz kere hamd olsun kan testim pozitif çıktı.
Şu an rüya görüyor gibiyim. İnanmakta zorlanıyorum ve çok endişeliyim. Çok uzun ve yorucu bir yolculuk oldu. İnşallah yüce Allah tamamına erdirir ve sizlere de kısmet eder.
Benim gibi bu zor yolda yürüyen herkese umut olsun diye biraz kendime gelince daha detaylı yazacağım.
Geçmiş olsun canm Allah yardimcimiz olsun Istanbulda hangi merkezdesin ?slm arkadaşım bende tup bbeğe başladım senınle aynı sorundan muzdaribiz benımde yumurta rezervım çok çok az bende istanbulda basladım
Kuş bunlar kız sitenin adi kk ya hoop buradalarŞimdilerde daha az ama düşüyorlar işte tek tük
Buraya azıcık göz atsa kendini bilmezler hatunların onları çiğ çiğ yiyeceklerini bilirler gelemezler..
flörence nightgale hastanesine başladım doktorum hasan Serdaroğlu bu ay bır yumurtam oldu oda eerken çatladı alınamadı ertelendi tüp bebekGeçmiş olsun canm Allah yardimcimiz olsun Istanbulda hangi merkezdesin ?
Öyle mi çok üzüldüm canm bizim gibiler zamanla yarışıyor malesef.. hakkinda hayırlısı olsun Rabbim hepimize anneliği tattirsin inşAllah..flörence nightgale hastanesine başladım doktorum hasan Serdaroğlu bu ay bır yumurtam oldu oda eerken çatladı alınamadı ertelendi tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?