2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canlar hastaneye gıttık doktor kesının altında akanama alanı vr ogne yaptırmaya bıle kaşmıycaksın sureklı karpuz kavun misali uzanıcaksın dedi yarın merkezı arıyop dk haber verıcaz bakalım cok korkuyorum dualarınıza ıhtıyacım var opuyorum hepınızı

cnm gözünaydın sağlıkla devam etsin inşlhh gebeliğin...
darısı bizlere olsun inşlhhhhhh.........

cnm ya aman bak iiki gitmişsin dr. umarım inşlhhh bişey olmaz ve olmayacak yaradan nasip edecek sağlıkla gebeliğin devam edecek inşlhhhhhhhhhhhhh...

Ben ankara memorialde tedavi gördüm canım şimdi donuç brkliyorum sorun olursa yardımcı olabilirim...

Aminnnn canım duların ıcın allh bınkere razı olsun ınşallah rabbım dualarımızı gerı cevırmez ımşallah

Canım şimdi gördüm kendine iyi bak..sürekli yat bol bol su iç..çişe bile ördek yani sürgü diyolar ya onlardan al kalkma olur mu..dua edicem sana...progestanını ihmal etme...bak bana burda oturdugum şehirdeki saglik ocagindaki hemsirem istanbulda bir doktor önermisti..cemil akgül adı..o hemşireninde kanama alanı varmış verdigi ilaçları almış ve doktorun dediği tarihte kanama alanı düzelmiş..benimde kanama alanım vardı ama ben gidemedim sonradan duydum bu doktoru hemsiremden...şimdi gebe kalırsam hemen gidicem..internette adresi yazıyo..

Kardeşimde de kanama alanı vardı canım bir süre kanaması oldu şimdi paşası 6 yaşında maşallah

Kardeşimde de kanama alanı vardı canım bir süre kanaması oldu şimdi paşası 6 yaşında maşallah
maşallah canım darısı hepımıze ınşallah merkezı arıycam doktor belkı ek ıgne felan verır dıye dunden berı uyku tutmadı sabah olsada merkezı arasam dıye

sagol canım allah razı olsun dk tuvalet yemek harıcı kalkmıycaksın ıgneye bıle eve bırı gelıcek dedı sen gıtmıyceksın dunden berı zor uyudum merkezı arayıp haber verıcam bakalım belı ek ıgne ılaç bısey yazar canım dualrın ıcın cok sagol eksık etme dualrını cok ıhtıyacım var senın dedıgın doktoruda arastırcam sımdı

Bu arada adetim geçeli 5.gün bugün ilk kez bu kadar sarktı..
Histeroskopi oldum üzerine Lucrin vurdum bir türlü gelemiyor kırmızılar..
Narin bedenim çok zorlanıyor

Bizim kırmızılar ele ele tutuşup kaçtılar mı yaniiii
2 gün bekleyip doktorumu ararım ben de noluyor kii diyeee...

inşallah hamilesin güldenim tedaviyi beklerken hamile kalanlardan olmanı dilerim

Günaydın canım faydam olursa ne mutlu bana..ben öğrendiģimde benim için biraz geç oldu ama inşallah sana faydası olur..istanbulda prof.dr.cemil akgül..ben şimdi internetten birkaç tel nimarası buldum yazıyorum...(0212)919 92 20 (0212)466 33 80...adres olarakta valikonağı cd.no 50 nişantaşı....cep telinide buldum sana arkadaşım 0542 671 47 31

Son düzenleme:
gözün aydın cnm Alah kucağına almayı nasip etsin

Reactions: 9ay
allah razı olsun bıtanem orası bana baya bı uzak sımdı gıdemem ama rısk gecınce anca gıdebılırım karısıda 3 saat suruyor yol sımdı merkezı aradım bakalım dk gelınce benı arıycak yatakda uzanıp beklıyom ınşallah kaybetmem yıne aynı acıyı yaşamam canımm amınn ecmaınn numaralar ıcın allah razı olsun kaydettım cok tesekkur ederım canım

Canım bir tel numarası daha var bunu hemsirem vermisti dur onuda yazayım sana 0532 284 32 43..cüzdanımı didik didik ettim buldum arkadaşım allahım inşallah evladını sana bağışlasın..hic kalkma yat olur mu..annen kardeşin varsa yanına gelsinler..oturma bile hep yat canım...ayağının altına yastık koymayı unutma bol bol ama bol bol su iç dualarımdasın arkadaşım benim...

Ahh canımm ne kadar sevindim bilemezsin! Allah devamını getirsin sağlıkla kucağına al inşallah :) çabalamamızın sonucunu alıyoruz :)
Tebrikler
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah Allah devamını da görmeyi nasip eder.
Sana da hayırlı uğurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.
Gerçekten de çok yorulduk bu uğurda... Ama ben şimdiden unuttum şu an sadece devam etsin istiyorum :)

allah razı olsn bıtanem bana bakacak kımse yok kardesımın bırı okuyor bırı calısyor annem onları bırakıp gelemıyor sag olsun temızlıktı yemektı herseyı esım yapıyor bakıyor canım ınşallah hersey yoluna gırer canım benım allah bınkere razı olsun merkezden aradıklarında habe verıcam bakalım beklıyorum

herkese günaydınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…