2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ben ankara memorialde tedavi gördüm canım şimdi donuç brkliyorum sorun olursa yardımcı olabilirim...
Teşekkür ederim canm memorial de doktorun kim ? senin sorunun neydi ? hamile misin ? çok soruyorum ama kusura bakma çaresiizlik işte... Gürgan klinikle ilgili kötü yorumlar okudum oradan çok ümitliydim ama oraya gitmeme kararı aldık eşimle. bizde sorun bende yumurta rezervinin düşük olması aslında ben bu konuda en iyi yeri araştırıyorum

Canım memorial de tüp bebek fiyatı ne mesela dondurulmuş embriyo için ne kadar alıyorlar listeye ekleyecem de...
canım aslında ben topiği ilk açtığında yazmıştım ama kaçırmışın galiba. 4575 tl tüp bebek tedavisi ilk muayene 250 tl. dondurma-çözme 1900 tl.

canım aslında bu forumda dertleşmek kadar sorup öğrenmek için de bulunuyoruz tabi ki soracaksın. bizde sorun eşimde morfoloji. benim rezervimiyi Allaha şükür . memorialde tek doktor var o da Aygül demirol. prof kendisi ve Hacettepeli yıllardır da tüp bebek hekimliği yapmış o yüzden çok güvendim kendisine.ayrıca hastanenin teknolojisine çok güvendim ben şu anda transferimin 7. günündeyim inşallah bebeklerim benimledir. çok ümitliyim. rabbim hepimizin kucağını doldursun evini şenlendirsin inşallah

inşAllah hamilesindir arkadaşım Allah sağlıklı bi hamilelik ve bebeşler nasip etsin bebeklerim dediğine göre çift embriyo tranferi sanırım minişler sana sıkı sıkı tutunurlar inş çok kararsızım ve adetime 3 -4 günüm var

inşallah canım ikinci teste gitmedin mi
ne zaman belli olacak

bu arada ben de şehir dışından gittim ve yumurta takibini kesinlikle kendisi yapmak istedi üstelik gün aşırı gördü. benim için çok çok zor oldu o konu.çünkü çalışıyorum bir gün iş ertesi gün ankara derken helak oldum yollarda

Bu konu beni çok endişelendiriyor yumurta takibini başka şehirde yapmak verilen önemi ilgiyi alakayı düşürür mü takibi de aynı doktorun yapması daha mı güvenilir

Günaydın kızlaaaarrrrr...
Şahane bir hafta bizimle olsun inşallah...
egunal bugün çok sabırsızım ya aklımda hep soru işareti var çünkü ilk denemem de 3. gün embriyosu transfer edilmişti va transfer dahil 10. gün pozitifi görmüştüm şimdi 5. gün transferi oldu ve bugün transfer dahil 8. günüm ne dersin çıkar mı en azından yarın sabah bi şansımı deneyim diyorum kanda?

cnm yarında 9.uncu gün olacak sanırım bence belli olur az çok idrarda inşlh pozitifi görürsün.....

Bu konu beni çok endişelendiriyor yumurta takibini başka şehirde yapmak verilen önemi ilgiyi alakayı düşürür mü takibi de aynı doktorun yapması daha mı güvenilir
ya ne bileyim memleketinde de güvendiğin bi doktor varsa neden olmasın sonuçta kaç mm olmuş kaç tane olmuş endometrium kaç mm ona bakıyor ama benim doktorum kabul etmedi doktordan doktora farklılık gösterir dedi ben de keşke dememek için katlandım napıyım rabbim inşallah pozitifi göstersinnnn

idrar yapmam ben gidersen direk kana giderim yarın bi gideyim di mi of çok heyecanlıyımmmm

canım ben de hep öyle dedim ama dayanamadım yaptım. yapınca negatif çıkınca çok üzülüyorsun ama umut etmeye devam ediyorsun. pozitif çıkınca da tam sevinemiyorsun çünkü korkuyorsun. senin kaçıncı gün transferinin kaçıncı günü bugün?

Güvendiğim bi doktorum var aslında o da prof. dr. ve de Bülent Tıraş'ın da sınıf arkadaşıymış

2 adet 5. gün transferim var bugün transfer dahil 8. günüm ....

Güvendiğim bi doktorum var aslında o da prof. dr. ve de Bülent Tıraş'ın da sınıf arkadaşıymış
valla iyiymiş o zaman bence sen Bülent tıraşı düşün yumurta takbini de memleketinde yaptırırsın. hem İstanbul uçakla daha kolay olabilir senin için. hakkında hayırlısı olsun inşallah

Hahahahahah afedersin canım ama çok güldüm ben:)) onlar geçmiş zamanların baya acısını çıkarmış:)

Wawwwwwwwwww wawwwww diyorumm vee bi aynı yumurta ikizi hissediyorum ama hayırlısı olsun inşallah:)

Canım doktor yarına çağırdı. Ben de merak ediyorum ama zor da olsa sabredeceğiz artık.
olsun artık bekleriz dimi bence seni iki günde bir ölçtürmekten kurtaracak inşallah
biraz daha sabretcez artık

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…