Teşekkür ederim canm memorial de doktorun kim ? senin sorunun neydi ? hamile misin ? çok soruyorum ama kusura bakma çaresiizlik işte... Gürgan klinikle ilgili kötü yorumlar okudum oradan çok ümitliydim ama oraya gitmeme kararı aldık eşimle. bizde sorun bende yumurta rezervinin düşük olması aslında ben bu konuda en iyi yeri araştırıyorumBen ankara memorialde tedavi gördüm canım şimdi donuç brkliyorum sorun olursa yardımcı olabilirim...
Değilim canım çünkü histeroskopi olduğumdan enfeksiyon kaparım nolur nolmaz diye elleşmedik
canım aslında ben topiği ilk açtığında yazmıştım ama kaçırmışın galiba. 4575 tl tüp bebek tedavisi ilk muayene 250 tl. dondurma-çözme 1900 tl.Canım memorial de tüp bebek fiyatı ne mesela dondurulmuş embriyo için ne kadar alıyorlar listeye ekleyecem de...
canım aslında bu forumda dertleşmek kadar sorup öğrenmek için de bulunuyoruz tabi ki soracaksın. bizde sorun eşimde morfoloji. benim rezervimiyi Allaha şükür . memorialde tek doktor var o da Aygül demirol. prof kendisi ve Hacettepeli yıllardır da tüp bebek hekimliği yapmış o yüzden çok güvendim kendisine.ayrıca hastanenin teknolojisine çok güvendim ben şu anda transferimin 7. günündeyim inşallah bebeklerim benimledir. çok ümitliyim. rabbim hepimizin kucağını doldursun evini şenlendirsin inşallahTeşekkür ederim canm memorial de doktorun kim ? senin sorunun neydi ? hamile misin ? çok soruyorum ama kusura bakma çaresiizlik işte... Gürgan klinikle ilgili kötü yorumlar okudum oradan çok ümitliydim ama oraya gitmeme kararı aldık eşimle. bizde sorun bende yumurta rezervinin düşük olması aslında ben bu konuda en iyi yeri araştırıyorum
inşAllah hamilesindir arkadaşım Allah sağlıklı bi hamilelik ve bebeşler nasip etsin bebeklerim dediğine göre çift embriyo tranferi sanırım minişler sana sıkı sıkı tutunurlar inşcanım aslında bu forumda dertleşmek kadar sorup öğrenmek için de bulunuyoruz tabi ki soracaksın. bizde sorun eşimde morfoloji. benim rezervimiyi Allaha şükür . memorialde tek doktor var o da Aygül demirol. prof kendisi ve Hacettepeli yıllardır da tüp bebek hekimliği yapmış o yüzden çok güvendim kendisine.ayrıca hastanenin teknolojisine çok güvendim ben şu anda transferimin 7. günündeyim inşallah bebeklerim benimledir. çok ümitliyim. rabbim hepimizin kucağını doldursun evini şenlendirsin inşallah
inşallah canım ikinci teste gitmedin miCanım çok teşekkür ederim. İnşallah Allah devamını da görmeyi nasip eder.
Sana da hayırlı uğurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.
Gerçekten de çok yorulduk bu uğurda... Ama ben şimdiden unuttum şu an sadece devam etsin istiyorum :)
bu arada ben de şehir dışından gittim ve yumurta takibini kesinlikle kendisi yapmak istedi üstelik gün aşırı gördü. benim için çok çok zor oldu o konu.çünkü çalışıyorum bir gün iş ertesi gün ankara derken helak oldum yollardainşAllah hamilesindir arkadaşım Allah sağlıklı bi hamilelik ve bebeşler nasip etsin bebeklerim dediğine göre çift embriyo tranferi sanırım minişler sana sıkı sıkı tutunurlar inşçok kararsızım ve adetime 3 -4 günüm var
Bu konu beni çok endişelendiriyor yumurta takibini başka şehirde yapmak verilen önemi ilgiyi alakayı düşürür mü takibi de aynı doktorun yapması daha mı güvenilirbu arada ben de şehir dışından gittim ve yumurta takibini kesinlikle kendisi yapmak istedi üstelik gün aşırı gördü. benim için çok çok zor oldu o konu.çünkü çalışıyorum bir gün iş ertesi gün ankara derken helak oldum yollarda
egunal bugün çok sabırsızım ya aklımda hep soru işareti var çünkü ilk denemem de 3. gün embriyosu transfer edilmişti va transfer dahil 10. gün pozitifi görmüştüm şimdi 5. gün transferi oldu ve bugün transfer dahil 8. günüm ne dersin çıkar mı en azından yarın sabah bi şansımı deneyim diyorum kanda?
Günaydın kızlaaaarrrrr...
Şahane bir hafta bizimle olsun inşallah...
cnm yarında 9.uncu gün olacak sanırım bence belli olur az çok idrarda inşlh pozitifi görürsün.....egunal bugün çok sabırsızım ya aklımda hep soru işareti var çünkü ilk denemem de 3. gün embriyosu transfer edilmişti va transfer dahil 10. gün pozitifi görmüştüm şimdi 5. gün transferi oldu ve bugün transfer dahil 8. günüm ne dersin çıkar mı en azından yarın sabah bi şansımı deneyim diyorum kanda?
ya ne bileyim memleketinde de güvendiğin bi doktor varsa neden olmasın sonuçta kaç mm olmuş kaç tane olmuş endometrium kaç mm ona bakıyor ama benim doktorum kabul etmedi doktordan doktora farklılık gösterir dedi ben de keşke dememek için katlandım napıyım rabbim inşallah pozitifi göstersinnnnBu konu beni çok endişelendiriyor yumurta takibini başka şehirde yapmak verilen önemi ilgiyi alakayı düşürür mü takibi de aynı doktorun yapması daha mı güvenilir
idrar yapmam ben gidersen direk kana giderim yarın bi gideyim di mi of çok heyecanlıyımmmmcnm yarında 9.uncu gün olacak sanırım bence belli olur az çok idrarda inşlh pozitifi görürsün.....
inşallah canım ikinci teste gitmedin mi
ne zaman belli olacak
idrar yapmam ben gidersen direk kana giderim yarın bi gideyim di mi of çok heyecanlıyımmmm
Güvendiğim bi doktorum var aslında o da prof. dr. ve de Bülent Tıraş'ın da sınıf arkadaşıymışya ne bileyim memleketinde de güvendiğin bi doktor varsa neden olmasın sonuçta kaç mm olmuş kaç tane olmuş endometrium kaç mm ona bakıyor ama benim doktorum kabul etmedi doktordan doktora farklılık gösterir dedi ben de keşke dememek için katlandım napıyım rabbim inşallah pozitifi göstersinnnn
2 adet 5. gün transferim var bugün transfer dahil 8. günüm ....canım ben de hep öyle dedim ama dayanamadım yaptım. yapınca negatif çıkınca çok üzülüyorsun ama umut etmeye devam ediyorsun. pozitif çıkınca da tam sevinemiyorsun çünkü korkuyorsun. senin kaçıncı gün transferinin kaçıncı günü bugün?
valla iyiymiş o zaman bence sen Bülent tıraşı düşün yumurta takbini de memleketinde yaptırırsın. hem İstanbul uçakla daha kolay olabilir senin için. hakkında hayırlısı olsun inşallahGüvendiğim bi doktorum var aslında o da prof. dr. ve de Bülent Tıraş'ın da sınıf arkadaşıymış
Bu gün bir arkadaşla konuşurken birinden söz ediyor 5 yıl bebekleri olmamış artık adam alkole vermiş kendini sürekli iciyormus sonra evlilikleri bozulmak üzereyken kadının hamile olduğunu öğrenmişler ve simdi 7 tane çocukları varmış
kızlar bugun tekrar test yaptırdık ıcımız rahat etmedıgı ıcın sızce artıs nasıl normal hamılelıkmı dıs gebelık veya kımyasal olma ıhtımalı varmı cok korkuyorum tırasnverın 7 gunu bthcg 110.50 cıktı 10.gun bthcg 638.70 cıktı tıransverın 15.. gunu 1364.00 artıs ıyımı bız hesaplayamadık hanı ıkıgunde bır nekadar katlanması gerektıgını
olsun artık bekleriz dimiCanım doktor yarına çağırdı. Ben de merak ediyorum ama zor da olsa sabredeceğiz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?