- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
sağol canım Allah razı olsun seninde hakkında hayırlısı olsun inşben bi arayayım istanbulu hadi bismillah dua edin bana da..valla iyiymiş o zaman bence sen Bülent tıraşı düşün yumurta takbini de memleketinde yaptırırsın. hem İstanbul uçakla daha kolay olabilir senin için. hakkında hayırlısı olsun inşallah
2 adet 5. gün transferim var bugün transfer dahil 8. günüm ....
olsun artık bekleriz dimibence seni iki günde bir ölçtürmekten kurtaracak inşallah
biraz daha sabretcez artık
canım aslında ben topiği ilk açtığında yazmıştım ama kaçırmışın galiba. 4575 tl tüp bebek tedavisi ilk muayene 250 tl. dondurma-çözme 1900 tl.
egunal bugün çok sabırsızım ya aklımda hep soru işareti var çünkü ilk denemem de 3. gün embriyosu transfer edilmişti va transfer dahil 10. gün pozitifi görmüştüm şimdi 5. gün transferi oldu ve bugün transfer dahil 8. günüm ne dersin çıkar mı en azından yarın sabah bi şansımı deneyim diyorum kanda?
Canım tüp bebek ücreti 5750 tl...
yok yok ben daha da dayanamıcam yarın sabah işe gelmeden vereyim kanımı. çıkmazsa zaten her halükarda üzülecem ha 9 ha 12. gün ama ya çıkarsaaa 3 gün önceden sevinmiş olacam üç günü stresssiz geçirecem ay yazarken bile elim ayağım titriyo Rabbimm göörrrrHiii kaçırdım mı yani yoksa karıştırıp İstanbul ile Ankara Memorial ücretlerini birbirine mi yazdım
Çıkabilir canım kanda tabii...
Ayyy çok heyecanlı
Ben nasıl bekleyecem test gününü bekleyenleri görünce heyecan basıyor bana..
Bakalım kaç gün dayanacam ben
canım dun tek kese gorundu ama ıkız olsada tek kesede olurlar dımı sımdı anlasılmaz kalp atısını duymak nasıp olursa ınşallah ozaman anlasılır ınşallahHahahahahah afedersin canım ama çok güldüm ben:)) onlar geçmiş zamanların baya acısını çıkarmış:)
Wawwwwwwwwww wawwwww diyorumm vee bi aynı yumurta ikizi hissediyorum ama hayırlısı olsun inşallah:)
evet cevap aldım siteyi tam bilmediğim için yanlışlıkla dogru yapmışımCanım tüp bebek ücreti 5750 tl...
Konu açmışsın soru bölümüne ve doğru olanı yapmışsın özel mesaj ile hocanın sana dönmesini beklemen zaman alırdı..Açtığın konuda sana cevazp yazmış bakabilirsin..
yok yok ben daha da dayanamıcam yarın sabah işe gelmeden vereyim kanımı. çıkmazsa zaten her halükarda üzülecem ha 9 ha 12. gün ama ya çıkarsaaa 3 gün önceden sevinmiş olacam üç günü stresssiz geçirecem ay yazarken bile elim ayağım titriyo Rabbimm göörrrr
ohh süper birden giriverdin tedavi sürecineevet cevap aldım siteyi tam bilmediğim için yanlışlıkla dogru yapmışımAradım Neslha Hanımla görüştüm adetin birinci günü arayıp tam saatiyle randevu alacağım rahatladım çok şükür..
İkisi de düşük riski sebebiyle vuruluyor ama tabi ki birebir aynı değil son verilen iğne daha etkili...Kanaman kesilir büyük ihtimalle...kızlar merkezden hemsıe aradı purolotan depot muydu ısmı tm yazamıyom o ıgnden yazdılar receteyı faksla yolladılar yaptırdım valla pogestrın ıgne bunun yanında hıcbişeymışama olsun razıyım yeterkı kucagıma almak nasıp olsun ama ıgneyı yapan hemsıre bunların ıcerıklerı aynı zaten dedı pogestronla nedemek ıstedı anlamadım
canım dun tek kese gorundu ama ıkız olsada tek kesede olurlar dımı sımdı anlasılmaz kalp atısını duymak nasıp olursa ınşallah ozaman anlasılır ınşallah
İyiyim şekerimm...
Buz bebeklerim için beklemedeyim...
Ayy çok heyecanlı Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar versin canımyok yok ben daha da dayanamıcam yarın sabah işe gelmeden vereyim kanımı. çıkmazsa zaten her halükarda üzülecem ha 9 ha 12. gün ama ya çıkarsaaa 3 gün önceden sevinmiş olacam üç günü stresssiz geçirecem ay yazarken bile elim ayağım titriyo Rabbimm göörrrr
Canım hayırlısı olsun bir daha ki muanede anlaşılır diye düşünüyorum.. Sağlıklı sıhatlı gelişsin sen saglıklı bi hamilelik geçirde 1,2 fark etmez :)[/QUO allah razı olsun canım bır ıkı fark etmez yeterkı saglıklı sıhatle kucagıma almak nasıp olsun inşallah cumlemıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?