2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

İkisi de düşük riski sebebiyle vuruluyor ama tabi ki birebir aynı değil son verilen iğne daha etkili...Kanaman kesilir büyük ihtimalle...
allah razı olsun canım hemen gıdıp vurdurdum 4 gun arayla vurdurucakmısım hayırlısı olur ınşallah

Çoğu gitti heyecanlı bi bekleyiş kaldı geride desene:)
Rabbim tamamına erdirsin yüzü güldürsün bu tedavin sonucunda canım

Amin inşallah canım...
Bana göre en heyecanlı ve eziyetli döneme geldim diğer yaşadıklarım bunun yanında hiç bir şey..
Transfer ve sonrası duygularım hormonlarım tavan yapıyor..
Elimden geldiğince sakin geçirmeye çalışacam bu kez...

Kesinlikle canım hatta bebek olan yerlere bile girme umutmaya çalış bekleme süresinde bu iyi gelecektir.
Beni en çok insanlara cevap vermek yormuştu.. Yetinmedikleri için sürekli soru soru soru sonrasında nasihat nasihat nasihat:)
Rabbim sabır versin ve bir çırpıda geçsin zaman sonunda güzel haberler al.

İyiyim şekerimm...
Buz bebeklerim için beklemedeyim...
MERHABA
size birşey sormak istiyorum ben dondurulmuş tedavisi görüyorum geçen ay 13 de adet oldum lucrin ve estrofem kullanıyorum ilaçlarım yarın bitiyor ve çarşamba kont var yani adetten tam 20 gün sonra araştırmalarıma göre benim bu hafta trasferim gerçekleşmesi gerekiyor fakat dr. bey yerinde yokmuş pazartesi gelecekmiş sizce transfer için geç kalınmış olmazmı zaten bir şansın var 3 tane dondurulmuş embriyom var.. inanın şuanda çok üzgünüm siz bende daha bilgilisiniz acaba transfer kaç gün sonra yapılıyor ....

Bende sana özelden yazmıştım...
Transfer için normal bir zaman verilmiş canım böyle oluyor zaten...
Önemli olan rahim kalınlığı iyiyse tamamdır kaçıncı gün olduğuna takılma lütfen..

Bende sana özelden yazmıştım...
Transfer için normal bir zaman verilmiş canım böyle oluyor zaten...
Önemli olan rahim kalınlığı iyiyse tamamdır kaçıncı gün olduğuna takılma lütfen..
Cnm bende donmusla devam edecem adetin ikinci gunu gel dediler benim yumurta baskilamak icin ilac kullanmam gerekmiyomu yoksa bu adette gidipte diger adeemi transfer yapiliyo

Cnm bende donmusla devam edecem adetin ikinci gunu gel dediler benim yumurta baskilamak icin ilac kullanmam gerekmiyomu yoksa bu adette gidipte diger adeemi transfer yapiliyo

Datlum şöyle oluyor..
Bana adetin 21.günü tek doz yani tek vurumluk lucrin verildi adetimi beklemem söylendi adetle birlikte sanırım iğne kullanmayıp sadece estrofem kullanacam...Bazı arkadaşlarada adetle birlikte lucrine başlatılıyor az dozla transfere kadar lucrin vuruyorsun hergün estrofem de kullanıyorsun..Sanırım senin ki adetinle başlayacak..

Saol cnm benim transfer ertelenince zaten cetrotd kullandim kan sulandirici igneyle birlikte kafam karma karisik heycan korku hepsi var napcami bilmiyorum

merhaba kızlar;
bugün Bismillah diyip sabah bantı yapıştırdım.yarında iğne
regli olunca kontrol...
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.
P poldi test yapacaktı galiba?
amayaa da opusu vardı sanırım?

inşallah güzel haberlele gelirler..

ve bugün artık yeni şeyler söyleme zamanı...Tekrardan

Kuzlarrrr yardimmm. Transferimin 5.gunu..siddetli adet agrim var..blast 6.gun embruyosu transferi oldum..bi tanecik..hic umidim yok nedense..ama regl olsam bu kadar erken olur mu..test 12 mart dediler..kanamasi once olan oldu mu hic...negatifse bile erken gelir mi reglim

Merhaba canım, beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim, maalesef yine iyi haber yok benden, yine aldım sıfırı. Rabbim bize nasip etmeyecek, kaderimizde anne baba olmak yok anlaşılan, zorladıkça olmuyor, en iyisi bırakmak...
İnşallah sizlerin yüzü güler canım, Rabbim kimseye böyle hayal kırıklıkları yaşatmasın..

Canlar konumuzla alakalı değil ama bana yardımcı olurmusunuz bir bebiş için TEFRİCİYE topluyoruz destek olurmusunuz acil olduğu için yazdım kızlar okuyan olursa ozelden yazar misiniz

Bebeğim gebelik olurkende oluyor muş boyle ağrılar iyiye Yor lütfen

Slm kızlar herkes iyidir inş 9AY canım tebrik ederim imş bu kez kucagında sevdirsin rabbim meleğini görünce çok sevndim inş allhım mükafatını vermiştir bu kez sağlıklı sıhatli bi gebelik geçirip kucagına alman nasip olur umarım darısı hepimize bende adet olmayı bekliyorum uzmn kadın doğum doktoru bir kaç test verdi onları yaptıracam hayırlısıyla ama hala olmadım en son 28 ocakta oldum adetimi bugun olcak gbiydim ayaklarım çok üşüdü kasığımda agrıdı ya hayırlısı olayımda bi şu testleri yaptırayım

Reactions: 9ay
Hadi hayirlisi sekerpancarimm.insallah bu tedavinle bebegine kavusursun.

selam kızlar
bgn üst komşum çağırdı yaşça büyük bi teyze
arkadşlarıda haliyle öyle büyük teyzeler
biraz oturdum sohbet ettik
haliyle konu dönüp dolaşıp benim bebişimin olmamasına geldi
bi teyzeninde 12 sene olmamış bana baya bi moral motivasyon verdi sağolsun
çayımı şekersiz içiyorum ben teyzenin biri dedi ki ama sen az da olsa şeker at
öteki teyzede biraz dominant bi kadındı
aaa niye şeker atıcakmışki ne faydası var şekerin dedi
o da dedi ee bebek istyor ya şekersiz içmesin dedi
yiine benim dominant teyze şekerli içince bebek mi oluyormuş ne saçma dedi
ayy bi baktım ki nerdeyse benm yüzümden kavga edeceklerdi
bi utandım bi sıkıldım neyse şimdi iyiyim evdeyim. işte böylee geçti günüm

canımcım ilaç kullanıyorsun ya zaten o ilaçları kullanırken adet olunmaz korkma belki bebek yerleşiyor o ağrı yapıyordur,biz hep iyiye yoralım oldumu canımcım...Allah ın izniyle gelmiş olsun bebiş.

Merhaba kızlar, bende regli oldum olucam bi aksilik olmazsa bu hafta tekrardan tedaviye başlıcaz. Allah hepimize güzel haberler duymayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…