2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım üzüldüm çok üzüldüm aynı senin gibi.
ama bu işte pes etmeye yer yok biliyorsun...birkaç gün üzül ağla ama asla harap etme kendini.
sonra silkin kendine gel...nasip edip etmeyeceğini Allah bilir, biz ısrarla istemeye devam edeceğiz. Hz Zekeriya o yaşına rağmen nasılda baba olmuş,ben hiç unutmam çünkü istemeye devam etmiş Rabbimden,bıkmadan usanmadan
sizinde bizimde burdaki herkesinde analık babalık vakti gelecek.ama er ama geç bunuda bir tek hazinesi ççooookk geniş olan Rabbim bilir.vakti zamanı geldiğinde....
inşallah cümle isteyenin seninle beraber yüzümüz güler.benimde duam budur...
umut hep var en karanlıkta bile..

teyzeler teyzeler
onlarlada olmuyor onlarsız hiç olmuyor.yardım edelim derken birde küseceklermiş neredeyse
eyvah aklıma geldi bende şeker kullanmıyorum neredeyse 3-4 sene oldu
iyi olmana sevindim ama, bazen böyle ortamlarda karşıdaki ne kadar iyi niyetli olursa olsun gerilebiliyor çünkü...

Merhaba kızlar, bende regli oldum olucam bi aksilik olmazsa bu hafta tekrardan tedaviye başlıcaz. Allah hepimize güzel haberler duymayı nasip etsin
bende bende reglimi bekliyorum,hatta ilaçlarıma başladım.benimde 2. tedavim olacak hayırlısıyla.
aminnnn inşallah

kızlar şimdi bu şeker iyi mi kötü mü anlamadım. ben şekerli çay içerim, tatlıyada düşkünüm :) bu hafta iğnelere başlıcaz kısmetse, tüketmeye devam edeyim mi etmiyeyim mi?

bende bende reglimi bekliyorum,hatta ilaçlarıma başladım.benimde 2. tedavim olacak hayırlısıyla.
aminnnn inşallah
hakkımızda hayırlısı olsun cnm, bende bu hafta başlıcam sanırım. sen ne ilacı kullanıyorsun? ben öncesinde hiç birşeye başlamadım

ayy evet dominant teyze maşallah hiç lafını sakınmıyor
ne alakası var ne saçma şey diyip kestirip attı
bende bi şaşırdım ne yapcagımı bilemedim
mantıken şeker ile bebek arasında bi ilişki kuramadım
şekersiz içmeye devam
yanii tmm iyi niyet ama ben 5 senedir evli oldugumu söyleyip bebeğimin olmadıgı söyledikten sonra
bi tavsiye bi bişeyler bi bişeyler şöyle yap böyle yap diyip konunun direk odak noktası olmak canımı sıktı
hoş o an canımın sıkıldıgını belli etmedim hayırlısı diyip geçiştirdim ama
12 sene çocugu olmayan teyze seni ben anlıyorum boşver dedi Rabbim yazdıysa olur dedi bi ona sarılıp ağlamak istedim o an

kızlar şimdi bu şeker iyi mi kötü mü anlamadım. ben şekerli çay içerim, tatlıyada düşkünüm :) bu hafta iğnelere başlıcaz kısmetse, tüketmeye devam edeyim mi etmiyeyim mi?
yok tatlım ya bilimsel bişi değil
teyze şekere de ihtiyacı var vücudunun sen gençsin şekersiz içme dedi
ama bebekle bi alakası oldugunu düşünmüyorum ben şahsen
ztn şekerli çay içmiyorum ama tatlımıda yiyorum yani

artık ne iyi ne kotu hiç bilemiyorum... o teyzelere ben denk gelmiş olsaydım muhtemelen oyle dedi diye şeker sayısını arttırırdım :)) ahh teyzeleerrr :)

Allah razı olsun canım benim, her negatifte yıkılıyorum sonra yeniden ayağa kalkıyorum ama sonuç yine aynı oluyor. Ne bileyim çok yoruldum, 3 aşılama, 3 tüp bebek oldu, kimyasalı bile yaşamadım. Hep sıfır bir...Kayınvalidem bana düşük yapsan hamile kalabileceğini öğrenirdik hiç olmazsa dedi.. İnsan eksik hissediyor kendini, keşke evlemeseydim diyorum.
Neyse....canınızı sıkmayın, moralinizi bozmayın, benim olmadı sizlerin olmayacak değil, sen yeniden başladın tedavine, inşallah olur bu sefer canım,dualarımdasın...

şöyle ki bebekler çok tatlı oluyor yaa ekstra şekere ihtiyaç yok,gördüğün gibi mantıklı hiç bir açıklaması yok
ahhh ahhhh nasihat edecekler şöyle yap böyle yap şunu ye bunu iç...yaşlılık işte...oysa bilseler karşılarındaki ne kadar üzülüyor, öyle durumlarda direk içime kaçıyorum ben.
tabiki şekersiz içmeye devam
hayat mottomuz bu bizim eşekten düşenin halini yine ancak ve ancak eşekten düşen anlar...o teyzede eminim kendini sana yakın görmüştür.diğer dominant teyzeler çarpışırken
herkes bir anlasa ancak Allah bilir ve verir..

hakkımızda hayırlısı olsun cnm, bende bu hafta başlıcam sanırım. sen ne ilacı kullanıyorsun? ben öncesinde hiç birşeye başlamadım
canımcım dr bana bu sefer uzun protokol uyguluyor, o nedenle bugün östrojen bandımı yapıştırdım.yarın cetrotide iğnem var,regliye kadar böyle. perşembe regli olursam eğer cumada fsh ve e2 ve usg ile rezerve bakılacak. benim rezerv azlığı sıkıntım var çünkü.
bende durumlar böyle.
şekeri hiç kullanmıyorum ama tatlıya bende bayılıyorum bu arada

inşallah bu sefer herşey yolunda gider canım...

artık ne iyi ne kotu hiç bilemiyorum... o teyzelere ben denk gelmiş olsaydım muhtemelen oyle dedi diye şeker sayısını arttırırdım :)) ahh teyzeleerrr :)

valla her seferinde farklı farklı şeyler duyuyorum ama ben bana mantıklı geleni tercih ederim
sanırım sen tedaviye başlıcaksın
çok stres yapma Rabbim inşallah tedavini hayırlı kılar bebişini müjdeler

aynen öyle bizi bizden başka anlayan yok gerçekten
iyiki varsınız kızlar
sende tedaviye başlamıssın hayırlısı olsun bebişli olsun sonu inşallah

inşallah kızlar herşey hepimiz için yolunda gider.. Allah hepimize bebiş(ler) nasip eder...
çok haklısın cnm gerçekten bizi bizden başkası kesinlikle anlamıyor...

derler tatlım derler kv ler eşler neler neler derler.
Allah biliyor zamanını birtek Rabbim biliyor.
eksiklik ne çok hissediyorum onu bu zamanlarda ....senide ne çok iyi anlıyorum.
etraftan gelen sözlere kulağını tıkamak ne zor.eşimin kuzeni kv me söylemiş, yok keçiboynuzu pekmezi yok soğan kürü,ben yaptım oldu.onlarda yapsın demiş...dedim onlar bende işe yaramaz kestirip attım...bilmezler ot çöp yüzünden midemin çöplüğe döndüğünü bilmezler anlamazlar.
ayrıca tabiki burada anlatacaksın içini dökeceksin.burası bunun için var.sen mutlu olmak için evlendin.analık bir iç güdü hepimizin tamamlamak istediği bir güdü.
olacak Allah ın izniyle olacak, o zaman o kv yide görmek isterim....

aminnn tatlım aminnn inşallah
yeni umut yeni bir başlangıç
ilkini hiç hatırlamıyorum kii
cümlemizi bebişlenelim :)

Bende incir kürüymüş, soğanmş denedim şimdi ne eksik kaldıysa onlara başlayım,bal tarçın çörek otu vs..bi onlar kaldı yapmadığım. Çevreye gelirsek birşekilde duymamaya çalışıyorum, ama bazen kafaya takıyorum işte,,
çok sağol canım değerli desteklerine...

ben de sonuç yazdın mı diye sayfalarıokuyordum. Merak ettim seni. Kendini üzmemeye çalış ne olur. Diyecek birşey bulamıyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Acını içimde hissettim canım.. Kıyamam.

ben de sonuç yazdın mı diye sayfalarıokuyordum. Merak ettim seni. Kendini üzmemeye çalış ne olur. Diyecek birşey bulamıyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Acını içimde hissettim canım.. Kıyamam.
Çok sağol canım, Allah razı olsun, valla anca gücüm ağlayıp zırlamaya yetiyor..Bu yalnızlığımda iyiki sizler varsınız, telefonla arayan, burada merak eden hepinizden Allah razı olsun. İnşallah gün gelir bu günleri unuturum, bende anne olurum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…