- 21 Kasım 2011
- 480
- 324
- 123
inş. Cnm Allah ın izniyle hayırlısıyla sen de anne olacaksın inanıyorum... Kendini çok yıpratma ne olur içini dök tabi rahatla ama...Çok sağol canım, Allah razı olsun, valla anca gücüm ağlayıp zırlamaya yetiyor..Bu yalnızlığımda iyiki sizler varsınız, telefonla arayan, burada merak eden hepinizden Allah razı olsun. İnşallah gün gelir bu günleri unuturum, bende anne olurum canım...
canımcım o var birde bal polen arı sütü, ben faydasına özellikle kalite üzerindeki etkisine inanıyorum.iyi bir kaynaktan alınırsa.ben arı sütü bulamadım.nisanda hasat edilirmiş.bal ve polen yiyorum.Bende incir kürüymüş, soğanmş denedim şimdi ne eksik kaldıysa onlara başlayım,bal tarçın çörek otu vs..bi onlar kaldı yapmadığım. Çevreye gelirsek birşekilde duymamaya çalışıyorum, ama bazen kafaya takıyorum işte,,
çok sağol canım değerli desteklerine...
canım çok üzüldüm ya senden güzel haber bekliyordum bende gerçekten çok üzülmüştüm bana umut olucaktın rabbim tez vakite hepimizi anne yapsın inşallahMerhaba canım, beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim, maalesef yine iyi haber yok benden, yine aldım sıfırı. Rabbim bize nasip etmeyecek, kaderimizde anne baba olmak yok anlaşılan, zorladıkça olmuyor, en iyisi bırakmak...
İnşallah sizlerin yüzü güler canım, Rabbim kimseye böyle hayal kırıklıkları yaşatmasın..
kuzum güzel haber alırsın inşopumu oldum, 3 yumim var çok şükür.... yarına haberin devamı
canımcım o var birde bal polen arı sütü, ben faydasına özellikle kalite üzerindeki etkisine inanıyorum.iyi bir kaynaktan alınırsa.ben arı sütü bulamadım.nisanda hasat edilirmiş.bal ve polen yiyorum.
ahh o çevre ne büyük stress kaynağı
iyi olacaksın inşallah sonra ya Bismillah...
maşallah 3 yumi harika benceopumu oldum, 3 yumim var çok şükür.... yarına haberin devamı
amin sen basladın mı tedaviye bua arda daha önce tüp bebek yaptırdın mıÖyle mi çok üzüldüm canm bizim gibiler zamanla yarışıyor malesef.. hakkinda hayırlısı olsun Rabbim hepimize anneliği tattirsin inşAllah..
Mrb benimde 2. Başarısız tedavim var ve bülent hocanın ismini çok duyuyorum siz gorustunuzmu hocaylaEvet bende bülent bey ile başlayacağım nisan ayında umarım iyi olur çünkü iki başarısız denememiz var..
Canım şimdi gördüm senin adına üzüldüm arkadaşım...bizim imtihanımızda böyle arkadaşım..hiç rahim filmi yada histeroskopi cektirdin mi..tutunmaya engel bişey olmasın perde gibi arkadaşım..allahım kucaklarımızı yuvamızı evlatsız bırakmasın hepimizin...acın acımdır...bizler yanındayız seni çok seviyoruz..Allah razı olsun canım benim, her negatifte yıkılıyorum sonra yeniden ayağa kalkıyorum ama sonuç yine aynı oluyor. Ne bileyim çok yoruldum, 3 aşılama, 3 tüp bebek oldu, kimyasalı bile yaşamadım. Hep sıfır bir...Kayınvalidem bana düşük yapsan hamile kalabileceğini öğrenirdik hiç olmazsa dedi.. İnsan eksik hissediyor kendini, keşke evlemeseydim diyorum.
Neyse....canınızı sıkmayın, moralinizi bozmayın, benim olmadı sizlerin olmayacak değil, sen yeniden başladın tedavine, inşallah olur bu sefer canım,dualarımdasın...
O teyzenin nasıl olmuş evladı sormadın mı..ben meraktan sorardım..ayy evet dominant teyze maşallah hiç lafını sakınmıyor
ne alakası var ne saçma şey diyip kestirip attı
bende bi şaşırdım ne yapcagımı bilemedim
mantıken şeker ile bebek arasında bi ilişki kuramadım
şekersiz içmeye devam
yanii tmm iyi niyet ama ben 5 senedir evli oldugumu söyleyip bebeğimin olmadıgı söyledikten sonra
bi tavsiye bi bişeyler bi bişeyler şöyle yap böyle yap diyip konunun direk odak noktası olmak canımı sıktı
hoş o an canımın sıkıldıgını belli etmedim hayırlısı diyip geçiştirdim ama
12 sene çocugu olmayan teyze seni ben anlıyorum boşver dedi Rabbim yazdıysa olur dedi bi ona sarılıp ağlamak istedim o an
Evet görüştüm ben, önce yapılması gereken testlerim vardı onları tamamladım,Nisanda da başlayacağız.Mrb benimde 2. Başarısız tedavim var ve bülent hocanın ismini çok duyuyorum siz gorustunuzmu hocayla
sordum canım sormam mı hiçO teyzenin nasıl olmuş evladı sormadın mı..ben meraktan sorardım..
inşallahhhmaşallah 3 yumi harika bence
bu sefer olsun inşallah
inşallah canım... inşallah her birimiz güzel şeyler yazarız burdan bi günkuzum güzel haber alırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?