2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

inş. Cnm Allah ın izniyle hayırlısıyla sen de anne olacaksın inanıyorum... Kendini çok yıpratma ne olur içini dök tabi rahatla ama...

canımcım o var birde bal polen arı sütü, ben faydasına özellikle kalite üzerindeki etkisine inanıyorum.iyi bir kaynaktan alınırsa.ben arı sütü bulamadım.nisanda hasat edilirmiş.bal ve polen yiyorum.
ahh o çevre ne büyük stress kaynağı
iyi olacaksın inşallah sonra ya Bismillah...

canım çok üzüldüm ya senden güzel haber bekliyordum bende gerçekten çok üzülmüştüm bana umut olucaktın rabbim tez vakite hepimizi anne yapsın inşallah

CANLAR DUA İSTEMİŞTİM BİTTİ DUAMIZ

Canım ben de bu denememde 2-3 ay boyunca bal polen ve arı sütü tükettim. Arı sütünü senenin her ayında bulabiliyorum. Özel koşullarda saklıyorlar. Organik pazardan aldım ben. Bence biraz daha araştır.

Yumurtalarımın kalitesi biraz düşüktü ama çok şükür pozitif aldım. Ben de faydası olmuş olabileceğini düşünüyorum. Hiç olmasa kan değerlerim çok iyi gelmişti. Sağlıklı bir hamileliğe zemin hazırlıyor.

Canım şimdi gördüm senin adına üzüldüm arkadaşım...bizim imtihanımızda böyle arkadaşım..hiç rahim filmi yada histeroskopi cektirdin mi..tutunmaya engel bişey olmasın perde gibi arkadaşım..allahım kucaklarımızı yuvamızı evlatsız bırakmasın hepimizin...acın acımdır...bizler yanındayız seni çok seviyoruz..

O teyzenin nasıl olmuş evladı sormadın mı..ben meraktan sorardım..

O teyzenin nasıl olmuş evladı sormadın mı..ben meraktan sorardım..
sordum canım sormam mı hiç
bi tane teyzeye gitmiş o ona bazı şeyler vermiş tam hatırlamıyor ne verdiği ot vs bişeyler dedi
bide eşine dr bi iğne vermiş onları yaptıktan sonra 2 ayda hamile kalmış
2 evladı varmış şimdi ama 12 sene beklemiş
işte vakti saati varmış demekki
Rabbim bize dayanma gücü versin
hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…