bol kaliteli yumoşların olsun cnm ...hepside döllensi,n inşlh...Herkese gunaydinnn..arkadaslar simdi hastanedeyim..opum var birazdan..dualarinizi bekliyorum
geçmiş olsun arkadaşım evet öyle uygulama vardı bende duymuştumgunaydın kızlar nasılsınız ben bıde gırıp oldum allahım bunada sukur bugun gneye yapmaya gelcekler saglık bakanlıgından boyle bı uygulama varmıs esım aradı durumu anlattı gelceklermıs gun ıcınde ıyı oldu bu
allah razı olsun canım gercekten ıyı oldu bu uygulama dk ıgenye bıle gıtmıyceksıngeçmiş olsun arkadaşım evet öyle uygulama vardı bende duymuştum
neyseki senin için çok ii olmuştur ...
ohhh maşallah inşallah 3'üde güzelce döllenmiştir.büyüyorlardır :)opumu oldum, 3 yumim var çok şükür.... yarına haberin devamı
Allah yardımcın olsun, bol bol olgun yumurtaların olsun inşallah,dualarım seninle..kolayca atlatırsın inşallah...Herkese gunaydinnn..arkadaslar simdi hastanedeyim..opum var birazdan..dualarinizi bekliyorum
inşallah sizde çok çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz...bakalım bu ay benim kısmetimde ne var?Canım ben de bu denememde 2-3 ay boyunca bal polen ve arı sütü tükettim. Arı sütünü senenin her ayında bulabiliyorum. Özel koşullarda saklıyorlar. Organik pazardan aldım ben. Bence biraz daha araştır.
Yumurtalarımın kalitesi biraz düşüktü ama çok şükür pozitif aldım. Ben de faydası olmuş olabileceğini düşünüyorum. Hiç olmasa kan değerlerim çok iyi gelmişti. Sağlıklı bir hamileliğe zemin hazırlıyor.
hayırlı olur inşallah..12 senelik hasretiniz dinsin,Rabbim çabalarınızı karşılıksız bırakmasın...Günaydın kızlar bende reglimi bekliyordum bugün 3.günüm ve e2 Lh fsh baktırdım dr a gidecem muayene edip transfere hazırlamak için bugün ilaç başlayacak 15 gün kadar kullanacam ve rahim hazır olursa bebeğimi transfer edecekler bu arada benim donmuşlarım çözülüp pgt yapılacak inşallah sağlıklı emriyolarım olur.12 yıldır çocuk hasreti çekiyoruz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
kesinlikle canım ben her tedaviye 1 yumi yle girdiminşallahhh
akşam eşime dedim yumurta var sperm var, gerisi takdir-i ilahi... gerçi onların olması da Allah'tan ya...
Amin canım, inşallah yıllardır bebek olsun diye uğraşıp durdum maddi ve manevide çok yıprandım ama bu sefer zafer benim olacak kaçışı yokhayırlı olur inşallah..12 senelik hasretiniz dinsin,Rabbim çabalarınızı karşılıksız bırakmasın...
canım sağlıkla ve kaliteli olarak döllenirler inşallah ve sana sıkı sıkı tutunsunlar :) allahım yardımcın olsun :)inşallahhh
akşam eşime dedim yumurta var sperm var, gerisi takdir-i ilahi... gerçi onların olması da Allah'tan ya...
Canım ben de bu denememde 2-3 ay boyunca bal polen ve arı sütü tükettim. Arı sütünü senenin her ayında bulabiliyorum. Özel koşullarda saklıyorlar. Organik pazardan aldım ben. Bence biraz daha araştır.
Yumurtalarımın kalitesi biraz düşüktü ama çok şükür pozitif aldım. Ben de faydası olmuş olabileceğini düşünüyorum. Hiç olmasa kan değerlerim çok iyi gelmişti. Sağlıklı bir hamileliğe zemin hazırlıyor.
Siz benden olumsuz etkilenmeyin sakın, benim olmadı sizlerinde olmayacak değil, herkesin durumu farklı... hem sen pozitfi görüyorsun ardından düşüyor, inşallah bu sefer düşmeyecek, anne olacaksın canım benim, dualarımdasın..canım çok üzüldüm ya senden güzel haber bekliyordum bende gerçekten çok üzülmüştüm bana umut olucaktın rabbim tez vakite hepimizi anne yapsın inşallah
canımcım o var birde bal polen arı sütü, ben faydasına özellikle kalite üzerindeki etkisine inanıyorum.iyi bir kaynaktan alınırsa.ben arı sütü bulamadım.nisanda hasat edilirmiş.bal ve polen yiyorum.
ahh o çevre ne büyük stress kaynağı
iyi olacaksın inşallah sonra ya Bismillah...
Allah razı olsun arkadaşım, dualarınız içinde ayrıca teşekkürler amin....beni en iyi sizler anlıyorsunuz. hepsini yaptırdım canım, Kasım ayında histereskopi oldum polip varmıştı temizlendi, tüpler normal, aralıkta başladık tedaviye, yumurtalarım erkenden büyüdü ve çatladı iptal oldu. Şubat adetiyle tekrar başladık bu seferde sadece 2 tane toplandı. Hormonlarım normal değerlerde, kontrollerde folüküller var hep 5-6 adet ama böyle oluyor işte, hep sıfır...Canım şimdi gördüm senin adına üzüldüm arkadaşım...bizim imtihanımızda böyle arkadaşım..hiç rahim filmi yada histeroskopi cektirdin mi..tutunmaya engel bişey olmasın perde gibi arkadaşım..allahım kucaklarımızı yuvamızı evlatsız bırakmasın hepimizin...acın acımdır...bizler yanındayız seni çok seviyoruz..
Rabbim hayatımızdan mucizelerini eksik etmesin inşinşallah canım... inşallah her birimiz güzel şeyler yazarız burdan bi gün
Hayırlı olsun inş hepside kaliteli dölensinlerHerkese gunaydinnn..arkadaslar simdi hastanedeyim..opum var birazdan..dualarinizi bekliyorum
vazgeçmek neymişÇok sağol canım, akşam doktorumda aradı, vazgeçelimmi durumum çokmu vahim dedim, ben bunu sana nasıl söylerim nice umutsuz olanların ki pozitif oldu dedi, sadece ilaçlara aşırı tepki veriyor, erken topladık yumurtalarını, içlerinde çatlayanlar olabilir yine dedi, öyle işte canım. Şimdi beklemedeyken bunlardan içeyim hani bir marka olanı olsa ondan alırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?