2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım geçmiş olsun. Evet böyle bir uygulama var senin içinde iyi olmuş

Anladım canım, doğalını bulmak gerek. Bursada yaşıyorum araştırayım bakayım..Hadi bakalım inşallah bu sefer olacak canım rabbimin izniyle..

Kızlar bizim FB bir grubumuza var orada kanser hastası 18 yasında bir gen arkadaşımız vardı 1 yıla yakindir atkadaşlarimin takibi ile takip etmeye başladığım bir genç 2 gün önce vefaat haberini okuyunca çok çok üzüldüm çok ağladım ama bu gün bir başka kişiden gencin hikayesini dinledim annesi türk babası alman her ikisinde Dr iki kardeşler son 1,5 2 yıl içinde kardeşini ve annesini kanserden kaybetmiş babası da vefaat etmiş ( ama baba neden ölmüş bilmiyorum) ve 2 gün önce kendisi vefaat etti allahın sağlık versin hepimize

canımmmm hiç endişlenme mesajınnı yeni gördüğüm için cevap yazmak istedim enin gibi aynı durumu çok yakın birarkadaşım yaşadıve onunki tüp bebek değil doğal yolla hamile kalmıştın doktoru onada dinlenme verdi onun 1 oğlu olduğu için çok istirahat bile edemiyordu 1 ay sonraki kontorulünde sorun ortadan kalktı ve normal hayatına devam etti çok şükür şimdi 2 aylık bir oğlu oldu sitres yapma kendini yorma kısa zamanda o sorun ortadan kalkar

ne yazcağımı bilemedim...hayat işte...Allah rahmet eylesin...
cümlemize önce sağlık sıhhat Rabbim elden ayaktan düşürmesin

ne yazcağımı bilemedim...hayat işte...Allah rahmet eylesin...
cümlemize önce sağlık sıhhat Rabbim elden ayaktan düşürmesin
Öyle üzüldüm ki ölüm haberine ama hayat hikayesini okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadim

Öyle üzüldüm ki ölüm haberine ama hayat hikayesini okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadim
genç ölüm, geride kimse yok...dünyadan yitip gitmişler.. ne zor...ne çetin mücadeleler var yaşamda.
hastaneye gittiğimde çocuk katına çıkarım...çocuk hastalar o kadar canımı yakıyorki..sonra o hafta kendime gelemiyorum.Allah bütün hastalara şifa versin..

inşallah sizde çok çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz...bakalım bu ay benim kısmetimde ne var?

Amin işallah teşekkür ederim. Siz ne aşamadasınız?

Zaten ilaçlar kaliteyi iyice düşürüyor. Belki tedavi rejimini değiştirirler. Başka ilaçlar veya daha düşük dozda kullanırlar.

Ben ilk başta Fer marka arı sütü+bal+polen+propolis karışımı kulladım. Sertifikalı bir ürün. Ama içinde arı sütü miktarı azdı o sebeple organik pazardan güvendiğim bir üreticiden özel olarak getirtmeye başladım. Polen'in yumurta üzerine etkisi pek olmayabilir. Arı sütünün daha etkili olduğu söyleniyor. Nitekim kraliçe arı bununla beslenip yavru yapıyor biliyorsun :) 5 ml'si 20 TL'ye alıyordum ben. Bunu da küçük bir organik bal kavanozunun içine boşaltıp biraz da polen ekliyordum. Her sabah tahta kaşıkla yedim. Propolisi de ham alıp günde bir bezelye kadar çiğneyip yutuyordum. Yumurta toplamadan sonra yine yumurtalarda sorun var dediler ama çok şükür oldu.

Bir de bunları yerken hep dua ettim. Allah'ım Şafî isminle şifa ver. Ayetinde şifa olduğunu belirttiğin arının ürünlerinden faydalanmayı nasip et diye.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tebrik ederim taze hamiş cok mutlu oldum Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin insallahhhhhhhhhh

Fanus gıda diye bir ürüne bakıyorum canım, organik tarım sertifikalı, 3 birarada..
İçindekiler:200gr Organik Bal, 30gr Organik Polen, 10gr Organik Arısütü
Arısütü azmı miktarı, ayrımı alayım dersin, birde sabah akşammı yaptın canım. Yumurta azmış çokmuş hepsi boş Rabbim vermesi önemli. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım, dahada iyi haberlerimi alırız..

arısütünün miktarı az oluyo... bende bal-tarçın-çörekotu-polen karıştırıp yemiştim... inanıyorum iyi geldiğine... ilk kez tüm alınanlar döllendi

arısütünün miktarı az oluyo... bende bal-tarçın-çörekotu-polen karıştırıp yemiştim... inanıyorum iyi geldiğine... ilk kez tüm alınanlar döllendi
Ayrı arı sütü satılıyormu onu araştırıyorum, onlarıda yapacağım canım. Hadi maşallah senden dahada güzel haberler gelir inşallah, kaliteli embriyoların olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…