Fanus gıda diye bir ürüne bakıyorum canım, organik tarım sertifikalı, 3 birarada..
İçindekiler:200gr Organik Bal, 30gr Organik Polen, 10gr Organik Arısütü
Arısütü azmı miktarı, ayrımı alayım dersin, birde sabah akşammı yaptın canım. Yumurta azmış çokmuş hepsi boş Rabbim vermesi önemli. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım, dahada iyi haberlerimi alırız..
iyi dileklerin için çok saol canım rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah seninde olucak demek ki bizimkilerin vakti saatti gelmedi ama inanıyorum bizlerde rabbimin sayesinde anne olucaz seninde rabbim gönlüne göre versin dualarımızı yapalım gerisi rabbimin bileceği rabbim dualarımızı cevapsız bırakmıycak inanıyorum benHayırlı olsun canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu. Bunlar ayrı ayrımı satılıyor, bir marka olanı varmı, aktarlarda vardır ama ne kadar güvenli hani ...tamam canım bu sefer bunlarıda deneyeceğim. Akşam doktorumla görüştüm yumurtaların ilaçlara aşırı tepki veriyor, umduğumdan erken topladık dedi, zaman geçtikçe anormalleşti iyice yumurtalarım.
Siz benden olumsuz etkilenmeyin sakın, benim olmadı sizlerinde olmayacak değil, herkesin durumu farklı... hem sen pozitfi görüyorsun ardından düşüyor, inşallah bu sefer düşmeyecek, anne olacaksın canım benim, dualarımdasın..
Arkadaşlar ben bugün doktordan geldim. İkinci teste gerek görmediler. Daha çok bundan sonra neler yapacağımızı konuştuk. İnşallah her şey yolunda devam eder
Amin canım inşallah çok sağol. Piyasadaki karışımlar hep böyle. 10 gr arı sütü için 200 gram bal yemek zorundasın. Günde 2 gram öneriliyor. 200 gram balı 5 günde yiyemeyeceğin için ayrı ayrı alman daha iyi. :)
Yada uzun süreli düşük dozda yiyebilirsin. Ben bir de fazla şeker almak istememiştim. O sebeple ben 10 ml arı sütünü 30 ml bala katıyordum.
amin canım inşallah... senden güzel haberler bekliyoruz hadi inşallah canım..iyi dileklerin için çok saol canım rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah seninde olucak demek ki bizimkilerin vakti saatti gelmedi ama inanıyorum bizlerde rabbimin sayesinde anne olucaz seninde rabbim gönlüne göre versin dualarımızı yapalım gerisi rabbimin bileceği rabbim dualarımızı cevapsız bırakmıycak inanıyorum ben
inşallahamin canım inşallah... senden güzel haberler bekliyoruz hadi inşallah canım..
insallah canim..hep beraber aliriz insallahHayırlı haberle alırsın ins
sagol cnm..sizlere de her zaman dua ediyorum..insallah yarini dort gozle bekliyorumohhh maşallahhhh...3'üde güzelce döllensin gelişsin kan can olsunlar...yarınada güzel haberlerini bekliyoruz :)
opun güzel geçsin, bol kaliteli yumilerin olsun inşallah... sonra da emrik olsunlar, göbeğinden ayrılmasınlar 9 ay
Insallah cnm..senin de transferin olur ve 9 ay sonra bebisini ya da bebuslerini kucagina alirsin insallah.benimde dün opum olmuştu, 3 tane olgun yumurtam alındı 3 ü de döllenmiş, darısı başına....
canım çokkk sevindimmm.gözünaydınnn.çokkk tebrik ediyorum seniArkadaşlar ben bugün doktordan geldim. İkinci teste gerek görmediler. Daha çok bundan sonra neler yapacağımızı konuştuk. İnşallah her şey yolunda devam eder
Amin canım inşallah çok sağol. Piyasadaki karışımlar hep böyle. 10 gr arı sütü için 200 gram bal yemek zorundasın. Günde 2 gram öneriliyor. 200 gram balı 5 günde yiyemeyeceğin için ayrı ayrı alman daha iyi. :)
Yada uzun süreli düşük dozda yiyebilirsin. Ben bir de fazla şeker almak istememiştim. O sebeple ben 10 ml arı sütünü 30 ml bala katıyordum.
Hanımefendi bilmeden lafa atlamayın isterseniz.yazdigimdan kendi adınıza bişeyler çıkarıp yorum yapmayın. Doktorum uğraş hoca idi.opu günü şehir dışında olduğu için Denizhan hoca gir di opu yay merkezi.bir merkezi one çıkarıp diğerini kotulemek icin pusuya yatıp yorum yapmayın lutfen
Benim hiç bir merkezi öne çıkartmak gibi bir derdim yok açıkcası ama sizin olduğu yazdıklarınızdan belli.Ben doktor araştırıyorum bildiklerimide buradan paylaşıyorum arkadaşların yaşadıkları tecrübelerden faydalanmak ve onlarlada bildiklerimi paylaşmak istedim bu forum bu yüzden var diye biliyorum demekki yanlış biliyorum herhalde....Dedektiflik yapmıyorum yani....Ayrıca opu ya girdi ama opu yu mustafa hoca yaptı.çok merak ediyorsanız oturduğunuz yerden dedektiflik yapacağınıza gidin merkeze sorun merakınizi giderin
Teşekkürler düşüncelerinize sonuna kadar katılıyorum gerçekten burada birbirimizden destek ve fikir almak için varız.....O arkadaşımız da yaşadıklarını ve düşüncelerini paylaşıyor. pusuya yatma, dedektiflik yapma, lafa atlama gibi iğneleyici laflar yerine siz de kendi yaşadıklarınızı paylaşıp kararı okuyana bıraksanız ve burada zaten zor günler yaşayan bizleri daha fazla zorlamasanız diyorum, nasıl olur?
darısı transfere inşallahhhh :))sagol cnm..sizlere de her zaman dua ediyorum..insallah yarini dort gozle bekliyorum
Arkadaşlar ben bugün doktordan geldim. İkinci teste gerek görmediler. Daha çok bundan sonra neler yapacağımızı konuştuk. İnşallah her şey yolunda devam eder
MERHABAMerhaba benimde 9 Mart'ta 3 tane 5. Gün embriyo transferim yapılacak hayırlısıyla bu sefer tutunur Rabbim nasip eder inşallah
benim kayınpeder kanserdi her has gittiğmizde gencecik insanlar ağlamaktan helak olurdumgenç ölüm, geride kimse yok...dünyadan yitip gitmişler.. ne zor...ne çetin mücadeleler var yaşamda.
hastaneye gittiğimde çocuk katına çıkarım...çocuk hastalar o kadar canımı yakıyorki..sonra o hafta kendime gelemiyorum.Allah bütün hastalara şifa versin..
işteeeeeeeeee buuuuuuuuuuubenimde dün opum olmuştu, 3 tane olgun yumurtam alındı 3 ü de döllenmiş, darısı başına....
Sagol cnm..insallah guzel haberler verecegiz..herkesten de guzel haberler alacagiz
insallahhh :)darısı transfere inşallahhhh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?