2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Arkadaşlar ben bugün doktordan geldim. İkinci teste gerek görmediler. Daha çok bundan sonra neler yapacağımızı konuştuk. İnşallah her şey yolunda devam eder

Amin canım inşallah çok sağol. Piyasadaki karışımlar hep böyle. 10 gr arı sütü için 200 gram bal yemek zorundasın. Günde 2 gram öneriliyor. 200 gram balı 5 günde yiyemeyeceğin için ayrı ayrı alman daha iyi. :)
Yada uzun süreli düşük dozda yiyebilirsin. Ben bir de fazla şeker almak istememiştim. O sebeple ben 10 ml arı sütünü 30 ml bala katıyordum.

iyi dileklerin için çok saol canım rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah seninde olucak demek ki bizimkilerin vakti saatti gelmedi ama inanıyorum bizlerde rabbimin sayesinde anne olucaz seninde rabbim gönlüne göre versin dualarımızı yapalım gerisi rabbimin bileceği rabbim dualarımızı cevapsız bırakmıycak inanıyorum ben

Maşallah süpenallah inşallah dahada güzel haberlerle gelirsin canım. Yanlış hatırlamıyorsam daha önceden pozitif almıştın değilmi...inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın, buradan doğum haberlerini yazarsın canım.
Arı sütünü ayrı satan yerlere bakıyorum, bulursam alırım balla karıştırıp içerim o zaman, anladım canım sağolasın..

amin canım inşallah... senden güzel haberler bekliyoruz hadi inşallah canım..

opun güzel geçsin, bol kaliteli yumilerin olsun inşallah... sonra da emrik olsunlar, göbeğinden ayrılmasınlar 9 ay

benimde dün opum olmuştu, 3 tane olgun yumurtam alındı 3 ü de döllenmiş, darısı başına....
Insallah cnm..senin de transferin olur ve 9 ay sonra bebisini ya da bebuslerini kucagina alirsin insallah.

canım çokkk sevindimmm.gözünaydınnn.çokkk tebrik ediyorum seni
rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

Reactions: 9ay

Ayrıca opu ya girdi ama opu yu mustafa hoca yaptı.çok merak ediyorsanız oturduğunuz yerden dedektiflik yapacağınıza gidin merkeze sorun merakınizi giderin
Benim hiç bir merkezi öne çıkartmak gibi bir derdim yok açıkcası ama sizin olduğu yazdıklarınızdan belli.Ben doktor araştırıyorum bildiklerimide buradan paylaşıyorum arkadaşların yaşadıkları tecrübelerden faydalanmak ve onlarlada bildiklerimi paylaşmak istedim bu forum bu yüzden var diye biliyorum demekki yanlış biliyorum herhalde....Dedektiflik yapmıyorum yani....

Teşekkürler düşüncelerinize sonuna kadar katılıyorum gerçekten burada birbirimizden destek ve fikir almak için varız.....

arkadaşlar merhba dün adanada turan çetin tüp bebek merkezne ön görüşmeye gittik yarın adetın 3.günü testler yapılıcak ama benm adet 1 mart pazar gecesi baslayınca carsamba 3.gün oluyo dedıler normalde 4.gün olması lazım kafam karıstı bi sorun cıkarmı test sonuclarında bu süreçten gecen arkdaslar bu ay rahım fılmı ve testlerı yaptııcam nısan degılde mayısa yada hazırana dusunuyorm YAZIN TÜP BEBEĞİN TUTMA ŞANSI NEDIR BİLENİNİZZ VARMI

maşallahhhh o zaman size....darısı kese görmeye kalp pıtpıtlarını duymaya inşallahhh...

Reactions: 9ay
Merhaba benimde 9 Mart'ta 3 tane 5. Gün embriyo transferim yapılacak hayırlısıyla bu sefer tutunur Rabbim nasip eder inşallah
MERHABA
ACABA NE ZAMAN ADET OLMUŞTUNUZ BEN 13 ŞUBATTA OLDUM HALEN LUCRİN KULLANIYORUM TRANSFER İÇİN GÜN VERMEDİLER DE SİZİN KAÇINCI GÜN :)

benim kayınpeder kanserdi her has gittiğmizde gencecik insanlar ağlamaktan helak olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…