2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

MERHABA
ACABA NE ZAMAN ADET OLMUŞTUNUZ BEN 13 ŞUBATTA OLDUM HALEN LUCRİN KULLANIYORUM TRANSFER İÇİN GÜN VERMEDİLER DE SİZİN KAÇINCI GÜN :)
Canım ben geçen ay estrofem kullandım kalınlıaşmadı transferim iptal oldu o gün lucrine başladım 14 gün vuruldum adet olamadım Dr gittim lucrin yumurtalıkları baskılamış rahim incelmiş adet olmuş gibi olmuş estrofeme başladık 13. Günde rahim 6 mm di 19. Günde 8 mm oldu 9 Mart'a transfer günü verdi

cicek, post: 39742064, member: 558473"]arkadaşlar merhba dün adanada turan çetin tüp bebek merkezne ön görüşmeye gittik yarın adetın 3.günü testler yapılıcak ama benm adet 1 mart pazar gecesi baslayınca carsamba 3.gün oluyo dedıler normalde 4.gün olması lazım kafam karıstı bi sorun cıkarmı test sonuclarında bu süreçten gecen arkdaslar bu ay rahım fılmı ve testlerı yaptııcam nısan degılde mayısa yada hazırana dusunuyorm YAZIN TÜP BEBEĞİN TUTMA ŞANSI NEDIR BİLENİNİZZ VARMI[/QUOTE]
Ben de adet oldugum gunu sayarak basliyordum ama tedavi oldugum hastanede 24 saat olduktan sonra 1 gun sayiliyormus.yani anlayacagin carsamba gunu 3. Gun oluyor..yazin tup bebegin tutma sansi duser mi onun hakkinda bilgim yok arkadasim

Evet 3.gun oluyor arkadasim.ben de senin gibi kafam karismisti ama 24 saat geçince 1gun sayiliyormus.bana da tedavi oldugum hastanede soylemislerdi

teşekkür ederim inş benimde 9 mart transferim olur :)

Arkadaslar Merhaba beni hatırladınızmııı uzun zamandır giremiyordum bi baktım ki hersey değişmiş hemen buldum burayı En son tedaviden bu yana 1 yılı aşkın süre geçti şubatta tüm tahlilleri tekrar yaptirmak icin gidip bu ay tedaviye başlamayı düşünüyordum ama şubatta adet olmadım daha 18 gün geçmış oldu yarın doktora gidicem büyük ihtimalle bu adetimle birlikte başlarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

selam canım. çok üzüldüm sonucuna. bende negatif sonuç aldım bursa acıbademden. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah bizlerede. yalnız şahin bey negatif sonuçtan sonra aramadı beni. bi teselli tekrar denemek için bi umut bekledim ama malesef ilgisiz buldum açıkçası. hemşirelerine nagatif sonucu bildirdiğimde şahin beyin o gün için şehir dışında olduğunu, ertesi akşam sizi arar demişlerdi. muayene etmekte istiycektir dediler ama ne arıyan oldu ne soran 1 hafta olcak nerdeyse. tekrar orda denesem mi diyodum ama bu ilgisizliklerinden ötürü başka merkez araştırmayı düşünüyorum..

Merhaba canım, seninde negatif olduğuna üzüldüm hani benim negatiflerim çok senin ilk denemendi, keşke olsaydı hem 5. gün embriyosuydu, bu işler hiç belli olmuyor işte..Ben teste 5 gün kala hissettim adet ağrılarım başladı yine, nefret ediyorum o ağrıdan, moralmen yıkıldım yine, aşılamalarıda sayarsam bu 6. aldığım negatif....
Şahin bey beni akşam 21:30 gibi aradı konuştuk, Allah allah seni aramayı unuttumu acaba, insan gerçekten telefon bekliyor, ben hatta aramaz diye düşünmüştüm. Haklısın canım kırılmakla, şimdi ne diyebilirim ki.. Benimde eşim sevmemiş doktorumu, şimdiye kadar hiç bir doktorumu sevmedi gerçi, bende bundan sonra ne yapacağım hiç bilmiyorum, benim bünyeden kaynaklı sorunumuz maalesef...

evet canım 5.gün embriyosuydu ama 2. kalitelerdi acaba bunun etkisi olmuş mudur diye düşünüyorum. bide bazı merkezlerde bir ay rahmi dinlendirip öbür ay transfer yapıyolarmış. burda biraz aceleye mi geldi, hemen bir ayda herşey oldu bitti. bizimkisi sebebsiz inferfeliteydi. 13 yumurtam toplandı 12 si döllendi. telefonda gelişimleri çok güzel embriyoların 5. güne gitcez dediler. 5. gün gittiğimizde embriyolar 2.kalite dondurulacak embriyonuz yok dediler. neden böyle oldu bilmiyorum. tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.

Bu işler inan hiç belli olmuyor, orada 2. kalite olup 3. gün embriyosu tutan kişi biliyorum. İnan olmamasının tam bir sebebide yok, bir yerde tıpta çaresiz. Ben ilk başladığımda geçen sene yani 6 yumurta çıkıyordu, beğenmiyordum milletin 10 üzerinde diyordum, şimdi 2 tane zor çıktı, yani gitgitde azaldı, ama tıbben bir açıklamasıda olmuyor maalesef..
Sana tavsiyem histereskopi ol, yeni tedaviden önce, rahime bir bakılsın...Bazı yerler hemen yapmıyor evet donmuş koyuyor, bazısıda donmuşla şans düşük diyor, tamamen klinikle alakalı galiba, eee birde donmuşa ücret çıkacak ayrıca...bilemiyorumki canım ya ne doğru ne yanlış bunu 3 defa yaşadım tüpte,,,artık beynim durdu..

Kızlar bugün transferin 3. Günü meraktan çatlayacağım bir tane 7 hücreli 1 tane morula transfer edildi 3 Gündü şiddetli kasılma ve bel ağrım var sol kasık batıyor çarpıntım var var tuvaletim geldiğinde kasıklarıma aşırı Ağrı yapıyor yapınca geçiyor ohss mi oldum acaba korkuyorum crınone jel ve estrofem hap kullanıyorum acaba yan etkilerimi of Allah'ım ne zormuş

canım sağlıkla ve kaliteli olarak döllenirler inşallah ve sana sıkı sıkı tutunsunlar :) allahım yardımcın olsun :)
cnm nasılsın bebeğini sağlıkla kucağına almaya az kalmış sağlıkla ikinizde evinize çıkmayı nasip etsin mevlam

Merhaba arkadaşlar. Elazığ da tüp bebek yaptıran var mı ? Nerede hangi doktor yardımcı olursanız sevinirim..

canım hoş geldin hatırlamazmıyım hiççç inşşş bebiş bu sefer gelir
canım çok yüksek olmasada tranferden sonra sonra ohss riski vardır (benim kardeşi tranferden sonra ohssolmuştu)merkezine git kendi dr muayene etsin inşşş bebiş tutunuyordur ondandır
E egunal canım nerlerdesin yoksun bi kaç gündür
iyisindir umarım
evet yaaaa nerede bu kızzzz E egunal

herkese günaydın
tedavi bekleyenler bi an önce başlarız inşlhhhhhhhh transferi olanlar pozitif görün emi, transfer olmayı bekleyenler bebeklerinizle inşlh buluştuğunuzda sizi asla bırakmazlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…