çok çok güzel bir rüya, hayırlara vesile olsun inşallah.Günaydın kızlar bu sabah eşimi geçirdikten sonra yattım rüya gördüm ben bir erkek bebek emziriyordum ve sütüm de vardı maşallah doymak bilmiyodu..biberonlada bişeyler yedirdim..sonra altını çişlemiş altını aldım falan..sanırım bebek ikizdi ikizi kızdı...değişik bir rüya..hatta ilk doğum günü için pasta siparişi falan veriyodum coşmuşum valla demi..doğurdum da pastasını bile söylüyorum...hayırlar olsun artık
insallah ruyalarin gercek olur canim hepimizin duasi temennisi buGünaydın kızlar bu sabah eşimi geçirdikten sonra yattım rüya gördüm ben bir erkek bebek emziriyordum ve sütüm de vardı maşallah doymak bilmiyodu..biberonlada bişeyler yedirdim..sonra altını çişlemiş altını aldım falan..sanırım bebek ikizdi ikizi kızdı...değişik bir rüya..hatta ilk doğum günü için pasta siparişi falan veriyodum coşmuşum valla demi..doğurdum da pastasını bile söylüyorum...hayırlar olsun artık
Canım merhaba bende Elazığ dayım şuan Elazığ Medical de tüp bebek yapan Orhan Özdiller var başka yapan yer yok.ben 3 defa orhan beyle tüp bebek yaptım ama maalesef sonuç gebelik oldu ama 5.5 aylık kaybettim bebeklerimi.şuan bende tüp bebek tedavisindeyim ben Malatya ya gidiyorum şuanki dr umdan çok memnunum ve ayrıca gittiğiniz yerin emriyoloğununda tecrübesi çok önemli Dr Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi isterseniz bir gidip konuşun görüşün özelden isterseniz adımı vereyim dr hanıma söylersinizMerhaba arkadaşlar. Elazığ da tüp bebek yaptıran var mı ? Nerede hangi doktor yardımcı olursanız sevinirim..
Günaydın kızçelerim...
Dün regl imin 2.günüydü doktoruma gittim bugün iribariyle buz bebeklerimin tedavisine başlıyorum
Haydi Bismillah...
ne güzel ne güzelll ne heyecanlıııGünaydın kızçelerim...
Dün regl imin 2.günüydü doktoruma gittim bugün iribariyle buz bebeklerimin tedavisine başlıyorum
Haydi Bismillah...
Hadi hayırlı olsun canım bende dün adetimin 3. Günüydü bende transfere hazırlanıyorum hakkımızda hayırlısı kasım ayından beri emriyolar beni bekliyor anneleri bir türlü hazırlanamadı.canım ben günlük 5 ünite lucrin yapıyorum ve cyclopyrogynova isimli ilaçı içiyorum senin tedevin nasıl 19 mart gibide emriyo verilecek sıcacık yatağına kavuşaçak bebişimGünaydın kızçelerim...
Haydi Bismillah...
Gülden allah yolunu açık etsin bu sefer olcak canım sen yazmışsın ya içim kıpır kıpır oldu temiz hisler hissediyorum sonu güzel olcak arkadaşım allahın izniyle...konfeti patlatırız sana hamile haberini alınca..daha önce yapılıyomuş topigimizde...yılın annesi ve bebeklerine...ayy inşallah ikiz olur inşallah..Günaydın kızçelerim...
Haydi Bismillah...
Sağol canım benim datlu mu datlu şefim...Guldencim hayirli olsun hadi insallah bu sefer bebislerin simsiki tutunur sana..ben bile cok heyecanlandim.
İnşallah canım su gibi geçsin 15 gün sonrasında kontrolüm var transfer günü belli olur..ne güzel ne güzelll ne heyecanlııı
günler su gibi geçsin tedavin hayırlı uğurlu olsun...bebişlere hayırlısıyla kavuşta şafak sayalım
Hadi Bismillahhh....
Hadi hayırlı olsun canım bende dün adetimin 3. Günüydü bende transfere hazırlanıyorum hakkımızda hayırlısı kasım ayından beri emriyolar beni bekliyor anneleri bir türlü hazırlanamadı.canım ben günlük 5 ünite lucrin yapıyorum ve cyclopyrogynova isimli ilaçı içiyorum senin tedevin nasıl 19 mart gibide emriyo verilecek sıcacık yatağına kavuşaçak bebişim
hadi bakalım inşallah kolaycacık gelir bebişlerinGünaydın kızçelerim...
Haydi Bismillah...
Gülden allah yolunu açık etsin bu sefer olcak canım sen yazmışsın ya içim kıpır kıpır oldu temiz hisler hissediyorum sonu güzel olcak arkadaşım allahın izniyle...konfeti patlatırız sana hamile haberini alınca..daha önce yapılıyomuş topigimizde...yılın annesi ve bebeklerine...ayy inşallah ikiz olur inşallah..
İnşallah canım çok sağolhadi bakalım inşallah kolaycacık gelir bebişlerin
hayırlı uğurlu olsun
Herkese merhaba arkadaslar.hastaneden aradilar 3u de döllenmiş. .yarin ya da cumaya transfer yapabilirlermis.
Cok guzelll..hadi hayirli haberlerinin devamini bekliyoruzzz..insallah olacak bu sefer bebisko :))Günaydınnn;
dün cetrotide ı vurdum,bugün bandımı değiştirdim :)
regli bekleniyor :)
hadi hayırlı olsun inşallah 3üz olur:) bide merak edıyorum canım yumrta toplama işleminden sonra agrı cok oluyormu haftaya gidicez büyük ihtimalHerkese merhaba arkadaslar.hastaneden aradilar 3u de döllenmiş. .yarin ya da cumaya transfer yapabilirlermis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?