2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Hoşgeldin tatlım...
Tedavin hayırlı sonu bebekli olsun..
3 kez uzun protokolle tedavi oldum cidden uzun oluyor

herkese günaydın
tedavi bekleyenler bi an önce başlarız inşlhhhhhhhh transferi olanlar pozitif görün emi, transfer olmayı bekleyenler bebeklerinizle inşlh buluştuğunuzda sizi asla bırakmazlar.....
aminnnn...hadi sen de baslarsin bir an once insallahhh

canım ohss ani kilo artışı ve karın bölgesinde ciddi şişlikle belli ediyor kendisini...
ağrın sadece tuvaletin geldiğinde oluyorsa ohss değilsindir diye düşünüyorum çünkü ohss de sürekli bir ağrı hali oluyor..
olsa bile hafif durumdasın şu an ayrıca transferden sonra ohss oluyorsan gebesin demektir..
ohss yi bchg yani gebelik hormonu tetikler

E egunal canım nerlerdesin yoksun bi kaç gündür
iyisindir umarım
2 gün önce regl oldum canım ve dün sabah 4 gibi İstanbula yola çıktık 8,30 da randevum vardı oradan çıkınca kardeşime geçtik günü orada paşalarımla geçirdim gece onları uyutunca tekrar Ankara ya yola çıktık bu sabah 4 gibi de eve geldim bir kaç saatlik uykuyla duruyorum uykum var ama çok iyiyim

herkese günaydın
tedavi bekleyenler bi an önce başlarız inşlhhhhhhhh transferi olanlar pozitif görün emi, transfer olmayı bekleyenler bebeklerinizle inşlh buluştuğunuzda sizi asla bırakmazlar.....

Amin ne güzel dualarla gelmişsin öyle...
Ne durumdasın canım eşin ne zaman test verecek?

hadi hayırlı olsun inşallah 3üz olur:) bide merak edıyorum canım yumrta toplama işleminden sonra agrı cok oluyormu haftaya gidicez büyük ihtimal
sagol cnm..insallah tek seferde bebislerimiz olur..toplamadan sonra eve gelince aksam birazcik oldu agri ama dayanilmayacak bi aci degildi..cok hafifdi

Tarih belli olmuş canım hem de az kalmış..
Her şey gönlünce olsun inşallah sorunsuz gerçekleşsin transferin...

selam canım seni görmek ne güzel...
doktor ne dedi ?

Son düzenleme:
amayaa canım yumiler toplanmış üzerine döllenmişler bile maşallah
çok sevindim bu habere..
gelişimleride güzel olsun 3 ünüde transfer etsinler sana

Yeni okuyorum ben negatif aldığını...
İnşallah son olur demekten başka ne diyebilirim ki..
Çok geçmiş olsun canım..

Yeni okuyorum ben negatif aldığını...
İnşallah son olur demekten başka ne diyebilirim ki..
Çok geçmiş olsun canım..
Çok sağol canım, maalesef yine bir yıkım yaşadım, gitgide umutlarım tükeniyor,çok zor...
Seninde hayırlı olsun tedavin mutlu sona az kaldı hadi inşallah bu sefer olacak canım..

Günaydın kızçelerim...
Dün regl imin 2.günüydü doktoruma gittim bugün iribariyle buz bebeklerimin tedavisine başlıyorum
Haydi Bismillah...

Hayırlısı olsun, bahar tazeliğinde geçsin...
Güzel sonuçlanması adına yapılacak her şey yapıldı. Bol şanslar diliyorum.
Yüzünde baharlar açtırarak sonuçlanmasını dilerim can-ı gönülden...

Sevgiler

Günaydın kızçelerim...
Dün regl imin 2.günüydü doktoruma gittim bugün itibariyle buz bebeklerimin tedavisine başlıyorum
Haydi Bismillah...
hayırlı olsun tedavin inşallah bu sefer rabbim güldürsün gül yüzünü. benim olmadı dün güya erken test yaptıracaktım o heyecanı bile yaşayamadan kırmızılar geldi hiç beklemiyordum herşey çok güzeldi histeroskopi olmuştum 5. gün embriyosuydu vs vs rabbim yazmamış demekten başka bişey gelmiyor elimden. şimdi bir kez daha nasıl başlayacağım nerede başlayacağım daha daha neler öğreneceğim hiç bilmiyorum

Çok teşekkür ederim.
İnşallah ben de hepinizle güzel haberlerimi paylaşacağım bu güzel mart ayında

İnanırmısın ben de geçmişe bakıyordum test yaptın mı bir şeyler yazdın mı diye...
Çok üzüldüm nasıl erkenden başladı kanaman acaba ilaçlara rağmen
Doktor ne dedi görüşebildin mi?
Her şey yapılsa da nasip denen bir şey var bunu kendime de tekrarlıyorum kendimi çok fazla yükseltmiyorum nolur nolmaz diye...Çok geçmiş olsun canım..

Çok sağol canım, maalesef yine bir yıkım yaşadım, gitgide umutlarım tükeniyor,çok zor...
Seninde hayırlı olsun tedavin mutlu sona az kaldı hadi inşallah bu sefer olacak canım..
Her negatifte yoruluyoruz umut etmekten bir süre vazgeçiyoruz ama sonra kendimize geliyoruz tekrar denemek için sende de.Maddi manevi sağlık açısından Allah umudumuzu kaybettirmesin.Ne imkansız denen kızlar gördüm ben gebe kalan nelere şahit oldum bu kez olmadı diyorum sadece...

Çok zor gerçekten, artık ne yapacağımı şaşırdım. Yumurtalarım aşırı tepki vermeye başladı iğnelere, doktor erken topladık çabuk gelişti dedi, bilmem ne yapılır bu duruma, önceden 6 toplanırdı, şimdi 2 zor çıktı.. hatta doktora vazgeçelimmi bırakalım dedim, ben bunu sana nasıl söylerim, nice umutsuzların oldu dedi, ne bileyim yüzüm gülermi bilemiyorum.
Hep sıfır bir alıyorum kimyasalım bile yok...İnşallah bu aldığım son negatifimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…