Hoşgeldin tatlım...kızlar bende yeni katıldım aranıza klomen çatlatma iğnesi çikolata kisti 2 aşılama derken 3 yılı bitirdik kanalımın biri tıkalı cıktı ve direk tüp bebege başladık uzun protokolün ardından adetin 2. günü iğnelere başladım bugun kontrol vardı yumurtalar 7 tane gelişimi iyi yarın tekrar yumurta kontrolüm var bakalım nezaman toplatmaya gitcez:) hayırlısı olsun inşallah
aminnnn...hadi sen de baslarsin bir an once insallahhhherkese günaydın
tedavi bekleyenler bi an önce başlarız inşlhhhhhhhh transferi olanlar pozitif görün emi, transfer olmayı bekleyenler bebeklerinizle inşlh buluştuğunuzda sizi asla bırakmazlar.....
canım ohss ani kilo artışı ve karın bölgesinde ciddi şişlikle belli ediyor kendisini...Kızlar bugün transferin 3. Günü meraktan çatlayacağım bir tane 7 hücreli 1 tane morula transfer edildi 3 Gündü şiddetli kasılma ve bel ağrım var sol kasık batıyor çarpıntım var var tuvaletim geldiğinde kasıklarıma aşırı Ağrı yapıyor yapınca geçiyor ohss mi oldum acaba korkuyorum crınone jel ve estrofem hap kullanıyorum acaba yan etkilerimi of Allah'ım ne zormuş
Insallah egunalim..sen de insallah bebisine kavusursun bu sefer..10 yilin acisini cikarirsin insallahMaşallah canım 3 kuzun var demek
Hiç fire vermeden devam etsinler inşallah..
2 gün önce regl oldum canım ve dün sabah 4 gibi İstanbula yola çıktık 8,30 da randevum vardı oradan çıkınca kardeşime geçtik günü orada paşalarımla geçirdim gece onları uyutunca tekrar Ankara ya yola çıktık bu sabah 4 gibi de eve geldim bir kaç saatlik uykuyla duruyorum uykum var ama çok iyiyim
Amin canım..10 yıl dile kolay bir gelsin sıpalar çok fena tadını çıkaracağım inşallahInsallah egunalim..sen de insallah bebisine kavusursun bu sefer..10 yilin acisini cikarirsin insallah
herkese günaydın
tedavi bekleyenler bi an önce başlarız inşlhhhhhhhh transferi olanlar pozitif görün emi, transfer olmayı bekleyenler bebeklerinizle inşlh buluştuğunuzda sizi asla bırakmazlar.....
sagol cnm..insallah tek seferde bebislerimiz olur..toplamadan sonra eve gelince aksam birazcik oldu agri ama dayanilmayacak bi aci degildi..cok hafifdihadi hayırlı olsun inşallah 3üz olur:) bide merak edıyorum canım yumrta toplama işleminden sonra agrı cok oluyormu haftaya gidicez büyük ihtimal
Günaydınnn;
dün cetrotide ı vurdum,bugün bandımı değiştirdim :)
regli bekleniyor :)
Tarih belli olmuş canım hem de az kalmış..Canım ben geçen ay estrofem kullandım kalınlıaşmadı transferim iptal oldu o gün lucrine başladım 14 gün vuruldum adet olamadım Dr gittim lucrin yumurtalıkları baskılamış rahim incelmiş adet olmuş gibi olmuş estrofeme başladık 13. Günde rahim 6 mm di 19. Günde 8 mm oldu 9 Mart'a transfer günü verdi
selam canım seni görmek ne güzel...Arkadaslar Merhaba beni hatırladınızmıııuzun zamandır giremiyordum bi baktım ki hersey değişmiş hemen buldum burayı En son tedaviden bu yana 1 yılı aşkın süre geçti şubatta tüm tahlilleri tekrar yaptirmak icin gidip bu ay tedaviye başlamayı düşünüyordum ama şubatta adet olmadım daha 18 gün geçmış oldu yarın doktora gidicem büyük ihtimalle bu adetimle birlikte başlarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yeni okuyorum ben negatif aldığını...Merhaba canım, seninde negatif olduğuna üzüldüm hani benim negatiflerim çok senin ilk denemendi, keşke olsaydı hem 5. gün embriyosuydu, bu işler hiç belli olmuyor işte..Ben teste 5 gün kala hissettim adet ağrılarım başladı yine, nefret ediyorum o ağrıdan, moralmen yıkıldım yine, aşılamalarıda sayarsam bu 6. aldığım negatif....
Şahin bey beni akşam 21:30 gibi aradı konuştuk, Allah allah seni aramayı unuttumu acaba, insan gerçekten telefon bekliyor, ben hatta aramaz diye düşünmüştüm. Haklısın canım kırılmakla, şimdi ne diyebilirim ki.. Benimde eşim sevmemiş doktorumu, şimdiye kadar hiç bir doktorumu sevmedi gerçi, bende bundan sonra ne yapacağım hiç bilmiyorum, benim bünyeden kaynaklı sorunumuz maalesef...
Çok sağol canım, maalesef yine bir yıkım yaşadım, gitgide umutlarım tükeniyor,çok zor...Yeni okuyorum ben negatif aldığını...
İnşallah son olur demekten başka ne diyebilirim ki..
Çok geçmiş olsun canım..
Günaydın kızçelerim...
Dün regl imin 2.günüydü doktoruma gittim bugün iribariyle buz bebeklerimin tedavisine başlıyorum
Haydi Bismillah...
hayırlı olsun tedavin inşallah bu sefer rabbim güldürsün gül yüzünü. benim olmadı dün güya erken test yaptıracaktım o heyecanı bile yaşayamadan kırmızılar geldi hiç beklemiyordum herşey çok güzeldi histeroskopi olmuştum 5. gün embriyosuydu vs vs rabbim yazmamış demekten başka bişey gelmiyor elimden. şimdi bir kez daha nasıl başlayacağım nerede başlayacağım daha daha neler öğreneceğim hiç bilmiyorumGünaydın kızçelerim...
Dün regl imin 2.günüydü doktoruma gittim bugün itibariyle buz bebeklerimin tedavisine başlıyorum
Haydi Bismillah...
Çok teşekkür ederim.Hayırlısı olsun, bahar tazeliğinde geçsin...
Güzel sonuçlanması adına yapılacak her şey yapıldı. Bol şanslar diliyorum.
Yüzünde baharlar açtırarak sonuçlanmasını dilerim can-ı gönülden...
Sevgiler
İnanırmısın ben de geçmişe bakıyordum test yaptın mı bir şeyler yazdın mı diye...hayırlı olsun tedavin inşallah bu sefer rabbim güldürsün gül yüzünü. benim olmadı dün güya erken test yaptıracaktım o heyecanı bile yaşayamadan kırmızılar geldi hiç beklemiyordum herşey çok güzeldi histeroskopi olmuştum 5. gün embriyosuydu vs vs rabbim yazmamış demekten başka bişey gelmiyor elimden. şimdi bir kez daha nasıl başlayacağım nerede başlayacağım daha daha neler öğreneceğim hiç bilmiyorum
Her negatifte yoruluyoruz umut etmekten bir süre vazgeçiyoruz ama sonra kendimize geliyoruz tekrar denemek için sende de.Maddi manevi sağlık açısından Allah umudumuzu kaybettirmesin.Ne imkansız denen kızlar gördüm ben gebe kalan nelere şahit oldum bu kez olmadı diyorum sadece...Çok sağol canım, maalesef yine bir yıkım yaşadım, gitgide umutlarım tükeniyor,çok zor...
Seninde hayırlı olsun tedavin mutlu sona az kaldı hadi inşallah bu sefer olacak canım..
Çok zor gerçekten, artık ne yapacağımı şaşırdım. Yumurtalarım aşırı tepki vermeye başladı iğnelere, doktor erken topladık çabuk gelişti dedi, bilmem ne yapılır bu duruma, önceden 6 toplanırdı, şimdi 2 zor çıktı.. hatta doktora vazgeçelimmi bırakalım dedim, ben bunu sana nasıl söylerim, nice umutsuzların oldu dedi, ne bileyim yüzüm gülermi bilemiyorum.Her negatifte yoruluyoruz umut etmekten bir süre vazgeçiyoruz ama sonra kendimize geliyoruz tekrar denemek için sende de.Maddi manevi sağlık açısından Allah umudumuzu kaybettirmesin.Ne imkansız denen kızlar gördüm ben gebe kalan nelere şahit oldum bu kez olmadı diyorum sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?