2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Tedaviye baslanmis paşarla vakit geçirilmiş oh ne güzel

Geellll regl geelllll diyelim o zaman
40 larımız karışsın inşallah
aminnnnn diyorum.
gözünü sevdiğim çok şükür bekletmedi 1 gün erken teşrif etti kendileri
yarın sabah dr.dayım inşallah
yine yeni yeniden

ya evet insanlar burda hep endişe ediyordu galiba adet olucam diye ve herkes ilaç kullanıyorsun gelmez diyordu. açıkçası sorgulamadım doktorumla görüştüm tabi o ilaçlarını kesme test gününde tekrar yaptır dedi ama benim ki öyle leke falan değil bildiğin regl tekrar test yapmayı düşünmüyorum bile. o da şaşırdı senden % 80 bekliyordum dedi. kendini iyi hissettiğinde gel yüzyüze görüşelim muayene edeyim yeni tedavinde maddi manevi destek olurum falan dedi ama bunların hepsi şimdi bana boş geliyor. ben kendimi iyi hissettiğimde senden bazı fikirler almak istiyorum:):):)

canım çok üzüldüm ve çok şaşırdım. olmaz olmaz diye birşey yok demekki.
Allah büyük yüzün gülecek inşallah seninde bizimde.
toparlanınca kendine gelince yeniden inşallah

Şu an geleceğe dair plan yapmamak lazım zaten bir süre bekleyince daha sağlıklı düşünür ve kararlar alırsın..Her zaman yardımcı olurum canım...

aminnnnn diyorum.
gözünü sevdiğim çok şükür bekletmedi 1 gün erken teşrif etti kendileri
yarın sabah dr.dayım inşallah
yine yeni yeniden
Benim ki 5 gün gecikince senin ki de gelmeyecek diye geeeel gel dedim
Her şey gönlünce olsun canım şahane bir tedavi süreci sonunda hamileyiiimmm diye yazdığın günleride görelim inşallah...

Benim ki 5 gün gecikince senin ki de gelmeyecek diye geeeel gel dedim
Her şey gönlünce olsun canım şahane bir tedavi süreci sonunda hamileyiiimmm diye yazdığın günleride görelim inşallah...
nasıl gönülden geeeelllll dediysen maşallah hemencecik geliverdi
gelsin çünkü malum rezerv azlığı varya olamamaktan çok korkuyorum o yüzden erken gelsede 1 gün çok şükür :)
aminnn Allah hepimizin gönlüne göre versin.... tedavilerin sonu hep evlada çıksın inşallahhh
amin amin

Dr Um korkma dedi muayene Zararlı olailir dedi Çağlıcaören meraktan daha 1 hafta var teste

Of canım ya arada bir rahimde kasılma hissediyorum tuvalet geldiğindeyse Ağrı ani kilo artışı yok tüm tedavi boyunca tabi iştahımda çok açıldı çok yedim şimdide sürekli Ananas kabak çekirdeği falan toplam 3 kilo aldım geçen ayda aşılama sonrası bu kasılmalar oldu sonuç negatifti o yüzden korkuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…