Maşallah gözün aydinHerkese merhaba arkadaslar.hastaneden aradilar 3u de döllenmiş. .yarin ya da cumaya transfer yapabilirlermis.
Tedaviye baslanmis paşarla vakit geçirilmiş oh ne güzel2 gün önce regl oldum canım ve dün sabah 4 gibi İstanbula yola çıktık 8,30 da randevum vardı oradan çıkınca kardeşime geçtik günü orada paşalarımla geçirdim gece onları uyutunca tekrar Ankara ya yola çıktık bu sabah 4 gibi de eve geldim bir kaç saatlik uykuyla duruyorum uykum var ama çok iyiyim
3 kuzu haaaaCok guzelll..hadi hayirli haberlerinin devamini bekliyoruzzz..insallah olacak bu sefer bebisko :))
aminnnnn diyorum.Geellll regl geelllll diyelim o zaman
40 larımız karışsın inşallah
tatlım regli olduuummm bugün çok şükürE egunal canım nasıl gidiyor tedavin?
sekerpancari mmmm senden de güzel haberler almak istiyorum artık. Hep aklımdasınız.
ya evet insanlar burda hep endişe ediyordu galiba adet olucam diye ve herkes ilaç kullanıyorsun gelmez diyordu. açıkçası sorgulamadım doktorumla görüştüm tabi o ilaçlarını kesme test gününde tekrar yaptır dedi ama benim ki öyle leke falan değil bildiğin regl tekrar test yapmayı düşünmüyorum bile. o da şaşırdı senden % 80 bekliyordum dedi. kendini iyi hissettiğinde gel yüzyüze görüşelim muayene edeyim yeni tedavinde maddi manevi destek olurum falan dedi ama bunların hepsi şimdi bana boş geliyor. ben kendimi iyi hissettiğimde senden bazı fikirler almak istiyorum:):):)İnanırmısın ben de geçmişe bakıyordum test yaptın mı bir şeyler yazdın mı diye...
Çok üzüldüm nasıl erkenden başladı kanaman acaba ilaçlara rağmen
Doktor ne dedi görüşebildin mi?
Her şey yapılsa da nasip denen bir şey var bunu kendime de tekrarlıyorum kendimi çok fazla yükseltmiyorum nolur nolmaz diye...Çok geçmiş olsun canım..
Aaaaatatlım regli olduuummm bugün çok şükür
iğnelerimede dün başladım.
yarın sabah dr.dayım
hadi Bismillah
canım çok üzüldüm ve çok şaşırdım. olmaz olmaz diye birşey yok demekki.ya evet insanlar burda hep endişe ediyordu galiba adet olucam diye ve herkes ilaç kullanıyorsun gelmez diyordu. açıkçası sorgulamadım doktorumla görüştüm tabi o ilaçlarını kesme test gününde tekrar yaptır dedi ama benim ki öyle leke falan değil bildiğin regl tekrar test yapmayı düşünmüyorum bile. o da şaşırdı senden % 80 bekliyordum dedi. kendini iyi hissettiğinde gel yüzyüze görüşelim muayene edeyim yeni tedavinde maddi manevi destek olurum falan dedi ama bunların hepsi şimdi bana boş geliyor. ben kendimi iyi hissettiğimde senden bazı fikirler almak istiyorum:):):)
Allah bin kere razı olsun canımAaaaakuşum çok çok çok sevindim hayırlısıyla inşallah bol bol dua edicem sana.
Şu an geleceğe dair plan yapmamak lazım zaten bir süre bekleyince daha sağlıklı düşünür ve kararlar alırsın..Her zaman yardımcı olurum canım...ya evet insanlar burda hep endişe ediyordu galiba adet olucam diye ve herkes ilaç kullanıyorsun gelmez diyordu. açıkçası sorgulamadım doktorumla görüştüm tabi o ilaçlarını kesme test gününde tekrar yaptır dedi ama benim ki öyle leke falan değil bildiğin regl tekrar test yapmayı düşünmüyorum bile. o da şaşırdı senden % 80 bekliyordum dedi. kendini iyi hissettiğinde gel yüzyüze görüşelim muayene edeyim yeni tedavinde maddi manevi destek olurum falan dedi ama bunların hepsi şimdi bana boş geliyor. ben kendimi iyi hissettiğimde senden bazı fikirler almak istiyorum:):):)
Benim ki 5 gün gecikince senin ki de gelmeyecek diye geeeel gel dedimaminnnnn diyorum.
gözünü sevdiğim çok şükür bekletmedi 1 gün erken teşrif etti kendileri
yarın sabah dr.dayım inşallah
yine yeni yeniden
evet canım hızlıca oldu herşey 1 buçbuk günde tedaviye başladım gezdim dolaştım ve evime döndümTedaviye baslanmis paşarla vakit geçirilmiş oh ne güzel
Tedaviye başladım canım bu ayın son 10 gününde alırım kuzularımı..E egunal canım nasıl gidiyor tedavin?
sekerpancari mmmm senden de güzel haberler almak istiyorum artık. Hep aklımdasınız.
Dualarım sizinle canım güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla.Tedaviye başladım canım bu ayın son 10 gününde alırım kuzularımı..
nasıl gönülden geeeelllll dediysen maşallah hemencecik geliverdiBenim ki 5 gün gecikince senin ki de gelmeyecek diye geeeel gel dedim
Her şey gönlünce olsun canım şahane bir tedavi süreci sonunda hamileyiiimmm diye yazdığın günleride görelim inşallah...
Dr Um korkma dedi muayene Zararlı olailir dedi Çağlıcaören meraktan daha 1 hafta var teste
Of canım ya arada bir rahimde kasılma hissediyorum tuvalet geldiğindeyse Ağrı ani kilo artışı yok tüm tedavi boyunca tabi iştahımda çok açıldı çok yedim şimdide sürekli Ananas kabak çekirdeği falan toplam 3 kilo aldım geçen ayda aşılama sonrası bu kasılmalar oldu sonuç negatifti o yüzden korkuyorummcanım ohss ani kilo artışı ve karın bölgesinde ciddi şişlikle belli ediyor kendisini...
ağrın sadece tuvaletin geldiğinde oluyorsa ohss değilsindir diye düşünüyorum çünkü ohss de sürekli bir ağrı hali oluyor..
olsa bile hafif durumdasın şu an ayrıca transferden sonra ohss oluyorsan gebesin demektir..
ohss yi bchg yani gebelik hormonu tetikler
selam canım seni görmek ne güzel...
doktor ne dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?