2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım yinede kesme bence. belli olmuyor. Doktor devam et diyorsa bir bildiği vardır. Kaçıncı günündesin? Kan versen hemen?

evet canım hızlıca oldu herşey 1 buçbuk günde tedaviye başladım gezdim dolaştım ve evime döndüm

Canım hadi hayırlı olsunnn Çok heycanlı. oldu bu defa Allah'ın izniyle

canım yinede kesme bence. belli olmuyor. Doktor devam et diyorsa bir bildiği vardır. Kaçıncı günündesin? Kan versen hemen?

İnşallah canım..
Senin gebelik takvimini yerim ki ben

cnm nasılsın bebeğini sağlıkla kucağına almaya az kalmış sağlıkla ikinizde evinize çıkmayı nasip etsin mevlam
canım az kaldı evet :) bekliyoruz :) ara ara kasılmalarım oluyor umutlanıyorum ahaaaa geliyor diye :) bakıyorum devamı gelmiyor şaka yapıyor benin oğlan :)
darısı hepinize inşallah sağlıkla doğumlarınız için gün sayarızzzzzzzzz :)
Günaydın kızçelerim...
Dün regl imin 2.günüydü doktoruma gittim bugün itibariyle buz bebeklerimin tedavisine başlıyorum
Haydi Bismillah...
canım hadi hayırlısı :) allahım yardımcın olsun :) buz bebişlerin sanaaaaaaa sıkı sıkı tutunsun :) güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz :)

canım hadi hayırlısı :) allahım yardımcın olsun :) buz bebişlerin sanaaaaaaa sıkı sıkı tutunsun :) güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz :)

Kucağında paşanla birlikte benim gebelik haberimi alacaksın inşallah
Son dönemece girdik ikimizde

ayyy öylemi hadi hayırlısı olsun
ee bebişleri ne zaman alıcaksın tatlım
az kaldı inşallah güzel haberini almaya

evet canım hızlıca oldu herşey 1 buçbuk günde tedaviye başladım gezdim dolaştım ve evime döndüm
TEK eksik paşalara kuzen gibi görünüyor
Dr Um korkma dedi muayene Zararlı olailir dedi Çağlıcaören meraktan daha 1 hafta var teste
canım karından usg ile yaptı kardeşime dr muayeneyi ama dr öyle söylediyse bir bildiği vardır

ayyy öylemi hadi hayırlısı olsun
ee bebişleri ne zaman alıcaksın tatlım
az kaldı inşallah güzel haberini almaya
Bu ayın son 10 gününe bebeklerimle girebilirim canım 15 gün sonra kontrolüm var kesin tarih o zaman belli olurum.

Bu ayın son 10 gününe bebeklerimle girebilirim canım 15 gün sonra kontrolüm var kesin tarih o zaman belli olurum.

hadi Az kalmış Allah yardımcın olsun canım benm
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın gönlünüzden geçeni nasip etsin
ben de yeniden diyete başladım bu sefer hedef 51
ne zmn ki tüp bebek sürecine giricem ozmn gönlümün istediğini yiyip içicem valla
haliyle vitaminsiz kalmıyım dimi ozmn
ben şimdik çıkıyorum cnm akam yine gelirim inşallah iiakşamlar

Kizlarrrrrrr yardimmmmm...bugun transferin 7.gunu ve jel cubugunda kipkirmizi kann geldi..galiba regl oluyorum..bu kaadar erken olur mu..normal de test 12 martti ama adet gunum yarin ya da ertesi gunu gibiydi..offf yaa napicam ben..hicbiri tutmadi..tutan saglikli olmadi..esime iyi bir urolog ariyoruz..sperm dna hasari yaptiricaz ve uzun bi sure deneyemem dha ben

Saol canım ilgin için. biz zaten bingöldeyiz hiç fark etmez malatya da olabilir ama elazıgda daha çok kalıcak yer var.madikalden memnun kalmadın mı canım orhan beyin ilgisi felan nasıldı ? hakkında hayırlısı olsun canım. senın sorun neydi ?

8. Günümde başladı kanamam kan vetdim hemen 1.6 malesef emekler hayaller çöp oldu

Canım geçmiş olsun üzülme denemez bu durumda üzül ama pes etme Allahin izniyle hepimiz birgün anne olacağız inşAllah sabredersek.. Şuan icin hayırlısı böyleymiş demekki..

merhaba
desteğin için teşekkür ederim bugün gittim çok şükür güzel dedi ayşe hanım şimdi jel ve kalçadan iğne verdiler 9 mart transferim var Bülent bey yapacakmış çok sevindim... seninde arkamdan bekliyorum transfere

Hayırlı olsun canım 10 yıl dile kolay gerçekten... Rabbim bu kez hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…