- 20 Eylül 2013
- 115
- 113
- 53
- 35
Hadi bakalım bol şans bol bol dua edelim birbirimizeTedaviye başladım canım bu ayın son 10 gününde alırım kuzularımı..
ya evet insanlar burda hep endişe ediyordu galiba adet olucam diye ve herkes ilaç kullanıyorsun gelmez diyordu. açıkçası sorgulamadım doktorumla görüştüm tabi o ilaçlarını kesme test gününde tekrar yaptır dedi ama benim ki öyle leke falan değil bildiğin regl tekrar test yapmayı düşünmüyorum bile. o da şaşırdı senden % 80 bekliyordum dedi. kendini iyi hissettiğinde gel yüzyüze görüşelim muayene edeyim yeni tedavinde maddi manevi destek olurum falan dedi ama bunların hepsi şimdi bana boş geliyor. ben kendimi iyi hissettiğimde senden bazı fikirler almak istiyorum:):):)
evet canım hızlıca oldu herşey 1 buçbuk günde tedaviye başladım gezdim dolaştım ve evime döndüm
İnşallah canım..canım yinede kesme bence. belli olmuyor. Doktor devam et diyorsa bir bildiği vardır. Kaçıncı günündesin? Kan versen hemen?
Canım hadi hayırlı olsunnnÇok heycanlı. oldu bu defa Allah'ın izniyle
canım az kaldı evet :) bekliyoruz :) ara ara kasılmalarım oluyor umutlanıyorum ahaaaa geliyor diye :) bakıyorum devamı gelmiyor şaka yapıyor benin oğlan :)cnm nasılsın bebeğini sağlıkla kucağına almaya az kalmış sağlıkla ikinizde evinize çıkmayı nasip etsin mevlam
canım hadi hayırlısı :) allahım yardımcın olsun :) buz bebişlerin sanaaaaaaa sıkı sıkı tutunsun :) güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz :)Günaydın kızçelerim...
Dün regl imin 2.günüydü doktoruma gittim bugün itibariyle buz bebeklerimin tedavisine başlıyorum
Haydi Bismillah...
canım hadi hayırlısı :) allahım yardımcın olsun :) buz bebişlerin sanaaaaaaa sıkı sıkı tutunsun :) güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz :)
2 gün önce regl oldum canım ve dün sabah 4 gibi İstanbula yola çıktık 8,30 da randevum vardı oradan çıkınca kardeşime geçtik günü orada paşalarımla geçirdim gece onları uyutunca tekrar Ankara ya yola çıktık bu sabah 4 gibi de eve geldim bir kaç saatlik uykuyla duruyorum uykum var ama çok iyiyim
İnşallah canım..
Senin gebelik takvimini yerim ki ben
TEK eksik paşalara kuzen gibi görünüyorevet canım hızlıca oldu herşey 1 buçbuk günde tedaviye başladım gezdim dolaştım ve evime döndüm
canım karından usg ile yaptı kardeşime dr muayeneyi ama dr öyle söylediyse bir bildiği vardırDr Um korkma dedi muayene Zararlı olailir dedi Çağlıcaören meraktan daha 1 hafta var teste
Bu ayın son 10 gününe bebeklerimle girebilirim canım 15 gün sonra kontrolüm var kesin tarih o zaman belli olurum.ayyy öylemi hadi hayırlısı olsun
ee bebişleri ne zaman alıcaksın tatlım
az kaldı inşallah güzel haberini almaya
Bu ayın son 10 gününe bebeklerimle girebilirim canım 15 gün sonra kontrolüm var kesin tarih o zaman belli olurum.
Âmin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez vakitteTarih belli olmuş canım hem de az kalmış..
Her şey gönlünce olsun inşallah sorunsuz gerçekleşsin transferin...
Saol canım ilgin için. biz zaten bingöldeyiz hiç fark etmez malatya da olabilir ama elazıgda daha çok kalıcak yer var.madikalden memnun kalmadın mı canım orhan beyin ilgisi felan nasıldı ? hakkında hayırlısı olsun canım. senın sorun neydi ?Canım merhaba bende Elazığ dayım şuan Elazığ Medical de tüp bebek yapan Orhan Özdiller var başka yapan yer yok.ben 3 defa orhan beyle tüp bebek yaptım ama maalesef sonuç gebelik oldu ama 5.5 aylık kaybettim bebeklerimi.şuan bende tüp bebek tedavisindeyim ben Malatya ya gidiyorum şuanki dr umdan çok memnunum ve ayrıca gittiğiniz yerin emriyoloğununda tecrübesi çok önemli Dr Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi isterseniz bir gidip konuşun görüşün özelden isterseniz adımı vereyim dr hanıma söylersiniz
8. Günümde başladı kanamam kan vetdim hemen 1.6 malesef emekler hayaller çöp olducanım yinede kesme bence. belli olmuyor. Doktor devam et diyorsa bir bildiği vardır. Kaçıncı günündesin? Kan versen hemen?
Canım hadi hayırlı olsunnnÇok heycanlı. oldu bu defa Allah'ın izniyle
hayırlı olsun tedavin inşallah bu sefer rabbim güldürsün gül yüzünü. benim olmadı dün güya erken test yaptıracaktım o heyecanı bile yaşayamadan kırmızılar geldi hiç beklemiyordum herşey çok güzeldi histeroskopi olmuştum 5. gün embriyosuydu vs vs rabbim yazmamış demekten başka bişey gelmiyor elimden. şimdi bir kez daha nasıl başlayacağım nerede başlayacağım daha daha neler öğreneceğim hiç bilmiyorum
Allah yardimcin olsun canim,lütfen pes etme,Rabbim ins en kısa zamanda nasip eder8. Günümde başladı kanamam kan vetdim hemen 1.6 malesef emekler hayaller çöp oldu
merhaba8. Günümde başladı kanamam kan vetdim hemen 1.6 malesef emekler hayaller çöp oldu
merhabaBu ayın son 10 gününe bebeklerimle girebilirim canım 15 gün sonra kontrolüm var kesin tarih o zaman belli olurum.
Hayırlı olsun canım 10 yıl dile kolay gerçekten... Rabbim bu kez hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşAllahBu ayın son 10 gününe bebeklerimle girebilirim canım 15 gün sonra kontrolüm var kesin tarih o zaman belli olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?