cnm hayırlı olsun tedavin inşlh bu sefer bebelerin hep seninle olacak...Amin ne güzel dualarla gelmişsin öyle...
Ne durumdasın canım eşin ne zaman test verecek?
allah sağlıkla kurtasın cnm ya ne güzel günlercanım az kaldı evet :) bekliyoruz :) ara ara kasılmalarım oluyor umutlanıyorum ahaaaa geliyor diye :) bakıyorum devamı gelmiyor şaka yapıyor benin oğlan :)
darısı hepinize inşallah sağlıkla doğumlarınız için gün sayarızzzzzzzzz :)
canım hadi hayırlısı :) allahım yardımcın olsun :) buz bebişlerin sanaaaaaaa sıkı sıkı tutunsun :) güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz :)
selam paşa annesiiiiiSelam kızlarr hepinizi çok özledim... Transfer olan arkadaşlarım inşallah pozitifi görürsünüz... Negatif sonuç alan arkadaşlarım lütfen üzülmesinler herşeyde bir hayır vardır...
canım çok üzüldüm. bunca çaba, para, umut, emek boşa gidiyor. bir de üstüne adet sancısı çekiliyor, tuz biber. Ben bunu çok yaşadım canım seni çok iyi anlıyorum. Ama inan bu her şeyin sonu değil. Allah'a sığın. Sen elinden geleni yap ve sonucu Allah'a bırak. Bu defa olmamasının da bir sebebi vardır elbet. Biz bilemeyiz, Allah bilir buna içten inan. Bir dahakine olmayacak diye bir şey yok. Sakın umudunu kaybetme. Buraya hamileyim diye yazacağın zamanı dört gözle bekliyorum canım.8. Günümde başladı kanamam kan vetdim hemen 1.6 malesef emekler hayaller çöp oldu
oyyy maşallah az kalmış paşanın gelmesine Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah canm benm:)canım az kaldı evet :) bekliyoruz :) ara ara kasılmalarım oluyor umutlanıyorum ahaaaa geliyor diye :) bakıyorum devamı gelmiyor şaka yapıyor benin oğlan :)
darısı hepinize inşallah sağlıkla doğumlarınız için gün sayarızzzzzzzzz :)
canım hadi hayırlısı :) allahım yardımcın olsun :) buz bebişlerin sanaaaaaaa sıkı sıkı tutunsun :) güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz :)
tedaviye baslanmıs bebeleri almaya az kalmış hadi inşallah bu kez olur canm pek girmiyom bu ara ama takipteyim seni:))Kucağında paşanla birlikte benim gebelik haberimi alacaksın inşallah
Son dönemece girdik ikimizde
Cem oğlanın anasııı nasılsnz bakalm paşamz çoook tatlı maşallaah ee anasına cekmiş pek yakışıklı maşallah Allahım hep mutlu etsin sizi:)Selam kızlarr hepinizi çok özledim... Transfer olan arkadaşlarım inşallah pozitifi görürsünüz... Negatif sonuç alan arkadaşlarım lütfen üzülmesinler herşeyde bir hayır vardır...
Kucağında paşanla birlikte benim gebelik haberimi alacaksın inşallah
Son dönemece girdik ikimizde
cnm hayırlı olsun tedavin inşlh bu sefer bebelerin hep seninle olacak...
eşim hala test vermedi haftaya diye planlıyoruz opumdan beri eşim test vermedi beklemedeyiz...
allah sağlıkla kurtasın cnm ya ne güzel günler
bak sen senin pısa yaramazzlığını şimdiden belli ediyo annesine
darısı kısmette varsa bizede olsun inşlhhhhhhhhh
kızlar önce pozitif haberlerinizi almak için sonra da kucağınıza almak için gün sayalım inşallahhhh :) dualarım sizlerle ...oyyy maşallah az kalmış paşanın gelmesine Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah canm benm:)
tedaviye baslanmıs bebeleri almaya az kalmış hadi inşallah bu kez olur canm pek girmiyom bu ara ama takipteyim seni:))
Cem oğlanın anasııı nasılsnz bakalm paşamz çoook tatlı maşallaah ee anasına cekmiş pek yakışıklı maşallah Allahım hep mutlu etsin sizi:)
canım hemen test yaptır bazı arkadaşlar da kanama olabiliyor belki adet değildirKizlarrrrrrr yardimmmmm...bugun transferin 7.gunu ve jel cubugunda kipkirmizi kann geldi..galiba regl oluyorum..bu kaadar erken olur mu..normal de test 12 martti ama adet gunum yarin ya da ertesi gunu gibiydi..offf yaa napicam ben..hicbiri tutmadi..tutan saglikli olmadi..esime iyi bir urolog ariyoruz..sperm dna hasari yaptiricaz ve uzun bi sure deneyemem dha ben
zaten bi tek sizler anlıyorsunuz. bu sefer şehir dışında tedavi görmüştüm gerçekten o kadar emek verdim ki iş yerimin haberi olmadan üstelik inanır mısın öğlene kadar çalışıp yarım günde 5 saatlik yola gidip 10 dk yumurta takibi ve 5 saat geri dönüş... gerçekten emeğime parama umuduma çok ama çok üzülüyorum. ve etrafımdakiler üzülmesin diye dik durmaya çalışıyorum.en zoru da bu. anneme söylerkenki halimi görmeliydiniz ağlamamak için o dudağını ısırıyo ben kafamı çeviriyorum gözgöze gelemiyoruz gözyaşlarımız içimize akıyo... uff Rabbime inancım sonsuz ama kaç kere daha yaşayacağım bunları bilmiyorumcanım çok üzüldüm. bunca çaba, para, umut, emek boşa gidiyor. bir de üstüne adet sancısı çekiliyor, tuz biber. Ben bunu çok yaşadım canım seni çok iyi anlıyorum. Ama inan bu her şeyin sonu değil. Allah'a sığın. Sen elinden geleni yap ve sonucu Allah'a bırak. Bu defa olmamasının da bir sebebi vardır elbet. Biz bilemeyiz, Allah bilir buna içten inan. Bir dahakine olmayacak diye bir şey yok. Sakın umudunu kaybetme. Buraya hamileyim diye yazacağın zamanı dört gözle bekliyorum canım.
sorun neydi sizin canım?arkadaşlar tüp bebeğe başlıyorum ama doktor sadece kan tahlilinde hormonlarıma baktı karar verdi ..diğer filmlerden hiç çektirmedim rahim filmi vs..çektirmem gerekir mi acaba kan tahlililne dayanarak başlamak ne derece doğru
arkadaşlar tüp bebeğe başlıyorum ama doktor sadece kan tahlilinde hormonlarıma baktı karar verdi ..diğer filmlerden hiç çektirmedim rahim filmi vs..çektirmem gerekir mi acaba kan tahlililne dayanarak başlamak ne derece doğru
Belkidevyerleşme kanamasıdır Telaş yapma hemenKizlarrrrrrr yardimmmmm...bugun transferin 7.gunu ve jel cubugunda kipkirmizi kann geldi..galiba regl oluyorum..bu kaadar erken olur mu..normal de test 12 martti ama adet gunum yarin ya da ertesi gunu gibiydi..offf yaa napicam ben..hicbiri tutmadi..tutan saglikli olmadi..esime iyi bir urolog ariyoruz..sperm dna hasari yaptiricaz ve uzun bi sure deneyemem dha ben
sanada günaydınlar hoşgeldin senle ben aynı gün opu olmuştuk nasılsın senin transferin oldu mu bi müddet takip edemedimde burayı....günaydınlarrrr uzun zaman oldu giremedim siteye herkez iyidir umarımmm :)
sanada günaydınlar hoşgeldin senle ben aynı gün opu olmuştuk nasılsın senin transferin oldu mu bi müddet takip edemedimde burayı....
canm transfe toplandıktan sonrakı ay adetlı ıkenmı oluyo kafam karıstı yanı bende yenı baslıyorm önümüzdei ay dsunuyoruz ama yumurta toplamadan sonrakı aymı transfer ozman 2 ayı bulurSağol canım iyiyim sen nasılsın olmadı transfer 2 emriyo genetik teste göndermiştik onların sonucunu bekledik sonuç geldi bir emriyo özürlü çıktı canım 1 emriyo sağlam çıktı transfer için regli olmayı bekliyorum. Sende nasıl durumlar oldumu transfer?
canım yaaa okuyunca çok üzüldüm bende...zaten bi tek sizler anlıyorsunuz. bu sefer şehir dışında tedavi görmüştüm gerçekten o kadar emek verdim ki iş yerimin haberi olmadan üstelik inanır mısın öğlene kadar çalışıp yarım günde 5 saatlik yola gidip 10 dk yumurta takibi ve 5 saat geri dönüş... gerçekten emeğime parama umuduma çok ama çok üzülüyorum. ve etrafımdakiler üzülmesin diye dik durmaya çalışıyorum.en zoru da bu. anneme söylerkenki halimi görmeliydiniz ağlamamak için o dudağını ısırıyo ben kafamı çeviriyorum gözgöze gelemiyoruz gözyaşlarımız içimize akıyo... uff Rabbime inancım sonsuz ama kaç kere daha yaşayacağım bunları bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?