2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Selam kızlarr hepinizi çok özledim... Transfer olan arkadaşlarım inşallah pozitifi görürsünüz... Negatif sonuç alan arkadaşlarım lütfen üzülmesinler herşeyde bir hayır vardır...

Amin ne güzel dualarla gelmişsin öyle...
Ne durumdasın canım eşin ne zaman test verecek?
cnm hayırlı olsun tedavin inşlh bu sefer bebelerin hep seninle olacak...
eşim hala test vermedi haftaya diye planlıyoruz opumdan beri eşim test vermedi beklemedeyiz...
allah sağlıkla kurtasın cnm ya ne güzel günler
bak sen senin pısa yaramazzlığını şimdiden belli ediyo annesine
darısı kısmette varsa bizede olsun inşlhhhhhhhhh

Selam kızlarr hepinizi çok özledim... Transfer olan arkadaşlarım inşallah pozitifi görürsünüz... Negatif sonuç alan arkadaşlarım lütfen üzülmesinler herşeyde bir hayır vardır...
selam paşa annesiiiii
bizde özledik seni ama bebişden dolayı malum zaman bulamıyorsundur
cem paşa nasıl iyisiniz inşallah kuzum

8. Günümde başladı kanamam kan vetdim hemen 1.6 malesef emekler hayaller çöp oldu
canım çok üzüldüm. bunca çaba, para, umut, emek boşa gidiyor. bir de üstüne adet sancısı çekiliyor, tuz biber. Ben bunu çok yaşadım canım seni çok iyi anlıyorum. Ama inan bu her şeyin sonu değil. Allah'a sığın. Sen elinden geleni yap ve sonucu Allah'a bırak. Bu defa olmamasının da bir sebebi vardır elbet. Biz bilemeyiz, Allah bilir buna içten inan. Bir dahakine olmayacak diye bir şey yok. Sakın umudunu kaybetme. Buraya hamileyim diye yazacağın zamanı dört gözle bekliyorum canım.

arkadaşlar tüp bebeğe başlıyorum ama doktor sadece kan tahlilinde hormonlarıma baktı karar verdi ..diğer filmlerden hiç çektirmedim rahim filmi vs..çektirmem gerekir mi acaba kan tahlililne dayanarak başlamak ne derece doğru

oyyy maşallah az kalmış paşanın gelmesine Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah canm benm:)

Kucağında paşanla birlikte benim gebelik haberimi alacaksın inşallah
Son dönemece girdik ikimizde
tedaviye baslanmıs bebeleri almaya az kalmış hadi inşallah bu kez olur canm pek girmiyom bu ara ama takipteyim seni:))

Cem oğlanın anasııı nasılsnz bakalm paşamz çoook tatlı maşallaah ee anasına cekmiş pek yakışıklı maşallah Allahım hep mutlu etsin sizi:)

Kucağında paşanla birlikte benim gebelik haberimi alacaksın inşallah
Son dönemece girdik ikimizde

kızlar önce pozitif haberlerinizi almak için sonra da kucağınıza almak için gün sayalım inşallahhhh :) dualarım sizlerle ...

canım hemen test yaptır bazı arkadaşlar da kanama olabiliyor belki adet değildir

zaten bi tek sizler anlıyorsunuz. bu sefer şehir dışında tedavi görmüştüm gerçekten o kadar emek verdim ki iş yerimin haberi olmadan üstelik inanır mısın öğlene kadar çalışıp yarım günde 5 saatlik yola gidip 10 dk yumurta takibi ve 5 saat geri dönüş... gerçekten emeğime parama umuduma çok ama çok üzülüyorum. ve etrafımdakiler üzülmesin diye dik durmaya çalışıyorum.en zoru da bu. anneme söylerkenki halimi görmeliydiniz ağlamamak için o dudağını ısırıyo ben kafamı çeviriyorum gözgöze gelemiyoruz gözyaşlarımız içimize akıyo... uff Rabbime inancım sonsuz ama kaç kere daha yaşayacağım bunları bilmiyorum

sorun neydi sizin canım?

günaydın nerde yaptırıyorsun ? Tüm tahlillerini yaptır rahim filmi mutlaka çektir bence

Belkidevyerleşme kanamasıdır Telaş yapma hemen

Kızlar transfer günüyle birlikte bugün 5. Günüm belim sağ tarafta fazlaca Ağrı göğüslerde sanki spor yapmışlardı et kesilmiş gibi bir Ağrı başladı ilaçlarım yapıyor yoksa belirtilerin mi başladımsürekli düşünüyorum crınone jel ve estrofrem hap kullanıyorum bunları kullanıp bu belirtileri yaşayan varmı

günaydınlarrrr uzun zaman oldu giremedim siteye herkez iyidir umarımmm :)
sanada günaydınlar hoşgeldin senle ben aynı gün opu olmuştuk nasılsın senin transferin oldu mu bi müddet takip edemedimde burayı....

sanada günaydınlar hoşgeldin senle ben aynı gün opu olmuştuk nasılsın senin transferin oldu mu bi müddet takip edemedimde burayı....

Sağol canım iyiyim sen nasılsın olmadı transfer 2 emriyo genetik teste göndermiştik onların sonucunu bekledik sonuç geldi bir emriyo özürlü çıktı canım 1 emriyo sağlam çıktı transfer için regli olmayı bekliyorum. Sende nasıl durumlar oldumu transfer?

selam arkadaşlar bu hafta tüp bebek için adım attım testlerimi falan yaptırdım ama pek alamıyorm doktorum normal oldugunu söyledi TSH 3.83 FSH 4.15 LH 4.25 ESTRODİOL 27 PROKLATİN 6.44 değerlerim böyle ama henüz ne nedir araştırmadım doktorm normal oldugunu söyleyince Bu arada bir şok yaşadık ama hala inanamıyorm tekrarlicez çünkü eşimin sipermiogram sonucu 5 milyon cıktı daha 2 ay önce yapılan 2 sipermiogramda 40 milyondu 2 ayda bukadar düşermi acaba öncekilermi yanlıştı cunku dün yapılan balcalı ünüversite hastanesindeydi kafamız karıstı randevu aldı eşim ürologtan . .doktor 5milyona cok az ve sadece tüp bebek yapılır dedi eğer böyleyse yıllardr boşa hormon yuklenmiş bana eşimin sonucları hep 40mılyon cıkınca aklımıza gelmemıstı meger sorun eşimdeymiş testi tekrarlayacaklar

canm transfe toplandıktan sonrakı ay adetlı ıkenmı oluyo kafam karıstı yanı bende yenı baslıyorm önümüzdei ay dsunuyoruz ama yumurta toplamadan sonrakı aymı transfer ozman 2 ayı bulur

canım yaaa okuyunca çok üzüldüm bende...
ne denirki.rabbim en kısa zamanda bu günleri unuttursun inşallah...
bak gebe kalabilmişsin daha önce.yine olacak inşallah.ve sonuna kadar devam edecek allahın izniyle...
sakın umudunu kaybetme.rabbim tüm emeklerinin karşılığını versin inşallah.
öpüyorum cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…