2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

inşlh o tek embriyo sana sıkı sıkı tutunsun cnm ya bu ugurda çokkk çok savaş veriyoruz sonumuz hayır olur inşlh..
benim opudan sonra eşimden alınan spermler ileri gidemedi ve benim tedavim iptal oldu o günden sonrada eşim test falan vermedi bekliyoruz biraz daha belki eşimin spermleri sayıca artar ve kaliteli olur... azospermli olunca herşeyi yaşıyoruz işte..benm yumilerim donduruludu eğer sperm çıkışı olur yumilerimi döllerse bende o ayın adetiyle donmuş tedavisine başlarım inmşlhhhhhh......

cnm eşinin sperm sonuçları zaman zmaan değişiklik gösteriyor olabilir hep aynı çıkar diye bi kanı yok ama olsun onlar bile yeter bizde tek tük çıkış oldu ben onlarla bile tüp bebek denedim cnm gönlünü ferah tut....

canm transfe toplandıktan sonrakı ay adetlı ıkenmı oluyo kafam karıstı yanı bende yenı baslıyorm önümüzdei ay dsunuyoruz ama yumurta toplamadan sonrakı aymı transfer ozman 2 ayı bulur

yumurta toplama işleminden sonra trasfer yapıyorlar canım ama benim daha önce düşüğüm olduğu için doktor genetik test yapalım dedi emriyolara ve genetik test sonucu 15-20 gün arasında çıkıyor. Şimdi Regli olmayı bekliyorum cnm regli başlangıcıyla birlikte 10 gün ilaç kullanıcam sonra transfer olucak kısmet olursa.

Ay canım benim demek sırf takip için şehir dışına çıktın. Ya sana 2 hafta rapor yazsalardı da tedavi olduğun şehirde misafirhanede falan kalsaydın. Neden seni bu kadar yıprattılar? Canım bu sefer sonuç alamamış olabilirsin ama boşa gittiğini düşünme. Bu hayatta 2+2=4 değil her zaman. Bir kere arkadaşım okurken kendisine destek olması için kendi yaptığı kolyeleri satmaya çalışıyordu. Tüm gün pazarları gezdik. Birisi standında yer verir belki diye ama kimse vermedi. Bir kaç gün sonra okulda bir hoca görüp beğenmiş ve kendisi düzenli olarak almak istemiş. Bana demişti ki "eğer o gün gezmeseydik bugün bu olmazdı". Bazen çabalarının karşılığını hiç beklemediğin şekillerde alırsın. İnşallah senin de böyle olur.

İlaçlar ve yumurta toplama yapıyor canım. Bana bazen olurdu bazen olmazdı. Belirti de olabilir. Ayırmak imkansız :)

canım arada bir böyle garip sonuçlar çıkabiliyor. şimdiden üzülmeyin.

İnşallh canım ya rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallh. Doktor ilaç falan verdimi eşine peki canım

İnşallh canım ya rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallh. Doktor ilaç falan verdimi eşine peki canım
eşim azosperm hastası olduğu için zaten tedavi görüyor uzun yılalrdır onu devam ediyor ayrıcada takviye şeyler alıyor
haftaya test vericek kısmetse inşlh kaliteli spermler görürümde bende başlarım tekrar tedaviye...seninde güzel haberini bekliyorum cnm....

İnşallh test sonucu çok iyi çıkar ve sende başlarsın cnm dualrım seninle olacak cnm

canm ben aylarca hormon aldım iğneler falan yumurta geliştirmek için 2 sene boyunca vucudum hormon doldu bılseydım hıc ugrasmazdım takıple ılacla ona uzuluyorm 10kg aldım saglık olsn ama bu spermın tedavisi var dımı bılgınız varmı

benmde düşüğüm var acaba bendende ısterlermı genetik test hoş ben yaptırmışda olabılırım kan pıhtılasması testınde

haklısın cnm gelen kilolarda hemen gitmiyor ama olsun ne yapalım evlat uğruna herşeyi deniyoruz cnm
spermlerin tedavisi normalde yok ama hani kalitesini arttırmak için pordex plus veya arginmax tarzı ilaçlar yani bitkisel takviye kullanıyorlar...bunu isterseniz eşinin sperm verdiği dr.a danışın derim bide erkek için kabak çekirdeği çok faydalı eşme her akşam yediriyorum...dene derim...

hayırlı olsun pozıtıfı gormussun :) darısı bıze canımcım

Reactions: 9ay
benmde düşüğüm var acaba bendende ısterlermı genetik test hoş ben yaptırmışda olabılırım kan pıhtılasması testınde

onu

emriyolar için yapılan genetik test biraz daha farklıymış canım istersn doktoruna sor yada konuş testi için cnm belki gerekli görürür cnm

ahhh rapor almak 13 yıllık iş hayatımda 13 dk raporum yok. bizim sektörde hiç tahammül yok maalesef hastalanmayacaksın. ölebilirsin sadece:) bilmiyorum şimdi nereden nasıl başlayacam bilmiyorum hatta bazen pes etmek geliyor içimden herkesin çocuğu olmak zorunda değil diyorum. Rabbim büyük sabır versin azim versin kolaylık versin inşallah. sanırım maddi manevi biraz dinlenmeye ihtiyacım var artık. rabbim sizin kucağınıza almayı nasip etsin hayırla büyütün inşallah...

bazen hep o düşünceler beynimizi yiyor cnm ama gene ufacık bi iğne ucu kadar umut görsek koşa koşa gene başlıyoruz aynı acıları çekeceğimizi yada daha da güzel günleri göreceğimizi düşünerek herşeyi göze alarak başlıyoruz rabbim sabır versin bizlere sonumuzu hayır etsin inşlhhh arkadaşım....

Diyecek hicbirsey bulamiyorum.Allah yardimcin olsun. Üzüntün üzüntümüzdür..Allahim emeklerinin karsiligini verecektir elbet birgun..sabirla beklemek gerek..bol bol dua edelim..yeni bir umutla tekrar tekrar deneyelim..pes etmek yok..

merhaba cnm..insallah esinin testi iyi cikar da sen de tedaviye baslarsin..

Merhaba arkadasla..bugun de aradilar hastaneden embriyolarin durumu iyiymis..Allahin izniyle yarin mubarek cuma gununde transfer edilecekler insallah...yalniz bikaç gundur bahar alerjisi var bende..bugun cok hapşiriyorum..bunu durdurmanin onlemi var mi arkadaslar..bu hapsurmanin zarari olabilir mi acaba transfer sonrasi

selam paşa annesiiiii
bizde özledik seni ama bebişden dolayı malum zaman bulamıyorsundur
cem paşa nasıl iyisiniz inşallah kuzum

Canımmmm iyiyiz biz :) Allaha şükür oğlum çok sağlıklı teyzesi sizlerin sevincini paylaşmak nasip olsun en kısa zamanda inşallah

Canım benim çok sağol o senin güzelliğin en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallahhh

hepimizin korkuları soruları hep aynı doktorlar da alışmış olsa gerek ki matbu kağıt bastırmışlar transfer sonrası her hastaya veriyorlar. o kağıtta yazan maddelerden biri de "öksürmek, hapşurmak merdiven inip çıkmak hiç bir şekilde risk taşımaz diyordu. emaneti Allaha biz dikkat edip elimizden geleni yaptıktan sonra o ol dicek olacak. inşallah sen de yüzü gülenlerden kucağı dolanlardan olursun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…