2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

günaydın nerde yaptırıyorsun ? Tüm tahlillerini yaptır rahim filmi mutlaka çektir bence
eşimde de sorun var benim de yumurta rezervin az demişti doktor..konyada yaptıracam.hiç bahsetmedi filmden benim de aklıma gelmedi kafam karıştı şimdi ..tüp bebeki içn rahim filmi gerekli mi acaba..

Kizlarrrrrrr dun jel cubugunda kan gelmisti.sonra hic gelmedi. Kahveye dobdu ve kesildi.bugun transferin 8. Gunu ve cok umutsuz test yaptirdim..sonucu gorunce şok oldum..122 cikmissssss. .kanama nden oldu..dr uma ulasamadim..sevinmelimiyiz..esim zavall ucuyo..ben hala tedirginim.. M

cnm hayırlı olsun tedavin inşlh bu sefer bebelerin hep seninle olacak...
eşim hala test vermedi haftaya diye planlıyoruz opumdan beri eşim test vermedi beklemedeyiz...

İnşallah canım ben de öyle umuyorum...
Merak ediyordum ben de test verdiyseniz sonucu yazmış olabilirsin ve ben görmemişimdir diye kaçırmamışım demek
İyi bir değer gelir kaliteli hızlı sayısı iyi şapşahane spermleriniz olsun inşallah..

Canım rahim filmi şart..
Tüpler ve rahim hakkında bilgi veriyor..
Buna bakılmadan tüpe başlanmaz ilk kez duyuyorum..

tedaviye baslanmıs bebeleri almaya az kalmış hadi inşallah bu kez olur canm pek girmiyom bu ara ama takipteyim seni:))

Evet cancağızım adım attım artık buz bebişlerime kavuşmama az kaldı..

kızlar önce pozitif haberlerinizi almak için sonra da kucağınıza almak için gün sayalım inşallahhhh :) dualarım sizlerle ...

Amin canım..

Tatlım TSH hormonun benim ki gibi ve yıllarca bu değerin yüksek olduğuna ikna edemedim doktorlarımı.Yeni tedavimdeki doktorum tsh yüksek 2 hatta 1 civarına düşürmemiz lazım dedi..Gebelik için 1 civarı olması isteniyor..Normal zamanlarda 5 e kadar yolu var ve 5 i geçmiyorsa normal deniyor ama normal değil bu..Basit bir hapla değerin 2 nin altına düşer..Bunu doktoruna ısrarla sor...

Aman Allahım ne okuyorum beennnn..
Onca çektiklerinden sonra gebe mi kaldın sen son umudun tek embriyonla..
Nasıl sevindim anlatamam çok duygulandım
Şahane bir değerin var..
Kan lekelenme her neyse o gebelik yok demek değil..
Ne kanamalı gebelikler yaşadık burada...
Sadece dikkatli olman gerekiyor...
Yat dinlen iş yapma..
Progesteron takviyesi yaparlar yani dozu artırırlar ya da proluton depot denen düşük önleyici iğne verebilirler sorun olmaz..
Çok tebrik ederim...

maşallah ozaman size ana oğul kırkbin kere maşallah
valla oğlunu görmedim ama annesini gördüm o sebeple arkadşlarıma katılıyorum yakışıklı paşa annesi
amin canım inşallah nasip olur isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Allaha emanet olun canım

Guldennn ne diosun bu ise..yasadiklarimi biliyosun..dr um saolsun donme geregi duymadi galiba...sewineyim mi

Evet bitanemmmm son umudum tek embriyom 4cc kalitesindeki kuzum tutunmus galiba bana..cok saskinim ve korkuyorumm...keske burda olsan ve simsiki sarilsam sanaaaa

canımmmmm seni takip ediyordum dün kan geldi falan yazınca bişey diyemedim
ama şuan seni tebrik ediyorum yürekten bende çok sevindim
kan sonucun gününe göre geyet güzel değil mi ama
Rabbim sevincinizi daim etsin Allah ım kucagına almayıda nasip etsin canım
dr a ulaşınca yaz bize merak ettim Allaha emanet olun

Evet bitanemmmm son umudum tek embriyom 4cc kalitesindeki kuzum tutunmus galiba bana..cok saskinim ve korkuyorumm...keske burda olsan ve simsiki sarilsam sanaaaa

Olumsuz denen hiç bir şeye inanma Rabbim bilir daha önce de dedim sana al o bir tane kuzuyu bırakma belki seni anne yapacaktır umudunu koru diye bak şimdi anne oluyorsun inşallah..122 şahane bir değer hem de 8.günde süper maşallah diye diye okudum mesajını..Rabbim sana emanet bebeğim sana sığındım koru onu de ve mutlu ol artık..Kanama bildiğin regl kanaması bile olsa gebelik kaybı demek olmayabilir çok yaşadık.. kardeşim aylarca ped kullandı paşamız 6 yaşında..Senden tek isteğim şu an iş güç yapma dinlen doktoruna ulaşana kadar ve kanama var diye korkma..Ben de sana sarılmayı çok isterdim öyle mutlu oldum ki kelimeler yetmez anlatmaya bazen sadece sarılmak yeter ya işte öyle duygular yaşıyorum..Rabbime emanet kuzumuz hiç bir şey olmayacak

Kızlar canlar nasılızını ben pc bısey olmus acamıyorum tlf zor gıyorum allahtan arkadasların aktıvetısnden ulastım sayfaya nasılsınız ıyısınızdır inşallah ben agır gırıp oldum atesım cok yukselıyor sogk suyla dus alıyorum buseferde zaturr olucam dıye korkuyorum hıc bısey yıyemıyorum bulantılarım hatsafada inaşşah hepınız pozıtıf sonuvları gorum ve hepımız saglıcakla kucaklarımıza alalım amın ecmaınn

Evet cancagizimmm Cok sukur gyzel bir deger dedi dr..gebesin dedi ve proluton depot yaptir dedi...Rabbim biz aciz kullarini en umutsuz anlarinda sewindiriyo..cok sykur ona..kuzumm sizlerin de guzel habetlerini almak nasip olsun en kisa zamanda..iyi ki varsiniz

Msjini gozyaslari ile okudum..Allah senden binlerce kez razi olsun..hep destek oldun bizlere..Rabbim seninde yuzunu guldurecek guzel kalpli arkadasim..kanamam cok sukur kesildi..proluton verdi dr um..pzt tekrarla testi dedi..Allahim saglikla debam ettirsin kuzumu bana bagislasin insaallah..

Aynen canım ben de ağlayarak yazdım zaten ve hala etkisindeyim..Annem de yanımda noluyor dedi anlattım maceranı..Rabbim korusun evladını dedi dua etti sana...İnşallah bende bu ay sonu güzel haberimi paylaşacağım sizinle..Kanamanın kesilmesine de ayrı sevindim ara ara olabilir de sakın korkma olur mu..Zaten iğnesini vermiş doktor hiç bir şey olmayacak...Hep böyle güzel haberler ver bize inşallah..Eşinin de gözü aydın olsun ikinizi de tebrik ediyorum canım...

Bulantılar mı başladı gebe kadın
Çok üzülemicem valla içerde minnak var annesi ben buradayım diyor işte sana şimdi bulantıyla sonra tekmeyle
Grip içinde ilaç kullanamazsın sanırım..
Gebelerede grip için bir şey önermeye korkarım ben bitki çayları da sakıncalı olabilir diye..
Ama zencefilli limonlu ballı bir çay yapsan iyi gelebilir..
Hatta hepsinin içinde olduğu bir markanın yeşil çayı var gayet güzel marketten aldır eşine..Sadece bal eklemen gerekecek..

Insaallah kuzummm hep guzel haberler paylasmak nasip olsun bizeeee...annecigin ellerinden pamuk yanaklarindan opuyorum..Rabbim hepimize hayirli saglikli evlat nasip etsin..esime tebriklerini ileticem kuzum..simdi igne icin cikiyorum bitanem Allah razi olsun sendennnnn.....Rabbim gonlumuze dusurdu annelik sevgisini dilerim cennet kokulu bebisleri koklamayi da nasip etsin..Aminnnnnn

Demiştim sana yerleşiyor Meleğin darısı başımıza

Amin canım...
Git bakalım taze gebe..
İğne şart tabii iğnesiz gebe kalınmaz gebe kalırsın iğnesiz yine olmaz kevgire döndük yani

Canm bugün benimde transferle birlikte 5. Günüm belim çok ağrımaya başladı ve göğüsler sertleşti senin bir belirtin varmıydı

allah razı olsun canım pc kendıne geldı oh uskur rahatca yazabılıyorum kendını hıssetrıyor dun gece bırden bulantım başladı esım elını karnıma koyup bızde senı cok sevıyoruz dedı oan gozlerım dolu dlu oldu razıyım 9 ay bulantılara yetekrkı acısını yaşamım kucagıma saglıcakla alayım ınşallah ben ıanıyorum kısa zamanda sende yavruna kuvusup mujdenı verıceksın ogunu dort gozle beklıyorum esım ıhlamıyr almıs onu ıcıyorum ıcıne lımonla bal katıp ınşallah atlatırıp bıran once gırıbı haftaya cuma perınotolaga randevu aldm heycanla beklıyorum rısk kalktımı kalp atısı duyulcakmı ve ıgne dozu yeterlımı hepsını cok merak edıyorum korku ve heycanla beklıyorum caımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…