2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

hayırlı olsun canım ınsallah saglıklı ve hayırlı bır evlat olarak kucagına alırsın

Mucize bu olsa gerek canım..çok cok dikkat et kendine kocaman öpüyorum...

K
Kıme gidiyosun perinotoloğa canım..

Çok duygusal
Sadece babası ve annesi sevmiyor bizde seviyoruz kuzuyu elini göbişine koy ve söyle ona
9 ay da bulanmasın canım azıcık tadınıda çıkar gez dolaş göbişini gere gere gebe gebe
Ben de gebe kalırsam 10.haftaya kadar kan pıhtılaşması iğnesi kullanacakmışım..
Delip delip durcaz işte

soyledım teyzeı anlattım ona tesyzen teyzelerın senı cok sevıyo senın bursuru teyzen var dedım opucuk kondurdum senın yerıne inşallah rısk kalkınca gezmek hava almak nasıp olur sonu kadar devam eder ıgne acıtmıyorum canım hıc canını sıkma ben senın dk sordum ıgnemın dozunu dedkı sonuna kadar bu dozla devam et cok ıyı bı doz atanmıs dedı ıcımı cok rahatlattı ınşşalah az kaldı senın bebısıne kavusmana ınşallah heycanla belıyorum

geçmiş olsun cnm ben ilk denememde negatif sonuc almıs biri olarak yinede sizleri okuyup gözlerim dolar bazende sevinirim yazmadan edemedim ıhlamuru günde 2 fincandan fazla içme.. bitki çayları hamileler için iyi değil diye biliyorum netten bir araştır sende istersen Allaha emanetsiniz

2 tedavimde kullandım canım kan iğnesini bu kez de kullanacağım doğuma kadar kullananalar var sanırım sende de öyle olacak ben 10.haftaya kadar kullanacağım diye biliyorum..Bu kez hibor denilen iğneyi vereceklermiş..Bunun yan etkisi daha az diye biliyorum..

Allah rası olsun bıtanm cok sagol soylemen ıyı oldu ıhlamur zararsız sanıyodum ama degın gıbı 2 fıncandan fazlası zarar sende sakın umudunu kaybetme nolru ben ınanıyorum allah emeklerın karsıgını verendır ve înşallah poztıf sonuc alıcaksın rabbım buyuk duları kabul edendır ımtahat n dan gecıyoruz hakkıyla gecmek hayırlı sonuclar almak nasıp olsun

Evet canım
doguma kadar hep celaxsan ıgne hemde coaspırın kullancam hergunn yan etkısı olmadı hıc bende ama mırarmalar oluyor sureklı ama yapcak bısey yok deger yavrular ıcın dk 10 desıyse vardır bı bıldıgı senın dk cok ıyı bılgılı

Nasıl dok
Bende tüp bebek tedavimi o hastanede yaptırıorum ümit hocaya :)
hatırlunolsun ınşallah poztıf sonuc ala benılk ona aldım randevuyu ama degıstırdım cunku bana rısklı gebelık uzmanı gereklı dıye ınşallah ıyı bı doktordur randevular ful 25 gun dolu zor aldım randevuyu ınşallah ıyı gecer ve dk gercekten risklı gebelıkte uzmandır

kızlar selam bikaç gündür doktora gidip gelmekten yorgunluktan giremedim bugün tekrar yumurta takibim vardı 2 folikül göründü yarın tekrar gideceğim anlıyacağınız iğnelere devam ...

Canım ben orhan beyin 2007 yılındaki hastasıyım 3 defa denedim 1 tane negatif 2 pozitif gebeliğim oldu o zamanlar ufukjinofertil vardı ben medicale hiç gitmedim.Malatya yı tercih edersen misafirhaneleri var.fiyatları medical hst göre daha uygun fethiye hm belçika da tüp bebek eğitimi almış çok iyi bir hekimdir hastalarına elinden geleni yapar çok güzel bir ekibi var emrilogları bu işin uzmanı.benim sorunum çok anlatmakla bitmez pko luyum tüpler kapalı servikal yetmezlik var.bence gidip iki yerede muayene olun kararınızı öyle verin

Tatlım TSH hormonun benim ki gibi ve yıllarca bu değerin yüksek olduğuna ikna edemedim doktorlarımı.Yeni tedavimdeki doktorum tsh yüksek 2 hatta 1 civarına düşürmemiz lazım dedi..Gebelik için 1 civarı olması isteniyor..Normal zamanlarda 5 e kadar yolu var ve 5 i geçmiyorsa normal deniyor ama normal değil bu..Basit bir hapla değerin 2 nin altına düşer..Bunu doktoruna ısrarla sor...[/QUOTE]

aynı şeyleri söyledi doktorum çok teşekkür ederim doktorumda bu değerin 2.5 olması gerektiğini hemen dahiliyeciye gidip tedavi için ilaç almamı önerdi . . cumartesi rahim filmimi çektirerek ilk adım atacağım inşallah canım çok tatlı çok korkuyorum ama değer herseye değer allahım hepimize isteyen herkese nasip etsin

aynı şeyleri söyledi doktorum çok teşekkür ederim doktorumda bu değerin 2.5 olması gerektiğini hemen dahiliyeciye gidip tedavi için ilaç almamı önerdi . . cumartesi rahim filmimi çektirerek ilk adım atacağım inşallah canım çok tatlı çok korkuyorum ama değer herseye değer allahım hepimize isteyen herkese nasip etsin

ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım ama doktor rahim filmi vs çekelim demedi..sadece başka hastanede yaptırdığım kan tahlil sonuçlarına göre tüp bebek dedi ..kafam karıştı yorumlarda rahim filmi çektiren çok gibi ..bu neye göre değişir ..

Hayırlı olsun, sonu istediğin gibi olsun...
Ve mümkünse, zamanı gelmişse hiç tecrübelenmeden 1 kerede olsun :)
Şunu söylemeden geçemeyeceğim film çektiren çok gibi değil, çektirmeyen hiç yok gibi...

Diğer kan testleri vb. normal gebeliği mümkün kılmıyor olabilir ama HSG (rahim filmi) tüplerde bir sorun olup olmadığının önemli göstergesi, tüp bebek kesin olsa da mutlaka çektirilmeli... Yani ilk yapılması gereken bana göre...

Kolaylıklar diliyorum, şansın bol, yolun açık olsun...

teşekkür ederim ..doktorum hiç bahsetmedi niye böyle değişiyor anlam veremiyorum ..çektirmeden başlasak ne olabilir

flyingmom kızzzzzzzzzzzzzzzz cem paşanın ana sı nasılsın

İyiyim yetercim sen nasılsın?

Ayyy ay ay ayyy! Yaşasıııım 8. gün değeri bi deeee vuhuuuu tebrikleeeer canım

Amin canım tüm dualarına! Öpüyoruz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…