- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.204
- 798
hayırlı olsun canım ınsallah saglıklı ve hayırlı bır evlat olarak kucagına alırsınKizlarrrrrrr dun jel cubugunda kan gelmisti.sonra hic gelmedi. Kahveye dobdu ve kesildi.bugun transferin 8. Gunu ve cok umutsuz test yaptirdim..sonucu gorunce şok oldum..122 cikmissssss. .kanama nden oldu..dr uma ulasamadim..sevinmelimiyiz..esim zavall ucuyo..ben hala tedirginim.. M
Mucize bu olsa gerek canım..çok cok dikkat et kendine kocaman öpüyorum...Kizlarrrrrrr dun jel cubugunda kan gelmisti.sonra hic gelmedi. Kahveye dobdu ve kesildi.bugun transferin 8. Gunu ve cok umutsuz test yaptirdim..sonucu gorunce şok oldum..122 cikmissssss. .kanama nden oldu..dr uma ulasamadim..sevinmelimiyiz..esim zavall ucuyo..ben hala tedirginim.. M
Kıme gidiyosun perinotoloğa canım..allah razı olsun canım pc kendıne geldı oh uskur rahatca yazabılıyorum kendını hıssetrıyor dun gece bırden bulantım başladı esım elını karnıma koyup bızde senı cok sevıyoruz dedı oan gozlerım dolu dlu oldu razıyım 9 ay bulantılara yetekrkı acısını yaşamım kucagıma saglıcakla alayım ınşallah ben ıanıyorum kısa zamanda sende yavruna kuvusup mujdenı verıceksın ogunu dort gozle beklıyorum esım ıhlamıyr almıs onu ıcıyorum ıcıne lımonla bal katıp ınşallah atlatırıp bıran once gırıbı haftaya cuma perınotolaga randevu aldm heycanla beklıyorum rısk kalktımı kalp atısı duyulcakmı ve ıgne dozu yeterlımı hepsını cok merak edıyorum korku ve heycanla beklıyorum caımm
allah razı olsun canım pc kendıne geldı oh uskur rahatca yazabılıyorum kendını hıssetrıyor dun gece bırden bulantım başladı esım elını karnıma koyup bızde senı cok sevıyoruz dedı oan gozlerım dolu dlu oldu razıyım 9 ay bulantılara yetekrkı acısını yaşamım kucagıma saglıcakla alayım ınşallah ben ıanıyorum kısa zamanda sende yavruna kuvusup mujdenı verıceksın ogunu dort gozle beklıyorum esım ıhlamıyr almıs onu ıcıyorum ıcıne lımonla bal katıp ınşallah atlatırıp bıran once gırıbı haftaya cuma perınotolaga randevu aldm heycanla beklıyorum rısk kalktımı kalp atısı duyulcakmı ve ıgne dozu yeterlımı hepsını cok merak edıyorum korku ve heycanla beklıyorum caımm
canım eve yakın bı hastaneden randevu aldık dusuk rıskım oldugu ıcın kalkmam yasak maltepe unuverstesı tıp fakultesı Doç.Dr. Aygen ÇELİK aldım randevuyu bulamadık yakınlarda baska doktor bakalım ınşallah ıyı bı doktordurK
Kıme gidiyosun perinotoloğa canım..
soyledım teyzeı anlattım ona tesyzen teyzelerın senı cok sevıyo senın bursuru teyzen var dedım opucuk kondurdum senın yerıne inşallah rısk kalkınca gezmek hava almak nasıp olur sonu kadar devam eder ıgne acıtmıyorum canım hıc canını sıkma ben senın dk sordum ıgnemın dozunu dedkı sonuna kadar bu dozla devam et cok ıyı bı doz atanmıs dedı ıcımı cok rahatlattı ınşşalah az kaldı senın bebısıne kavusmana ınşallah heycanla belıyorumÇok duygusal
Sadece babası ve annesi sevmiyor bizde seviyoruz kuzuyu elini göbişine koy ve söyle ona
9 ay da bulanmasın canım azıcık tadınıda çıkar gez dolaş göbişini gere gere gebe gebe
Ben de gebe kalırsam 10.haftaya kadar kan pıhtılaşması iğnesi kullanacakmışım..
Delip delip durcaz işte
geçmiş olsun cnm ben ilk denememde negatif sonuc almıs biri olarak yinede sizleri okuyup gözlerim dolar bazende sevinirim yazmadan edemedim ıhlamuru günde 2 fincandan fazla içme.. bitki çayları hamileler için iyi değil diye biliyorum netten bir araştır sende istersen Allaha emanetsinizallah razı olsun canım pc kendıne geldı oh uskur rahatca yazabılıyorum kendını hıssetrıyor dun gece bırden bulantım başladı esım elını karnıma koyup bızde senı cok sevıyoruz dedı oan gozlerım dolu dlu oldu razıyım 9 ay bulantılara yetekrkı acısını yaşamım kucagıma saglıcakla alayım ınşallah ben ıanıyorum kısa zamanda sende yavruna kuvusup mujdenı verıceksın ogunu dort gozle beklıyorum esım ıhlamıyr almıs onu ıcıyorum ıcıne lımonla bal katıp ınşallah atlatırıp bıran once gırıbı haftaya cuma perınotolaga randevu aldm heycanla beklıyorum rısk kalktımı kalp atısı duyulcakmı ve ıgne dozu yeterlımı hepsını cok merak edıyorum korku ve heycanla beklıyorum caımm
soyledım teyzeı anlattım ona tesyzen teyzelerın senı cok sevıyo senın bursuru teyzen var dedım opucuk kondurdum senın yerıne inşallah rısk kalkınca gezmek hava almak nasıp olur sonu kadar devam eder ıgne acıtmıyorum canım hıc canını sıkma ben senın dk sordum ıgnemın dozunu dedkı sonuna kadar bu dozla devam et cok ıyı bı doz atanmıs dedı ıcımı cok rahatlattı ınşşalah az kaldı senın bebısıne kavusmana ınşallah heycanla belıyorum
Allah rası olsun bıtanm cok sagol soylemen ıyı oldu ıhlamur zararsız sanıyodum ama degın gıbı 2 fıncandan fazlası zarar sende sakın umudunu kaybetme nolru ben ınanıyorum allah emeklerın karsıgını verendır ve înşallah poztıf sonuc alıcaksın rabbım buyuk duları kabul edendır ımtahat n dan gecıyoruz hakkıyla gecmek hayırlı sonuclar almak nasıp olsungeçmiş olsun cnm ben ilk denememde negatif sonuc almıs biri olarak yinede sizleri okuyup gözlerim dolar bazende sevinirim yazmadan edemedim ıhlamuru günde 2 fincandan fazla içme.. bitki çayları hamileler için iyi değil diye biliyorum netten bir araştır sende istersen Allaha emanetsiniz
canım eve yakın bı hastaneden randevu aldık dusuk rıskım oldugu ıcın kalkmam yasak maltepe unuverstesı tıp fakultesı Doç.Dr. Aygen ÇELİK aldım randevuyu bulamadık yakınlarda baska doktor bakalım ınşallah ıyı bı doktordur
doguma kadar hep celaxsan ıgne hemde coaspırın kullancam hergunn yan etkısı olmadı hıc bende ama mırarmalar oluyor sureklı ama yapcak bısey yok deger yavrular ıcın dk 10 desıyse vardır bı bıldıgı senın dk cok ıyı bılgılı2 tedavimde kullandım canım kan iğnesini bu kez de kullanacağım doğuma kadar kullananalar var sanırım sende de öyle olacak ben 10.haftaya kadar kullanacağım diye biliyorum..Bu kez hibor denilen iğneyi vereceklermiş..Bunun yan etkisi daha az diye biliyorum..
hatırlunolsun ınşallah poztıf sonuc ala benılk ona aldım randevuyu ama degıstırdım cunku bana rısklı gebelık uzmanı gereklı dıye ınşallah ıyı bı doktordur randevular ful 25 gun dolu zor aldım randevuyu ınşallah ıyı gecer ve dk gercekten risklı gebelıkte uzmandırBende tüp bebek tedavimi o hastanede yaptırıorum ümit hocaya :)
Canım ben orhan beyin 2007 yılındaki hastasıyım 3 defa denedim 1 tane negatif 2 pozitif gebeliğim oldu o zamanlar ufukjinofertil vardı ben medicale hiç gitmedim.Malatya yı tercih edersen misafirhaneleri var.fiyatları medical hst göre daha uygun fethiye hm belçika da tüp bebek eğitimi almış çok iyi bir hekimdir hastalarına elinden geleni yapar çok güzel bir ekibi var emrilogları bu işin uzmanı.benim sorunum çok anlatmakla bitmez pko luyum tüpler kapalı servikal yetmezlik var.bence gidip iki yerede muayene olun kararınızı öyle verinSaol canım ilgin için. biz zaten bingöldeyiz hiç fark etmez malatya da olabilir ama elazıgda daha çok kalıcak yer var.madikalden memnun kalmadın mı canım orhan beyin ilgisi felan nasıldı ? hakkında hayırlısı olsun canım. senın sorun neydi ?
aynı şeyleri söyledi doktorum çok teşekkür ederim doktorumda bu değerin 2.5 olması gerektiğini hemen dahiliyeciye gidip tedavi için ilaç almamı önerdi . . cumartesi rahim filmimi çektirerek ilk adım atacağım inşallah canım çok tatlı çok korkuyorum ama değer herseye değer allahım hepimize isteyen herkese nasip etsinİnşallah canım ben de öyle umuyorum...
Merak ediyordum ben de test verdiyseniz sonucu yazmış olabilirsin ve ben görmemişimdir diye kaçırmamışım demek
İyi bir değer gelir kaliteli hızlı sayısı iyi şapşahane spermleriniz olsun inşallah..
Canım rahim filmi şart..
Tüpler ve rahim hakkında bilgi veriyor..
Buna bakılmadan tüpe başlanmaz ilk kez duyuyorum..
Evet cancağızım adım attım artık buz bebişlerime kavuşmama az kaldı..
Amin canım..
Tatlım TSH hormonun benim ki gibi ve yıllarca bu değerin yüksek olduğuna ikna edemedim doktorlarımı.Yeni tedavimdeki doktorum tsh yüksek 2 hatta 1 civarına düşürmemiz lazım dedi..Gebelik için 1 civarı olması isteniyor..Normal zamanlarda 5 e kadar yolu var ve 5 i geçmiyorsa normal deniyor ama normal değil bu..Basit bir hapla değerin 2 nin altına düşer..Bunu doktoruna ısrarla sor...
ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım ama doktor rahim filmi vs çekelim demedi..sadece başka hastanede yaptırdığım kan tahlil sonuçlarına göre tüp bebek dedi ..kafam karıştı yorumlarda rahim filmi çektiren çok gibi ..bu neye göre değişir ..
teşekkür ederim ..doktorum hiç bahsetmediHayırlı olsun, sonu istediğin gibi olsun...
Ve mümkünse, zamanı gelmişse hiç tecrübelenmeden 1 kerede olsun :)
Şunu söylemeden geçemeyeceğim film çektiren çok gibi değil, çektirmeyen hiç yok gibi...
Diğer kan testleri vb. normal gebeliği mümkün kılmıyor olabilir ama HSG (rahim filmi) tüplerde bir sorun olup olmadığının önemli göstergesi, tüp bebek kesin olsa da mutlaka çektirilmeli... Yani ilk yapılması gereken bana göre...
Kolaylıklar diliyorum, şansın bol, yolun açık olsun...
Kizlarrrrrrr dun jel cubugunda kan gelmisti.sonra hic gelmedi. Kahveye dobdu ve kesildi.bugun transferin 8. Gunu ve cok umutsuz test yaptirdim..sonucu gorunce şok oldum..122 cikmissssss. .kanama nden oldu..dr uma ulasamadim..sevinmelimiyiz..esim zavall ucuyo..ben hala tedirginim.. M
maşallah ozaman size ana oğulkırkbin kere maşallah
valla oğlunu görmedim ama annesini gördümo sebeple arkadşlarıma katılıyorum yakışıklı paşa annesi
amin canım inşallah nasip olur isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Allaha emanet olun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?