2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlar selam bikaç gündür doktora gidip gelmekten yorgunluktan giremedim bugün tekrar yumurta takibim vardı 2 folikül göründü yarın tekrar gideceğim anlıyacağınız iğnelere devam ...

yumurta takipleri bir bitse de toplamaya gelsem derim hep çok sıkılırım yani git gellerden...
bir an evvel büyüsünlerde can bulsunlar inşallah..

cnm nasıl sevindim anlatamam yzıyo kaç kere okudum inmki öaallah aglıkl devam etsin inşlh..
cnm hatırlarmısın benim opu günüm seninde bebelerinden haber beklediğin gün ikimizede cok acıydı ama masallah bak tek embriyo nasip oldu içinde can buldu kucagına almak nasip olsun cnm benim her daim duamdasın

Canm bugün benimde transferle birlikte 5. Günüm belim çok ağrımaya başladı ve göğüsler sertleşti senin bir belirtin varmıydı
Cnm ben 5.gunu resmen tuvalette gecirdim..haoldum ha olacam die sanci cektim..sonraki gun kesildi..bu iki gundur yine boyle regl sancilarim var.ama goguslerde bi belirti yok cnm..dilerim senin kuzunda simsiki tuunmustur..Rabbim hicbirimizi evlatsiz koymasin aminnn...guzel haberlerini bekliyoru kuzum insaallah.

hayırlı olsun canım ınsallah saglıklı ve hayırlı bır evlat olarak kucagına alırsın
aminnnn cnm Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin..gonlumuze dusen bu aevgiyi kucagimizda gostersin insaallah..

Mucize bu olsa gerek canım..çok cok dikkat et kendine kocaman öpüyorum...
Saollll bitanemmmm..Allah razi olsun..hemen pruloluton oldum rapor alip yaticam canim bi sure..seninde mucizelerini okhmak nasip olsun bize insaallah bitanem..bende coook optumm.
İyiyim yetercim sen nasılsın?

Ayyy ay ay ayyy! Yaşasıııım 8. gün değeri bi deeee vuhuuuu tebrikleeeer canım

Amin canım tüm dualarına! Öpüyoruz seni
kuzummm pasa annesiiiii....cok saolll bitanemm..saskin ve mutluyumm...hic umidim yoktu..Rabbim dilerim bu sefer kucagima nasip almayi nasip eder..seni ve kuzunu cooook optum tatlimmmm..

ahhh cemrem ahhh o gunu nasi unuturmm...agla agla icimiz disina cikmistiii..Rabbime sigindik elden gelen bise yoktu..Msjini okudum ve gozumden yas geldi..oyle kalpten dua ettim ki en hayirlu zamanda Rabbim sana da yasatsin bitanemmm..duamdasin kuzum hep..sizleri cok seviyorum..iyiki varsiniz..

cnm inşlh bundan sonra gözyaşların hep mutluluktan olsun inşlhh amin cnm benim için dua etmen bile yeter bana....

İyiyim yetercim sen nasılsın?

Ayyy ay ay ayyy! Yaşasıııım 8. gün değeri bi deeee vuhuuuu tebrikleeeer canım

Amin canım tüm dualarına! Öpüyoruz seni
İyiyim canımm çok şükür paşanın uykuları nasıl

ooooooooooooooooooooooooooone diyeceğimmmm nasıl sevineceğimmmmmmbilemedim ki dansöz oynatayım

canım sabah mesajını okuyunca üzülmüştüm ama yine de içimde bir umut vardı mesajımda bir test yaptır demiştim :) şükür tatlım pozitifi görmüşsün :) değerinde maşallahhhhhhhhh harikaaaaaa :) allahın izni ile bu kuzunu kucağında seversin inşallahhhh :)

Kızlar Merhaba
6 deneme den sonra şükür ler olsun pozitif aldık. 12 gün 170 değer çıktı Rabbim bin şükür. Yarın ikinci test var inşlh Mevlana devamını getir. Rabbim hepinize nasip etsin sakin ümidini zi yitiren. Biz tam bitmiş derken mucize geldi.
Engunal çim sıra Sende olucak Bak giriceksin

arkadaslar tebrik ederim. .hayirli olsun..Allah kucaginiza almayi da nasip etsin. .darisi bana ve bebek isteyen herkeseeeeeee :))

geçmiş olsun . umarım herşey yolunda gider sizin için. en kısa zamanda güzel haberlerinide okuruz. bu arada kaçıncı gün transferi olacak sizin

geçmiş olsun . umarım herşey yolunda gider sizin için. en kısa zamanda güzel haberlerinide okuruz. bu arada kaçıncı gün transferi olacak sizin
tesekkurler..insallah arkadasim...benim 3.gun transferi olacaklar. .zaten 3 tane toplandi 3ude döllenmiş. .az oldugu icin 5. Gune kadar riske atmak istemiyorlar..

Arkadaslar transfer gunu ve sonrasinda neler yapip neler yapmamaliyim..bilgisi olan arkadaslar paylasirsa sevinirim

Arkadaslar transfer gunu ve sonrasinda neler yapip neler yapmamaliyim..bilgisi olan arkadaslar paylasirsa sevinirim
ilk başta yakın çevrenle olanları çok fazla paylaşma çünkü sürekli soruyorlar sen düşünmek istemesende düşünüyorsun.ben o hatayı yaptım. kötü düşünme kendini yorma bol su içmende fayda var. dr. unda söyler zaten.zaten ilk 3 gün yatmanı öneriyorlar. kendini çok dinleme .Hakkında hayırlısı neyse o olsun .Allah' a emanet olun

Teşekkür ederim bilgiler icin..evet kimseye soylemedim..Siz de Allah a emanet olun

Canım çok zordur mutlaka.. Hepimiz farkli farkli zor şartlarda bebeğimize kavuşmak için çabaliyoruz birçok şeyden fedakarlik yapiyoruz Allah bu emeklerimizi, çabalarımızı, anne olmayı ne kadar istediğimizi görüyor ve bizi imtihan ediyor sabrın sonu muhakkak selamettir.. Rabbim bu zor günlerimizi unutturacak mucizemizi en kısa zamanda nasip eder inşAllah... Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…