kızlar selam bikaç gündür doktora gidip gelmekten yorgunluktan giremedim bugün tekrar yumurta takibim vardı 2 folikül göründü yarın tekrar gideceğim anlıyacağınız iğnelere devam ...
cnm nasıl sevindim anlatamam yzıyo kaç kere okudum inmki öaallah aglıkl devam etsin inşlh..Kizlarrrrrrr dun jel cubugunda kan gelmisti.sonra hic gelmedi. Kahveye dobdu ve kesildi.bugun transferin 8. Gunu ve cok umutsuz test yaptirdim..sonucu gorunce şok oldum..122 cikmissssss. .kanama nden oldu..dr uma ulasamadim..sevinmelimiyiz..esim zavall ucuyo..ben hala tedirginim.. M
Cnm ben 5.gunu resmen tuvalette gecirdim..haoldum ha olacam die sanci cektim..sonraki gun kesildi..bu iki gundur yine boyle regl sancilarim var.ama goguslerde bi belirti yok cnm..dilerim senin kuzunda simsiki tuunmustur..Rabbim hicbirimizi evlatsiz koymasin aminnn...guzel haberlerini bekliyoru kuzum insaallah.Canm bugün benimde transferle birlikte 5. Günüm belim çok ağrımaya başladı ve göğüsler sertleşti senin bir belirtin varmıydı
aminnnn cnm Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin..gonlumuze dusen bu aevgiyi kucagimizda gostersin insaallah..hayırlı olsun canım ınsallah saglıklı ve hayırlı bır evlat olarak kucagına alırsın
Saollll bitanemmmm..Allah razi olsun..hemen pruloluton oldum rapor alip yaticam canim bi sure..seninde mucizelerini okhmak nasip olsun bize insaallah bitanem..bende coook optumm.Mucize bu olsa gerek canım..çok cok dikkat et kendine kocaman öpüyorum...
kuzummm pasa annesiiiii....cok saolll bitanemm..saskin ve mutluyumm...hic umidim yoktu..Rabbim dilerim bu sefer kucagima nasip almayi nasip eder..seni ve kuzunu cooook optum tatlimmmm..İyiyim yetercim sen nasılsın?
Ayyy ay ay ayyy! Yaşasıııım8. gün değeri bi deeee vuhuuuu tebrikleeeer canım
Amin canım tüm dualarına! Öpüyoruz seni
ahhh cemrem ahhh o gunu nasi unuturmm...agla agla icimiz disina cikmistiii..Rabbime sigindik elden gelen bise yoktu..Msjini okudum ve gozumden yas geldi..oyle kalpten dua ettim ki en hayirlu zamanda Rabbim sana da yasatsin bitanemmm..duamdasin kuzum hep..sizleri cok seviyorum..iyiki varsiniz..cnm nasıl sevindim anlatamam yzıyo kaç kere okudum inmki öaallah aglıkl devam etsin inşlh..
cnm hatırlarmısın benim opu günüm seninde bebelerinden haber beklediğin gün ikimizede cok acıydı ama masallah bak tek embriyo nasip oldu içinde can buldu kucagına almak nasip olsun cnm benim her daim duamdasın
cnm inşlh bundan sonra gözyaşların hep mutluluktan olsun inşlhh amin cnm benim için dua etmen bile yeter bana....Cnm ben 5.gunu resmen tuvalette gecirdim..haoldum ha olacam die sanci cektim..sonraki gun kesildi..bu iki gundur yine boyle regl sancilarim var.ama goguslerde bi belirti yok cnm..dilerim senin kuzunda simsiki tuunmustur..Rabbim hicbirimizi evlatsiz koymasin aminnn...guzel haberlerini bekliyoru kuzum insaallah.
aminnnn cnm Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin..gonlumuze dusen bu aevgiyi kucagimizda gostersin insaallah..
Saollll bitanemmmm..Allah razi olsun..hemen pruloluton oldum rapor alip yaticam canim bi sure..seninde mucizelerini okhmak nasip olsun bize insaallah bitanem..bende coook optumm.
kuzummm pasa annesiiiii....cok saolll bitanemm..saskin ve mutluyumm...hic umidim yoktu..Rabbim dilerim bu sefer kucagima nasip almayi nasip eder..seni ve kuzunu cooook optum tatlimmmm..
ahhh cemrem ahhh o gunu nasi unuturmm...agla agla icimiz disina cikmistiii..Rabbime sigindik elden gelen bise yoktu..Msjini okudum ve gozumden yas geldi..oyle kalpten dua ettim ki en hayirlu zamanda Rabbim sana da yasatsin bitanemmm..duamdasin kuzum hep..sizleri cok seviyorum..iyiki varsiniz..
İyiyim canımm çok şükür paşanın uykuları nasılİyiyim yetercim sen nasılsın?
Ayyy ay ay ayyy! Yaşasıııım8. gün değeri bi deeee vuhuuuu tebrikleeeer canım
Amin canım tüm dualarına! Öpüyoruz seni
oooooooooooooooooooooooooooKizlarrrrrrr dun jel cubugunda kan gelmisti.sonra hic gelmedi. Kahveye dobdu ve kesildi.bugun transferin 8. Gunu ve cok umutsuz test yaptirdim..sonucu gorunce şok oldum..122 cikmissssss. .kanama nden oldu..dr uma ulasamadim..sevinmelimiyiz..esim zavall ucuyo..ben hala tedirginim.. M
canım sabah mesajını okuyunca üzülmüştüm ama yine de içimde bir umut vardı mesajımda bir test yaptır demiştim :) şükür tatlım pozitifi görmüşsün :) değerinde maşallahhhhhhhhh harikaaaaaa :) allahın izni ile bu kuzunu kucağında seversin inşallahhhh :)Kizlarrrrrrr dun jel cubugunda kan gelmisti.sonra hic gelmedi. Kahveye dobdu ve kesildi.bugun transferin 8. Gunu ve cok umutsuz test yaptirdim..sonucu gorunce şok oldum..122 cikmissssss. .kanama nden oldu..dr uma ulasamadim..sevinmelimiyiz..esim zavall ucuyo..ben hala tedirginim.. M
Kizlarrrrrrr dun jel cubugunda kan gelmisti.sonra hic gelmedi. Kahveye dobdu ve kesildi.bugun transferin 8. Gunu ve cok umutsuz test yaptirdim..sonucu gorunce şok oldum..122 cikmissssss. .kanama nden oldu..dr uma ulasamadim..sevinmelimiyiz..esim zavall ucuyo..ben hala tedirginim.. M
arkadaslar tebrik ederim. .hayirli olsun..Allah kucaginiza almayi da nasip etsin. .darisi bana ve bebek isteyen herkeseeeeeee :))Kızlar Merhaba
6 deneme den sonra şükür ler olsun pozitif aldık. 12 gün 170 değer çıktı Rabbim bin şükür. Yarın ikinci test var inşlh Mevlana devamını getir. Rabbim hepinize nasip etsin sakin ümidini zi yitiren. Biz tam bitmiş derken mucize geldi.
Engunal çim sıra Sende olucak Bak giriceksin
geçmiş olsun . umarım herşey yolunda gider sizin için. en kısa zamanda güzel haberlerinide okuruz. bu arada kaçıncı gün transferi olacak sizinMerhaba arkadasla..bugun de aradilar hastaneden embriyolarin durumu iyiymis..Allahin izniyle yarin mubarek cuma gununde transfer edilecekler insallah...yalniz bikaç gundur bahar alerjisi var bende..bugun cok hapşiriyorum..bunu durdurmanin onlemi var mi arkadaslar..bu hapsurmanin zarari olabilir mi acaba transfer sonrasi
tesekkurler..insallah arkadasim...benim 3.gun transferi olacaklar. .zaten 3 tane toplandi 3ude döllenmiş. .az oldugu icin 5. Gune kadar riske atmak istemiyorlar..geçmiş olsun . umarım herşey yolunda gider sizin için. en kısa zamanda güzel haberlerinide okuruz. bu arada kaçıncı gün transferi olacak sizin
ilk başta yakın çevrenle olanları çok fazla paylaşma çünkü sürekli soruyorlar sen düşünmek istemesende düşünüyorsun.ben o hatayı yaptım. kötü düşünme kendini yorma bol su içmende fayda var. dr. unda söyler zaten.zaten ilk 3 gün yatmanı öneriyorlar. kendini çok dinleme .Hakkında hayırlısı neyse o olsun .Allah' a emanet olunArkadaslar transfer gunu ve sonrasinda neler yapip neler yapmamaliyim..bilgisi olan arkadaslar paylasirsa sevinirim
Teşekkür ederim bilgiler icin..evet kimseye soylemedim..Siz de Allah a emanet olunilk başta yakın çevrenle olanları çok fazla paylaşma çünkü sürekli soruyorlar sen düşünmek istemesende düşünüyorsun.ben o hatayı yaptım. kötü düşünme kendini yorma bol su içmende fayda var. dr. unda söyler zaten.zaten ilk 3 gün yatmanı öneriyorlar. kendini çok dinleme .Hakkında hayırlısı neyse o olsun .Allah' a emanet olun
tedavinizi nerede yaptıyorsunuzTeşekkür ederim bilgiler icin..evet kimseye soylemedim..Siz de Allah a emanet olun
canımmmm çok sevindim :) yarın kat kat artsın inşaallahhhhhhh :)
zaten bi tek sizler anlıyorsunuz. bu sefer şehir dışında tedavi görmüştüm gerçekten o kadar emek verdim ki iş yerimin haberi olmadan üstelik inanır mısın öğlene kadar çalışıp yarım günde 5 saatlik yola gidip 10 dk yumurta takibi ve 5 saat geri dönüş... gerçekten emeğime parama umuduma çok ama çok üzülüyorum. ve etrafımdakiler üzülmesin diye dik durmaya çalışıyorum.en zoru da bu. anneme söylerkenki halimi görmeliydiniz ağlamamak için o dudağını ısırıyo ben kafamı çeviriyorum gözgöze gelemiyoruz gözyaşlarımız içimize akıyo... uff Rabbime inancım sonsuz ama kaç kere daha yaşayacağım bunları bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?