2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım merhaba çok sevindim umut oldun bana rabbim kucağınada almayı nasip etsin biraz durumundan bahsedermisin tedavilerinde neler yaptılar sorun neydi sizde benimde 5.denemem olucak 3 donmuşum var sorun sebepsiz bizim kanda pozitif olup düşüyor buda olmazsa embriyolar genetik taramaya gidicek siz nassıl tedaviler gördünüz

Gözün aydın canım çok çok çok sevindim

Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
tebrik ederim gözünüz aydın. mutlulugunuz daim olsun

canım çok sevindim
inşallah yarında değerin katlanmış bir şekilde gelirsin
son günlerde harika haberler alıyorum topikte
inşallah topikte herkes hamiş kalır AMİN

İyiyim canımm çok şükür paşanın uykuları nasıl

canım hiç fena değil aslında... Ama tabi sık uyanıyo şu aralar özellikle geceleri... Şu an kucağımda emiyo gözler faltaşı bana bu gece de uyku yok anlaşılan ama tatlı yorgunluk bunlar... Çok zor elde edince herşeye katlanılıyo

Çok saol canım benim ilgilendigin için. söyledigin çok iyi oldu ikisine de bakarız.. canım Allaha şükür sen o duyguyu yaşamışsın inşllah Allahım tekrar yaşatır bu sefer kucagına almayı nasip eder :) bi de benim ameliyat olmam lazım canım laparoskobi yapmamız lazım bi de onunla ilgili bi doktor felan tanıdıgın var mı ?

Canım Allah'a şükürler olsun çok sevindim

Beni hatırladın mı? Ben de cumartesi günü 6. denememden pozitif sonuç aldım :)
3. gün transferi miydi? 12. gün derken 15. gün mü oluyor? Bence değerin çok iyi maşallah.

GÜNAYDINLAR Ettiğiniz her dua derdinize deva, sağlığınıza şifa,ailenize ve sevdiklerinize huzur getirsin inşAllah
HAYIRLI CUMALAR.............' Allah neyi dilerse yaratır. O, bir şeyin olmasını isteyince,
sadece ona 'Ol !' der, o da oluverir. ''
&&& Al-i İmran Suresi 47.Ayet ................
Bilemezsin ki;
Belki de Allah, bundan sonra daha güzel bir kapı açar.."

&&& Talak Suresi 1. Ayet

ESKİDEN uyuduğunuz gecelere sayacaksınız bu uykusuz geceleri

Kızlar tedavisinde crınone jel ve estrofrem kullanıp göğüslerde Doygunluk ve rahimde kasılma yan etkisini yaşayan varmı

ne güzel ALLAH İnşallah bizede nasip eder o uykusuz geceleri

Canım haturlamam mi hiçseni.Rabbime cçok şükür
3.gun embriyo evet canım.bungun tekrar verdim inşlh hayırlı sonuç çıkar.

Canım haturlamam mi hiçseni.Rabbime cçok şükür
3.gun embriyo evet canım.bungun tekrar verdim inşlh hayırlı sonuç çıkar.

İnşallh canım. İçin rahatlasın. Ne zaman çıkacak sonuç? 17. gün olacak di mi şimdi?

Kızlar tedavisinde crınone jel ve estrofrem kullanıp göğüslerde Doygunluk ve rahimde kasılma yan etkisini yaşayan varmı

var canım. rahimde kasılma değil de daha çok ağrı/sancı oluyordu. yumurta toplamdan oluyor aslında o.

canım peki neden düştüğü araştırıldı mı? pıhtılaşma falan bakıldı mı? değerin kaç çıkıyor mesela kanda? düştüğünü nasıl anlıyorsun? kanama mı oluyor yoksa keseyi görmeyince ialçları mı bırakıyorsun?

Yumurta toplama olalı 9 gün oldu canım yoktu 3 gündür başladı hareket edersem daha fazla kasılıyor sabah uyku arası unutup gerinmişim yine kasılma oldu göğüslerde 3 gündür sütyene gerek yok iyi oldu gerçi:)

biliyorum canım zaten hemen sonra başlamıyor. bana hemşrie şöyle açıkladı;yumurtalar ilaçlarla büyüyünce iç organlar yer değiştiriyor, bağırsaklar geriye itiliyor vs. İlaçlar kesildikten bir süre sonra (bu bende yumurta toplamadan 8-9 gün sonra oluyor) yumurtalar inmeye başladığıiçin organlar yerine geliyor, bu esnada hassas olan yumuralık ve rahmin acıyor. o sebeple korkulacak hiç bi şey yok. beni gece uykumdan uyandıracak kadar şiddtli sancı oluordu 5-10 dksürüyordu. hemenuzanıp dua ederek karnımı ovuyordum. hala da oluyor gerçi.

tutunmadan da kaynaklı olabilir tabi. bilmek çok zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…