Istanbulda Acibadem hastanesindetedavinizi nerede yaptıyorsunuz
canım merhaba çok sevindim umut oldun bana rabbim kucağınada almayı nasip etsin biraz durumundan bahsedermisin tedavilerinde neler yaptılar sorun neydi sizde benimde 5.denemem olucak 3 donmuşum var sorun sebepsiz bizim kanda pozitif olup düşüyor buda olmazsa embriyolar genetik taramaya gidicek siz nassıl tedaviler gördünüzKızlar Merhaba
6 deneme den sonra şükür ler olsun pozitif aldık. 12 gün 170 değer çıktı Rabbim bin şükür. Yarın ikinci test var inşlh Mevlana devamını getir. Rabbim hepinize nasip etsin sakin ümidini zi yitiren. Biz tam bitmiş derken mucize geldi.
Engunal çim sıra Sende olucak Bak giriceksin
Gözün aydın canım çok çok çok sevindimKızlar Merhaba
6 deneme den sonra şükür ler olsun pozitif aldık. 12 gün 170 değer çıktı Rabbim bin şükür. Yarın ikinci test var inşlh Mevlana devamını getir. Rabbim hepinize nasip etsin sakin ümidini zi yitiren. Biz tam bitmiş derken mucize geldi.
Kızlar Merhaba
canım çok sevindimKızlar Merhaba
İyiyim canımm çok şükür paşanın uykuları nasıl
Çok saol canım benim ilgilendigin için. söyledigin çok iyi oldu ikisine de bakarız.. canım Allaha şükür sen o duyguyu yaşamışsın inşllah Allahım tekrar yaşatır bu sefer kucagına almayı nasip eder :) bi de benim ameliyat olmam lazım canım laparoskobi yapmamız lazım bi de onunla ilgili bi doktor felan tanıdıgın var mı ?Canım ben orhan beyin 2007 yılındaki hastasıyım 3 defa denedim 1 tane negatif 2 pozitif gebeliğim oldu o zamanlar ufukjinofertil vardı ben medicale hiç gitmedim.Malatya yı tercih edersen misafirhaneleri var.fiyatları medical hst göre daha uygun fethiye hm belçika da tüp bebek eğitimi almış çok iyi bir hekimdir hastalarına elinden geleni yapar çok güzel bir ekibi var emrilogları bu işin uzmanı.benim sorunum çok anlatmakla bitmez pko luyum tüpler kapalı servikal yetmezlik var.bence gidip iki yerede muayene olun kararınızı öyle verin
Kızlar Merhaba
ESKİDEN uyuduğunuz gecelere sayacaksınız bu uykusuz gecelericanım hiç fena değil aslında... Ama tabi sık uyanıyo şu aralar özellikle geceleri... Şu an kucağımda emiyo gözler faltaşıbana bu gece de uyku yok anlaşılan ama tatlı yorgunluk bunlar... Çok zor elde edince herşeye katlanılıyo
ne güzel ALLAH İnşallah bizede nasip eder o uykusuz gecelericanım hiç fena değil aslında... Ama tabi sık uyanıyo şu aralar özellikle geceleri... Şu an kucağımda emiyo gözler faltaşıbana bu gece de uyku yok anlaşılan ama tatlı yorgunluk bunlar... Çok zor elde edince herşeye katlanılıyo
Canım Allah'a şükürler olsun çok sevindim
Beni hatırladın mı? Ben de cumartesi günü 6. denememden pozitif sonuç aldım :)
3. gün transferi miydi? 12. gün derken 15. gün mü oluyor? Bence değerin çok iyi maşallah.
Canım haturlamam mi hiçseni.Rabbime cçok şükür
3.gun embriyo evet canım.bungun tekrar verdim inşlh hayırlı sonuç çıkar.
Kızlar tedavisinde crınone jel ve estrofrem kullanıp göğüslerde Doygunluk ve rahimde kasılma yan etkisini yaşayan varmı
canım peki neden düştüğü araştırıldı mı? pıhtılaşma falan bakıldı mı? değerin kaç çıkıyor mesela kanda? düştüğünü nasıl anlıyorsun? kanama mı oluyor yoksa keseyi görmeyince ialçları mı bırakıyorsun?canım merhaba çok sevindim umut oldun bana rabbim kucağınada almayı nasip etsin biraz durumundan bahsedermisin tedavilerinde neler yaptılar sorun neydi sizde benimde 5.denemem olucak 3 donmuşum var sorun sebepsiz bizim kanda pozitif olup düşüyor buda olmazsa embriyolar genetik taramaya gidicek siz nassıl tedaviler gördünüz
Yumurta toplama olalı 9 gün oldu canım yoktu 3 gündür başladı hareket edersem daha fazla kasılıyor sabah uyku arası unutup gerinmişim yine kasılma oldu göğüslerde 3 gündür sütyene gerek yok iyi oldu gerçi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?