2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

İnşallah canım hepimiz sırayla gebe kalacaz inşallah eskilerde de gebe kalamayanlar azaldı...
2.testinin sonucunu merakla bekliyorum

Selam canım, Eğriçayır in bütün ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

İnşallah canım hepimiz sırayla gebe kalacaz inşallah eskilerde de gebe kalamayanlar azaldı...
2.testinin sonucunu merakla bekliyorum
Canım dondurmaların için tedaviye başlamışsın, hayırlı olsun:) Bu sefer hamileyim diye bağıracaksın, ben inanıyorum.

Hayırlı Cumalar Arkadaşlar
Bugün itibariyle 4. tedavime start veriyoruz iğnelere başlıyorum çarşamba günü kontrolüm var Allahım bu mübarek gün hürmetine pozitif sonuçlar almamızı nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Hayırlı olsun inşallahh

Hayırlı Cumalar Kızlar
Merhaba
dün çok koşuşturmacalı geçti, malum dr işleri, kan vermeler
dün başladım iğnelere 300 lük puregon ve 150 lik merional
sağda 4-5 solda 4-5 antral folikül görüldü
çok şükür
salı kontrol var, inşallah olgun olgun büyüyüp gelişirler,bakalım

Tedavin hayirli sonu bebisli olsun cnm
Hayirli olsun cnm
Hayırlı cumalar kızçeler
hayirli cumalar

Kızlar Ananas ve kabak çekirdeğinden Fenalık geldi artık gerçekten faydası oluyormuki

Kızlar bir tanıdığım 2 yıldır kanserle uğraşıyor ve artık durumu ağırlaşmış..Çok genç daha 2 yaşında bebeği var Yasin okuyorlar sizlerden okumak isteyen olursa çok sevinirim.Adı Selcan Demirci

Allah şifasını verir inş bitanem rabbim evladına bağışlasın onun yüzüne baksın ben hastalandım bugün yoksa okurdum ama dualarımda

Allah şifasını verir inş bitanem rabbim evladına bağışlasın onun yüzüne baksın ben hastalandım bugün yoksa okurdum ama dualarımda
sağol canım ne kadar zor bir durum 2 yaşında kuzusu ne olacak diye düşünüp duruyorum

kızlar maşallah supan allah hamıelr gıttıkce cogalıyo saglıkla yavurları kucagımıza almayı nasıp etsın rabbım aminn allahın ıznıyle herkez hamıle kalıcak ınşallah 2015 bızlerın yılı ınşallah rabbım ol dedın yeterkı kün feyekün ol der ve olur

Selamin aleykum.Rabbim şifa versin.ben okurum simdi.egunalcimm bi şey daniscam sana.ben de 3.deneme için merkezimi ddeğiştirelim diyorum.üc merkez var aklımda.medipol,medicana ve memorial..karar veremedim.bilgin var mi yardımcı olabilir misin? Sakaryadan gelip gitcem.asya yakası olursa coookk iyi olur.bi de senin Bülent hocadan çok memnun olduğunu okudum.o hangi merkezde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…