- 20 Eylül 2013
- 115
- 113
- 53
- 35
İnşallah canım hepimiz sırayla gebe kalacaz inşallah eskilerde de gebe kalamayanlar azaldı...Kızlar Merhaba
6 deneme den sonra şükür ler olsun pozitif aldık. 12 gün 170 değer çıktı Rabbim bin şükür. Yarın ikinci test var inşlh Mevlana devamını getir. Rabbim hepinize nasip etsin sakin ümidini zi yitiren. Biz tam bitmiş derken mucize geldi.
Engunal çim sıra Sende olucak Bak giriceksin
Selam canım, Eğriçayır in bütün ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.Çok sağol canım, akşam doktorumda aradı, vazgeçelimmi durumum çokmu vahim dedim, ben bunu sana nasıl söylerim nice umutsuz olanların ki pozitif oldu dedi, sadece ilaçlara aşırı tepki veriyor, erken topladık yumurtalarını, içlerinde çatlayanlar olabilir yine dedi, öyle işte canım. Şimdi beklemedeyken bunlardan içeyim hani bir marka olanı olsa ondan alırdım..
Tamam canım bir bakayım ona, çok sağolasın, teşekkürler..Selam canım, Eğriçayır in bütün ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
Canım dondurmaların için tedaviye başlamışsın, hayırlı olsun:) Bu sefer hamileyim diye bağıracaksın, ben inanıyorum.İnşallah canım hepimiz sırayla gebe kalacaz inşallah eskilerde de gebe kalamayanlar azaldı...
2.testinin sonucunu merakla bekliyorum
Hayırlı olsun inşallahhHayırlı Cumalar Arkadaşlar
Bugün itibariyle 4. tedavime start veriyoruz iğnelere başlıyorum çarşamba günü kontrolüm varAllahım bu mübarek gün hürmetine pozitif sonuçlar almamızı nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Tedavin hayirli sonu bebisli olsun cnmHayırlı Cumalar Arkadaşlar
Bugün itibariyle 4. tedavime start veriyoruz iğnelere başlıyorum çarşamba günü kontrolüm varAllahım bu mübarek gün hürmetine pozitif sonuçlar almamızı nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hayirli olsun cnmHayırlı Cumalar Kızlar
Merhaba
dün çok koşuşturmacalı geçti, malum dr işleri, kan vermeler
dün başladım iğnelere 300 lük puregon ve 150 lik merional
sağda 4-5 solda 4-5 antral folikül görüldü
çok şükür
salı kontrol var, inşallah olgun olgun büyüyüp gelişirler,bakalım
hayirli cumalarHayırlı cumalar kızçeler
Evet canım başladım az kaldı artık kuzularımı almaya..Canım dondurmaların için tedaviye başlamışsın, hayırlı olsun:) Bu sefer hamileyim diye bağıracaksın, ben inanıyorum.
Allah şifasını verir inş bitanem rabbim evladına bağışlasın onun yüzüne baksın ben hastalandım bugün yoksa okurdum ama dualarımdaKızlar bir tanıdığım 2 yıldır kanserle uğraşıyor ve artık durumu ağırlaşmış..Çok genç daha 2 yaşında bebeği varYasin okuyorlar sizlerden okumak isteyen olursa çok sevinirim.Adı Selcan Demirci
sağol canım ne kadar zor bir durum 2 yaşında kuzusu ne olacak diye düşünüp duruyorumAllah şifasını verir inş bitanem rabbim evladına bağışlasın onun yüzüne baksın ben hastalandım bugün yoksa okurdum ama dualarımda
kızlar değerim artmış Çok şükür.
Rabbim hepinize nasip etsin canı gönülden diyorum bunu inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?