hayırlı olsun su gibi geçsin canımHayırlı Cumalar Kızlar
Merhaba
dün çok koşuşturmacalı geçti, malum dr işleri, kan vermeler
dün başladım iğnelere 300 lük puregon ve 150 lik merional
sağda 4-5 solda 4-5 antral folikül görüldü
çok şükür
salı kontrol var, inşallah olgun olgun büyüyüp gelişirler,bakalım
Hayirli olsun tedavin..insallah evlatlarina kavusursun bu tedavinleHayırlı Cumalar Arkadaşlar
Bugün itibariyle 4. tedavime start veriyoruz iğnelere başlıyorum çarşamba günü kontrolüm varAllahım bu mübarek gün hürmetine pozitif sonuçlar almamızı nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aleyküm selam..Çok sağol canımSelamin aleykum.Rabbim şifa versin.ben okurum simdi.egunalcimm bi şey daniscam sana.ben de 3.deneme için merkezimi ddeğiştirelim diyorum.üc merkez var aklımda.medipol,medicana ve memorial..karar veremedim.bilgin var mi yardımcı olabilir misin? Sakaryadan gelip gitcem.asya yakası olursa coookk iyi olur.bi de senin Bülent hocadan çok memnun olduğunu okudum.o hangi merkezde?
gözün aydın canımmmkızlar değerim artmış Çok şükür.
Rabbim hepinize nasip etsin canı gönülden diyorum bunu inşlh
oyy kuzum geçmiş olsun müsait değilim okurduk yoksa offf ya son bir haftada kaç tane kanser has vefaat haberialdım ALLAHIM sen evlatlarının yüzüne bakKızlar bir tanıdığım 2 yıldır kanserle uğraşıyor ve artık durumu ağırlaşmış..Çok genç daha 2 yaşında bebeği varYasin okuyorlar sizlerden okumak isteyen olursa çok sevinirim.Adı Selcan Demirci
Hayirli olsun tedavin sekerpancarim..insallah olgunlasip gelirler kan can olurlar yavrularina kavusursun cnm..Hayırlı Cumalar Kızlar
Merhaba
çok şükür
Kızlar hayırlı cumalar..işteyim akşam vardiyasında yazamadım pek..değeri artanlara masallah diyorum...allah kucaklarında sevdirsin arkadaslarin..egunal ben okurum arkadaşına akşama iş çıkışı olur mu...benim moraller karışik bu aralar..eşimin işyerinde sıkıntı var yarın personel çıkartıcaklarmış hemde baya kişi..korkuyorum..
aynen bu ara çok duyar oldum ben de ne olacak böyle yavular annesiz babasız kalıyorlargözün aydın canımmm
oyy kuzum geçmiş olsun müsait değilim okurduk yoksa offf ya son bir haftada kaç tane kanser has vefaat haberialdım ALLAHIM sen evlatlarının yüzüne bak
aynen bu ara çok duyar oldum ben de ne olacak böyle yavular annesiz babasız kalıyorlar
HAYIRLI sonuçlar alırsın inşMerhaba arkadaslar transferim oldu bugun.insallah 10 gun sonra test sonucunu alacagim..Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
Merhaba arkadaslar transferim oldu bugun.insallah 10 gun sonra test sonucunu alacagim..Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
Evet bakildi pihtilasmayada az varmis pihtilasma ona asprin ve hibor igne kullandim histeroskopide oldum 9. Gun degerim aralik ayinda 165 cikmisti doktor tektar etmemi bile istemedi ama daha onceki denemelerdede basima geldigi icin ben 11 gun yaptirdim 77 dusmustu kanamam 1 hafta sonra oldu sizler nasil tedaviler gordunuz benim nu ay 3 donmusum var buda olmazsa embriyolar genetige gitcekcanım peki neden düştüğü araştırıldı mı? pıhtılaşma falan bakıldı mı? değerin kaç çıkıyor mesela kanda? düştüğünü nasıl anlıyorsun? kanama mı oluyor yoksa keseyi görmeyince ialçları mı bırakıyorsun?
Benimde 5. Denemem olucak insallah bu defa beni birakmaz sizleri okuyunca umut oluyorsunuzİnşallh canım. İçin rahatlasın. Ne zaman çıkacak sonuç? 17. gün olacak di mi şimdi?
Canım ben kasımda tüp bebek yaptım emriyolarım donduruldu şuan transfer için hazırlanıyorum 13 güne bebeğimi verecekler Allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah bu kez bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım 12 yıllık hasretimde diner.ben üç kez laparoskopi ameliyatı geçirdim 2 kez orhan özdiller yaptı bu yazda istanbulda memorial de tüp bebek dr Cem Demirel laparoskopi yaptı tüplerimi açtı.siz niye laparoskopi olacaksınız sizin sorun neydiÇok saol canım benim ilgilendigin için. söyledigin çok iyi oldu ikisine de bakarız.. canım Allaha şükür sen o duyguyu yaşamışsın inşllah Allahım tekrar yaşatır bu sefer kucagına almayı nasip eder :) bi de benim ameliyat olmam lazım canım laparoskobi yapmamız lazım bi de onunla ilgili bi doktor felan tanıdıgın var mı ?
cnm hayırlı olsun sonuna kadar ii gitsin bebeler göbişşinde can bulsun....Hayırlı Cumalar Kızlar
Merhaba
çok şükür
kızlar değerim artmış Çok şükür.
Rabbim hepinize nasip etsin canı gönülden diyorum bunu inşlh
10 gün sonra hamiş haberini alırsın inşlhhhhhhhhhhhh...Merhaba arkadaslar transferim oldu bugun.insallah 10 gun sonra test sonucunu alacagim..Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
Aynen canım bu sefer gerçekten bende çok sıkıldım ilk tedavimde bu kadar sıkılmamıştım bu sefer yumurtalar yukarda vajinal çok zor görünüyor genelde kanımdan bakıyorlar nasıl toplayacak lar bilmiyorum açıkçası canım çok sıkkınyumurta takipleri bir bitse de toplamaya gelsem derim hep çok sıkılırım yani git gellerden...
bir an evvel büyüsünlerde can bulsunlar inşallah..
HAYIRLI sonuçlar alırsın inş
Ne heyecanlı
10 gün sonra hamileyimmmm diye yazarsın inşallah..
Hepinize cok tesekkur ederim dualariniz icin.hepiniz bu tedavinizde hamile kalip 9 ay göbisinizde tasiyip sonra da kucaginiza alasiniz emiiiiii :))))cnm hayırlı olsun sonuna kadar ii gitsin bebeler göbişşinde can bulsun....
maşallah cnm gözünaydın sağlıkla devam etsin......
10 gün sonra hamiş haberini alırsın inşlhhhhhhhhhhhh...
Geçmiş olsun canım.Evet bakildi pihtilasmayada az varmis pihtilasma ona asprin ve hibor igne kullandim histeroskopide oldum 9. Gun degerim aralik ayinda 165 cikmisti doktor tektar etmemi bile istemedi ama daha onceki denemelerdede basima geldigi icin ben 11 gun yaptirdim 77 dusmustu kanamam 1 hafta sonra oldu sizler nasil tedaviler gordunuz benim nu ay 3 donmusum var buda olmazsa embriyolar genetige gitcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?