2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar hayırlı cumalar..işteyim akşam vardiyasında yazamadım pek..değeri artanlara masallah diyorum...allah kucaklarında sevdirsin arkadaslarin..egunal ben okurum arkadaşına akşama iş çıkışı olur mu...benim moraller karışik bu aralar..eşimin işyerinde sıkıntı var yarın personel çıkartıcaklarmış hemde baya kişi..korkuyorum..

hayırlı olsun su gibi geçsin canım

Hayirli olsun tedavin..insallah evlatlarina kavusursun bu tedavinle

Aleyküm selam..Çok sağol canım
Bülent hoca Acıbadem Maslak ta..Avrupa yakasında..
İstanbul Memorial olabilir ismini verdiğin merkezler içinde ama bana sorarsan Bülent hocaya git derim..

kızlar değerim artmış Çok şükür.
Rabbim hepinize nasip etsin canı gönülden diyorum bunu inşlh
gözün aydın canımmm
oyy kuzum geçmiş olsun müsait değilim okurduk yoksa offf ya son bir haftada kaç tane kanser has vefaat haberialdım ALLAHIM sen evlatlarının yüzüne bak

Hayirli olsun tedavin sekerpancarim..insallah olgunlasip gelirler kan can olurlar yavrularina kavusursun cnm..

Çok sağol canım
Bu aralar işten çıkarma neden bilmiyorum çok duyuyorum..
Bir firma toplu işten çıkarma yapıp yaşı genç yeni elemanlar almışlar tabii işçilerde topluca tazminat davası açıyorlar kış günü milleti ortada nasıl bırakıyorlar anlamıyorum..Çoluğu çocuğu olanlar ne yapacak İnşallah olmaz öyle bir şey canım..

gözün aydın canımmm

oyy kuzum geçmiş olsun müsait değilim okurduk yoksa offf ya son bir haftada kaç tane kanser has vefaat haberialdım ALLAHIM sen evlatlarının yüzüne bak
aynen bu ara çok duyar oldum ben de ne olacak böyle yavular annesiz babasız kalıyorlar

Evet bakildi pihtilasmayada az varmis pihtilasma ona asprin ve hibor igne kullandim histeroskopide oldum 9. Gun degerim aralik ayinda 165 cikmisti doktor tektar etmemi bile istemedi ama daha onceki denemelerdede basima geldigi icin ben 11 gun yaptirdim 77 dusmustu kanamam 1 hafta sonra oldu sizler nasil tedaviler gordunuz benim nu ay 3 donmusum var buda olmazsa embriyolar genetige gitcek

Canım ben kasımda tüp bebek yaptım emriyolarım donduruldu şuan transfer için hazırlanıyorum 13 güne bebeğimi verecekler Allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah bu kez bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım 12 yıllık hasretimde diner.ben üç kez laparoskopi ameliyatı geçirdim 2 kez orhan özdiller yaptı bu yazda istanbulda memorial de tüp bebek dr Cem Demirel laparoskopi yaptı tüplerimi açtı.siz niye laparoskopi olacaksınız sizin sorun neydi

cnm hayırlı olsun sonuna kadar ii gitsin bebeler göbişşinde can bulsun....

kızlar değerim artmış Çok şükür.
Rabbim hepinize nasip etsin canı gönülden diyorum bunu inşlh
maşallah cnm gözünaydın sağlıkla devam etsin......

Merhaba arkadaslar transferim oldu bugun.insallah 10 gun sonra test sonucunu alacagim..Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
10 gün sonra hamiş haberini alırsın inşlhhhhhhhhhhhh...

yumurta takipleri bir bitse de toplamaya gelsem derim hep çok sıkılırım yani git gellerden...
bir an evvel büyüsünlerde can bulsunlar inşallah..
Aynen canım bu sefer gerçekten bende çok sıkıldım ilk tedavimde bu kadar sıkılmamıştım bu sefer yumurtalar yukarda vajinal çok zor görünüyor genelde kanımdan bakıyorlar nasıl toplayacak lar bilmiyorum açıkçası canım çok sıkkın

Merhabalar. Bende tüp bebekde şansımı 2. Kez deniyorum. Ilk tedavimden kalan 2017 Şubat son kullanma tarihli 1 Açılmamış ve 1 de yarım paket menopur um var. Çok bişey değil ama durumu olmayıpta isteyene ücretsiz olarak göndereceğim. Özelden adresinizi bildirmeniz yeterli olacaktır.

Hepinizin hayırlısıyla bebeklerinize kavuşmanız dileğiyle...

HAYIRLI sonuçlar alırsın inş

Ne heyecanlı
10 gün sonra hamileyimmmm diye yazarsın inşallah..

cnm hayırlı olsun sonuna kadar ii gitsin bebeler göbişşinde can bulsun....

maşallah cnm gözünaydın sağlıkla devam etsin......

10 gün sonra hamiş haberini alırsın inşlhhhhhhhhhhhh...
Hepinize cok tesekkur ederim dualariniz icin.hepiniz bu tedavinizde hamile kalip 9 ay göbisinizde tasiyip sonra da kucaginiza alasiniz emiiiiii :))))

Geçmiş olsun canım.
77 çıkınca ilaçları mı bıraktın?
Canım benim de tutmuyordu. Endometriosis yüzündendi. Lucrin depo kullandım. Rahmi resetliyor. Endosu olmayanlarda da kullanılabiliyor. Tutunma için bazı moleküller var. Onların eksikliğinde de bu ilaç işe yarıyor. Ama endo yoksa sende bu ilaçla tedavi edecek doktor bulman çok zor. Laparoskopi oldun mu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…