42 gündür adet olamadığım için doktora gittim
ve blokajlı olan tüplerimde tekrar sıvı birikmesi olmuş
yarında test sonuçlerımı öğrenecem fsh falan bakalım ne durumda
çok kötü hissettim kan verirken kendimi
yaklaşık bir yıldır hiç kan vermedim ve tüüm yaşadıklarımı yeniden hissettim
artık iyiyim diyordum ama yok saymışım tüm sorunları bugün tekrar yüzleştim hepsiyle
zor çok zor ama burası tekrar umut oldu arkadaşlarımın pozitifini duyunca umtlarım yeşerdi iyiki varsınız
bugün berceste çok duygusal böyle yazıp boşalmak istedim işte
Geçmiş olsun canım.
77 çıkınca ilaçları mı bıraktın?
Canım benim de tutmuyordu. Endometriosis yüzündendi. Lucrin depo kullandım. Rahmi resetliyor. Endosu olmayanlarda da kullanılabiliyor. Tutunma için bazı moleküller var. Onların eksikliğinde de bu ilaç işe yarıyor. Ama endo yoksa sende bu ilaçla tedavi edecek doktor bulman çok zor. Laparoskopi oldun mu hiç?[/QUO
evet canım ilaçları bırak dedi dr ilk 3 denememde hergün kendim vurduğum lucrinden kullandım daha sonra hastane ve doktorumu değiştirdim bu doktorda genetik tesler histeroskopi yaptı daha sonra tedaviye başladık aralık ayında lucrin depo kullandım tek vurumluk olanı diyorsun herhalde endemetriosis rahim kalınlığımı oluyor laparoskopi olmadım hiçbir dr istemedi çünkü bilmiyorum bu 3 donmuşa chg olmuyor donmuş olduğu için dedi bunları kullanalım dedi dr farklı tedavi yaparak bağışıklılık sistemini baskılayalım dedi belki vücudun embriyoyu yabancı görüyo olup dışarı atbilir dedi şimdi kortizon vericek bana prednol birde transfer günü serum vericem dedi bağışıklılıkla ilgliymiş bide böyle deneyelim dedi sizlere neler yapıldı sorun neydi sizin bizim sebepsizde
evet canım ilaçları bırak dedi dr ilk 3 denememde hergün kendim vurduğum lucrinden kullandım daha sonra hastane ve doktorumu değiştirdim bu doktorda genetik tesler histeroskopi yaptı daha sonra tedaviye başladık aralık ayında lucrin depo kullandım tek vurumluk olanı diyorsun herhalde endemetriosis rahim kalınlığımı oluyor laparoskopi olmadım hiçbir dr istemedi çünkü bilmiyorum bu 3 donmuşa chg olmuyor donmuş olduğu için dedi bunları kullanalım dedi dr farklı tedavi yaparak bağışıklılık sistemini baskılayalım dedi belki vücudun embriyoyu yabancı görüyo olup dışarı atbilir dedi şimdi kortizon vericek bana prednol birde transfer günü serum vericem dedi bağışıklılıkla ilgliymiş bide böyle deneyelim dedi sizlere neler yapıldı sorun neydi sizin bizim sebepsizdeGeçmiş olsun canım.
77 çıkınca ilaçları mı bıraktın?
Canım benim de tutmuyordu. Endometriosis yüzündendi. Lucrin depo kullandım. Rahmi resetliyor. Endosu olmayanlarda da kullanılabiliyor. Tutunma için bazı moleküller var. Onların eksikliğinde de bu ilaç işe yarıyor. Ama endo yoksa sende bu ilaçla tedavi edecek doktor bulman çok zor. Laparoskopi oldun mu hiç?
ümidimi yitirmiyorum canım sadece birazcık üzüldümCanım sakin ümidini yitirme. Seninde olucak ben inanıyorum
İnşallah inşallah canım Allahım emeginin karşılıgını versin. inşallah bu son olur senin için :) canım benim de kanallarım tıkalı hsg çektirdim ben de üç defa,tıkalı çıktı. o yüzden tüp bebek yaptık ameliyattan korktugum içinCanım ben kasımda tüp bebek yaptım emriyolarım donduruldu şuan transfer için hazırlanıyorum 13 güne bebeğimi verecekler Allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah bu kez bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım 12 yıllık hasretimde diner.ben üç kez laparoskopi ameliyatı geçirdim 2 kez orhan özdiller yaptı bu yazda istanbulda memorial de tüp bebek dr Cem Demirel laparoskopi yaptı tüplerimi açtı.siz niye laparoskopi olacaksınız sizin sorun neydi
Aminnn bitanem hepimizin yuzu hep gulsun insallah..dualarimdasin kuzum..cnm inşlh bundan sonra gözyaşların hep mutluluktan olsun inşlhh amin cnm benim için dua etmen bile yeter bana....
Ayyy yeter cancagizim enerjine hayranim kuzummm..Allah razi olsun bitanem..dilerim sevincim uzun olur ve kucagima almak nasip olur kuzumm..aminn..ooooooooooooooooooooooooooone diyeceğimmmm nasıl sevineceğimmmmmm bilemedim ki dansöz oynatayım
Amin canim dilerim kucagima almak nasip olur..biraz sikintili basladik biz surece..test yaptirdigim gun adet sancilari cektim ve gece saat tam 12 de iki damla pembe leke geldi ve agrim sizim kesildi..regl gunumdu ondan mi oldu yoksa ben nasilsa negatif deyip agir kaldirdim ondan mi oldu bilmiyom..simdi pzt siyi iple cekiyom..dr um klinige cagirdi ikinci test icin..degerin guzel dedi..hemen proluton yaptirdi..sonra hic gelmedi sukur ama ben o gece hic uyumadim..seninde az kaldi oglusuna kavusmna cok sukur bugunlere geldin bitanem..ddua et bizlerde gorelim bu günleri. .oglusunu ve seni coook optummm..canım sabah mesajını okuyunca üzülmüştüm ama yine de içimde bir umut vardı mesajımda bir test yaptır demiştim :) şükür tatlım pozitifi görmüşsün :) değerinde maşallahhhhhhhhh harikaaaaaa :) allahın izni ile bu kuzunu kucağında seversin inşallahhhh :)
artık iyiyim diyordum ama yok saymışım tüm sorunları bugün tekrar yüzleştim hepsiyle
zor çok zor ama burası tekrar umut oldu arkadaşlarımın pozitifini duyunca umtlarım yeşerdi iyiki varsınız
Amin canım çok teşekkür ederim Allahrazı olsunGülden canım ben selcan demirci arkadaşimız için yasin okudum rabbim şafi adı hürmetine şifa versin evladı annesiz kalmasın o arkadaşta evlada hasret kalmasın...rabbim ayırmasın onları inşallah.
Selaaammmm..Herkese selamlar uzun zamandan sonra size yazmak guzel. Guzel haberler alanlari tebrik ediyorum. Darisi tum bekleyenlerin basina ve tabiki benimde
Öyle tabii diğer illerden geleceksen anadolu yakası daha kolay oluyor.Aslina bakarsan istanbulun yabancisiyiz.o da korkutuyo biraz beni.anadolu yakasi daha kolaymis gibi geliyo nedense...
Aradan baya zaman gecmis merk ettim neden gecikmis varmi bisey yoksa:)allahın ıznıyle ınsallah reglım baslar baslamaz tedavıye baslıycam hıc gecıkmeyen reglımın tedavıye baslıycagım ay gecıkesı tuttu allah hepımızın yuzunu gukdursun ınsallah tedavıler ıyı gecsın ısteyen herkez hepımız anne olalım
Tşkler sanadaKızçelerime şahane bir hafta sonu diliyorum
Bugün transferle birlikte 7. Gün gündüz örgü örüyorum yemek yapıyorum televizyon vakit Geçmiyor ayran beni uyutur içip içip uyuyorum zaman geçmiyo belki bebeğim benimledir belki Çoktan öldü perşembeye kadar uyumak istiyorum ya ne oldu bana böyle deli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?