2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

42 gündür adet olamadığım için doktora gittim
ve blokajlı olan tüplerimde tekrar sıvı birikmesi olmuş
yarında test sonuçlerımı öğrenecem fsh falan bakalım ne durumda
çok kötü hissettim kan verirken kendimi
yaklaşık bir yıldır hiç kan vermedim ve tüüm yaşadıklarımı yeniden hissettim
artık iyiyim diyordum ama yok saymışım tüm sorunları bugün tekrar yüzleştim hepsiyle
zor çok zor ama burası tekrar umut oldu arkadaşlarımın pozitifini duyunca umtlarım yeşerdi iyiki varsınız
bugün berceste çok duygusal böyle yazıp boşalmak istedim işte

E="egunal, post: 39805298, member: 147738"]Aleyküm selam..Çok sağol canım
Bülent hoca Acıbadem Maslak ta..Avrupa yakasında..
İstanbul Memorial olabilir ismini verdiğin merkezler içinde ama bana sorarsan Bülent hocaya git derim..[/QUOTE]
Aslina bakarsan istanbulun yabancisiyiz.o da korkutuyo biraz beni.anadolu yakasi daha kolaymis gibi geliyo nedense...

Canım sakin ümidini yitirme. Seninde olucak ben inanıyorum

evet canım ilaçları bırak dedi dr ilk 3 denememde hergün kendim vurduğum lucrinden kullandım daha sonra hastane ve doktorumu değiştirdim bu doktorda genetik tesler histeroskopi yaptı daha sonra tedaviye başladık aralık ayında lucrin depo kullandım tek vurumluk olanı diyorsun herhalde endemetriosis rahim kalınlığımı oluyor laparoskopi olmadım hiçbir dr istemedi çünkü bilmiyorum bu 3 donmuşa chg olmuyor donmuş olduğu için dedi bunları kullanalım dedi dr farklı tedavi yaparak bağışıklılık sistemini baskılayalım dedi belki vücudun embriyoyu yabancı görüyo olup dışarı atbilir dedi şimdi kortizon vericek bana prednol birde transfer günü serum vericem dedi bağışıklılıkla ilgliymiş bide böyle deneyelim dedi sizlere neler yapıldı sorun neydi sizin bizim sebepsizde

Canım sakin ümidini yitirme. Seninde olucak ben inanıyorum
ümidimi yitirmiyorum canım sadece birazcık üzüldüm
hani 1 yıl hiç ilgilenmeyince görmezden gelince sanki sorunlar bitmiş gibi hissetmişim
bugün tekrardan kontrolden geçince hoop eski duyguları hissetmek biraz zor geldi
yarın unuturumki
biliyorum bende gülecem Allahın izniyle

Gülden canım ben selcan demirci arkadaşimız için yasin okudum rabbim şafi adı hürmetine şifa versin evladı annesiz kalmasın o arkadaşta evlada hasret kalmasın...rabbim ayırmasın onları inşallah.

İnşallah inşallah canım Allahım emeginin karşılıgını versin. inşallah bu son olur senin için :) canım benim de kanallarım tıkalı hsg çektirdim ben de üç defa,tıkalı çıktı. o yüzden tüp bebek yaptık ameliyattan korktugum için ....... bi de endometriozisden şüpelendik biz tüp bebek tutmayınca. o da olabilir o yüzden tutmamıştır die. biz de 2 defa yaptık izmirde su hospital de.. orhan bey acamadı mı canım kannallarını ? anlamadım

cnm inşlh bundan sonra gözyaşların hep mutluluktan olsun inşlhh amin cnm benim için dua etmen bile yeter bana....
Aminnn bitanem hepimizin yuzu hep gulsun insallah..dualarimdasin kuzum..

ooooooooooooooooooooooooooone diyeceğimmmm nasıl sevineceğimmmmmmbilemedim ki dansöz oynatayım
Ayyy yeter cancagizim enerjine hayranim kuzummm..Allah razi olsun bitanem..dilerim sevincim uzun olur ve kucagima almak nasip olur kuzumm..aminn..
Amin canim dilerim kucagima almak nasip olur..biraz sikintili basladik biz surece..test yaptirdigim gun adet sancilari cektim ve gece saat tam 12 de iki damla pembe leke geldi ve agrim sizim kesildi..regl gunumdu ondan mi oldu yoksa ben nasilsa negatif deyip agir kaldirdim ondan mi oldu bilmiyom..simdi pzt siyi iple cekiyom..dr um klinige cagirdi ikinci test icin..degerin guzel dedi..hemen proluton yaptirdi..sonra hic gelmedi sukur ama ben o gece hic uyumadim..seninde az kaldi oglusuna kavusmna cok sukur bugunlere geldin bitanem..ddua et bizlerde gorelim bu günleri. .oglusunu ve seni coook optummm..
QUOTE="kapican, post: 39786993, member: 652445"]arkadaslar tebrik ederim. .hayirli olsun..Allah kucaginiza almayi da nasip etsin. .darisi bana ve bebek isteyen herkeseeeeeee :))[/QUOTE]
Aminnnn canim Rabbim hayirla saglikla nasip etsin insaallah..dularimdasiniz kuzular..

Canıımmmm...
Çok iyi anlıyorum seni...
Hani bana yıllarca sebepsiz infertilite dediler ya kendim de hiç sorun yok diye düşünürken daha ilk muayenede Bülent hoca rahminde perde var dedi ve ben şooookkk o gün bir gariptim acaba yıllarca benim yüzümden mi bebeğimiz olmadı diye düşünüp üzüldüm aynı gün tek tüpümün dış gebelikten ötürü tıkandığını öğrendim rahim filminde..Perde gebeliğe engel değilmiş gebe kalırsam erken doğum riski demekmiş asıl sorunumuzun spermler olduğunu öğrendik daha sonra ama ben o günü kötü geçirdim alışmışım ya bir şeyiniz yok cümlesini duymaya..Hastaneye gidince ister istemez o psikolojiye giriyorsun buna hazırlanılmıyor yani...

Aradan baya zaman gecmis merk ettim neden gecikmis varmi bisey yoksa:)

Bugün transferle birlikte 7. Gün gündüz örgü örüyorum yemek yapıyorum televizyon vakit Geçmiyor ayran beni uyutur içip içip uyuyorum zaman geçmiyo belki bebeğim benimledir belki Çoktan öldü perşembeye kadar uyumak istiyorum ya ne oldu bana böyle deli gibi

Canım hava güzelse dışarı çık evde durma bu kolay bir psikoloji değil kendini dinleyip durursun evde sürekli kalınca..Ne b ileyim en azından yürüyüş yap...

Kızlar benim hala belirtim yok. Korkmaya başladım. Göğüs hassasiyeti de kayboldu. Kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama aklımdan çıkmıyor.

Canım çok geçmiş olsun. Yalnız moralini bozma. Ben de tedaviye başladığımda yine çikolata kistleriyle başladım tedavinin ortasında rahim ile ilgili yeni bir teşhis aldım. Adenomyosis diye bir rahatsızlığım varmış. Haberim bile yoktu daha önce bundan. Her gittimde yeni bir olumsuz şey duydum hep seni çok iyi anlıyorum. Bütün olumsuzluklara rağmen Allah isteyince olur. İnşallah senin de olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…