2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

günaydınlar güzel hafta sonları

geçmiş olsun canım allah büyük inş anneliği sende tadacaksın

Mrb arkadaslar bende 4 asi yaptirdim ucuncu tuttu ana kimyasal gebelikmis dorduncu mde tutmadi hala adet olmadim bizde artik tupe gececegiz pco hastasitim esiminde sperm hiz ve morfoloji sorunu vardi yumurta toplama islemi cokmu zor asi icin gittigimde bi bayani gordum bayittiklari hakde bagiriyodu cok agrim var diyodu korktum bide ben dbakirdayim burada yaptiracagim mecburen istanbulda bulent tras hocaya giden varmi aranizda cok iyi bi hoca die biliyorum tup ne kadar tutuyo fiyati orada yaptirip sonuc alan varmi aranuzda ben orada yaptirmayi cok istiyorum ama esim uzak dio bide buraya gore daha pahali yanilmiyosam fiyati rabbim yardimcimiz olsun ins pozitif sonuc alirsiniz temdavilerinizden

Günaydın kızlaarrr, musmutlu hafta sonları
ilk seferinde acıtmayan iğneler şimdi acıtıyor birde ağrı yapıyor

mecburi mesaideyim, kimbilir belki haftaya cumartesi opu olur kısmetse,izin istememek için çalışıyorum..

geçmez o zaman
sıkıldıkça yaz buraya
hafta sonu eşin yanında belki daha kolay geçer vakit
sabırsızlık had safhada oluyor, o kadar iyi anlıyorumki seni
Rabbim hakkında en hayırlısı neyse sizi onunla karşılaştırsın...

canımcımm yaaa çom küçük belirti vermesi için
yani neredeyse 8-9 haftalık ancak belirti veriyor sanırım.gebe arkadaşlardanda hep öyle duydum.
Allah ın izniyle bebeğin seninle başka işlerle meşgul olmaya kafanı dağıtmaya çalış (elbette bunun çok çok zor olduğunu tahmin ediyorum)
Dua et,Allah bağışlasın kuzunu sana...

Reactions: 9ay
cnm hayırlı olsun sonuna kadar ii gitsin bebeler göbişşinde can bulsun....

maşallah cnm gözünaydın sağlıkla devam etsin......

10 gün sonra hamiş haberini alırsın inşlhhhhhhhhhhhh...
aminnnn canımın içi sende inşallah başlarsın hayırlısıyla tedavine yumişler spermlerle büyük aşk yaşarlar

cnm hayırlı olsun sonuna kadar ii gitsin bebeler göbişşinde can bulsun....

maşallah cnm gözünaydın sağlıkla devam etsin......

10 gün sonra hamiş haberini alırsın inşlhhhhhhhhhhhh...
aminnnn canımın içi sende inşallah başlarsın hayırlısıyla tedavine yumişler spermlerle büyük aşk yaşarlar

Pazartesi işe başlıyorum belki daha kolay geçer zaman teşekkürler Cvp verdiğin için bu bile iyi geliyor

Rahimde küçük bir septum var doktorum 11 . Güne kadar yatak istirahati yapmaya çalış 11. Gün gömülme yaşanıyor o zamana kadar serbest dolaşıyor dedi korkuyorum bişi olur diye

Onlar çok abartmışlar benim 20 folikül toplandı hiçbirşey duymadım öncesindede sonrasında ayılınca biraz gaz Sancısı o kadar merak etme takma Kafanı meleklerimiz için herseye değer

Slm kızlar bugun içim bir buruk ve hüzünlü bütün tahlilerimizin olduğu dosya'ya bunu yazdım hasretim depreşti sanırımallhım yardımcımz olsun inş

Eklentiler

• image.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 95

Sağol canım inşallah Allah korur. Gebelik testinde pozitif görüp sanki doğurmuş gibi sevinen insanlara bayılıyorum. İnşallah bebeği görünce ben de rahatlayıp sevineceğim. Çarşamba ilk ultrasonum. Eşim de "sürekli bir yerin acıyamaz o zaman 9 ay eziyet gibi olur. Bir geçer bir başlar, normal" diyor. O benden daha mantıklı :)

Onlar çok abartmışlar benim 20 folikül toplandı hiçbirşey duymadım öncesindede sonrasında ayılınca biraz gaz Sancısı o kadar merak etme takma Kafanı meleklerimiz için herseye değer
Saol canim cook tsk cok korkmustum rahatlattin beni

Est
canım sen estofrem kullanmışmıydın kullandıysan göğüslerde büyüme sertlik ve Ağrı yapmışmıydı ben 10 gündür kullanıyorum ama 3 gündür göğüsler çok fena ilaç mı belirtimi bilemiyorum

Slm kızlar bugun içim bir buruk ve hüzünlü bütün tahlilerimizin olduğu dosya'ya bunu yazdım hasretim depreşti sanırımallhım yardımcımz olsun inş

Canım neden böyle diyorsun Yok mu hayatında sevgi, huzur, mutluluk? Belki de çok var ama sen şu an göremiyor olabilir misin? Ben bir kere artık 4. mü 5. hatırlamıyorum yine tüp bebekten negatif aldığımda tam bahar başıydı. Bunalıma girmek üzereydim. Buraya ölü toprak bile canlandı, verimli hala geldi bende neden hiç bir hayat meydana gelmiyor yazmıştım. Birisi de bana "işte o ölü toprağa can veren, filizlerle, çiçeklerle bezeyen, onu verimli kılan Allah kim bili seni ne kadar güzel hallere sokacak" yazmıştı. Hiç unutmuyorum. Sen de unutma ve umudunu yitirme.

Sevgiye gelince... Bir kere Allah seni seviyor. Seni insan olarak yaratmış, hem de tam ve düzgün yaratmış, en önemlisi iman nasip etmiş. Öbür dünyayı kazanmak için bir şans vermiş. Bu dünyadaki hayatın sonsuzluk yanında bir anlamı var mı? Allah sevgisi en güzel sevgi değil mi?

Kalplerin nasıl huzur bulacağının reçetesi Kur'an'da yazıyor. Seni yaratan Allah kalbinin de nasıl huzur bulacağını bilmez mi? Pek tabi bilir ve bunu sana bildiriyor. "Kalpler ancak ..... ile huzur bulur. " Tam yazmıyorum sen bul diye. Demek ki başka bir hiç şekilde huzur bulamayacağız. Bu kadar istediğimiz bebekle bile..

Benimle birlikte toplanan 5 kişi daha vardı hepimiz Gül'e oynaya uyandık karnımızı doyurduk sohbet ettik 15 dk sonra yürüyerek indik aşağı önemli olan sonuç hep dua et
Dogru diyosun canim benimde canim oyle taze degil rahim filmi cekildim asi oldum hic bisey bilmedim cok sukur hep duayla girdim duayla ciktim bunuda ilk gordum dasirdim hatta hemsirelerde dedi korkma o biraz tuafti dediler mah vetti bizi dedi kadin dedigin gibi sonucumuz guzel olsun herseye katlanirim senin transferin oldumu canim kactane koyulacak inss sonucun guzel olur takip edecegim dua ederim canin rabbim tez vakitte guldursun yuzumuzu ins cok bunaldim artik milletin dilimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…