- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Rabbim tamamına erdirsin pozitif pozitif haberlerini alırız inşallah buradan :)Merhaba arkadaslar transferim oldu bugun.insallah 10 gun sonra test sonucunu alacagim..Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
geçmiş olsun canım allah büyük inş anneliği sende tadacaksın42 gündür adet olamadığım için doktora gittim
ve blokajlı olan tüplerimde tekrar sıvı birikmesi olmuş
yarında test sonuçlerımı öğrenecem fsh falan bakalım ne durumda
çok kötü hissettim kan verirken kendimi
yaklaşık bir yıldır hiç kan vermedim ve tüüm yaşadıklarımı yeniden hissettim
artık iyiyim diyordum ama yok saymışım tüm sorunları bugün tekrar yüzleştim hepsiyle
zor çok zor ama burası tekrar umut oldu arkadaşlarımın pozitifini duyunca umtlarım yeşerdi iyiki varsınız
bugün berceste çok duygusal böyle yazıp boşalmak istedim işte
geçmez o zamanBugün transferle birlikte 7. Gün gündüz örgü örüyorum yemek yapıyorum televizyon vakit Geçmiyor ayran beni uyutur içip içip uyuyorum zaman geçmiyo belki bebeğim benimledir belki Çoktan öldü perşembeye kadar uyumak istiyorum ya ne oldu bana böyle deli gibi
canımcımm yaaa çom küçük belirti vermesi içinKızlar benim hala belirtim yok. Korkmaya başladım. Göğüs hassasiyeti de kayboldu. Kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama aklımdan çıkmıyor.
Canım çok geçmiş olsun. Yalnız moralini bozma. Ben de tedaviye başladığımda yine çikolata kistleriyle başladım tedavinin ortasında rahim ile ilgili yeni bir teşhis aldım. Adenomyosis diye bir rahatsızlığım varmış. Haberim bile yoktu daha önce bundan. Her gittimde yeni bir olumsuz şey duydum hep seni çok iyi anlıyorum. Bütün olumsuzluklara rağmen Allah isteyince olur. İnşallah senin de olacak.
aminnnn canımın içi sende inşallah başlarsın hayırlısıyla tedavine yumişler spermlerle büyük aşk yaşarlarcnm hayırlı olsun sonuna kadar ii gitsin bebeler göbişşinde can bulsun....
maşallah cnm gözünaydın sağlıkla devam etsin......
10 gün sonra hamiş haberini alırsın inşlhhhhhhhhhhhh...
aminnnn canımın içi sende inşallah başlarsın hayırlısıyla tedavine yumişler spermlerle büyük aşk yaşarlarcnm hayırlı olsun sonuna kadar ii gitsin bebeler göbişşinde can bulsun....
maşallah cnm gözünaydın sağlıkla devam etsin......
10 gün sonra hamiş haberini alırsın inşlhhhhhhhhhhhh...
Pazartesi işe başlıyorum belki daha kolay geçer zaman teşekkürler Cvp verdiğin için bu bile iyi geliyorgeçmez o zaman
sıkıldıkça yaz buraya
hafta sonu eşin yanında belki daha kolay geçer vakit
sabırsızlık had safhada oluyor, o kadar iyi anlıyorumki seni
Rabbim hakkında en hayırlısı neyse sizi onunla karşılaştırsın...
Onlar çok abartmışlar benim 20 folikül toplandı hiçbirşey duymadım öncesindede sonrasında ayılınca biraz gaz Sancısı o kadar merak etme takma Kafanı meleklerimiz için herseye değerMrb arkadaslar bende 4 asi yaptirdim ucuncu tuttu ana kimyasal gebelikmis dorduncu mde tutmadi hala adet olmadim bizde artik tupe gececegiz pco hastasitim esiminde sperm hiz ve morfoloji sorunu vardi yumurta toplama islemi cokmu zor asi icin gittigimde bi bayani gordum bayittiklari hakde bagiriyodu cok agrim var diyodu korktum bide ben dbakirdayim burada yaptiracagim mecburen istanbulda bulent tras hocaya giden varmi aranizda cok iyi bi hoca die biliyorum tup ne kadar tutuyo fiyati orada yaptirip sonuc alan varmi aranuzda ben orada yaptirmayi cok istiyorum ama esim uzak dio bide buraya gore daha pahali yanilmiyosam fiyati rabbim yardimcimiz olsun ins pozitif sonuc alirsiniz temdavilerinizden
canımcımm yaaa çom küçük belirti vermesi için
yani neredeyse 8-9 haftalık ancak belirti veriyor sanırım.gebe arkadaşlardanda hep öyle duydum.
Allah ın izniyle bebeğin seninle başka işlerle meşgul olmaya kafanı dağıtmaya çalış (elbette bunun çok çok zor olduğunu tahmin ediyorum)
Dua et,Allah bağışlasın kuzunu sana...
Saol canim cook tsk cok korkmustum rahatlattin beniOnlar çok abartmışlar benim 20 folikül toplandı hiçbirşey duymadım öncesindede sonrasında ayılınca biraz gaz Sancısı o kadar merak etme takma Kafanı meleklerimiz için herseye değer
canım sen estofrem kullanmışmıydın kullandıysan göğüslerde büyüme sertlik ve Ağrı yapmışmıydı ben 10 gündür kullanıyorum ama 3 gündür göğüsler çok fena ilaç mı belirtimi bilemiyorumgeçmez o zaman
sıkıldıkça yaz buraya
hafta sonu eşin yanında belki daha kolay geçer vakit
sabırsızlık had safhada oluyor, o kadar iyi anlıyorumki seni
Rabbim hakkında en hayırlısı neyse sizi onunla karşılaştırsın...
Benimle birlikte toplanan 5 kişi daha vardı hepimiz Gül'e oynaya uyandık karnımızı doyurduk sohbet ettik 15 dk sonra yürüyerek indik aşağı önemli olan sonuç hep dua etSaol canim cook tsk cok korkmustum rahatlattin beni
Slm kızlar bugun içim bir buruk ve hüzünlü bütün tahlilerimizin olduğu dosya'ya bunu yazdım hasretim depreşti sanırımallhım yardımcımz olsun inş
Dogru diyosun canim benimde canim oyle taze degil rahim filmi cekildim asi oldum hic bisey bilmedim cok sukur hep duayla girdim duayla ciktim bunuda ilk gordum dasirdim hatta hemsirelerde dedi korkma o biraz tuafti dediler mah vetti bizi dedi kadin dedigin gibi sonucumuz guzel olsun herseye katlanirim senin transferin oldumu canim kactane koyulacak inss sonucun guzel olur takip edecegim dua ederim canin rabbim tez vakitte guldursun yuzumuzu ins cok bunaldim artik milletin dilimdenBenimle birlikte toplanan 5 kişi daha vardı hepimiz Gül'e oynaya uyandık karnımızı doyurduk sohbet ettik 15 dk sonra yürüyerek indik aşağı önemli olan sonuç hep dua et
canım çok şükür.çok sevindim. kaç çıktı değerin?kızlar değerim artmış Çok şükür.
Rabbim hepinize nasip etsin canı gönülden diyorum bunu inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?