2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Benimle birlikte toplanan 5 kişi daha vardı hepimiz Gül'e oynaya uyandık karnımızı doyurduk sohbet ettik 15 dk sonra yürüyerek indik aşağı önemli olan sonuç hep dua et
canım yumurtamı toplandı pazarteside benim yumurtalarım toplancak cok korkuyorum ya yorgunluktanmı artık ne bilmiyorum yıprandım kokrularım arttıkça artıyor

evet canım ilaçları bırak dedi dr ilk 3 denememde hergün kendim vurduğum lucrinden kullandım daha sonra hastane ve doktorumu değiştirdim bu doktorda genetik tesler histeroskopi yaptı daha sonra tedaviye başladık aralık ayında lucrin depo kullandım tek vurumluk olanı diyorsun herhalde endemetriosis rahim kalınlığımı oluyor laparoskopi olmadım hiçbir dr istemedi çünkü bilmiyorum bu 3 donmuşa chg olmuyor donmuş olduğu için dedi bunları kullanalım dedi dr farklı tedavi yaparak bağışıklılık sistemini baskılayalım dedi belki vücudun embriyoyu yabancı görüyo olup dışarı atbilir dedi şimdi kortizon vericek bana prednol birde transfer günü serum vericem dedi bağışıklılıkla ilgliymiş bide böyle deneyelim dedi sizlere neler yapıldı sorun neydi sizin bizim sebepsizde

Benim 2 adet 3. Gün transferim yapıldı bugün 7. Gün test için gün sayıyorum

Çok güzel yazmışsın canım çok sağol ama evlendiğimden beri malesf çok az buldum huzuru sevgiyi mutluluk desen zaten hep gelip geçti eşimin ailesi çevresi 9 yıldır yaşadıklarımın bi kısmı hepsi içimde birikmiş bir hüzün gbi çıkmadı yaşayamdığım çocukluğum gençliğim hayellerim hepsi içimde ukte kaldı belki de sınavım bu benim dediğim gerçekten de sınavım olduğunu anladığım günden bugune çok hüzünlü günler yaşadım ama hep biliyorum ki kalpler ancak allhı anınca dua edip ona yönelince huzr bulur. Herşeye rağmen çok şükür demeyi öğrendim ki yine çok şükür bugunlerime hamd olsun rabbime ama bazen o biriken hüzünler bianda geliveriyor işte eşimin ailesine ve çevresine uyması ve beni istememeleri hepsine alıştım diyorum ama alışmadım aslında öyle yapmak zorunda kaldım küçüklüğümden beri yoksulk çektim şimdide bunları kaderimzde sınavımz çokmuş ne bileyim bazen hayırkırmak istiyorum ben artık huzrlu bi uyku istiyorum diyorum mutlu olmak kaçmak gitmek istiyorum kafamı dinlemek 16 yaşımda yüklediğim evlilk sorumluğunun yanına herşey eklendi doktor unut kafan raht olsun diyor tamam diyorum ama akraba çevre illa hatırlatack geçen gün eşimn orda çalışan admın karısı benim için tv de bi doktor dinlemiş sırf onun için arıyor kür verdi ben dinlenip huzr bulmak istedikçe böyle oluyor ama şuda var işte benim yaşadıklarım benim sınavımdı sizin bana yaşattıklarınızda sizin sınavınz ne mutlu banaki bilnçli bi insanım allhıma hamd olsun çok şükür ona dua edip el açtığımda biliyorum ki birgün bende gülebilirim ama zamnı var sizleri tanıdğım için çok seviniyorım iykivarsınz sen bebeğinle birlikte bu anların tadını çıkarın çünkü daha çok yorulacksın annesi peşinden koşacksın oynaycksın inş umarım rabbim birgün hepimizi güldürür sağlıkla huzrla mutlulkla inş

Yumurya toplama isleminden korkma canım ben 2 kere yaşadım hiç zorluğu yok uyuyorsun zaten hiçbir sey hissetmiyorsun uyaninca da hafif hassasiyet oluyor. Zaten ağrı kesici yapıyorlar. Bence hic korkma hakkında hayırlısı olsun.

Canım benim çok haklısın. Hayatın hiç kolay olmamış. Seni de dua listeme ekleyeceğim. Huzuru ve mutluluğu bulman için dua edeceğim. Allah eşine de akıl fikir versin. Öyle bir şey olur ki şu an hiç aklına gelmeyen bütün dertlerin bir anda bitiverir. İnşallah o günler de tez zamanda gelir canım

uyandıgında mide bulantısı agrı kusma felan oluyormuş yine bu sitede okudum
canım hiç öyle bir şey olmuyor. çok hafif bir sakinleştirici yapıyorlar zaten öyle genel anestezi gibi değil. uyuyorsun ve sanki rahat bir uykudan uyanmış gibi dinlenmiş olarak uyanıyorsun. hiç korkma.

canım hiç öyle bir şey olmuyor. çok hafif bir sakinleştirici yapıyorlar zaten öyle genel anestezi gibi değil. uyuyorsun ve sanki rahat bir uykudan uyanmış gibi dinlenmiş olarak uyanıyorsun. hiç korkma.
inşallah canım yaşayıp görecegiz korksanda korkmasanda herşey olacagına varcak umarım hayırlı sonuçlanır

yok canım estrofem değilde progenix gibi can yakan bir iğnem birde progestan ı vajinal yolla alıyordum ben. ama onlar bile göğüs hassasiyeti yapıyordu.
seninkiler inşallah gebeliktendir.öyle içten diledim ki bunu...

babalar da mantık sanırım bebek doğana kadar devam ediyor :)
ondan sonra "error" veriyorlar :))
çarşambada güzel ötesi haberlerini bekliyorum...

Reactions: 9ay
çok güzel yazmışsın...
bugün tam ihtiyacım olan beni silkinip kendime getirecek durum tamda budur ....

Kizlar hemen hemen yumurtlama günümden sonra 10 gün içinde gaz kabız kasık ve bel ağrısı çekiyorum..ayın 10 u adet günüm kasıklarım cok batıyo göğüslerim sıcak ve acıyo dokununca damarlarda var..gebe olabilirmiyim..heyecan yapmak istemiyorum ama..gebeler belirtiniz neydi kızlar..

Rabbim çok büyük canım bak ne güzel bir ortamdayım senin gbi güzel yüzlü temiz kalpli ve hamiş bir annenin duasındayım ne mutlu bana çok şükür allahım ki hepimize yar ve yardımcı olsun inş çok sevndim canm benim için çok güzel bişey bir duada yer bulmak bende hepimize ediyorum herzamn elimi açıp duamı edip dileğimi dilerken hep sizlerede dua ediyorum iyki varsınız allhım seni ve meleğine ömür boyu saglıklı huzrlu mutlu bir hayat nasip etsin inş

geçmiş olsun canım allah büyük inş anneliği sende tadacaksın
amin canım inşallah sen ben ve tüm bekleyenlere Allah umutsuz bırakmasın bu arada tahlil sonuçlarım
iyi çıktı fsh 3.57 lh 10.65
hiç ilaç vermedi adetin gelmesini bekleyecez dedi
şuanda menepoz görünmüyor dedi

Allah yüzümüzü güldürsün inşallah çünkü yaşadıklarımız hiç de normal değil
koltuğa oturunca aklına taa çektirdiğin rahim filmindeki tavma geliyorsa gerçekten iyi değiliz
bu arada hormon değerlerim
fsh 3.57 eskisi 16 düşmüş dedi
lh 10.65
sanki zayıflamak iyi gelmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…