amin inşallah canım dün psikom hiç iyi değildiKızlar benim hala belirtim yok. Korkmaya başladım. Göğüs hassasiyeti de kayboldu. Kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama aklımdan çıkmıyor.
Canım çok geçmiş olsun. Yalnız moralini bozma. Ben de tedaviye başladığımda yine çikolata kistleriyle başladım tedavinin ortasında rahim ile ilgili yeni bir teşhis aldım. Adenomyosis diye bir rahatsızlığım varmış. Haberim bile yoktu daha önce bundan. Her gittimde yeni bir olumsuz şey duydum hep seni çok iyi anlıyorum. Bütün olumsuzluklara rağmen Allah isteyince olur. İnşallah senin de olacak.
Benimde işte ilk ölçümlerim fsh 10 sonra 15, 13 ile tüp bebek ve negatifAllah yüzümüzü güldürsün inşallah çünkü yaşadıklarımız hiç de normal değil
koltuğa oturunca aklına taa çektirdiğin rahim filmindeki tavma geliyorsa gerçekten iyi değiliz
bu arada hormon değerlerim
fsh 3.57 eskisi 16 düşmüş dedi
lh 10.65
sanki zayıflamak iyi gelmiş gibi
okuduğum belirtilere ne çok benziyor, keşke bi cesaret test yapsanKizlar hemen hemen yumurtlama günümden sonra 10 gün içinde gaz kabız kasık ve bel ağrısı çekiyorum..ayın 10 u adet günüm kasıklarım cok batıyo göğüslerim sıcak ve acıyo dokununca damarlarda var..gebe olabilirmiyim..heyecan yapmak istemiyorum ama..gebeler belirtiniz neydi kızlar..
amh 0.4 canım ben 5 yıldır uğraşıyorum Allah seni çok bekletmesinBenimde işte ilk ölçümlerim fsh 10 sonra 15, 13 ile tüp bebek ve negatif
geçen ay 5,46 idi.
amh ölçümü yapıldımı?
inşallah hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun.
o çataldan ölümüne korkardım. şimdi 1 ay çıkmasam rahatsız oluyorum.
vajinismustan yeni kurtulmuş biriydim ve hemen rahim filmi çektirmek zorunda kalmıştım.zorluğu hiç çıkmıyor aklımdan...
benimde 0,72 amh,amh 0.4 canım ben 5 yıldır uğraşıyorum Allah seni çok bekletmesin
geçen ay fsh çok iyiymiş
ben 43 gündür adet olmadım sadece kontrol amaçlıydı bu sefer tahlil
oda normal geldi menopoz riski olduğu için neyse keşke fsh ın düşükken yaptırsaydın tüp bebeği
hadi bakalım bol yumoşlu ikiz bebeişlerin olsun inşallahbenimde 0,72 amh,
uzun protokol regli öncesi başlayalım dedi.o nedenle bu ay ki regli ile Bismillah dedik.
ölçüm yapıldı bu ayda.ama almadım sonucu.bazen sonucu bilmemek daha iyi oluyor.bir sorun olsaydı dr. um arardı zaten.
şimdi iğneler başladı. salı kontrol.
bakalım.
evlat sahibi olamamak bir yana erken menopozun sağlık üzerindeki etkilerindende çok korkuyorum...
Ya ne bilim şimdiye kadar hiç böle göğüs sertleşmesi yaşamayınca insan acaba diyor çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinyok canım estrofem değilde progenix gibi can yakan bir iğnem birde progestan ı vajinal yolla alıyordum ben. ama onlar bile göğüs hassasiyeti yapıyordu.
seninkiler inşallah gebeliktendir.öyle içten diledim ki bunu...
42 gündür adet olamadığım için doktora gittim
ve blokajlı olan tüplerimde tekrar sıvı birikmesi olmuş
yarında test sonuçlerımı öğrenecem fsh falan bakalım ne durumda
çok kötü hissettim kan verirken kendimi
yaklaşık bir yıldır hiç kan vermedim ve tüüm yaşadıklarımı yeniden hissettim
artık iyiyim diyordum ama yok saymışım tüm sorunları bugün tekrar yüzleştim hepsiyle
zor çok zor ama burası tekrar umut oldu arkadaşlarımın pozitifini duyunca umtlarım yeşerdi iyiki varsınız
bugün berceste çok duygusal böyle yazıp boşalmak istedim işte
canım ilk yazını okuyunca üzülmüştüm ama bugünkü yazınla mutlu oldum :) sonuçların gayet iyiiiii :) allahım yardımcın olsun ve hep yüzünü güldürsünnnnnn :)amin canım inşallah sen ben ve tüm bekleyenlere Allah umutsuz bırakmasınbu arada tahlil sonuçlarım
iyi çıktı fsh 3.57 lh 10.65
hiç ilaç vermedi adetin gelmesini bekleyecez dedi
şuanda menepoz görünmüyor dedi
Aminnnn canim Rabbim hayirla saglikla nasip etsin insaallah..dularimdasiniz kuzular..[/QUOTE]Aminnn bitanem hepimizin yuzu hep gulsun insallah..dualarimdasin kuzum..
Ayyy yeter cancagizim enerjine hayranim kuzummm..Allah razi olsun bitanem..dilerim sevincim uzun olur ve kucagima almak nasip olur kuzumm..aminn..
Amin canim dilerim kucagima almak nasip olur..biraz sikintili basladik biz surece..test yaptirdigim gun adet sancilari cektim ve gece saat tam 12 de iki damla pembe leke geldi ve agrim sizim kesildi..regl gunumdu ondan mi oldu yoksa ben nasilsa negatif deyip agir kaldirdim ondan mi oldu bilmiyom..simdi pzt siyi iple cekiyom..dr um klinige cagirdi ikinci test icin..degerin guzel dedi..hemen proluton yaptirdi..sonra hic gelmedi sukur ama ben o gece hic uyumadim..seninde az kaldi oglusuna kavusmna cok sukur bugunlere geldin bitanem..ddua et bizlerde gorelim bu günleri. .oglusunu ve seni coook optummm..
QUOTE="kapican, post: 39786993, member: 652445"]arkadaslar tebrik ederim. .hayirli olsun..Allah kucaginiza almayi da nasip etsin. .darisi bana ve bebek isteyen herkeseeeeeee :))
canım allahım yardımcın olsunSlm kızlar bugun içim bir buruk ve hüzünlü bütün tahlilerimizin olduğu dosya'ya bunu yazdım hasretim depreşti sanırımallhım yardımcımz olsun inş
gözün aydın canımamin canım inşallah sen ben ve tüm bekleyenlere Allah umutsuz bırakmasınbu arada tahlil sonuçlarım
iyi çıktı fsh 3.57 lh 10.65
hiç ilaç vermedi adetin gelmesini bekleyecez dedi
şuanda menepoz görünmüyor dedi
Biliyomusun ayın 10 u en son düşük yaptığım bebeğimin doğum tarihiydi yaşasaydı o tarihte doğmuş olacaktı..şu an kendimi çok kaptırmak istemiyorum geçmiştede cok kaptırıp uzülmüşlüğüm var..tek dileğim allahtan o gün bir mucize olsa ve eğer kardeşleri gibi gidip beni yapayalnız bırakmicaksa sağlıkla sıhhatle gelsin rabbim onu nasip etsin...benimkide ayrı dert..gebeliğe sevinemeden kaybetmek...icimde bir canın yitip gitmesi cok kötü..kendime cok kizmişlığım var bebeklerime sahip çıkamadım diye...ama nasip iste...inşallah bir mucize diliyorum allahım senden duy sesimi yarabbi...sadece kendime değil herkese mucizeni sen nasip et allahım..okuduğum belirtilere ne çok benziyor, keşke bi cesaret test yapsan
ayın 10 una bişi kalmamış...
İns pozitif sonucu alirsin canim ikiside tutar ins rabbim yuzunu guldursunBenim 2 adet 3. Gün transferim yapıldı bugün 7. Gün test için gün sayıyorum
Benim 2 adet 3. Gün transferim yapıldı bugün 7. Gün test için gün sayıyorum
Biliyomusun ayın 10 u en son düşük yaptığım bebeğimin doğum tarihiydi yaşasaydı o tarihte doğmuş olacaktı..şu an kendimi çok kaptırmak istemiyorum geçmiştede cok kaptırıp uzülmüşlüğüm var..tek dileğim allahtan o gün bir mucize olsa ve eğer kardeşleri gibi gidip beni yapayalnız bırakmicaksa sağlıkla sıhhatle gelsin rabbim onu nasip etsin...benimkide ayrı dert..gebeliğe sevinemeden kaybetmek...icimde bir canın yitip gitmesi cok kötü..kendime cok kizmişlığım var bebeklerime sahip çıkamadım diye...ama nasip iste...inşallah bir mucize diliyorum allahım senden duy sesimi yarabbi...sadece kendime değil herkese mucizeni sen nasip et allahım..
Dogru söylüyosun arkadaşım hep şükrediyorum birgün elbet sıra bizlerede gelir inşallah...biliyomusun gençligimden beri en çok korktugum şey yaşlanınca hayatta bir basıma kalmaktı...kimse hatırlamazsa diyodum ne yaparım diyodum..inşallah korktuğum başıma gelmez...ne desem hiç bilemedim, istersen regli tarihinin geçmesini bekle
Rabbim yanına aldı melekleri
Hiç olurmu sahip çıkamadım, sen çok ama çok iyi bir anne olacaksın
Hiç strese girme gönlün nasıl çekiyorsada öyle davran..
İnşallah mucizen sağlıcakla gelmiştir ve seninledir
Ama eğer değilse bile Rabbim bizim için en uygun zamanı biliyor, boynumuzu eğip beklemekten başka ne gelir elden
Selam,tüp bebekde hsg gerekli değil,aşılama da gerekli diye biliyordum ben,yanlış mıymış?Hayırlı olsun, sonu istediğin gibi olsun...
Ve mümkünse, zamanı gelmişse hiç tecrübelenmeden 1 kerede olsun :)
Şunu söylemeden geçemeyeceğim film çektiren çok gibi değil, çektirmeyen hiç yok gibi...
Diğer kan testleri vb. normal gebeliği mümkün kılmıyor olabilir ama HSG (rahim filmi) tüplerde bir sorun olup olmadığının önemli göstergesi, tüp bebek kesin olsa da mutlaka çektirilmeli... Yani ilk yapılması gereken bana göre...
Kolaylıklar diliyorum, şansın bol, yolun açık olsun...
Benim doktorumda istemedi rahim filmi ,tedaviye başladık tüp bebek için,aklım karıştı şimditeşekkür ederim ..doktorum hiç bahsetmediniye böyle değişiyor anlam veremiyorum ..çektirmeden başlasak ne olabilir
aynı durumdayımBenim doktorumda istemedi rahim filmi ,tedaviye başladık tüp bebek için,aklım karıştı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?