2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

amin inşallah canım dün psikom hiç iyi değildi bugün daha iyiyim
tahlil sonuçlarıma göre fsh iyi 3.57 ilk defa bu kadar düşük
sende belirtileri aklından çıkart artık bebişin seinle

Benimde işte ilk ölçümlerim fsh 10 sonra 15, 13 ile tüp bebek ve negatif
geçen ay 5,46 idi.
amh ölçümü yapıldımı?
inşallah hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun.
o çataldan ölümüne korkardım. şimdi 1 ay çıkmasam rahatsız oluyorum.
vajinismustan yeni kurtulmuş biriydim ve hemen rahim filmi çektirmek zorunda kalmıştım.zorluğu hiç çıkmıyor aklımdan...

okuduğum belirtilere ne çok benziyor, keşke bi cesaret test yapsan
ayın 10 una bişi kalmamış...

amh 0.4 canım ben 5 yıldır uğraşıyorum Allah seni çok bekletmesin
geçen ay fsh çok iyiymiş
ben 43 gündür adet olmadım sadece kontrol amaçlıydı bu sefer tahlil
oda normal geldi menopoz riski olduğu için neyse keşke fsh ın düşükken yaptırsaydın tüp bebeği

benimde 0,72 amh,
uzun protokol regli öncesi başlayalım dedi.o nedenle bu ay ki regli ile Bismillah dedik.
ölçüm yapıldı bu ayda.ama almadım sonucu.bazen sonucu bilmemek daha iyi oluyor.bir sorun olsaydı dr. um arardı zaten.
şimdi iğneler başladı. salı kontrol.
bakalım.
evlat sahibi olamamak bir yana erken menopozun sağlık üzerindeki etkilerindende çok korkuyorum...

hadi bakalım bol yumoşlu ikiz bebeişlerin olsun inşallah
evlat sahibi olduktan sonrasını hiiç düşünmedim
Allah kolaylık versin

Ya ne bilim şimdiye kadar hiç böle göğüs sertleşmesi yaşamayınca insan acaba diyor çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

canım ilk yazını okuyunca üzülmüştüm ama bugünkü yazınla mutlu oldum :) sonuçların gayet iyiiiii :) allahım yardımcın olsun ve hep yüzünü güldürsünnnnnn :)

Aminnnn canim Rabbim hayirla saglikla nasip etsin insaallah..dularimdasiniz kuzular..[/QUOTE]
canım testin 1 gün öncesi deli gibi adet sancım vardı ve belim ağrıyordu eşime dedim olmadı ve çok ağladım sonraaaa sabah test yaptık kan testine gitmeden (ben hep yapıyordum kana gitmeden orada yıkılmaktansa evde alıştırayım diye) hemen çift çizgi çıktı ellerim titriyordu eşimle bakakaldık hemen eşim yedek testide getirdi o da pozitif ağladık hem de çok :) sonra kanda değer ve bugüne geldik :) zordu bugüne gelmek korku endişe hala var sanırım sağlıkla kucağımızda görene kadar olacak allahım sana rahat ve kolay bir hamilelik geçirtsin :) bu güzel günlerin tadını çıkarrrr :)

Slm kızlar bugun içim bir buruk ve hüzünlü bütün tahlilerimizin olduğu dosya'ya bunu yazdım hasretim depreşti sanırımallhım yardımcımz olsun inş
canım allahım yardımcın olsun diğer yazdıklarını okudum allahım hayatındaki kötü niyetli insanları senden uzaklaştırsın en yakın zamanda mutluluk huzur senin için neyi ifade ediyorsa allahım onu sana versin :)

gözün aydın canım

okuduğum belirtilere ne çok benziyor, keşke bi cesaret test yapsan
ayın 10 una bişi kalmamış...
Biliyomusun ayın 10 u en son düşük yaptığım bebeğimin doğum tarihiydi yaşasaydı o tarihte doğmuş olacaktı..şu an kendimi çok kaptırmak istemiyorum geçmiştede cok kaptırıp uzülmüşlüğüm var..tek dileğim allahtan o gün bir mucize olsa ve eğer kardeşleri gibi gidip beni yapayalnız bırakmicaksa sağlıkla sıhhatle gelsin rabbim onu nasip etsin...benimkide ayrı dert..gebeliğe sevinemeden kaybetmek...icimde bir canın yitip gitmesi cok kötü..kendime cok kizmişlığım var bebeklerime sahip çıkamadım diye...ama nasip iste...inşallah bir mucize diliyorum allahım senden duy sesimi yarabbi...sadece kendime değil herkese mucizeni sen nasip et allahım..

ne desem hiç bilemedim, istersen regli tarihinin geçmesini bekle
Rabbim yanına aldı melekleri
Hiç olurmu sahip çıkamadım, sen çok ama çok iyi bir anne olacaksın
Hiç strese girme gönlün nasıl çekiyorsada öyle davran..
İnşallah mucizen sağlıcakla gelmiştir ve seninledir
Ama eğer değilse bile Rabbim bizim için en uygun zamanı biliyor, boynumuzu eğip beklemekten başka ne gelir elden

Dogru söylüyosun arkadaşım hep şükrediyorum birgün elbet sıra bizlerede gelir inşallah...biliyomusun gençligimden beri en çok korktugum şey yaşlanınca hayatta bir basıma kalmaktı...kimse hatırlamazsa diyodum ne yaparım diyodum..inşallah korktuğum başıma gelmez...

Canım tüp bebek yaparken yumurtalarım toplandı birgün sonrası yumurtalığım biri ters döndü çok kötü ağrısı vardı hiç ağrım dinmedi muayenede fark etti dr laparoskopi ile düzelti ve ikinci bir laparoskopide tüpümün biri tıkalıydı açtı bu yaz tekrar laparoskopi ameliyatında cem demirel tüplerimi yeniden açtı

Selam,tüp bebekde hsg gerekli değil,aşılama da gerekli diye biliyordum ben,yanlış mıymış?

Günaydınlar güzel pazarlar mis gibi bir bahar havası var burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…