herkese iyi pazarlar
veeeeeeeeeeeeeeee
kadınlar günümüz kutlu olsun hepimizin.....gerçi hergün bizim günümüz ya.
Âmin canım hepimiZin yüzü Gülsün inşallahİns pozitif sonucu alirsin canim ikiside tutar ins rabbim yuzunu guldursun
Âmin canım hepimiz inşallah kavuşalım meleklerimizeHakkinda hayırlısı olsun canım inşallah sonu pozitif olsun Rabbim sağlıcakla kucağına alıp sevdirsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnÂmin canım hepimiz inşallah kavuşalım meleklerimize
Bugün 8. Gün zaman nasıl Geçmiyor sonuç olumsuz olsada Biran önce Öğrenmek istiyorum iki arada kalmak çok zormuş en zoru beklemekmişaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşlhhhh hayırlısıyla kavuşalım evlatlarımıza............................
Bugün 8. Gün zaman nasıl Geçmiyor sonuç olumsuz olsada Biran önce Öğrenmek istiyorum iki arada kalmak çok zormuş en zoru beklemekmiş
Estofrem diye bir hap kullanmışmıydın kullandıysan göğüslerde değişiklik yaptımı benim en büyük umudum memeler şişti acıyor birde damarlar çıktı mavi mavi ama bazı sitelerde kullandığım ilacında yapabileceği yazıyo kafam karıştıCanim seni anlıyorum ama inan ben seninle aynı düşünmüyorum önceki tedavimde bekleme sürecinde hamile gibi davrandım hissettim ama zamam zaman ümitsizliğe kapıldım keşke onu bile yapmasaydım o heyecanlı bekleyiş çok özel ki inşallah sende sonucu da cok güzel olur benimki malesef negatifti.
canım estrofem göğüslerde hassasiyet yapıyor tabii gebelikten de olabilir..Estofrem diye bir hap kullanmışmıydın kullandıysan göğüslerde değişiklik yaptımı benim en büyük umudum memeler şişti acıyor birde damarlar çıktı mavi mavi ama bazı sitelerde kullandığım ilacında yapabileceği yazıyo kafam karıştı
Ya benide o damarlar sapıttırdı hatta eşime değişimi söylemedim heveslenmesin diye üzerimi değişirken GÖRDÜ ne bu acayip olmuş harita gibi doktora gidelimmi acıyormu falan dedi iyice düşünmeye başladım canım test Perşembe yarın 9. Günüm iş başı yapıcam son 3 gün bari çabuk geçer belkicanım estrofem göğüslerde hassasiyet yapıyor tabii gebelikten de olabilir..
hassasiyet yapar da mavi damarlar yaparmı onu bilemiyorum işte o gebeliktendir diye düşünmek istiyorum
Estofrem diye bir hap kullanmışmıydın kullandıysan göğüslerde değişiklik yaptımı benim en büyük umudum memeler şişti acıyor birde damarlar çıktı mavi mavi ama bazı sitelerde kullandığım ilacında yapabileceği yazıyo kafam karıştı
canım estrofem göğüslerde hassasiyet yapıyor tabii gebelikten de olabilir..
hassasiyet yapar da mavi damarlar yaparmı onu bilemiyorum işte o gebeliktendir diye düşünmek istiyorum
Ya benide o damarlar sapıttırdı hatta eşime değişimi söylemedim heveslenmesin diye üzerimi değişirken GÖRDÜ ne bu acayip olmuş harita gibi doktora gidelimmi acıyormu falan dedi iyice düşünmeye başladım canım test Perşembe yarın 9. Günüm iş başı yapıcam son 3 gün bari çabuk geçer belki
Güldencim nasilsin transfer hazırlıkları nasıl gidiyor insallah bende baslayacam birkaç güne kadar
Kızçeler emekçi anne adayları kadinlar gününüz kutlu olsun..
İyiyim canım günde 1 tane estrofem kullanıyorum 5.gün oldu yarından sonra 5 gün sabah akşam 2 kez kullanacam sonraki 5 gün de sabah,öğle,akşam 3 tane kullanacam..Sonra kontrol var kontrol günü transfer zamanı belli olur..Adım adım kuzularıma doğru ilerliyorum..Az kaldı sende yetişeceksin bana 40 larımız karışcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?