2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

@kelebek7977 sedef21 kızlar tüp bebekte rahim filmi gerekli degilmiş gibi görünsede aslında önemlidir rahim filmi sadece tüplerin açık olup olmadığını ko trol etmekle kalmayıp tüplerde sıvı birikimi rahim yapısında bozukluk vs sıkıntıların fark edilmesi de önemlidir bu yüzden mutlaka herhangi bir tedaviden önce rahim filmi (hsg)yaptırılmalıdır

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşlhhhh hayırlısıyla kavuşalım evlatlarımıza............................
Bugün 8. Gün zaman nasıl Geçmiyor sonuç olumsuz olsada Biran önce Öğrenmek istiyorum iki arada kalmak çok zormuş en zoru beklemekmiş

Bugün 8. Gün zaman nasıl Geçmiyor sonuç olumsuz olsada Biran önce Öğrenmek istiyorum iki arada kalmak çok zormuş en zoru beklemekmiş

Canim seni anlıyorum ama inan ben seninle aynı düşünmüyorum önceki tedavimde bekleme sürecinde hamile gibi davrandım hissettim ama zamam zaman ümitsizliğe kapıldım keşke onu bile yapmasaydım o heyecanlı bekleyiş çok özel ki inşallah sende sonucu da cok güzel olur benimki malesef negatifti.

Estofrem diye bir hap kullanmışmıydın kullandıysan göğüslerde değişiklik yaptımı benim en büyük umudum memeler şişti acıyor birde damarlar çıktı mavi mavi ama bazı sitelerde kullandığım ilacında yapabileceği yazıyo kafam karıştı

canım estrofem göğüslerde hassasiyet yapıyor tabii gebelikten de olabilir..
hassasiyet yapar da mavi damarlar yaparmı onu bilemiyorum işte o gebeliktendir diye düşünmek istiyorum

hassasiyet yapar da mavi damarlar yaparmı onu bilemiyorum işte o gebeliktendir diye düşünmek istiyorum
Ya benide o damarlar sapıttırdı hatta eşime değişimi söylemedim heveslenmesin diye üzerimi değişirken GÖRDÜ ne bu acayip olmuş harita gibi doktora gidelimmi acıyormu falan dedi iyice düşünmeye başladım canım test Perşembe yarın 9. Günüm iş başı yapıcam son 3 gün bari çabuk geçer belki

Evet canım kullandım belirtilere takılma ama bende mavi damarlar olusmamisti

Güldencim nasilsin transfer hazırlıkları nasıl gidiyor insallah bende baslayacam birkaç güne kadar

Çok az kalmış 3 gün çok heyecanlı hamileyim diye kocaman kocaman yazarsın inşallah topiğimize...
Göğüslerde bu kadar damarlanmayı ilacın yaptığını duymadım ben canım o yüzden de umutlandım senden mi saklayacam

Güldencim nasilsin transfer hazırlıkları nasıl gidiyor insallah bende baslayacam birkaç güne kadar

İyiyim canım günde 1 tane estrofem kullanıyorum 5.gün oldu yarından sonra 5 gün sabah akşam 2 kez kullanacam sonraki 5 gün de sabah,öğle,akşam 3 tane kullanacam..Sonra kontrol var kontrol günü transfer zamanı belli olur..Adım adım kuzularıma doğru ilerliyorum..Az kaldı sende yetişeceksin bana 40 larımız karışcak inşallah

İnşallah inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…