- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
İnşallah inşallah inşallah
Ya benide o damarlar sapıttırdı hatta eşime değişimi söylemedim heveslenmesin diye üzerimi değişirken GÖRDÜ ne bu acayip olmuş harita gibi doktora gidelimmi acıyormu falan dedi iyice düşünmeye başladım canım test Perşembe yarın 9. Günüm iş başı yapıcam son 3 gün bari çabuk geçer belki
Guldencim aklima takıldı sen kan sulandiric igne kullanacak mısın ve de crinone jel transferden sonra mı kullanacaksin
Senin de kutlu olsun emekçi anneHer şey emek ister... Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsun kader arkadaşlarım...
Senin de kutlu olsun emekçi anne
sağol canım seninde kutlu olsunHer şey emek ister... Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsun kader arkadaşlarım...
egunal egunalll
bgn sövayvır(sedanın değişiyle :) var
izlicen mi survivor topiğinde yorum yapıom habiregelirsen görüşürüz
bebişlerine kavuşmaya az kaldı keyfler nasıl canımcım buarada
Anladım canım hayırlısı o zaman geçen sefer ben hem jel hem iğne hem fe estroferm kullanmistim ve bu sefer ek olarak kan sulandirici kullanicam ama progestan igne çok canımı yakmisti.Gebelik olursa transferden sonra 10.haftaya kadar kan sulandırıcı iğne kullanacağım ,progestanıda jel olarak mı fitil olarakmı bant olarak mı yoksa iğne olarak mı verecek doktorum bilmiyorum ama transferden sonra başlayacağım progestana..
Ben bu kez gelemedim sörvayvır topiğine aklıma bile gelmedi bakmak yoğun bir kimse olduğumdan
Tabi ki de izleyecem ama önce derbi heyecanı var
Bebeklerim aklıma geldikçe çok heyecanlanıyorum hemen hayaller kuruyorum isimlerini düşünüyorum ve hoooop kendine gel bunları düşünmek için erken nasip hayırlısı diyorum
Ben bu kez gelemedim sörvayvır topiğine aklıma bile gelmedi bakmak yoğun bir kimse olduğumdan
Tabi ki de izleyecem ama önce derbi heyecanı var
Bebeklerim aklıma geldikçe çok heyecanlanıyorum hemen hayaller kuruyorum isimlerini düşünüyorum ve hoooop kendine gel bunları düşünmek için erken nasip hayırlısı diyorum
Kız isimleri çok ama erkek isminde zorlanıyorum benBende bugün isim düşündüm kız olurlarsa isimleri hazır
Amin canım...ee tabi yogun hatunsun şekerim olsun o kdr :)
aaaa bgn derbi var dimi kociş evde olmayınca derbi merbi unutmuşum kiii ben
canım benim inşallah düşündüklerini gerçekleştireceksn Rabbim in izniyle
tabiki herşey nasip kısmet Rabbim in takdiri ama hayal kurmak da güzel
hayallerimiz gerçekleşsin inşallah canım
Kız isimleri çok ama erkek isminde zorlanıyorum ben
İsimleri konuşma aşamasına geldik doğmamış çocuklara iç çamaşırı biçiyoruz
Inşallah canım ağzından bal damlıyorÇok az kalmış 3 gün çok heyecanlı hamileyim diye kocaman kocaman yazarsın inşallah topiğimize...
Göğüslerde bu kadar damarlanmayı ilacın yaptığını duymadım ben canım o yüzden de umutlandım senden mi saklayacam
Inşallah canımCanm ben göğüslerimin kahverengi kısımlarının büyümesinden ve o mavidamarların oluşmasından acaba mı? demiştim
Hadi inşallah güzel haberlerle gel
Yok canım yaa..son gelişmelere gore şüphelendigim amcanın hanımı dedi ki kedidir o kedi bize de pisledi..trafodan sonra bize dadandı sanirım kediler anlarsın yaAlıntı yaptığım mesaja göre konu garip olacak ama merak ettim..Sizin şu kapının önüne pisleyen şahıs hakkında bir gelişme var mı canım
insallah canim.hepimiz pozitif sonuc aliriz insallahRabbim tamamına erdirsin pozitif pozitif haberlerini alırız inşallah buradan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?