canım testin 1 gün öncesi deli gibi adet sancım vardı ve belim ağrıyordu eşime dedim olmadı ve çok ağladım sonraaaa sabah test yaptık kan testine gitmeden (ben hep yapıyordum kana gitmeden orada yıkılmaktansa evde alıştırayım diye) hemen çift çizgi çıktı ellerim titriyordu eşimle bakakaldık hemen eşim yedek testide getirdi o da pozitif ağladık hem de çok :) sonra kanda değer ve bugüne geldik :) zordu bugüne gelmek korku endişecanım ilk yazını okuyunca üzülmüştüm ama bugünkü yazınla mutlu oldum :) sonuçların gayet iyiiiii :) allahım yardımcın olsun ve hep yüzünü güldürsünnnnnn :)
Aminnnn canim Rabbim hayirla saglikla nasip etsin insaallah..dularimdasiniz kuzular..
aydın günler mutlu haftalar kk milletinin Tüp Bebek Bölümü hatunlarıııııı
2 bebitomu perşembe aldım ve bugün ilk iş günleriiiii
Amin..Gunaydin merkeze Allah isteyen herkeze versin
aaaaa oldumu şimdiaydın günler mutlu haftalar kk milletinin Tüp Bebek Bölümü hatunlarıııııı
2 bebitomu perşembe aldım ve bugün ilk iş günleriiiii
Günaydın yavrucuum...Günaydın.
Herkese hayırlı bir hafta diliyorummm...
Günaydın şekerrrrGunaydilar
Tüpün açıksa sorun yoktur kalın diyerek ne demek istedi bilmiyorum ama önemli olan tüplerde sıvı birikiminin olmaması ve tıkanmaması...merhaba arkadaşlar cumartesi rahim filmimi çektirdim henüz rapor halinde almadım cd ye cekıp verıcekler bugun doktorumun söylediği tüpün biri ince normal diğeri kalınmış gösterdi ama ben anlamadım kalın olunca ne oluyo zararı olurmu
Ben de 4.denemedeyim ya tutmazsa diye senden daha çok korkuyorum malum senin ki 3 benim ki 4 daha fazlaBende 3deniyecem nasipse bu ayin 24 de tutmasadiye korkuyorum bana yardimedin lütfen morel ihtiyacim var
Bizim erkek isimleri belli canım eşim hazırladı belirledi onları kızlara da ben isim koyacam. Ben zaten her çarşıya çıktığımda şu resimli yazılı bebek atletlerinden dayanamayıp alıp geliyorum yani benim doğmamış bebelerin kıyafetleri hazır gibi
Yok canım yaa..son gelişmelere gore şüphelendigim amcanın hanımı dedi ki kedidir o kedi bize de pisledi..trafodan sonra bize dadandı sanirım kediler anlarsın ya
çok şükür, gözün aydın.Kizlar 12.gun degerim cok sukur 1110...cok sukur bin sukur Yaradan Rabbime..kizlarr sakin kaybetmeyin umidinizi sakin..hic olmayacagini dusunerek yasadim sekizinci gune kadar..ilk dort gun dinlendim sonra normal hayatima dondum..ama hiccc is yapmadim..lekelenme olunca bes kilo sut tasidim..ama kuzum tutundu bana..dilerim saglikla devam eder..carsamba ilk randevumuz var dualarimdasiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?