2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım testin 1 gün öncesi deli gibi adet sancım vardı ve belim ağrıyordu eşime dedim olmadı ve çok ağladım sonraaaa sabah test yaptık kan testine gitmeden (ben hep yapıyordum kana gitmeden orada yıkılmaktansa evde alıştırayım diye) hemen çift çizgi çıktı ellerim titriyordu eşimle bakakaldık hemen eşim yedek testide getirdi o da pozitif ağladık hem de çok :) sonra kanda değer ve bugüne geldik :) zordu bugüne gelmek korku endişe hala var sanırım sağlıkla kucağımızda görene kadar olacak allahım sana rahat ve kolay bir hamilelik geçirtsin :) bu güzel günlerin tadını çıkarrrr :)

canım allahım yardımcın olsun diğer yazdıklarını okudum allahım hayatındaki kötü niyetli insanları senden uzaklaştırsın en yakın zamanda mutluluk huzur senin için neyi ifade ediyorsa allahım onu sana versin :)[/QUOTE]
Amin canım inş rabnim hepimizn yardımcısı olsun napalım buda bizim sınavımz işte birgün gülecz diye sabırla bekliyoruz önce sağlık sıhat versin allhım

merhaba arkadaşlar cumartesi rahim filmimi çektirdim henüz rapor halinde almadım cd ye cekıp verıcekler bugun doktorumun söylediği tüpün biri ince normal diğeri kalınmış gösterdi ama ben anlamadım kalın olunca ne oluyo zararı olurmu

aydın günler mutlu haftalar kk milletinin Tüp Bebek Bölümü hatunlarıııııı

2 bebitomu perşembe aldım ve bugün ilk iş günleriiiii
aaaaa oldumu şimdi
çocuk işçiye hayırrrrr :)))
valla patron yaşadı 3 kişi çalışıyor 1 maaş veriyor iyiymiş
Allah tamamına erdirsin, Rabbim hamileyim yazmayı nasip etsin inşallahhh

Tüpün açıksa sorun yoktur kalın diyerek ne demek istedi bilmiyorum ama önemli olan tüplerde sıvı birikiminin olmaması ve tıkanmaması...

Bende 3deniyecem nasipse bu ayin 24 de tutmasadiye korkuyorum bana yardimedin lütfen morel ihtiyacim var
Ben de 4.denemedeyim ya tutmazsa diye senden daha çok korkuyorum malum senin ki 3 benim ki 4 daha fazla
Şaka bir yana deneme sayılarına takılma lütfen önemli olan hastaneye doktoruna ve ekibine güvenmek..
Onlar ve sen elinizden geleni yaptıysanız gerisi takdir..Nasip diye bir şey var..Hiç bir şeyi abartılı istememek lazım Rabbim bizim için en hayırlı olanı verecektir ve hayırlı olan da bebektir inşallah

oooo sen olayı icraata dökmüş kıyafet işine girişmişsin ama benim bebelerin sadece 1 tane battaniyesi var şurda ne kaldı doğumuma çıplak kalcek kuzucuklarım ben de alayım

Yok canım yaa..son gelişmelere gore şüphelendigim amcanın hanımı dedi ki kedidir o kedi bize de pisledi..trafodan sonra bize dadandı sanirım kediler anlarsın ya

Kediler dile gelirse çok kişi sokağa çıkamayacak utancından..
Bu ne be kedilerden ne istiyorlar..
#Diren KEDİ#

Kizlar 12.gun degerim cok sukur 1110 ...cok sukur bin sukur Yaradan Rabbime..kizlarr sakin kaybetmeyin umidinizi sakin..hic olmayacagini dusunerek yasadim sekizinci gune kadar..ilk dort gun dinlendim sonra normal hayatima dondum..ama hiccc is yapmadim..lekelenme olunca bes kilo sut tasidim..ama kuzum tutundu bana..dilerim saglikla devam eder..carsamba ilk randevumuz var dualarimdasiniz..

Kizlar 12.gun degerim cok sukur 1110 ...cok sukur bin sukur Yaradan Rabbime..kizlarr sakin kaybetmeyin umidinizi sakin..hic olmayacagini dusunerek yasadim sekizinci gune kadar..ilk dort gun dinlendim sonra normal hayatima dondum..ama hiccc is yapmadim..lekelenme olunca bes kilo sut tasidim..ama kuzum tutundu bana..dilerim saglikla devam eder..carsamba ilk randevumuz var dualarimdasiniz..

çok şükür, gözün aydın.
Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…