2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Maşallah kuzuya
Çok güzel bir değer canım...
Çarşamba keseyi görürsün

Tebrikler canım senin adına çok çok çok sevindim. Allah tamamına erdirsin canım. Rabbim yüzünüzü güldür müş bize de nasip olur inşallah

oooo sen olayı icraata dökmüş kıyafet işine girişmişsin ama benim bebelerin sadece 1 tane battaniyesi var şurda ne kaldı doğumuma çıplak kalcek kuzucuklarım ben de alayım

Aaa oldu mu bu şimdi yaptığın hemen alışveriş e başlamak lazım Güldencim doğum yaklaşmadan eksikleri tamamlamak lazım ben sana yardım ederim merak etme

cnm maşallah böyle sağlıkla devam etsin çarşamba keseyi görürsün sonra kalp atışı sonra sırasıyla gelsin diğer kontroller......darısı bizlerede olsun en kısa zaman da inşaallah...

Nasılsın canım her şey yolunda mı?
Seni gebişşşş seniii

İyiyim canım maşallahım var
Dün kocam ve annemle kadınlar günümüzü kutladık
Akşamına kocamla kavga ettim
Derbi de yenilince GS kocam gergin oluyor ben de üzerine gittim 8 Mart ın bana vermiş olduğu cesaretle ama kadınlar günümü görmezden gelip çemkirdi bana hain zalım adam

Ben bu ayin 24 de üçün transfer imi olcam hic bi sorun olmdi gi halde tutm Yor canim ona çok sikiliyor
Bana da 10 yıldır sebepsiz infertilite dendi ama öyle değilmiş 4.deneme de farkedildi bu..
Doktorun çok önemli canım sebepsiz diye bir şey yok mutlaka tespit edilememiş bir şeyler vardır..

Ben bu ayin 24 de üçün transfer imi olcam hic bi sorun olmdi gi halde tutm Yor canim ona çok sikiliyor
cnm kısmetten ötesi olmuyo olacak gözüyle bakıla transferler olmuyo olmaz denenler oluyo zamanı gelmiştir inşlh senin bebeğininde.

Sende bilirsin adamı ne gidersin üstüne..
Kaşınmışın acıkk :)))

Kadınlar günü dedim azcık kapris yapayım dedim yemedi
Sen nasılsın bakiim..

Yemezz onlarr kuzucum aynen..
Ben iyiyim çok şükür biraz sırtım tutuk havadan ama onun dışında bir durum yok..
Her şey aynı ve yerinde ahahaha :)

aaaaa oldumu şimdi
çocuk işçiye hayırrrrr :)))
valla patron yaşadı 3 kişi çalışıyor 1 maaş veriyor iyiymiş
Allah tamamına erdirsin, Rabbim hamileyim yazmayı nasip etsin inşallahhh
perşembe tam dinlendim, zaten akşama ancak eve geldik....
cuma da yattım kalktım yürüdüm ev içinde, hemen yakınımızdaki fırına gittim geldim... 1,5 lt lik sürahiye uzanmama "kaldırma sen ben getiririm" diyen kv me şaşkınlıkla baktım o kadar da değil be anne diyip onu da tava getirdim, alcak nefesi varsa her türlü oluyo modu en sevdiğimdir sonra etamin işledim, müge anlıya bayılan kvmin o kanalı izlemesine engel oldum dün öğlen kv evine döndü bugün işe başlıycam diye... kurabiye yaptım çorba yaptım, bulaşık yıkadım... geri kalan zamanlarımda yattım uzun oturdum yayıldım ara öğünlerimde ceviz fındık kuru üzüm incir kayısı falan yedim... çok katı beslenmedim, çorba içtim genelde.... komposto tükettim... ananas yedim çeyrek dilim her gün. bi arkadaşımla konuştum telde, dru hamileyken ona ananası yasaklamış... maydanozla birlikte iki yasaklıdan biriymiş... tövbeler olsun dedim önce sonra aaaamaaaaaannnn olacaksaaaa oluuurrr moduma geri döndüm

sonra da bu sabah kalkıp hadi bakalım bu kadar yattığınız yeter dedim, işe getirdim...

egunalın bi tablosu vardı, emriyoların günlük işlevleri ile ilgili bugün yerleşme başlıyomuş üçüncü gün transferinde... işim oturarak olduğundan sakin ve rahatım. ilk kez yaşasın pazartesi diyerek işe geldim... evde kalmaktan sıkılmıştım

vallahi 3.günde 10 hücreli velet heee wawwwwwww diyorummm bu ne olağan üstü:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…