2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Yemezz onlarr kuzucum aynen..
Ben iyiyim çok şükür biraz sırtım tutuk havadan ama onun dışında bir durum yok..
Her şey aynı ve yerinde ahahaha :)

Geçmiş olsun canım..
İyi olan her şey yerinde kalsın ama kötüleri yolla gitsin bahar geldi kötülük detoksu yap yenilen

Menopozla bir ilgisi olabilir mi annenin bu durumu?

Geçmiş olsun canım..
İyi olan her şey yerinde kalsın ama kötüleri yolla gitsin bahar geldi kötülük detoksu yap yenilen

Hahahah zaten buda kötülük detoksunun sonucu:)
Uzun aradan sonra topluca dısarı cıktık c.tesi akşamı..
3 tane sigara içtim içime çektim bide bak ahahha.. ÜStüne de 3 kadeh şarap tabii çarptii sıcak bastı.. Montu çıkarınca da hava bana çarptı ama bunu ancak uyanınca anladım ahahahah :))
O yüzden bu kadar yeterli :)

hımmmm senin bebikler çok iş görür olmuşlar
çalışkan ve maşallah hamarat bir anneleri.
dr.lar transfer sonrasındaki günde normal hayata, eğer işiniz stresli değilse işe dönülebileceğini söylüyor.
Allah kısmet ederde transferi görürsem bende ancak 3 gün rapor alırım.
maydonoz dereotu biliyordum ama ananas ı ilk duydum
hatta opudan itibaren tüketen arkadaşlarım var faydasından dolayı...
Allah ın izniyle bişicik olmaz.
desene seninkiler 9 ay kalacakları yeri seçip beğeniyorlar şu zamanlar
test günün 14 ümü, çalışınca azıcık daha hızlı geçiyor zaman
hadi bakalım hayırlısıyla gelsin bebikler inşallah. bende 4 gözle bekliyorum

Bana da 10 yıldır sebepsiz infertilite dendi ama öyle değilmiş 4.deneme de farkedildi bu..
Doktorun çok önemli canım sebepsiz diye bir şey yok mutlaka tespit edilememiş bir şeyler vardır..
Bilmiyorum ki ilk önce ben bi diş gebelik geçirdim ondan sonra tuplerini kapatilar yinede hic birşey bulmuyorlar rahim filimde cektirdim

Canım merhaba çok şaşırdım ne zaman başladın sen tedaviyede hamile kaldın. Şaşırdım kaldım. Maşallah sana

Amin..
Günaydıınnnn
egunal merhaba. test günüm bile gelmeden karşıladığım kırmızıların etkisi geçiyor yavaş yavaş. şimdi sana sormak istediğim bişey(ler) var. benim ikinci denememdi sorunumuz morfoloji başka hiç bişey yok. ilkinde tuttu fakat kalp atışını bile göremeden düştü. dondurulmuşum vardı ama sağlıklı çözünmediği için transfer iptal edildi. ikinci denememde merkez değiştirip Ankara memorial de yaptırdım. uzun protokol uygulandı bu arada histeroskopi ile canlandırma yapıldı. herşey çok güzeldi güya 5. gün embriyosu idi hatta embriyolog ikiz bekliyorum demişti ki 8. gün gelen regl ile yıkıldım. şimdi sormak istediğim üçüncü ye nasıl başlamalıyım genetik ister mi doktorum yoksa ben ısrar mı edeyim? bir de dondurulmuşa hiç kalmaması kalanın sağlıklı çözünmemesi kafamı çok karıştırıyor. benim yumurta kalitesi düşük olabilir mi bunu teşhis eden bir yöntem var mı?
çok sordum özür

Kaçınılmaz sooonnnn

Bilmiyorum ki ilk önce ben bi diş gebelik geçirdim ondan sonra tuplerini kapatilar yinede hic birşey bulmuyorlar rahim filimde cektirdim

Histeroskopi oldun mu canım..
Hem embriyo tutunması için hem de varsa bir sorun halledilmesi için iyi oluyor histeroskopi..
Embriyoların nasıl mesela 5.güne kadar gelebiliyorlarmı kaliteli olarak?

Transferi yedin mi gülden? Kız çok merak ediyorum hemen cevap ver
Ayyy neden transferimi yiyeyim yemicem işte banane
Estrofem kullanıyorum canım bu ayın 20 sinden sonra her gün transferim olabülüüüü

Ayyy neden transferimi yiyeyim yemicem işte banane
Estrofem kullanıyorum canım bu ayın 20 sinden sonra her gün transferim olabülüüüü
Hadi inşallah bizi çok beklettin valla hemen transferini ol ve bize öyle geri dön

canım yumurta kalitesinde sorun olsa embriyolar 3.güne gelemezlerdi..3.günden sonra 5.güne gelmişler ama ya gebelik olmadı ya da oldu ama devam etmedi..Bu da aklıma embriyonun yani eşin ve senin oluşturduğunuz yeni gende sorun mu vardı da tutmadı sorusunu getiriyor.Biliyorsun benimde 5.güne geldi 1 kalite çok iyi kalite 4 embriyom CGH ye gitti ama bunlardan 2 tanesi sağlam geldi..Demek ki 1.kalite görülen 5.gün embriyosu genetik anlamda sağlıklı olmayabilir.Eşin ve sana kanda genetik bakıldıysa ve sorun görünmiyorsa oluşturduğunuz yeni gende sorun olabilir.Bu durum her çiftin başına gelebilir kalıtımsal bir şey değil yani..Morfoloji sorun gibi görülüyor sperm seçimi nasıl yapıldı acaba?

tamam gidiyorum transfer olana kadar gelmicem
Kasım ayından beri tedavideyim
Aynen yaaa ne kadar uzun sürdü birde aslında bunun önceside var ssk ni filan bekledik düşün yani

14 değil, 17.... benimkiler 3. gün embrikleri olduğundan 12. gün test günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…