2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Merhabalar şuan hastane odasında yatıyorum 3 tane 5. Gün dondurulmuş kaliteli embriyo transferim yapıldı şimdi bekleme zamanı dualarınızda banada yer ayırın Rabbim tez zamanda hepimizin gönlünün muradını verir

Epey bekledik canım hala da beklerdik taaa ki Bülent hoca ile forum sayesinde iletişime geçene kadar...
egunal bana bir de pgt ile cgh arasındaki farkı söyler misin bizim hangisini yaptırmamız gerekecek aceba?

Histeroskopi oldun mu canım..
Hem embriyo tutunması için hem de varsa bir sorun halledilmesi için iyi oluyor histeroskopi..
Embriyoların nasıl mesela 5.güne kadar gelebiliyorlarmı kaliteli olarak?
Oldum canim yapmadigim kalmadi demekti daha nasip değilmiş inşallah bu sefer ki tutur tek korkum tutmamasi

Evet duşuklerin hepsi doğal yolla oldu..ne aşılama ne tüp hiç biri tutmadı kendiliğinden gebe kaldım hep ama düştüler...

egunal bana bir de pgt ile cgh arasındaki farkı söyler misin bizim hangisini yaptırmamız gerekecek aceba?

Canım PGT de embriyolardan hücre alarak 7-8 kromozom taraması yapılabiliyor.CGH de ise embriyolardan değil dışında oluşan kabuk kısmından parça alınıp genetiğe yollanıyor kromozomların tamamı taranıyor kapsamlı kromozom taraması yani tam kromozom taraması yapılıyor.Tabi ki CGH yi tavsiye ediyorum.PGT de belli sayıdaki kromozoma bakılıp sağlam çıkması o embriyonun sağlam olduğunu göstermez.

çok şükür, gözün aydın.
Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla
Aminnn canimm hayirla saglikla devam eder insaallah...darisi basiniza cancagizimmm
Maşallah kuzuya
Çok güzel bir değer canım...
Çarşamba keseyi görürsün
saolll guldenim testi verdim o bi saat gecmedi..resmen adet sancilari cektimm..dedigin gbi carsamba cagirdi dr un..dua et guldenim saglikli devam etsin insaallah...senin guzel haberlerini de alicagimiz yakindir kuzummmm

Tebrikler canım senin adına çok çok çok sevindim. Allah tamamına erdirsin canım. Rabbim yüzünüzü güldür müş bize de nasip olur inşallah
saolll canim guzel sozlerin icin..Rabbim sizlere de bana da hayirli saglijli evlat nasip etsin..korkularim cok..Rabbime sigindim korktuklarimdan uzak eylesin beni..dualarimdasiniz vanimm="cemrem29, post: 39841488, member: 315491"]cnm maşallah böyle sağlıkla devam etsin çarşamba keseyi görürsün sonra kalp atışı sonra sırasıyla gelsin diğer kontroller......darısı bizlerede olsun en kısa zaman da inşaallah...[/QUOTE]
saollll kuzumm bnm Allah razi olsun..insallahhhh bu saydiklarin sikintisiz bi sekilde gecer ve kucagima almak nasip olur..carsamba dr cagirdi kese icin galiba..duamdasin bitanemm..
Canım merhaba çok şaşırdım ne zaman başladın sen tedaviyede hamile kaldın. Şaşırdım kaldım. Maşallah sana
merhaba sekerimmm nerdesin yaww bi gittin pir gittin..kuzum ben 3.ye basladim gecen ay cgh ye gitcekti embriyolar gidemedi hicbiri ve tedavi iptal oldu..bu kuzum 2.tedavimden kalmisti 6.gun aramislardi surpris embriyo idi..dilerim saglikla ddunyaya getirmek nasip olur..Su an korkularim var ama Rabbime sigindim..sizlerinde guzel haberlerini almak nasip olacak insaallah cancagizimmm

Amin canim dualarimiz senile Allah YARDIMCINIZ olsun

Annecige simsiki tutunsunlarrr insallahhh...12gun sonra guzel haberlerini okumak dilegiyle..elini karnina koy dua et canim..Rabbime emanetsin.

Âmin inşallah sımsıkı tutunurlar sana ama nasıl 3 tane Yaptılar onu anlamadım bende istedim olmaz dediler

Annecige simsiki tutunsunlarrr insallahhh...12gun sonra guzel haberlerini okumak dilegiyle..elini karnina koy dua et canim..Rabbime emanetsin.
Ballım tam balllısın ne kadar güzel bir değer kocaman maşallah burada hamile birini okuyunca sanki ben kalmışcasına havalara uçuyorum Allah kucağına Almayıda nasip etsin değerine bakılırsa ya üçüz ya dördüz geliyo:)))))

ballim86 değerin güzelmiş arkadaşim allah kucağında sevdirsin..ikiz olma ihtimali var mı doktor bişey demiştir belki değer şahane...@ersu canım hakkında hayırlisı olur inşallah..

canım hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsun kuzucuklar inşallahhhhhh :)

kizceler cvplariniz icin cok tesekkur ederim..hemen donemedim sizlere giremedim nete ignemi oldum ben de...transfer gunu progynex olmustum..simdi de gonapepytl oldum..artik pazartesiye kadar da crinone jel ve climara bant a devam...hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

aydın günler mutlu haftalar kk milletinin Tüp Bebek Bölümü hatunlarıııııı

2 bebitomu perşembe aldım ve bugün ilk iş günleriiiii
hayırlı olsun ikiz olup seni ikiz anası yapsınlar inş
maşallah canımmmm devamıda böyle güzel gelsin su gibi gesin 9 ay sonra ay doğsun hanenize

Bana da 10 yıldır sebepsiz infertilite dendi ama öyle değilmiş 4.deneme de farkedildi bu..
Doktorun çok önemli canım sebepsiz diye bir şey yok mutlaka tespit edilememiş bir şeyler vardır..
neyseki sorun bulunup çözüldü canım inşşş bundan sonrası özlem ve hasretiniz bitsin
@Portakalligofret den haber var mi kizlarrrr!!!
Bebisleri merak ettimmm
dün bende düşündüm portakallıgofreti birde T tasruk vardı
Ayyy neden transferimi yiyeyim yemicem işte banane
Estrofem kullanıyorum canım bu ayın 20 sinden sonra her gün transferim olabülüüüü

oyyyy kuzucuğa geçmiş olsun neyseki bunlar ciddi şeyler değil canım

E egunal canım bu sefer her şey başka olacak güzel olacak bu sefer bebeğin değil bebeklerin gelecek

insallah hepsi sana tutunurlar...cenabi Allah hepsine kan can versin...üçüz annesi olasin insallah.

alem hatunsun yaa koptum mesajına :)
8 martın verdiği cesaretle

aydın günler mutlu haftalar kk milletinin Tüp Bebek Bölümü hatunlarıııııı

2 bebitomu perşembe aldım ve bugün ilk iş günleriiiii
canımmm hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın inşallah
2 bebişinde sıkı sıkı tutunsun ikiz annesi olasın inşallah

maşallah canım güzel haberlerin devam olsun inşallah

canım geçmiş olsun kuzucuga
sen pişik kremini sür hemencik geçer inşallah
anne olmak zor tabi canım üzülme inşallah hemen geçicek annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…