egunal bana bir de pgt ile cgh arasındaki farkı söyler misin bizim hangisini yaptırmamız gerekecek aceba?Epey bekledik canım hala da beklerdik taaa ki Bülent hoca ile forum sayesinde iletişime geçene kadar...
Oldum canim yapmadigim kalmadi demekti daha nasip değilmiş inşallah bu sefer ki tutur tek korkum tutmamasiHisteroskopi oldun mu canım..
Hem embriyo tutunması için hem de varsa bir sorun halledilmesi için iyi oluyor histeroskopi..
Embriyoların nasıl mesela 5.güne kadar gelebiliyorlarmı kaliteli olarak?
Evet duşuklerin hepsi doğal yolla oldu..ne aşılama ne tüp hiç biri tutmadı kendiliğinden gebe kaldım hep ama düştüler...canım benım allah ınsaşşalah sanada banada kımseye aynı acıyı yaşatmasın ınan bende esımde sureklı korku ıcındeyız ya aynı seyı yaşarsak kaybedersek bebegımızı dıye... ama bak sana ne dıycam genetık dk bana demıstıkı kayıplarda pıhtılaşma kadar buyuk bır etken olan tsh hormonu hamılelıkte 2 altında hamıle kalmak ıstendıgınde 2 uzerınde olmamalı dedı sadece pıhtı degıl dedı hanı bırcok sebebı olabılır rahımde ılınmeyen bı sorun tsh hormnu pogestran eksikligi ve en onemlısı ıse embrolook baan dedkı basırısız bıkac deneme ve eger hastanın 1 den fazla kaybı varsa pgt chg sanırım tm hatırlamıyorum onları denıyoruz her nekadar eslerde kıromozon bır sorun olmasa dahır embrı sıpermle yumurtanın bırlesmesı esnasında bebekte kıromozon bozuklugu olabılıyor ve gebelık devam etmıyor dusuyor ve 3 aya gelmeden kalbı duruyor dedı morfolojıde bı etken olurda hasarlı sıperm yumurtayı dollerse gebelık gene ılerlemıyor dusuyor kalbı duruyor cunku hasarlı sıperm dolledıgı ıcın embrıoda hasarlı oluyor aslında hanı bır cok sebebı oldugu soylenıyor tub bebekte ımsı yonemı kullanıldıgı ıcın morfolojı sıkıntısı kalmıyor be ılk kaybımda morfolojıdenmı tsh denmı pogestran eksıklıgındenmı pıhtılaşmadanmı bılmıyorum ama bu seferkınde hamıle kalınca aıle hekımıne gıdıp tsh testı ve bırcok test yaptırdım mısal tsh 2.30 cıktı bana ılac verıldı 3 ay kullanıcam cunku bebek ılk 3 ay annenın tsh faydalanıyormus oyuzden bızler fark etmeden tsh 6 lara ve 9 kadar cıkıp gecıyormus buda bebek kaybıne sebep oluyormus uzulme sıkma canını ınan bır cok sebebı olabılır bılmıyoruzkı sebep ney ama esıne sıperm testı yaptırt kesınlıkle senın hamılelıklerın hep dogal yollamı oldu
egunal bana bir de pgt ile cgh arasındaki farkı söyler misin bizim hangisini yaptırmamız gerekecek aceba?
Aminnn canimm hayirla saglikla devam eder insaallah...darisi basiniza cancagizimmmçok şükür, gözün aydın.
Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla
saolll guldenim testi verdim o bi saat gecmedi..resmen adet sancilari cektimm..dedigin gbi carsamba cagirdi dr un..dua et guldenim saglikli devam etsin insaallah...Maşallah kuzuya
Çok güzel bir değer canım...
Çarşamba keseyi görürsün
saolll canim guzel sozlerin icin..Rabbim sizlere de bana da hayirli saglijli evlat nasip etsin..korkularim cok..Rabbime sigindim korktuklarimdan uzak eylesin beni..dualarimdasiniz vanimmTebrikler canım senin adına çok çok çok sevindim. Allah tamamına erdirsin canım. Rabbim yüzünüzü güldür müş bize de nasip olur inşallah
merhaba sekerimmm nerdesin yaww bi gittin pir gittin..kuzum ben 3.ye basladim gecen ay cgh ye gitcekti embriyolar gidemedi hicbiri ve tedavi iptal oldu..bu kuzum 2.tedavimden kalmisti 6.gun aramislardi surpris embriyo idi..dilerim saglikla ddunyaya getirmek nasip olur..Su an korkularim var ama Rabbime sigindim..sizlerinde guzel haberlerini almak nasip olacak insaallah cancagizimmmCanım merhaba çok şaşırdım ne zaman başladın sen tedaviyede hamile kaldın. Şaşırdım kaldım. Maşallah sana
Amin canim dualarimiz senile Allah YARDIMCINIZ olsunMerhabalar şuan hastane odasında yatıyorum 3 tane 5. Gün dondurulmuş kaliteli embriyo transferim yapıldı şimdi bekleme zamanı dualarınızda banada yer ayırın Rabbim tez zamanda hepimizin gönlünün muradını verir
Annecige simsiki tutunsunlarrr insallahhh...12gun sonra guzel haberlerini okumak dilegiyle..elini karnina koy dua et canim..Rabbime emanetsin.Merhabalar şuan hastane odasında yatıyorum 3 tane 5. Gün dondurulmuş kaliteli embriyo transferim yapıldı şimdi bekleme zamanı dualarınızda banada yer ayırın Rabbim tez zamanda hepimizin gönlünün muradını verir
Âmin inşallah sımsıkı tutunurlar sana ama nasıl 3 tane Yaptılar onu anlamadım bende istedim olmaz dedilerMerhabalar şuan hastane odasında yatıyorum 3 tane 5. Gün dondurulmuş kaliteli embriyo transferim yapıldı şimdi bekleme zamanı dualarınızda banada yer ayırın Rabbim tez zamanda hepimizin gönlünün muradını verir
Ballım tam balllısın ne kadar güzel bir değer kocaman maşallah burada hamile birini okuyunca sanki ben kalmışcasına havalara uçuyorum Allah kucağına Almayıda nasip etsin değerine bakılırsa ya üçüz ya dördüz geliyo:)))))Annecige simsiki tutunsunlarrr insallahhh...12gun sonra guzel haberlerini okumak dilegiyle..elini karnina koy dua et canim..Rabbime emanetsin.
canım hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsun kuzucuklar inşallahhhhhh :)Merhabalar şuan hastane odasında yatıyorum 3 tane 5. Gün dondurulmuş kaliteli embriyo transferim yapıldı şimdi bekleme zamanı dualarınızda banada yer ayırın Rabbim tez zamanda hepimizin gönlünün muradını verir
bende 4. günü pruluton yapcam, transferden önceki günde yapmıştım... tutunmayı kolaylaştıcımıymış neymiş... gerçi ben dra sormadım ama.... kaçıncı gün transferiydi seninkiler? belki aynı amaçla yapılıyodurlar
kizceler cvplariniz icin cok tesekkur ederim..hemen donemedim sizlere giremedim neteCanım ben de bilemedim şimdi neden verildiğini mantık yürütüyorum dondurulmuş embriyo transferi öncsinde estrofem kullanıyoruz yani e2 hormonumuz yükselsin ve rahim kalınlaşsın diye transferden sonra gebelik oluşursa bchg salgılanacak ohss denen şey bhcg ile tetiklenir..Yumurtalıklarımız dondurulmuş transferi öncesinde Lucrin ile baskılandı ve transferden sonra bu baskılanma bitti gebelik oluşursa tüksek e2 ile birlikte ohss gelişebilir.Bu iğne ile ohss nin önüne geçmek amaçlanıyor olabilir.Valla tamamen tahmin yaptım şu an umarım anlatabilmişimdir
hayırlı olsun ikiz olup seni ikiz anası yapsınlar inşaydın günler mutlu haftalar kk milletinin Tüp Bebek Bölümü hatunlarıııııı
2 bebitomu perşembe aldım ve bugün ilk iş günleriiiii
maşallah canımmmmKizlar 12.gun degerim cok sukur 1110...cok sukur bin sukur Yaradan Rabbime..kizlarr sakin kaybetmeyin umidinizi sakin..hic olmayacagini dusunerek yasadim sekizinci gune kadar..ilk dort gun dinlendim sonra normal hayatima dondum..ama hiccc is yapmadim..lekelenme olunca bes kilo sut tasidim..ama kuzum tutundu bana..dilerim saglikla devam eder..carsamba ilk randevumuz var dualarimdasiniz..
İyiyim canım maşallahım var
Dün kocam ve annemle kadınlar günümüzü kutladık
Akşamına kocamla kavga ettim
Derbi de yenilince GS kocam gergin oluyor ben de üzerine gittim 8 Mart ın bana vermiş olduğu cesaretle ama kadınlar günümü görmezden gelip çemkirdi bana hain zalım adam
neyseki sorun bulunup çözüldü canım inşşş bundan sonrası özlem ve hasretiniz bitsinBana da 10 yıldır sebepsiz infertilite dendi ama öyle değilmiş 4.deneme de farkedildi bu..
Doktorun çok önemli canım sebepsiz diye bir şey yok mutlaka tespit edilememiş bir şeyler vardır..
dün bende düşündüm portakallıgofreti birde T tasruk vardı@Portakalligofret den haber var mi kizlarrrr!!!
Bebisleri merak ettimmm
Ayyy neden transferimi yiyeyim yemicem işte banane
Estrofem kullanıyorum canım bu ayın 20 sinden sonra her gün transferim olabülüüüü
oyyyy kuzucuğa geçmiş olsun neyseki bunlar ciddi şeyler değil canımSelam kızlar nasılsınız? Bugün 25 günlük olduk... Önce reflü şimdide pişik oldu yavrumo ağladıkça içim çıkıyor resmen
@amayaa canımmm pozitifi gör inşsllah bu sefer@egunal Kadınlar günü gezmesi haa? Vay vay vayy
Merhabalar şuan hastane odasında yatıyorum 3 tane 5. Gün dondurulmuş kaliteli embriyo transferim yapıldı şimdi bekleme zamanı dualarınızda banada yer ayırın Rabbim tez zamanda hepimizin gönlünün muradını verir[/QUOTE
canım hayırlı olsuninşşşş senin özlemini bitirecek seni anne yapacak evlatlar olsunlar
insallah hepsi sana tutunurlar...cenabi Allah hepsine kan can versin...üçüz annesi olasin insallah.Merhabalar şuan hastane odasında yatıyorum 3 tane 5. Gün dondurulmuş kaliteli embriyo transferim yapıldı şimdi bekleme zamanı dualarınızda banada yer ayırın Rabbim tez zamanda hepimizin gönlünün muradını verir
İyiyim canım maşallahım var
Dün kocam ve annemle kadınlar günümüzü kutladık
Akşamına kocamla kavga ettim
Derbi de yenilince GS kocam gergin oluyor ben de üzerine gittim 8 Mart ın bana vermiş olduğu cesaretle ama kadınlar günümü görmezden gelip çemkirdi bana hain zalım adam
canımmm hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın inşallahaydın günler mutlu haftalar kk milletinin Tüp Bebek Bölümü hatunlarıııııı
2 bebitomu perşembe aldım ve bugün ilk iş günleriiiii
maşallah canımKizlar 12.gun degerim cok sukur 1110...cok sukur bin sukur Yaradan Rabbime..kizlarr sakin kaybetmeyin umidinizi sakin..hic olmayacagini dusunerek yasadim sekizinci gune kadar..ilk dort gun dinlendim sonra normal hayatima dondum..ama hiccc is yapmadim..lekelenme olunca bes kilo sut tasidim..ama kuzum tutundu bana..dilerim saglikla devam eder..carsamba ilk randevumuz var dualarimdasiniz..
canım geçmiş olsun kuzucugaSelam kızlar nasılsınız? Bugün 25 günlük olduk... Önce reflü şimdide pişik oldu yavrumo ağladıkça içim çıkıyor resmen
@amayaa canımmm pozitifi gör inşsllah bu sefer@egunal Kadınlar günü gezmesi haa? Vay vay vayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?