canım Rabbim inşallah gönlünden geçeni nasip ederMerhabalar şuan hastane odasında yatıyorum 3 tane 5. Gün dondurulmuş kaliteli embriyo transferim yapıldı şimdi bekleme zamanı dualarınızda banada yer ayırın Rabbim tez zamanda hepimizin gönlünün muradını verir
inşallah hayırlısıAmin canim dualarimiz senile Allah YARDIMCINIZ olsun
allah razı olsun canım seninde değerin süper çıkmış Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAnnecige simsiki tutunsunlarrr insallahhh...12gun sonra guzel haberlerini okumak dilegiyle..elini karnina koy dua et canim..Rabbime emanetsin.
Benim durumum farklı ben 8 kere normal yolla hamile kaldım ama ya dış gebelik oldu ya kimyasal geçen transferdede kimyasal oldu 3 tane embriyom kalmıştı üçüde kaliteli olunca koyalım dedilerÂmin inşallah sımsıkı tutunurlar sana ama nasıl 3 tane Yaptılar onu anlamadım bende istedim olmaz dediler
İnşallah canım sağol@ballim86 değerin güzelmiş arkadaşim allah kucağında sevdirsin..ikiz olma ihtimali var mı doktor bişey demiştir belki değer şahane...@ersu canım hakkında hayırlisı olur inşallah..
İnşallah bu sefer Rabbim nasip etmiştir inşallahcanım hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsun kuzucuklar inşallahhhhhh :)
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahhayırlı olsun ikiz olup seni ikiz anası yapsınlar inş
maşallah canımmmmdevamıda böyle güzel gelsin su gibi gesin 9 ay sonra ay doğsun hanenize
neyseki sorun bulunup çözüldü canım inşşş bundan sonrası özlem ve hasretiniz bitsin
dün bende düşündüm portakallıgofreti birde @tasruk vardı
oyyyy kuzucuğa geçmiş olsun neyseki bunlar ciddi şeyler değil canım
hayırlısıyla ben birinede razıyım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahinsallah hepsi sana tutunurlar...cenabi Allah hepsine kan can versin...üçüz annesi olasin insallah.
inşallah bu sefer olur sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur inşallahcanım Rabbim inşallah gönlünden geçeni nasip eder
kuzucuklar sıkı sıkı tutunsun inşallah
İyi ki varsın canım çok tşk...Canım PGT de embriyolardan hücre alarak 7-8 kromozom taraması yapılabiliyor.CGH de ise embriyolardan değil dışında oluşan kabuk kısmından parça alınıp genetiğe yollanıyor kromozomların tamamı taranıyor kapsamlı kromozom taraması yani tam kromozom taraması yapılıyor.Tabi ki CGH yi tavsiye ediyorum.PGT de belli sayıdaki kromozoma bakılıp sağlam çıkması o embriyonun sağlam olduğunu göstermez.
İnsallah allah kucağında sevdirir canım..seninde düşüklerin oluyodu degil mi...bağışıklık sisteminde sorun nasıl anlasılıyo..test olarak neleri yaptirdın.çok sordum ama...kızlar herkese iyi akşamlar bugün lucrin depot yaptı doktor haftaya perşenbe estrofeme ve bağışıklılık sstemi baskılayıcı hapa başlıycam inşallah dua edin bana 5.denememde yavruma kavuşayım
amiin canım rabbim hepimizin yuzunu güldürsün inşallah evet canım kimyasal oluyordu tutunup düşüyor bağışıklılık için tet yapmadı doktor 3 tane 5.gün donmuş embriyom var chg gidicekti embriyolok donmuşlara olmuyor diye doktor bunları bu defada yapalım dedi ama farklı tedavi yapalım dedi bazı vücut spermi olsun embriyoyu olsun yabancı görüp dışarı atabilir dedi bağışıklılğı baskılayıp bide deneyelim dedi kortzon hap vericek bide transfer günü süt gibi dedi serum vericem dedi baskılansın diye yani aynı tedavi yapmaktansa farklı denemek daha mantıklı inşallah bağışıklılıktandırda bu defa bebeğim durur benimle kucağımada alabilirim rabbimden hayırlısıİnsallah allah kucağında sevdirir canım..seninde düşüklerin oluyodu degil mi...bağışıklık sisteminde sorun nasıl anlasılıyo..test olarak neleri yaptirdın.çok sordum ama...
senin durum nasıl ne aşamadasın canımİnsallah allah kucağında sevdirir canım..seninde düşüklerin oluyodu degil mi...bağışıklık sisteminde sorun nasıl anlasılıyo..test olarak neleri yaptirdın.çok sordum ama...
kızlar herkese iyi akşamlar bugün lucrin depot yaptı doktor haftaya perşenbe estrofeme ve bağışıklılık sstemi baskılayıcı hapa başlıycam inşallah dua edin bana 5.denememde yavruma kavuşayım
Kızlar bugün bulutefenin dediği konuya yoğunlaştım benim gebeliklerimde hep progestanım düşüktü bana kimse ne pruloton yazdı ne başka bişey kanama alanı başlayınca progestoran kullan dendi ama iş işten geçti..büyük ihtimal bundan düşmüş olabilir mi...
amiiin canım çok saol allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin inşallahCanim Allah hayırlısı ile bu sefer pozitif sonucu göstersin o sevinci yasatsin sana Allah yardimcin olsun
Merhabalar şuan hastane odasında yatıyorum 3 tane 5. Gün dondurulmuş kaliteli embriyo transferim yapıldı şimdi bekleme zamanı dualarınızda banada yer ayırın Rabbim tez zamanda hepimizin gönlünün muradını verir
cnm inşlh seninle olur bu sefer bebeklerin hamile haberinide alırız burdan...Merhabalar şuan hastane odasında yatıyorum 3 tane 5. Gün dondurulmuş kaliteli embriyo transferim yapıldı şimdi bekleme zamanı dualarınızda banada yer ayırın Rabbim tez zamanda hepimizin gönlünün muradını verir
Benimde dr bu sefer kortizon hap verdi bagisiklik icin benimde kimyasal oluyordu rabbim insallah vesile kilarda yavrularimiza kavusuruzamiin canım rabbim hepimizin yuzunu güldürsün inşallah evet canım kimyasal oluyordu tutunup düşüyor bağışıklılık için tet yapmadı doktor 3 tane 5.gün donmuş embriyom var chg gidicekti embriyolok donmuşlara olmuyor diye doktor bunları bu defada yapalım dedi ama farklı tedavi yapalım dedi bazı vücut spermi olsun embriyoyu olsun yabancı görüp dışarı atabilir dedi bağışıklılğı baskılayıp bide deneyelim dedi kortzon hap vericek bide transfer günü süt gibi dedi serum vericem dedi baskılansın diye yani aynı tedavi yapmaktansa farklı denemek daha mantıklı inşallah bağışıklılıktandırda bu defa bebeğim durur benimle kucağımada alabilirim rabbimden hayırlısı
Insallah hepbirlikteHayirlisi olsun canim sonucu pozitif olsun inşallah
insallah rabbim hepimize nasip etsincnm inşlh seninle olur bu sefer bebeklerin hamile haberinide alırız burdan...
Kan pıhtılaşmam yokmuş meğerse..mthfr kan pihtılaşmasından sayılmıyomuş...şimdi eşim sperm testi yaptırcak 5 yıl sonra bakalım benim şu an bu kadarlık yeni bir tedavim yok doğal yolla denemeye devam..senin durum nasıl ne aşamadasın canım
Egunalin tedaviyi bekliyorum canım bülent hoca aret kamar ve mustafa bahçeci arasında kaldım..Canım bu gibi durumlarda doktoruna guvenmek iyi bir ekiple iyi bir merkezle olmak önemli. Istersen aklina takilan sorulari doktoruna yonelt cevaplari iste yoksa kafanda deli sorular döner durur
Benimde dr bu sefer kortizon hap verdi bagisiklik icin benimde kimyasal oluyordu rabbim insallah vesile kilarda yavrularimiza kavusuruz
inşallah canım rabbim yüzümüzü güldürür inşallah yavrumuz bizi hiç bırakmaz allah anneliği hepimize yaşamayı nasip etsin şuan ne aşamadasın tedavide
Insallah hepbirlikte
insallah rabbim hepimize nasip etsin
inşallah canım rabbim yüzümüzü güldürür inşallah yavrumuz bizi hiç bırakmaz allah anneliği hepimize yaşamayı nasip etsin şuan ne aşamadasın tedavideBenimde dr bu sefer kortizon hap verdi bagisiklik icin benimde kimyasal oluyordu rabbim insallah vesile kilarda yavrularimiza kavusuruz
Insallah hepbirlikte
insallah rabbim hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?