2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım Rabbim inşallah gönlünden geçeni nasip eder
kuzucuklar sıkı sıkı tutunsun inşallah

Amin canim dualarimiz senile Allah YARDIMCINIZ olsun
inşallah hayırlısı

Annecige simsiki tutunsunlarrr insallahhh...12gun sonra guzel haberlerini okumak dilegiyle..elini karnina koy dua et canim..Rabbime emanetsin.
allah razı olsun canım seninde değerin süper çıkmış Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Âmin inşallah sımsıkı tutunurlar sana ama nasıl 3 tane Yaptılar onu anlamadım bende istedim olmaz dediler
Benim durumum farklı ben 8 kere normal yolla hamile kaldım ama ya dış gebelik oldu ya kimyasal geçen transferdede kimyasal oldu 3 tane embriyom kalmıştı üçüde kaliteli olunca koyalım dediler
@ballim86 değerin güzelmiş arkadaşim allah kucağında sevdirsin..ikiz olma ihtimali var mı doktor bişey demiştir belki değer şahane...@ersu canım hakkında hayırlisı olur inşallah..
İnşallah canım sağol
canım hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsun kuzucuklar inşallahhhhhh :)
İnşallah bu sefer Rabbim nasip etmiştir inşallah
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

insallah hepsi sana tutunurlar...cenabi Allah hepsine kan can versin...üçüz annesi olasin insallah.
hayırlısıyla ben birinede razıyım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

İyi ki varsın canım çok tşk...

Kızlar bugün bulutefenin dediği konuya yoğunlaştım benim gebeliklerimde hep progestanım düşüktü bana kimse ne pruloton yazdı ne başka bişey kanama alanı başlayınca progestoran kullan dendi ama iş işten geçti..büyük ihtimal bundan düşmüş olabilir mi...

kızlar herkese iyi akşamlar bugün lucrin depot yaptı doktor haftaya perşenbe estrofeme ve bağışıklılık sstemi baskılayıcı hapa başlıycam inşallah dua edin bana 5.denememde yavruma kavuşayım
İnsallah allah kucağında sevdirir canım..seninde düşüklerin oluyodu degil mi...bağışıklık sisteminde sorun nasıl anlasılıyo..test olarak neleri yaptirdın.çok sordum ama...

İnsallah allah kucağında sevdirir canım..seninde düşüklerin oluyodu degil mi...bağışıklık sisteminde sorun nasıl anlasılıyo..test olarak neleri yaptirdın.çok sordum ama...
amiin canım rabbim hepimizin yuzunu güldürsün inşallah evet canım kimyasal oluyordu tutunup düşüyor bağışıklılık için tet yapmadı doktor 3 tane 5.gün donmuş embriyom var chg gidicekti embriyolok donmuşlara olmuyor diye doktor bunları bu defada yapalım dedi ama farklı tedavi yapalım dedi bazı vücut spermi olsun embriyoyu olsun yabancı görüp dışarı atabilir dedi bağışıklılğı baskılayıp bide deneyelim dedi kortzon hap vericek bide transfer günü süt gibi dedi serum vericem dedi baskılansın diye yani aynı tedavi yapmaktansa farklı denemek daha mantıklı inşallah bağışıklılıktandırda bu defa bebeğim durur benimle kucağımada alabilirim rabbimden hayırlısı

kızlar herkese iyi akşamlar bugün lucrin depot yaptı doktor haftaya perşenbe estrofeme ve bağışıklılık sstemi baskılayıcı hapa başlıycam inşallah dua edin bana 5.denememde yavruma kavuşayım

Canim Allah hayırlısı ile bu sefer pozitif sonucu göstersin o sevinci yasatsin sana Allah yardimcin olsun

Canım bu gibi durumlarda doktoruna guvenmek iyi bir ekiple iyi bir merkezle olmak önemli. Istersen aklina takilan sorulari doktoruna yonelt cevaplari iste yoksa kafanda deli sorular döner durur

Hayirlisi olsun canim sonucu pozitif olsun inşallah

cnm inşlh seninle olur bu sefer bebeklerin hamile haberinide alırız burdan...

Benimde dr bu sefer kortizon hap verdi bagisiklik icin benimde kimyasal oluyordu rabbim insallah vesile kilarda yavrularimiza kavusuruz
Hayirlisi olsun canim sonucu pozitif olsun inşallah
Insallah hepbirlikte
cnm inşlh seninle olur bu sefer bebeklerin hamile haberinide alırız burdan...
insallah rabbim hepimize nasip etsin

Kızlarrrr ben geldimm hepinizi çok özledim yoğunluktan bi süredir giremiyodum kociş bilgisayarda ben sıkıldım kızçelerime bakıyım bi dedim E egunal yeteeeeer portakales sara ve unutup sayamadığım diğer tüm açhamiş adaylarım hepinizi çok merak ediyorum tedaviler ne alemde hamişlerimiz çoğaldı mı

senin durum nasıl ne aşamadasın canım
Kan pıhtılaşmam yokmuş meğerse..mthfr kan pihtılaşmasından sayılmıyomuş...şimdi eşim sperm testi yaptırcak 5 yıl sonra bakalım benim şu an bu kadarlık yeni bir tedavim yok doğal yolla denemeye devam..

Canım bu gibi durumlarda doktoruna guvenmek iyi bir ekiple iyi bir merkezle olmak önemli. Istersen aklina takilan sorulari doktoruna yonelt cevaplari iste yoksa kafanda deli sorular döner durur
Egunalin tedaviyi bekliyorum canım bülent hoca aret kamar ve mustafa bahçeci arasında kaldım..

Benimde dr bu sefer kortizon hap verdi bagisiklik icin benimde kimyasal oluyordu rabbim insallah vesile kilarda yavrularimiza kavusuruz

Insallah hepbirlikte
insallah rabbim hepimize nasip etsin
inşallah canım rabbim yüzümüzü güldürür inşallah yavrumuz bizi hiç bırakmaz allah anneliği hepimize yaşamayı nasip etsin şuan ne aşamadasın tedavide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…